Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#871 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2011 - 16:10

Εδω και λιγο καιρο εχει ανοιξει ενα μαγαζι comics στην Πατρα. Βρισκεται στην Ηφαιστου μεταξυ Ερμου και Αγ. Νικολαου. Εχει διαφορα comics καθως και figures, collectibles, κλπ.
Δυστυχως απο manga εχει ελαχιστα (για την ωρα). Μιλησα με τον καταστηματαρχη και μου ειπε οτι περιμενει να δει τι ζητηση θα υπαρχει για να φερει. Παντως μπορει να φερει κατα παραγγελια οτιδηποτε του ζητηθει. Οποτε αν τον πρηξουμε αρκετα ατομα θα εχουμε επιτελους και στην Πατρα ενα μερος για να παρουμε κανα ξενογλωσσο manga :drink:

Υ.Γ. Μαλλον ειμαι offtopic, αλλα πιστευω οτι ειναι κατι που ενδιαφερει τα μελη του Patras Otaku Club :)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#872 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2011 - 06:03

Παίδες, Ορισμένες φορές μπορεί να μας ξεφύγουν τα posts με νέες ανακοινώσεις ημερομηνιών, όπως στην προκειμένη. Όποτε κατασταλάζετε σε μία ημερομηνία, στέλνετε ένα ΠΜ σε εμένα ή σε κάποιον άλλον moderator ώστε να μετονομάζουμε το thread καταλλήλως και να το βάζουμε sticky ώστε να το βλέπει περισσότερος κόσμος ;)

E5VV38U.jpg

#873 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2011 - 16:04

Hae hae~

Είχαμε μια ιδέα... Όχι, δεν θα πονέσει

Για το επόμενο meeting, αντί να πάμε για καφέ, να μαζευτούμε για φαγητό, είτε σε κάποια κινέζικο εστιατόριο, είτε στο noodle bar (για να κρατήσουμε τον "ανατολικοασιατικό" χαρακτήρα του club). Αφού θα είναι μέσα στις γιορτές δεν θα έχουμε και τόσο πολύ κόσμο, οπότε δεν θα υπάρχει θέμα overflowing. Αν κρατήσουμε ένα επίπεδο, μπορούμε να κάνουμε το πρώτο eating meeting μας!

Τι λέτε?
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#874 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2011 - 21:07

Hae hae~

Είχαμε μια ιδέα... Όχι, δεν θα πονέσει

Για το επόμενο meeting, αντί να πάμε για καφέ, να μαζευτούμε για φαγητό, είτε σε κάποια κινέζικο εστιατόριο, είτε στο noodle bar (για να κρατήσουμε τον "ανατολικοασιατικό" χαρακτήρα του club). Αφού θα είναι μέσα στις γιορτές δεν θα έχουμε και τόσο πολύ κόσμο, οπότε δεν θα υπάρχει θέμα overflowing. Αν κρατήσουμε ένα επίπεδο, μπορούμε να κάνουμε το πρώτο eating meeting μας!

Τι λέτε?

Αν είναι να γίνει eating meeting, καλό θα ήταν να γίνει μετά τις διακοπές, γιατί οι μισοί θα λείπουν.

#875 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2011 - 05:36

Αν το eating meeting γίνει πριν τις 22 Δεκεμβρίου, τότε είμαι μέσα. ^^
Δημοσιευμένη  εικόνα

#876 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2011 - 10:17

Λοιπόν παίδες του patra's otaku club... Έχω να προτείνω κάτι για να πέσει στο τραπέζι για συζήτηση στο επόμενο meeting.
Την κυριακή που προβάλλαμε το red line η αίθουσα για 4η συνεχόμενη φορά γέμισε κόσμο. Είναι κάτι πολύ ευχάριστο, τουλάχιστον για μένα, να βλέπω κόσμο που είτε ασχολείται αρκετά, είτε ελάχιστα, είτε ακόμα και καθόλου να αγκαλίαζει τις προβολές που κάνουμε με τη σημαντικότατη συμβολή της κινηματογραφικής λέσχης εστίας. Μόνο που αυτή την φορά αρκετοί γνωστοί μου(μου το είπαν το λιγότερο 10 άτομα και παρακαλώ οι μισοί εντελώς άσχετοι με τον χώρο των άνιμε) που παρευρέθηκαν μου έκαναν το εξής παράπονο: "Γιατί κάνουμε μόνο μία προβολή τον μήνα και όχι περισσότερες;"
Πραγματικά δεν είχα απάντηση καθώς είναι κάτι που δεν το έχουμε συζητήσει ποτέ και τους άρεσε που τους είπα πως θα το κοιτάξουμε μήπως και γίνει. Και εδώ λοιπόν είμαι... Αν η κινηματογραφική λέσχη εστίας είναι σύμφωνη και μπορεί, γιατί δεν κάνουμε 2 προβολές τον μήνα ανά 2η κυριακή; Ταινίες να δείξουμε υπάρχουν, θα μπορούσαμε να δείχνουμε τις 2 επικρατέστερες ταινίες των ψηφοφοριών μας. Φυσικά να επαναλάβω το αν θα μπορεί η εστία....
Αυτή είναι η πρότασή μου...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#877 Nekyia

Nekyia

Lt. Obnoxious

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2011 - 00:31

^Τη συγκεκριμένη πρόταση, προσωπικά, την έχω προτείνει άπειρες φορές.. Μάλιστα είχα πει να κάνουμε ακόμα πιο αραια meetings και πιο συχνές προβολές, 2 το μήνα αν γίνεται. Δεν είχε συζητηθεί περραιτέρω γιατί κάποιος-δεν θυμάμαι- είχε πει ότι δεν έχουμε πολλές επιλογές στις ταινίες. Αυτό.
One by one i'll tear down your walls and hope you'll see there's nothing to be afraid of.

#878 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2012 - 23:24

Ok, first of all, να ευχηθώ καλή χρονιά, με υγεία, χαρά και πολλά anime/manga/games~ :hehehe:

Για το θέμα των προβολών, προσωπικά δεν συμφωνώ με τις δύο προβολές το μήνα/"κάθε δεύτερη Κυριακή". Όντως έχουμε ταινίες να δούμε, αλλά από ένα σημείο και μετά θα καταντήσει κουραστικό. Εδώ, βέβαια, πάει το κλασσικό "αν δεν θες δεν έρχεσαι, δεν παίρνουμε παρουσίες", αλλά πιστεύω ότι γενικά δεν θα είναι καλό.
Και μιας και είμαι στο θέμα είχα μία πρόταση. Δεν είναι ταινία, αλλά θα μπορούσαμε να προβάλουμε μία-δύο ιστορίες από σειρές (π.χ. Aoi Bungaku Series, Ayakashi) όπου δείχνει ξεχωριστές ιστορίες σε λίγα επεισόδια χωρίς να συνδέονται μεταξύ τους.

Επίσης πέρασε καιρός από το τελευταίο meeting, οπότε τι λέτε να κανονίσουμε ένα? Θα αρχίσει και η εξεταστική σε μερικές εβδομάδες και πολλοί δεν θα μπορούν... Προτείνω Σάββατο 14/1, κλασσικά στο Νεον στις 5:30. Έχουμε να πούμε για το cosplay, και να συζητήσουμε για ένα eating meeting που σκεφτήκαμε να κάνουμε. Επίσης, είχα την ιδέα να κόψουμε βασιλόπιτα για πρώτη φορά (μπορεί να δώσει ο καθένας από 0.5-1 ευρό και παίρνουμε μία από ζαχαροπλαστείο).

Δημοσιευμένη  εικόνα

#879 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2012 - 23:38

Yeah, καλή χρονιά σε όλους!

Επίσης, είχα την ιδέα να κόψουμε βασιλόπιτα για πρώτη φορά (μπορεί να δώσει ο καθένας από 0.5-1 ευρό και παίρνουμε μία από ζαχαροπλαστείο).

LOL. Τι άλλο θα κάνουμε; Αλλά ό,τι θέλουν οι περισσότεροι. Θα ήμουν κατά της βασιλόπιτας αν ερχόμουν. Στις 14 πιθανότατα δεν θα μπορέσω γιατί την επόμενη έχω εξέταση σε εργαστήριο.

#880 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2012 - 01:05

Just an idea mate :P Είμαστε "μαζί" ως group σχεδόν 3 χρόνια, σκέφτηκα ότι θα αρέσει σε μερικούς.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#881 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2012 - 21:27

Καλή χρονιά και από μένα παιδιά! Μόλις σήμερα γύρισα Πάτρα και μου λείψατε όλοι! Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα για meetingu στις 14 οπότε είμαι μέσα. Όσο για την ιδέα της βασιλόπιτας με ψήνει άγρια αν και είναι κάπως troll ιδέα. xDDDD

Σχετικά με τις ταινίες αν τελικά οι περισσότεροι συμφωνήσουμε σε 2 προβολές ανά μήνα, fine by me, απλώς για καλό και για κακό πρέπει να το συζητήσουμε με την κινηματογραφική λέσχη της εστίας. Και μας και το έφερε η κουβέντα, για τον Ιανουάριο μας παίρνει να οργανώσουμε προβολή; Το ρωτάω μιας και ξέρω πως λόγω εξεταστικής είναι κάπως δύσκολος μήνας, αν και το ίδιο ισχύει και για τον Φεβρουάριο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#882 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2012 - 22:02

Μιας και δεν είχαμε πολύ συμμετοχή για τις 14 (όσοι απάντησαν είπαν οκ αλλά δεν απάντησαν πολλοί), θέλετε να το μεταφέρουμε για 21? Βέβαια για πολλούς λίγες μέρες αργότερα αρχίζει η εξεταστική, αλλά μετά θα κάνουμε καιρό να βρεθούμε, και θα πλησιάζει η ημερομηνία του 3ου cosplay photoshoot μας, οπότε όποιος μπορεί έρχεται. Τι λέτε?

Όσο για προβολή, προσωπικά δεν έχω πρόβλημα, αν και δεν ξέρω αν θα βρούμε ημερομηνία... Οπότε πείτε γνώμες και βλέπουμε, θα το μεταφέρω και στο facebook.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#883 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2012 - 22:34

Θα συμφωνησω για την ημερομηνια των 14.
Βολευει απο πολλες αποψεις ( και εξεταστικη, και εχουν συμφωνησει οι οσοι μιλησαν... )
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#884 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2012 - 22:38

Yep yep, η πλειοψηφία λέει 14, οπότε πάμε για 14~ Σε λίγα λεπτά και επίσημα (dun dun duuun)

EDIT (a few hours late)

Ήρθε η ώρα (dun dun duuun) για το επόμενο meeting του Patras Otaku Club~

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012, στις 17:30 (5:30 μ.μ.) στο καφέ ΝΕΟΝ~

You know the drill, θα περιμένουμε μισή ωρίτσα έξω και μετά θα πάμε να καθίσουμε μέσα. Don't be late~

Posted Image

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Stefi-chan: 11 Ιανουάριος 2012 - 02:52

Δημοσιευμένη  εικόνα

#885 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2012 - 19:50

Δυστηχώς δεν θα μπορώ να παρευρεθώ σε αυτό το meeting καθώς 16 δίνω μάθημα. Τώρα σχετικά με τις προβολές καλό είναι να συζητηθεί στο επόμενο meeting (προτείνω αμέσως μετά το τέλος της εξεταστικής) καθώς πολλά άτομα δεν θα μπορούν εν μέσω εξεταστικής.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα