Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#856 Nekyia

Nekyia

Lt. Obnoxious

• Members
  • 52 posts

Posted 28 November 2011 - 14:28

Ακόμα και να μην γίνει στις 11, δεν μπορώ να καταλάβω πώς μια εβδομάδα καθυστέρηση είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα :/

Kανείς δεν είπε ότι είναι ΤΟΣΟ μεγάλο πρόβλημα βρε. Απλά μερικοί είπαμε ότι θα προτιμούσαμε 3, that's all.

Συμφωνώ με Gomu, meeting στις 10 και προβολή 17-18 είναι αρκετά καλά και βολεύει τους περισσότερους.

Tους περισσότερους; Απ'ότι κατάλαβα, η 3η Δεκ δεν βολεύει 2 παιδιά, και η 10η δεν βολεύει ΕΠΙΣΗΣ 2. Όλοι οι υπόλοιποι συμφωνούν με ό,τι αποφασισθεί. Που τους είδες τους περισσότερους; Και δεν θέλω να ακουστώ δασκαλίτσα, το ξέρεις ότι δεν έχω κάτι μαζί σου φιλικά μιλάω, αλλά easy on your tone, will you? Κανείς δεν είναι απολυταρχικός και κανείς δεν σκέφτεται το τομάρι του, ας μην είμαστε απότομοι. :ureshii:
One by one i'll tear down your walls and hope you'll see there's nothing to be afraid of.

#857 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 28 November 2011 - 15:18

Aiorral + DarkElf (που δεν θα μπορούν καθόλου) + Black Kaizer (εργασία έχει)= 3
Mikamiteru + Stefi =2
Guess which is the biggest number. Με αυτή την λογική είπα "τους περισσότερους". Ξέρω πως οι υπόλοιποι είναι ό,τι ψηφιστεί.

Για τσέκαρε λίγο...

Πάντως το Christmas edition θα γίνει, και ας μην έχουν περάσει 3 εβδομάδες, ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα (αν υπήρχε θα λέγατε να το κάνουμε στις 3, οπότε το λαμβάνω ως οκ)

Θες, έρχεσαι, δεν θες, κάτσε σπίτι σου, δεν παίρνουμε παρουσίες. Και το "αποφασίσουμε" δεν είναι και τόσο της πλειοψηφίας, μιας και τα περισσότερα μέλη απλά βλέπουν μία ημερομηνία και έρχονται, οι λίγοι αποφασίζουμε.

Γιατί αυτά δείχνουν πως μάλλον δεν κοιτάς τι γίνεται στην τάξη σου.

Posted Image

Posted Image

#858 Nekyia

Nekyia

Lt. Obnoxious

• Members
  • 52 posts

Posted 28 November 2011 - 15:32

Mikamiteru + Stefi =2
Guess which is the biggest number. Με αυτή την λογική είπα "τους περισσότερους". Ξέρω πως οι υπόλοιποι είναι ό,τι ψηφιστεί.

Για τσέκαρε λίγο...

Γιατί αυτά δείχνουν πως μάλλον δεν κοιτάς τι γίνεται στην τάξη σου.

O Black Kaizer είπε θα προτιμούσε στις 10, αλλά ωστόσο ΜΠΟΡΕΙ να ρθει στις 3, την εργασία θα την παραδόσει πιο πριν. Οπότε είναι 2-2.

Εμένα δεν μου φαίνεται απολυταρχικό αυτό που είπε, πρόσθεσε και το 'ελπ'ιζω να μην υπάρχει πρόβλημα'. όσο για το δεύτερο λίγο κυνικό ναι, απολυταρχικό όχι. Η απάντησή σου ήταν μακράν πιο έντονη και επιθετική. Μη το συνεχίζεις.

Και κομμένη η ειρωνία στην τάξη μου.
One by one i'll tear down your walls and hope you'll see there's nothing to be afraid of.

#859 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 28 November 2011 - 16:05

Ας ηρεμήσουμε λίγο όλοι....
Όσο είναι εφικτό, να γίνονται τα meetings έτσι ώστε να δίνεται η ευκαιρία σε όλους να έρθουν.Η επιλογή 3/12 και μετά 26-30/12 αμέσως αναγκάζει τον Aiorral να χάσει 2 meetings. Επιπλέον, δεν θεωρώ πως είναι απαραίτητο να γίνει christmas meeting...μπορεί να γίνει κάτι ανεπίσημο αν το θέλουν αρκετά άτομα. Αν γίνει αυτό το christmas meeting τότε το επόμενο πάει για τέλος γενάρη, που πάει πολύ μακριά για τους μη-πατρινούς (που αναγκαστικά θα'χουν χάσει το προηγούμενο) και κοντά στην εξεταστική (αν και δεν ξέρω αν έχουν ανακοινωθεί ημερομηνίες).

Posted Image
Does this darkness have a name?

#860 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 28 November 2011 - 16:12

Και κομμένη η ειρωνία στην τάξη μου.

κυρία, κυρία κυρία!!!!

...μπορώ να πάω τουαλέτα;

Posted Image

#861 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 28 November 2011 - 17:30

Ούτε εγώ έχω κάποιο ζόρι. Και στις 3 μάλλον θα μπορέσω να έρθω α απλά θα με βόλευε η επόμενη εβδομάδα για να έχω και το Σάββατο το απόγευμα ελεύθερο άμα χρειαστεί. Ό,τι θελήσει η πλειοψηφία.

Γι΄αυτό έβαλα τον Kaizer στους 3 και επειδή ξέρω πως είναι γενικά με τις εργασίες. Σχεδόν πάντα προκύπτει κάτι τελευταία στιγμή. Αν για αυτόν όλα εντάξει πάω πάσο.

Θα κάνω pause για τώρα αλλά για το αν θα συνεχιστεί ή όχι δεν εξαρτάται μόνο από εμένα.

Μάλιστα κυρίααα!!!

Nikorasu troll, ha, I will smite you with my Axe of fire.

Posted Image

Posted Image

#862 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 28 November 2011 - 19:30

Cause... you know... meetings are serious business etc etc

Mikamiteru + Stefi =2

Actually, και από το facebook έχουμε συν 5 για 10/12 (Aiorral, DarkElf, Kaiser, Sofia -η οποία είπε ότι και στις 3 μπορεί, αν και θα την βόλευε καλύτερα 10- και Γιώργος, ο οποίος δεν έχει πατήσει ποτέ σε meeting) και συν 8 για 3/12 (Stefi-chan, Teru, Snape Sd, Bill, Nikos, Myrsini, PyreFly, Alexandra). Δεν έχουν ψηφίσει όλοι ακόμα και έχω βάλει και την επιλογή "Δεν έχω πρόβλημα με καμία από τις δύο ημερομηνίες", οπότε υποθέτω ότι ψήφισαν ότι τους βολεύει περισσότερο.

That is all from me, δεν υπάρχει και πρόβλημα, όπως είπα πιο πάνω meetings aren't serious business, δεν χάνουμε και τίποτα αν δεν παραβρεθούμε σε 1/2/3/όλα τα meeting, αν γίνει 10 απλά δεν ερχόμαστε.
Και Samu, πρόσεχε τον τόνο σου απέναντί μου, όπως μου μιλάς θα σου μιλάω.
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#863 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 28 November 2011 - 21:03

WTF.

Παίδες, κάντε ότι νομίζετε, συνειδητοποίησα ότι δεν αξίζει να ασχοληθώ αν είναι να το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα. Και για την ακρίβεια, ας μην γίνει στις 10/12, ας γίνει στις 3. Θα έρθω και μετά τις διακοπές, δε χάθηκε ο κόσμος. Θα έχω και περισσότερα να πω για άνιμε, μάνγκα ή γιαπωνέζικα.

PS. No offense, but you guys are taking this shit way too fucking seriously (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου, φαίνεται σε προηγούμενα ποστς μου).

#864 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 28 November 2011 - 21:55

ΣΦΑΧΤΕΙΤΕ. :head:
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#865 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 28 November 2011 - 22:07

You'd like that wouldn't you, Teru boy :hahaha:

Sooo κλείνουμε για 3? Να κάνουμε και ανακοίνωση, περνάνε οι μέρες

Posted Image

#866 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 28 November 2011 - 22:38

^Οχι. Προτείνω να κάνουμε meeting ώστε να αποφασίσουμε πότε θα γίνει το meeting. Τι λέτε για αυτή την καταπληκτική ιδέα;

#867 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 28 November 2011 - 23:24

^Οχι. Προτείνω να κάνουμε meeting ώστε να αποφασίσουμε πότε θα γίνει το meeting. Τι λέτε για αυτή την καταπληκτική ιδέα;

I second that.
Τι λετε για ΤΩΡΑ στη μπυραρια κοντα στη Παντανάσσης ?
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#868 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 28 November 2011 - 23:50

Τι λετε για ΤΩΡΑ στη μπυραρια κοντα στη Παντανάσσης ?

Δεν είναι κακή ιδέα.

Και μην ανησυχείς Stefi, όπως μίλησες σου απάντησα, ο τόνος μου ήταν όπως έπρεπε.

Posted Image

Posted Image

#869 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 29 November 2011 - 02:34

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου θα γίνει το επόμενο meeting του Patras Otaku Club στην Πάτρα, ώρα 17:30, στο καφέ "ΝΕΟΝ"~

Posted Image

Posted Image

#870 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 30 November 2011 - 22:21

Μόλις σήμερα γύρισα Πάτρα, οπότε θα έρθω στο meeting. Stefi, είδα και το pm σου για τις περούκες του cosplay, πολύ ευχάριστα τα νέα, ανυπομονώ να την δω από κοντά!

Όσο για προβολή, μπορούμε να αποφασίσουμε στο meeting όπως την προηγούμενη φορά, απλώς σχετικά με το Red Line ξέρει κανείς αν υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι; Αν είναι να το fansubbάρουμε, θα χρειαστούμε κάποιο extra χρόνο, γι' αυτό το αναφέρω.

Edit: Άκυρη η ερώτηση για τους subs, το έχουν κάνει οι Blood Moon Dragon στα Ελληνικά, οπότε είμαστε gg. (^.^)
Posted Image