Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Πάτρα Otaku meetings


  • Please log in to reply
1169 replies to this topic

#901 Geutella

Geutella

    Anime-Greek

  • Members
  • 337 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2012 - 01:45

Είμαι μέσα για το meeting!
Παρόλα αυτά πρέπει να θέσω άμεσα ένα ζήτημα στο club, σχετικά με τη μέρα της δεύτερης προβολής Μαρτίου, μιας και δε μας παίρνει ο χρόνος να το συζητήσουμε στο meeting.

Για όσους δεν έχουν ενημερωθεί, συμφωνήθηκε στο τελευταίο meeting να γίνονται πλέον δύο προβολές μέσα στον μήνα. Στην πρώτη προβολή θα προβάλλεται η ταινία που έρχεται πρώτη σε ψηφοφορία που γίνεται στο meeting και στη δεύτερη προβολή του μήνα, θα προβάλλεται η ταινία που στην ίδια ψηφοφορία, ήρθε δεύτερη σε ψήφους. Εν ολίγοις θα γίνεται μια ψηφοφορία κάθε μήνα που θα αναδεικνύει δύο ταινίες.

Για τον μήνα Μάρτιο, για την δεύτερη προβολή η ταινία που ήρθε δεύτερη στην ψηφοφορία ήταν το Jin-Roh. Είχε συμφωνηθεί επίσης σε εκείνο το meeting η προβολή να γίνει το ΣΚ 24-25 Μάρτη. Το ζήτημα λοιπόν είναι, σας βολεύει η προβολή να γίνει όπως πάντα Κυριακή ή επειδή πέφτει πάνω στην Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου θέλετε να το πάμε είτε Σάββατο 24, είτε Παρασκευή 23;

Θα ήθελα να απαντήσετε όσο το δυνατόν περισσότεροι και άμεσα, γιατί η κινηματογραφική λέσχη θα φτιάξει το πρόγραμμα προβολών της το Σάββατο, οπότε πρέπει να στείλω mail, το αργότερο, το Σάββατο το μεσημέρι.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#902 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2012 - 10:10

:sadist:

Να την πάμε Απρίλη
Η μοναδική ταινία την οποία ψήφιζα ανελλειπώς, με τις περισσότερες ψηφοφορίες να έχει μόνο την δική μου ψήφο, να κάνω προπαγάνδα και να προσπαθώ να πείσω και άλλους να την δούμε και τελικά να την δείξουμε ένα Σ/Κ που θα λείπω για τον μακρινό Βορρά. Τραγικό.

Εμένα δεν μου πέφτει λόγος επομένως, αλλά αν κάποιοι έχουν πρόβλημα με την Γιορτή το Σάββατο 24 θα ήταν η καλύτερη ημερομηνία που υποθέτω είναι αποδεχτή μέρα για όλους.

#903 Stefi-chan

Stefi-chan

    Ultra Director

  • Members
  • 389 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2012 - 22:17

Posted Image


Ladies and gentlemen, ήρθε η ώρα για το επόμενο meeting του Patras Otaku Club~ Αφού φάμε, σκάσουμε και γιορτάσουμε, είπαμε να βρεθούμε να τα πούμε λίγο.


Την Τρίτη 17 Απριλίου 2012, ώρα 17:30 στο καφέ "ΝΕΟΝ" θα βρεθούμε για μία ακόμα συνάντηση!

Ως συνήθως, θα περιμένουμε για λίγη ώρα έξω από την καφετέρια για να έρθουμε όλοι (όσο νωρίτερα μαζευτούμε τόσο το καλύτερο, θα μπούμε νωρίς μέσα). Το Νεον, για όσους δεν γνωρίζουν, βρίσκετε Μαιζώνος και 3ων Ναυάρχων (http://g.co/maps/d2sx3 ο χάρτης περιέχει την τοποθεσία -Β- όπως και οδηγίες για το πως να πάτε εκεί από τη Πλατεία Γεωργίου, ένα κεντρικό σημείο της Πάτρας. Εύκολο είναι~)


Poster by Shadow Fallen :D
See you all there~


Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#904 Samu

Samu

    The Measure & The Code

  • Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2012 - 14:00

Για κάτσε λίγο. Αυτό το meeting από ποιον αποφασίστηκε; Δεν έχει γίνει καν πρόταση πόσο μάλλον να αποφασιστεί κιόλλας.

Δημοσιευμένη  εικόνα
















Δημοσιευμένη  εικόνα


#905 zulabar

zulabar

    Magna_Zulabar

  • Members
  • 75 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2012 - 20:17

Για κάτσε λίγο. Αυτό το meeting από ποιον αποφασίστηκε; Δεν έχει γίνει καν πρόταση πόσο μάλλον να αποφασιστεί κιόλλας.


It was a message from God that came in a dream inside a dream inside a dream.........it's all wibbly wobbly stoff to explain !!!
Still it seems legit bro....

Anw won't be there (me and every single non-Patrinos member of the club) so I guess have fun or whatever.


P.S. Next time make a discussion before you post the god-damned announcement. Ισως να ηταν σωστο να ρωταμε και τους αλλους ποτε βολευει να κανουμε meeting !!!
I'm like fire and ice and rage.I'm like the night and the storm and the heart of the sun.I'm ancient,forever and....wonderful.
FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!! :hehehe: )
Δημοσιευμένη  εικόνα
Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!! :tensai:
http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html

#906 Nekyia

Nekyia

    Lt. Obnoxious

  • Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2012 - 21:16

So uhm για κάποιον λόγο, μάλλον ξεχαστήκαμε στο προηγούμενο meeting και δεν κανονίσαμε τις προβολές του Απριλίου. Πρότινα σε αυτό που έγινε πριν λίγο να γίνει ψηφοφορία και να ψηφίσουμε 3 προβολές δλδ τις δύο του Μαϊου όπως πρέπει και μια για τέλη Απριλίου αν προλάβουμε. Αλλά μιας που λείπαν κάποια παιδιά και δεν είχαμε και την λίστα που την έχει η Αθηνά είπα καλύτερα να αποφασίσουμε εδω. Εε;;
One by one i'll tear down your walls and hope you'll see there's nothing to be afraid of.

#907 Samu

Samu

    The Measure & The Code

  • Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2012 - 23:02

Αγαπητοί Ανιμόφιλοι, συνclubιτες και συμforumίτες καλό Πάσχα, Χριστός Ανέστη.


Δεν ξεχαστήκαμε να ψηφίσουμε, το είχαμε στα υπόψην μας αλλά αφού είμασταν μετά βίας 10 άτομα (συν τις από νωρίς αποχωρήσεις) δεν ρίξαμε την ψηφοφορία στο τραπέζι τότε. Η ιδέα ήταν να γίνει ψηφοφορία στο μεταπασχαλινό meeting, το οποίο το υπολογίζαμε για το πρώτο Σάββατο μετά το Πάσχα και υπολογίζαμε στην -σχεδόν- απαρτία. Σε περίπτωση που δεν γινόταν για οποιοδήποτε λόγο ("φύλαγε τα ρούχα σου...." που λέει και ο σοφός λαός) θα προτεινα εγώ να γίνει μέσω internet σε anime.gr και όποιο καλό παιδάκι μπορεί (υπολογίζω σε εσάς Nekyia και Mikamiteru) να μεταφέρει την πρόταση στο facebook και τούμπαλιν.

Οπότε αν συμφωνούν όλοι να γίνει η ψηφοφορία παρακάτω είναι οι τωρινές προτάσεις των ταινιών. Όποιος έχει στο μυαλό του και θέλει να προτείνει και κάποια άλλη ταινία παρακαλώ να το κάνει, είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις.

Πρέπει να βγουν 2 ταινίες, μία για την Κυριακή 29 Απριλίου και μία για την Κυριακή 13 Μαΐου. Και κλασσικά για να μην αναλωνόμαστε σε 2 ψηφοφορίες θα κάνουμε μία και θα πάρουμε για 29/4 την πρώτη επιλογή και για 13/5 όποιο έρθει δεύτερο. Για την Κυριακή 27/5 θα αποφασίσουμε στο meeting του Μαΐου (πιθανότατα Σάββατο 12/5 ή 19/5). Και επίσης σε περίπτωση που το πει κάποιος: -Όχι δεν χρειάζετε να το κάνουμε σε poll, μπορούμε και έτσι να πετύχουμε το ίδιο αποτέλεσμα και καλύτερα-.

Οι προτάσεις λοιπόν είναι:

1)Summer Wars
2)Ηighlander
3)Kaze no tani no Nausikaa
4)Princess Mononoke
5)Origin - Spirits of the Past (Τούλα)
6)Tales from EarthSea

P.S. Ύστερα από Jin Roh και Rurouni Kenshin έπεσε πολύ κατήφια και στενοχώρια στην Εστία :sadist: , ας αλαφρώσουμε λίγο το κλίμα, κάτι πιο χαρούμενο αυτή την φορά... :x3:

Δημοσιευμένη  εικόνα
















Δημοσιευμένη  εικόνα


#908 Nekyia

Nekyia

    Lt. Obnoxious

  • Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2012 - 23:16

^Aληθώς Aνέστη! :)

Για την Κυριακή 27/5 θα αποφασίσουμε στο meeting του Μαΐου (πιθανότατα Σάββατο 12/5 ή 19/5)

+ τις 2 του Ιουνίου αν γίνουν βέβαια, λόγω εξεταστικής. Βut ah well. Μεταφέρω τις επιλογές και στα παιδιά στο fb and i'll get back at you with the results.

Λοιπόν εγώ ψηφίζω 5)Origin - Spirits of the Past
One by one i'll tear down your walls and hope you'll see there's nothing to be afraid of.

#909 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2012 - 23:25

Jin Roh επαναπροβολή.

3)Kaze no tani no Nausikaa

Σε όσους άσχετους μη-Πατρινούς που σκέφτονται να ψηφίσουν:

Spoiler:


#910 zulabar

zulabar

    Magna_Zulabar

  • Members
  • 75 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 09:57

2) Highlander

And btw we are supposed to bring fear into the hearts of the non-anime fans of the university dorm ,not Toula the Sakula :P
I'm like fire and ice and rage.I'm like the night and the storm and the heart of the sun.I'm ancient,forever and....wonderful.
FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!! :hehehe: )
Δημοσιευμένη  εικόνα
Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!! :tensai:
http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html

#911 Nekyia

Nekyia

    Lt. Obnoxious

  • Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 11:53

Μέχρι πότε πρέπει να αποφασίσουμε btw, ώστε να ειδοποιηθεί η εστία; Anyways so far έχουμε:

Kaze no tani no Nausikaa = 2 (Stefi, Kaiser)

Origin - Spirits of the Past = 1 (Nekyia)

Highlander = 1 (zulabar)

Summer Wars = 1 (Mikami)

Princess Mononoke = 1 (Spyros)
One by one i'll tear down your walls and hope you'll see there's nothing to be afraid of.

#912 Gomu Gomu No Mi

Gomu Gomu No Mi

    Anime Amateur

  • Members
  • 120 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPatra

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 11:57

Οκ, ρίχνω κι εγώ την ψήφο μου. Kaze no tani no Nausikaa.
Oi,Oi,Oi baka.

#913 DarkElf

DarkElf

    ラブレス

  • Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 14:20

Tales from EarthSea από μένα.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?


#914 veg3ta

veg3ta

    The best at what I do

  • Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 23:58

Ψευδως Ανεστη! :thumbdown:

Ψηφιζω 5) Origin - Spirits of the Past

To "Τουλα" περιλαμβανεται στον τιτλο της ταινιας? Αν ειναι να τρολαρεις την ταινια, καλυτερα μην την βαζεις καθολου στις προτεινομενες...


Υ.Γ. Προτεινω στην επομενη ψηφοφορια να μπει η ταινια Akira.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#915 Geutella

Geutella

    Anime-Greek

  • Members
  • 337 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2012 - 16:01

Γεια σας και από μένα παιδιά και χρόνια πολλά. Σχετικά με την επερχόμενη προβολή, ψηφίζω το Summer Wars. Εφόσον όμως η προβολή θα γίνει Κυριακή 29 Απριλίου, πρέπει να σταλεί το mail με την πρότασή μας στην Εστία το αργότερο την Κυριακή 22 Απρίλη, οπότε μέχρι τότε μπορείτε να ψηφίζετε.

Επειδή όμως αυτές τις μέρες δεν βρίσκομαι στην Πάτρα και δεν θα έχω την ευκαιρία να παρακολουθήσω καλά την ψηφοφορία, θα παρακαλούσα αν γινόταν κάποιος να ποστάρει το Σάββατο που μας έρχεται ή την Κυριακή μέχρι το μεσημεράκι, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, για να μπορέσω προς το απόγευμα να στείλω το mail.
Δημοσιευμένη  εικόνα