Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τριπλό anime meeting Θεσσαλονίκης 21/11/2009

• Please log in to reply
114 replies to this topic

#91 Beyonder

Beyonder

The One from Beyond

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2009 - 13:50

Καλά ήταν μωρέ! Εντάξει, έκατσα μόνο 3 ώρες (από τις 5 μέχρι τις 8 ) και βεβαίως ΔΕΝ σας γνώρισα όλους...αλλά γνώρισα αρκετούς! Μίλησα με αρκετά άτομα, αγόρια και κορίτσια και μου έκανε εντύπωση το γεγονός πως τουλάχιστον 5 άτομα βρέθηκαν που με αναγνώρισαν! Παρόλο που έχει μόνο 2 βδομάδες που γράφτηκα και δεν έχω ούτε 10 posts ακόμα!

Είστε πάντως πολύ ευγενικά και πρόσχαρα άτομα όλοι σας! Θα σας γνωρίσω καλύτερα εδώ μέσα συν τω χρόνω και στο επόμενο meeting είμαι σίγουρος πως θα τα πάμε πολύ καλύτερα! :wooi2:

Το όλο σπάσιμο στην συνάντησή μας ήταν το πανηγύρι και η γιορτή της εκκλησίας... έπρεπε να το είχαν κοιτάξει λίγο πιο έγκαιρα το θέμα οι διοργανωτές πιστεύω και να πηγαίναμε ίσως μια άλλη μέρα. Είχε πολύ φασαρία και πόνεσε ο λαιμός μου να φωνάζω για να με ακούσει η διπλανή μου. Κάτσαμε κι έξω και κάποιοι παραπονέθηκαν και για το κρύο...

Μετά δεν ξέρω που πήγατε και τι κάνατε αλλά κάτι ακούω για φαΐ. Ελπίζω να περάσατε καλά! Στις φώτο που είδα δεν φαίνομαι σε καμία, αλλά θα μου πείτε, άγνωστος είμαι ακόμα, πολλά ζητάω!

Πάντως γενικά το μέρος ήταν λίγο στριμωγμένο και δεν μπορούσε εύκολα να κινηθεί κανείς ώστε να πάει να χωθεί και σε άλλες παρέες... Ειδικά σε μια φάση που είδα τα κορίτσια, πήγαν όλες τους και κάθησαν σε ένα τραπέζι μόνες τους μακριά από τους υπόλοιπους! Σαν γυναικωνήτης σε εκκλησία ήταν!!! Κρίμα ρε παιδιά. Πριν κάτσουμε τις έκανα μια πρόταση για τους καναπέδες, αλλά ώσπου να το πω, οι καναπέδες είχαν πιαστεί...

Γενικά υπήρχε μια έκδηλη αμηχανία στους λιγότερο γνωστούς, αλλά με τον καιρό θα καλυτερεύσει το πράγμα πιστεύω!

Να είστε όλοι καλάάάάάά! Προσωπικούς χαιρετισμούς στην Αφροδίτη και την Σάσα! Χάρηκα που σας είδα από κοντά! :ureshii:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Beyonder: 23 Νοέμβριος 2009 - 14:04

Thus said The Beyonder.

#92 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2009 - 17:55

Οπως ειπε και ο gpower2 , το meeting ηταν αρχικα ιδιαιτερα πετυχημενο αλλα λογω των συνθηκων εχασε πολυ μετα απο λιγο. Δεν ηταν φυσικα δυνατο να γνωριζουμε τα προβληματα αυτα νωριτερα αφου δεν εχουμε κρυσταλινη σφαιρα, αλλα σιγουρα την επομενη φορα δε θα ξανατυχει το ιδιο. Προσωπικα εφτασα κατα τις 7μιση οπως ειχα προειπει και φανταζομουν οτι θα ειχα κανα διωρο-τριωρο στη διαθεση μου, αλλα προς εκπληξη μου τοτε αρχισαν να φευγουν οι περισσοτεροι λογω κρυου, κι ετσι δεν μιλησα με τα περισσοτερα ατομα που ηθελα, ουτε γνωρισα νεα ατομα, ουτε προλαβα να ρωτησω την Psofia πως στα κομματια βρεθηκε εκει :terror2:

Τουλαχιστον προλαβα να γνωρισω την Black Rock και να της διδαξω τι σημαινει πραγματικα να εισαι νιντζα, βγαζοντας αυτην και τον Kenny απειρες φωτογραφιες σε φοβερες ποζες πριν προλαβουν να μου κρυφτουν! :kakaka: Αν δεν με πιστευετε, Kenny + BlackRock, καντε κλικ εδω. Δυστυχως αλλες φωτο δεν εχω αφου παραεφτασα αργα για να βγαλω κατι αξιοσημειωτο :nosey:

Μετα απ'αυτα η παρεα του AnimeGR (κριμα που δεν το συνδυασαμε με τα παιδια της AnimeClipse, καθε φορα μονο μερικες φρασεις ανταλλαζουμε) κατεβηκαμε στη Ναυαρινου να φαμε κατι οπου ειχαμε το προαναφερθεν συμβαν με τον παππου. Μολις τον ειδα διπλα στον Rori εσπευσα απ'ευθειας να τον απομακρυνω αλλα φρουδες οι ελπιδες μου! Δεν πειραχτηκα πολυ παντως αφου ειχα δουλεια με το να σπαω τα νευρα της Mithunas (η οποια να ξερει οτι την εχω την φιλη της, την πατατοπιτα την ξεχασα στην τσεπη μου και την αποτελειωσα οταν γυρισα σπιτι κατα τις 5! ).

Εν συνεχεια καταληξαμε στα Battlegrounds οπου οι μισοι επαιζαν Guitar Hero και οι μισοι ειτε παιζαμε χαρτια ειτε γελουσαμε με την αποσβολωμενη φατσα που εκανε ο Matassos οταν του εδειχνα μερικα κολπακια. Το διαλυσαμε περιπου στις 4μιση μετα απο απειρες συζητησεις, καλαμπουρι και γουτσου :)

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#93 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.607 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2009 - 18:27

Ωραία ήταν μπορώ να πω.Η προσέλευση σίγουρα ήταν μεγαλύτηρη κατά ~15 άτομα συγκριτικά με το πιο επιτυχημένο after party meeting που έχει γίνει μέχρι σήμερα,αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο εφόσον δεν επρόκειτο για ένα αλλά τρία fora αυτή την φορά.Σαν αποτέλεσμα είδαμε και πρόσωπα που ουσιαστικά δεν βλέπουμε σχεδόν ποτέ ή είχαμε να δούμε από το περσινό τριπλό meeting.Μην πω και πολύ παλιότερα.

Ούτε εγώ πρόλαβα να ρωτήσω την psofia πως στο καλό βρέθηκε εκεί γιατί δεν μπορούσα να βρω κενό ανάμεσα στο κράξιμο που έτρωγα από τις φώτος που την έβγαζα:hahaha:.Αντιθέτως δεν ήμουν αρκετά γρήγορος στο τρέξιμο για να μιλήσω με τον Kenny και την Black Rock καθώς έτρεχαν να ξεφύγουν ενώ χωροπηδούσα από όλες τις κατευθύνσεις για να βγάλω φώτος τους χωρίς καλλημένο πρόσωπο:hahaha:.Πιστεύω ότι αν συνδυάσουμε ψηφιακά τα κομμάτια όλων των σημείων των προσώπων των προαναφερθέντων παιδιών που φαίνονται σε όλες τις φωτογραφίες μου μαζί με αυτές του Adventurer στο τέλος θα έχουμε φώτο τους με ολόκληρο το πρόσωπο intact:P.

Η κατανομή των ατόμων λόγου χώρου ήταν τέτοια που δεν ήταν δυνατόν να μιλήσει κανείς με όλους. Από τα παιδιά της Animeclipse για παράδειγμα ελάχιστα γνώρισα.Εδώ καλά καλά με τους γνωστούς δεν μπόρεσα να μιλήσω και πολύ. Μετά καταλήξαμε εν τέλη στα Battleground κλασσικά κάμποσα άτομα και την βγάλαμε ως τις πρώτες ώρες της ημέρας.Σχετικά με τις γκάφες ένα έχω να πω...σε καμμένα μην βάζετε στο ποτήρι μου βλακείες:terror2:!!!Δεν πίνω λέμε.Έστω και αυτό το λίγο που μου ρίξατε μετά το ένιωσα:deadga6:.

Spoiler:

Φώτος εκτός των Kenny,Black Rock,Psofia & Ανδρέα που δεν θέλουν μόλις πάρω μπρος εδώ πέρα γιατί ψιλονυστάζω αυτή την στιγμή ακόμα...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Cassiel: 23 Νοέμβριος 2009 - 18:56

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#94 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2009 - 18:52

Τέλειο meeting... γνωρίσα πολλά άτομα... ειδικά την Geutella που είχα αχ τι να την γνωρίσω.
Βασικά μόνο τα παιδιά της ac δεν ήξερα όλοι οι ύπολοιποι είναι γνωστές φάτσες :P
(btw συγγνώμη που χαλάω τo σερί με τα γιγάντια ποστ σας :P)

#95 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2009 - 18:56

Χεχε....
σε τσακισε στη τρακα ο αδερφος μου να φανταστω ε Γιάννη? :P

Tiger-stock-blog-header.jpg

#96 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2009 - 19:06

Χεχε....
σε τσακισε στη τρακα ο αδερφος μου να φανταστω ε Γιάννη? :P

Να ήταν μόνο αυτός...:zetsubou: βασικά αυτός νομίζω πείρε 2-3... έχασα τον λογαριασμό από την πολύ τράκα:Crying2:

#97 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2009 - 21:31

Τελικά δεν τα καταφερα ρε γ#$#($$ να έρθω..είχα ένα ιδιαίτερο με μια κοπελίτσα που ξέρω το σόι της και δεν τους παίρνω και λεφτά :P :oo: από ότι διάβασα περάσατε καλά...ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω
Δημοσιευμένη  εικόνα

#98 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2009 - 22:17

cassiel & Adventurer
Την επόμενη φορά να δέιτε τι σας περιμένει! Θα σας κανονίσω ιδιαιτέρως! Αυτά παθαίνεις όταν είσαι διάσημος!

#99 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.607 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2009 - 22:32

Ιδιαιτέρως:orly:;Niah I'll pass:hahaha:.Αλλά μπορεί και να σου κάνουμε το χατίρι και να γονατήσουμε λίγο για να μην δυσκολευτείς να μας κανονίσεις:hahaha:....:deadga6:.

Πέρα από την πλάκα πάντως, here are de picz.Μην περιμένετε πολλά.Πάλι λίγες είναι.162 μόνο.

http://www.megaupload.com/?d=IFDTFAJF

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#100 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2009 - 01:01

Τέλειο meeting... γνωρίσα πολλά άτομα... ειδικά την Geutella που είχα αχ τι να την γνωρίσω.
Βασικά μόνο τα παιδιά της ac δεν ήξερα όλοι οι ύπολοιποι είναι γνωστές φάτσες :P
(btw συγγνώμη που χαλάω τo σερί με τα γιγάντια ποστ σας :P)

Να 'σαι καλά bleach παιδί μου, και εγώ χάρηκα πολύ που σε γνώρισα όπως και κάποια άλλα παιδιά που είχα την ευκαιρία να συναντήσω για πρώτη φορά σε αυτό το meeting. Είχαμε πολύ μεγάλη προσέλευση και γιαυτό ίσως ήταν λίγο δύσκολο μέσα σε αυτόν τον χαμό να γνωρίσω περισσότερο κόσμο. Έτσι λοιπόν καθόμουν κυρίως στο τραπέζι με τα παιδιά της animeclipse και όσο μπορούσα έκανα κάποιες βόλτες. Όπως και να έχει πέρασα υπέροχα και ανυπομονώ για το επόμενο. :blingeye2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#101 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2009 - 15:19

Δεν ήμουν εγώ εκεί. Μία που μου έμοιαζε ήταν.

#102 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.607 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2009 - 16:22

Α αν είναι έτσι τότε δεν πιστεύω αυτή ή σωσίας σου να έχει πρόβλημα να ανεβάσω και τις φώτος της αν είναι:hahaha:.J/k:P.

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#103 kantoros

kantoros

Anime Fan

• Members
  • 153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2009 - 23:49

τι φωτογραφιες ηταν αυτες ρε παναγιωτη?
γιαννη, επρεπε να βγαλεις και την πατατοπιτα φωτογραφια...

οσο για το guitar hero, προτεινω την επομενη φορα να κανονισουμε γκρουπακια να παιζουμε turnament, ισως να εχει επιτυχια:colddd:

#104 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.607 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2009 - 02:07

Γιατί τι έχουν οι φώτος Αλ:wis:;Λες να έβαλα καμιά παραπανήσια που 'δεν έπρεπε'.Ε δεν θυμάμαι.Τότε μόλις είχα ξυπνήσει (ε ναι απόγευμα εφόσον δεν κοιμάμε και πολύ...) και ακόμα νύσταζα.Πάντως δεν έχω να κρύψω κάτι αν αυτό εννοείς:hahaha:.Όσο για GH ο λόγος που δνε έπαιξα είναι πολύ απλός.Δεν μπορώ να το χειριστό αυτό το πράγμα, χώρια που δεν με διασκεδάζει:nanana:.

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#105 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2009 - 10:52

GH is dead,long live RockBand

too bad i wasn't able to beat you all at once!