Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#886 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 05 February 2012 - 23:38

Hey everyone~

Τι θα λέγατε να κάνουμε ένα meeting το Σάββατο 18/2, κλασσικά στις 5:30 στον Νεον? Μερικοί δεν θα έχουν τελειώσει την εξεταστική τους ακόμα, αλλά θα είναι περισσότερο για να συζητήσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες του cosplay meeting, το οποίο θα γίνει το επόμενο σαββατοκύριακο (26/2, θα βγει σύντομα ανακοίνωση)
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#887 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 06 February 2012 - 13:13

Ναι, εγώ είμαι μέσα. Η αφεντιά μου δεν ξέρει αν θα μπορεί να έρθει λόγω διαβάσματος αλλά ας το κάνουμε και βλέπουμε.

#888 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 06 February 2012 - 13:58

Ναι, εγώ είμαι μέσα. Η αφεντιά μου δεν ξέρει αν θα μπορεί να έρθει λόγω διαβάσματος αλλά ας το κάνουμε και βλέπουμε.

What he said.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#889 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 06 February 2012 - 19:40

Α! Τέλεια! Και εγώ είμαι μέσα!
Posted Image

#890 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 09 February 2012 - 14:48

Και εγώ μέσα είμαι. Πάει μήνας από το τελευταίο meeting και πρέπει να αρχίσουμε και πάλι τις προβολές.

Posted Image

Posted Image

#891 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 09 February 2012 - 15:08

Α, μιας και πολύ σωστά ανέφερε τις προβολές ο samu, είχαμε μια ιδέα με τα παιδιά και θα ήθελα να το συζητήσουμε και εδώ. Στις τελευταίες ψηφοφορίες που έγιναν στο club για επιλογή ταινίας, έβγαινε πάντα δεύτερη επιλογή, με λίγες ψήφους διαφορά, το Rurouni Kenshin (4 OVA). Αν συμφωνεί το club λοιπόν, θα μπορούσαμε να προβάλουμε αυτήν την ταινία στην επικείμενη προβολή χωρίς να μπούμε σε διαδικασία ψηφοφορίας. Είναι μια πρόταση που φυσικά θα ειπωθεί και στο meeting, όπως επίσης θα συμφωνήσουμε και ημερομηνία προβολής, απλώς θεωρώ καλό να ενημερώσω και το thread του club για να μπορέσουν να τοποθετηθούν και όσοι αδυνατούν να παρευρεθούν στο meeting.

Σχετικά με το αρχείο βίντεο του Rurouni Kenshin (4 OVA):
Έχω στην κατοχή μου το release των Anime.Awmn στο οποίο και τα 4 OVA είναι ενωμένα σε ένα video .mkv συνολικής διάρκειας 1:30 ώρας. Οπότε θα πρότεινα την συγκεκριμένη έκδοση για την προβολή.
Posted Image

#892 Gomu Gomu No Mi

Gomu Gomu No Mi

Anime Amateur

• Members
  • 120 posts
  • LocationPatra

Posted 09 February 2012 - 20:28

Κι εγώ μέσα.:hero:
Oi,Oi,Oi baka.

#893 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 12 February 2012 - 15:55

Ok, οπότε κλείνουμε meeting για το Σάββατο 18/2, ώρα 17:30 στο Νεον~

Επίσης, έφτιαξα thread για το επερχόμενο cosplay gathering, όταν εγκριθεί από τους mods/admins θα στείλω link και εδώ

EDIT

Here ya go~

Edited by Stefi-chan, 12 February 2012 - 16:30.

Posted Image

#894 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 12 February 2012 - 22:12

Στις τελευταίες ψηφοφορίες που έγιναν στο club για επιλογή ταινίας, έβγαινε πάντα δεύτερη επιλογή, με λίγες ψήφους διαφορά, το Rurouni Kenshin (4 OVA). Αν συμφωνεί το club λοιπόν, θα μπορούσαμε να προβάλουμε αυτήν την ταινία στην επικείμενη προβολή χωρίς να μπούμε σε διαδικασία ψηφοφορίας. Είναι μια πρόταση που φυσικά θα ειπωθεί και στο meeting, όπως επίσης θα συμφωνήσουμε και ημερομηνία προβολής, απλώς θεωρώ καλό να ενημερώσω και το thread του club για να μπορέσουν να τοποθετηθούν και όσοι αδυνατούν να παρευρεθούν στο meeting.

Α, δλδ θα ψηφίσουμε για την προβολή του Ρουρόνι, χώρις να μπούμε σε διαδικασία ψηφοφορίας;

#895 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 13 February 2012 - 01:41

Επειδή έβγαινε πάντα δεύτερο με διαφορά ελαχίστων ψήφων, η πρόταση λέει να προβληθεί η ταινία αυτή χωρίς να μπούμε στην διαδικασία της ψηφοφορίας.

Posted Image

#896 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 13 February 2012 - 07:39

Γιατί να μπούμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, ενώ έχουμε ήδη αποφασίσει σχεδόν όλοι στο μίτινγκ να ψηφίζουμε για το ποιές ταινίες θα προβληθούν; Γιατί να αλλάξει αυτό τώρα; Να περιμένουμε μέχρι να βγει το Ρουρόνι πρώτο. Ποιό είναι το πρόβλημα; Μην μου πείτε ότι δεν βλέπετε το άπειρο fail στο να ψηφίζουμε χωρίς να ψηφίζουμε...

#897 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 13 February 2012 - 15:33

You still don't see the point :P Oh well, κάντε ότι θέλετε

Posted Image

#898 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 13 February 2012 - 20:28

Γιατί να μπούμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, ενώ έχουμε ήδη αποφασίσει σχεδόν όλοι στο μίτινγκ να ψηφίζουμε για το ποιές ταινίες θα προβληθούν; Γιατί να αλλάξει αυτό τώρα; Να περιμένουμε μέχρι να βγει το Ρουρόνι πρώτο. Ποιό είναι το πρόβλημα; Μην μου πείτε ότι δεν βλέπετε το άπειρο fail στο να ψηφίζουμε χωρίς να ψηφίζουμε...

Μπαίνουμε σε αυτήν την διαδικασία, επειδή κάποια μέλη του club το ζήτησαν. Προτάθηκε μια τιμητική προβολή Rurouni Keshin και εγώ απλώς, όπως οφείλω, ρωτάω αν την δέχεστε ή όχι, that's all.
Posted Image

#899 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 13 February 2012 - 22:35

Θα τα πούμε στο μίτινγκ, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

#900 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 15 March 2012 - 00:42

Ήρθε πάλι η ώρα (όχι μη κλαίτε, προμηθευτείτε φλογοβόλα και χαρτομάντιλα) για το επόμενο meeting του Patras Otaku Club (αν και κάπως καθυστερημένα)

Σάββατο 17/3/12 στο Νεον στις 17:30 θα βρεθούμε για καφέ και κουβέντα, ως συνήθως. Μιας και αυτές τις μέρες κάνει αρκετό κρύο πιθανών να μπούμε μέσα νωρίτερα απ' ότι συνήθως, οπότε αν αργήσετε ελάτε μέσα να μας βρείτε~
See you there!

Posted Image