Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τριπλό anime meeting Θεσσαλονίκης 21/11/2009

• Please log in to reply
114 replies to this topic

#106 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2009 - 12:26

Real guitarist here, Guitar Hero and Rock Band are for babies. :nosey:

Καλά περάσαμε. Γνώρισα μερικά άτομα που ήθελα να γνωρίσω εδώ και καιρό (Geutella, Left64Vegeta, elissaios, holborn et al.), υποδέχτηκα την Black Rock στην "υπέροχη" πόλη μας (ελπίζω να έφυγε με καλές εντυπώσεις)... not bad. Χρειάστηκε να φύγω σχετικά νωρίς αλλά δεν πειράζει. Υγεία να έχουμε και κάνουμε κι άλλα meetings. :drink:

Σε κάποια φάση μας την έπεσαν και οι ninja φωτογράφοι (aka Cassiel & Adventurer), αλλά με λεπτούς διπλωματικούς χειρισμούς του τύπου "Αν τις postάρεις θα φας ban!", αποφεύχθηκαν οι δυσάρεστες συνέπειες. Θα πρέπει να με αγαπάνε πολύ και οι δυο τους. :hahaha:

ΥΓ. Ποιανού φαεινή ιδέα ήταν να συναντηθούμε στην Καμάρα ενώ είχε υπαίθρια αγορά; Φαντάζομαι του πάπια (που δεν ήρθε κιόλας). :uhh:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#107 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2009 - 13:42

It's Phantom for you. Και όχι, εγώ έκανα την ανακοίνωση όπως ακριβώς μου την είπαν καθώς είμαι άσχετος από Θεσσαλονίκη :hahaha:. Τα παράπονά σου αλλού. Ήθελα πολύ βέβαια να έρθω αλλά δεν μπόρεσα. No worries, ευελπιστώ να έχετε την εχμ... χαρά να με υποδεχθείτε άλλη φορά.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 25 Νοέμβριος 2009 - 14:26

E5VV38U.jpg

#108 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2009 - 17:31

my photos http://www.megaupload.com/?d=U34UVMT6
σορυ για την αργοπορια:wis:
δεν τραβηξα πολες καμια 15ρια μονο, και πεντε εξι μονο με παπουτσια (ηταν οι αποτηχυμενες να βγαλω τον kenny)

@kenny μην κανεις καμια βλακεια, τις ανεβασα και μετα είδα τι ειχαν μεσα και μετα βαριομουν να τις ξανανεβασω, αλλα και παλι χαλαρα δεν καταλαβαινουν! σορυ! δεν ηταν επιτιδες (πραγματικα!)ωχωχχωχ:colddd:με βλεπω ban αυριο!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 26 Νοέμβριος 2009 - 05:28

#109 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2009 - 20:55

my photos http://www.megaupload.com/?d=U34UVMT6
σορυ για την αργοπορια:wis:
δεν τραβηξα πολες καμια 15ρια μονο, και πεντε εξι μονο με παπουτσια (ηταν οι αποτηχυμενες να βγαλω τον kenny)

@kenny μην κανεις καμια βλακεια, τις ανεβασα και μετα είδα τι ειχαν μεσα και μετα βαριομουν να τις ξανανεβασω, αλλα και παλι χαλαρα δεν καταλαβαινουν! σορυ! δεν ηταν επιτιδες (πραγματικα!)ωχωχχωχ:colddd:με βλεπω ban αυριο!

Δημοσιευμένη  εικόνα

???

OEO
;)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 26 Νοέμβριος 2009 - 05:28

Tiger-stock-blog-header.jpg

#110 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2009 - 23:38

Δημοσιευμένη  εικόνα

???

OEO
;)

ρε μη μιλας εγω θα φαω μπαν:chigau::chigau::chigau::chigau:
και ολα αυτα επειδη ξεχασα τη φωτογραφεια στο φακελο με τις υπολιπες
τωρα ολοι θα σκεφτεστε ποια φωτογραφεια, ετσι δεν ειναι??????????
ε λοιπον η επιμαχη φοτογραφια είναι..................
Spoiler:

δεν μπορεσα να αντισταθω :P:nanana:
Spoiler:

#111 kantoros

kantoros

Anime Fan

• Members
  • 153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2009 - 10:15

δεν μπορεσα να αντισταθω :P:nanana:

Spoiler:

no more multiple spoilers! i'll kill you να'ουμε!:erk:

#112 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.607 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2009 - 12:10

Σε κάποια φάση μας την έπεσαν και οι ninja φωτογράφοι (aka Cassiel & Adventurer), αλλά με λεπτούς διπλωματικούς χειρισμούς του τύπου "Αν τις postάρεις θα φας ban!", αποφεύχθηκαν οι δυσάρεστες συνέπειες. Θα πρέπει να με αγαπάνε πολύ και οι δυο τους. :hahaha:

Είπαμε να τις κρατήσουμε για blackmailing μαζί με τις περσινές για να αποφεύγουμε τα μελλοντικά ban:kakaka:.ΕΧΕΜ....θέλω να πω πως θα φάει ban ένας συνάδελφος mod από άλλον mod:P; (Όλα στην πλάκα λέγονται φυσικά :Blissfull:)

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#113 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2009 - 12:39

It's Phantom for you. Και όχι, εγώ έκανα την ανακοίνωση όπως ακριβώς μου την είπαν καθώς είμαι άσχετος από Θεσσαλονίκη :hahaha:. Τα παράπονά σου αλλού. Ήθελα πολύ βέβαια να έρθω αλλά δεν μπόρεσα. No worries, ευελπιστώ να έχετε την εχμ... χαρά να με υποδεχθείτε άλλη φορά.

ψεματιάρηηη!!! Μας είπες ψέματα!! Μας είπες θα είσαι εκει!! Μας έταξες δωρεάν γλυφιντζούριαα! ΨΕΜΑΤΡΙΑΑΑΡΗΗΗ :nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#114 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2009 - 17:43

Καποιο απο τα παιδια που ηρθαν στα Battlegrounds ξεχασε εκει δυο DVD με το ανιμε Basilisk. Οποιος ξερει σε ποιον ανηκουν ας μου στειλει ενα πμ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#115 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2009 - 18:06

Moi!

Tiger-stock-blog-header.jpg