Είστε πάντως πολύ ευγενικά και πρόσχαρα άτομα όλοι σας! Θα σας γνωρίσω καλύτερα εδώ μέσα συν τω χρόνω και στο επόμενο meeting είμαι σίγουρος πως θα τα πάμε πολύ καλύτερα!
Το όλο σπάσιμο στην συνάντησή μας ήταν το πανηγύρι και η γιορτή της εκκλησίας... έπρεπε να το είχαν κοιτάξει λίγο πιο έγκαιρα το θέμα οι διοργανωτές πιστεύω και να πηγαίναμε ίσως μια άλλη μέρα. Είχε πολύ φασαρία και πόνεσε ο λαιμός μου να φωνάζω για να με ακούσει η διπλανή μου. Κάτσαμε κι έξω και κάποιοι παραπονέθηκαν και για το κρύο...
Μετά δεν ξέρω που πήγατε και τι κάνατε αλλά κάτι ακούω για φαΐ. Ελπίζω να περάσατε καλά! Στις φώτο που είδα δεν φαίνομαι σε καμία, αλλά θα μου πείτε, άγνωστος είμαι ακόμα, πολλά ζητάω!
Πάντως γενικά το μέρος ήταν λίγο στριμωγμένο και δεν μπορούσε εύκολα να κινηθεί κανείς ώστε να πάει να χωθεί και σε άλλες παρέες... Ειδικά σε μια φάση που είδα τα κορίτσια, πήγαν όλες τους και κάθησαν σε ένα τραπέζι μόνες τους μακριά από τους υπόλοιπους! Σαν γυναικωνήτης σε εκκλησία ήταν!!! Κρίμα ρε παιδιά. Πριν κάτσουμε τις έκανα μια πρόταση για τους καναπέδες, αλλά ώσπου να το πω, οι καναπέδες είχαν πιαστεί...
Γενικά υπήρχε μια έκδηλη αμηχανία στους λιγότερο γνωστούς, αλλά με τον καιρό θα καλυτερεύσει το πράγμα πιστεύω!
Να είστε όλοι καλάάάάάά! Προσωπικούς χαιρετισμούς στην Αφροδίτη και την Σάσα! Χάρηκα που σας είδα από κοντά!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Beyonder: 23 Νοέμβριος 2009 - 14:04