Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#841 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 27 November 2011 - 16:29

Ok then, 10 it is! Πάντως το Christmas edition θα γίνει, και ας μην έχουν περάσει 3 εβδομάδες, ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα (αν υπήρχε θα λέγατε να το κάνουμε στις 3, οπότε το λαμβάνω ως οκ)
Θα πω και στους άλλους
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#842 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 27 November 2011 - 16:31

Μπα, εγω διαφωνω.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#843 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 27 November 2011 - 16:38

Όπως είπα και πριν, αφού θα κάνουμε πάλι έτσι και αλλιώς ξανά meeting στο διάστημα 26-30 Δεκεμβρίου, μπορούμε να κάνουμε αυτό στις 3 Δεκεμβρίου, να έχουμε και το κενό 3 εβδομάδων

Posted Image

#844 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 27 November 2011 - 16:40

Κουτί μας έρχεται έτσι οπως είπε η Στέφι.
Posted Image

Posted Image

#845 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 27 November 2011 - 16:43

Μπα, εγω διαφωνω.

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος? Αν όχι τότε γιατί δεν το κάνουμε 10 να μπορέσουν να έρθουν και τα παιδιά που θα δώσουν ιαπωνικά?

Btw εμένα με βολεύει καλύτερα στις 10 γιατί στις 3 παραδίδω εργασία.

#846 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 27 November 2011 - 16:49

... έτσι και αλλιώς ξανά meeting στο διάστημα 26-30 Δεκεμβρίου...

Στο οποίο διάστημα ενα σωρό άτομα θα έχουν φύγει...Εγώ λεω, ας το κάνουμε το μίτινγκ στις 10 και για αυτούς που θα φύγουν για τα Χριστούγεννα και ας γίνει και το χριστουγεννιάτικο για όσους θα έχουν μείνει (για το οποίο φυσικά δεν υπάρχει αντίρρηση, θα κάνουμε το επόμενο στις 15 Ιανουαρίου ξέρω γω).

#847 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 27 November 2011 - 16:51

Ναι βασικα υπάρχει. Εχω σημαντικες προβες με το συγκροτημα και εχει γενεθλια ο καλυτερος μου φίλος.
Και εκτος αυτου, θα εχουμε την ευκαιρια και για ενα ακομα meeting, αν ακολουθησουμε την ημερομηνια 3/12 ~ 26-30/12.

Απο κει και περα οκ, δεν τραβαω και κανενα μεγαλο ζορι, οτι θελει ο λαος. Κατανοω τη κατασταση των παιδιων που εχουν εργασιες/Γιαπωνεζικα και τα σχετικα.
Οτι προτιματε.
Posted Image

Posted Image

#848 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 27 November 2011 - 16:58

Ούτε εγώ έχω κάποιο ζόρι. Και στις 3 μάλλον θα μπορέσω να έρθω α απλά θα με βόλευε η επόμενη εβδομάδα για να έχω και το Σάββατο το απόγευμα ελεύθερο άμα χρειαστεί. Ό,τι θελήσει η πλειοψηφία.

#849 Nekyia

Nekyia

Lt. Obnoxious

• Members
  • 52 posts

Posted 27 November 2011 - 17:39

Εγώ όπως είπα και στα παιδιά λίγο πιο πριν, προσωπικά δεν διαφωνώ ούτε με τις 3 ούτε με τις 10. Αλλά άμα κάνουμε το μίτινγκ στις 10 θα παραταθει ακόμα περισσότερο και η προβολή, και αυτό με κολλάει. Οπότε εγώ θα ψηφίσω καλύτερα για τις 3, συγγνώμη για τα δυο παιδιά που δίνουν και δεν θα παρευρεθούν.

Και κλείνω με την επαναλμβανόμενη ατάκα, ό,τι πει η πλειοψηφία :kakaka:
One by one i'll tear down your walls and hope you'll see there's nothing to be afraid of.

#850 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 27 November 2011 - 18:31

Και εκτος αυτου, θα εχουμε την ευκαιρια και για ενα ακομα meeting, αν ακολουθησουμε την ημερομηνια 3/12 ~ 26-30/12.

Και εγώ προσπαθώ να εξηγήσω ότι όσοι δεν θα φύγετε από την Πάτρα για διακοπές, θα έχετε ευκαιρία για 2ο meeting, ενώ εγώ για κανένα αν γίνει στις 3/12.
Και όσον αφορά στην προβολή, μπορεί να γίνει την Κυριακή στις 11, 17 ή 18/12. Ακόμα και να μην γίνει στις 11, δεν μπορώ να καταλάβω πώς μια εβδομάδα καθυστέρηση είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα :/

Edited by Aiorral, 27 November 2011 - 18:38.

#851 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 27 November 2011 - 23:36

Just popping up to say, change of plans for something, οπότε στις 10 δεν μπορώ. Αλλά κλασσικά, ότι θέλει η πλειοψηφία.
Μέχρι αύριο θα ξέρουμε, θα μαζέψουμε απόψεις και από facebook και θα δούμε

Posted Image

#852 Gomu Gomu No Mi

Gomu Gomu No Mi

Anime Amateur

• Members
  • 120 posts
  • LocationPatra

Posted 28 November 2011 - 01:45

Εγώ πάντως είμαι μέσα για 10 και προβολή 17-18. Μια χαρά κάθεται.
Oi,Oi,Oi baka.

#853 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 28 November 2011 - 02:22

Συμφωνώ με Gomu, meeting στις 10 και προβολή 17-18 είναι αρκετά καλά και βολεύει τους περισσότερους.

Ok then, 10 it is! Πάντως το Christmas edition θα γίνει, και ας μην έχουν περάσει 3 εβδομάδες, ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα (αν υπήρχε θα λέγατε να το κάνουμε στις 3, οπότε το λαμβάνω ως οκ)
Θα πω και στους άλλους

Συγνώμη;;; Τι πάει να πει "Πάντως το Christmas edition θα γίνει, και ας μην έχουν περάσει 3 εβδομάδες"; Τι είναι αυτό; Αν το αποφασίσουμε και μπορέσουμε να έρθουμε θα γίνει αλλιώς ξέχνα το. Αν και μόνο για το απολυταρχικό ύφος και την καταπάτηση του ότι είχαμε συμφωνήσει (α ναι ξέχασα, δεν είχες έρθει...) θα έπρεπε όλοι να σου πουν ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!

Posted Image

Posted Image

#854 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 28 November 2011 - 02:45

Samu, αν έχεις πρόβλημα με αυτό πες το από την αρχή που το ανέφερα, όχι τώρα που αρπάχτηκες με τον τρόπο που το διατύπωσα. Άλλος εδώ μέσα έχει το απολυταρχικό ύφος, αλλά δεν του βγαίνει. Σε εκείνο το meeting δεν είχα έρθει για προσωπικούς λόγους, όπως είπα στην Geutella. Το ότι μας κάλεσες για "meeting κορυφής" δεν σημαίνει ότι πρέπει να τρέξουμε, όλο τα ίδια λέμε, ενημερώθηκα μετά (by the way, γιατί δεν καλέσατε τη Σοφία? Είναι 100% ενεργό μέλος και πιο παλιά από άλλους που ήταν εκεί). Οκ, βγάλατε μία απόφαση, δεκτό, αλλά είναι meeting special για τις γιορτές και σκέφτηκα να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο. Θες, έρχεσαι, δεν θες, κάτσε σπίτι σου, δεν παίρνουμε παρουσίες. Και το "αποφασίσουμε" δεν είναι και τόσο της πλειοψηφίας, μιας και τα περισσότερα μέλη απλά βλέπουν μία ημερομηνία και έρχονται, οι λίγοι αποφασίζουμε.

Μέχρι στιγμής έχουμε 6 για 3/12, 6 για 10/12. Θα περιμένουμε μέχρι αύριο και βλέπουμε.

Posted Image

#855 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 28 November 2011 - 03:13

1) Μας το είπες τελευταία στιγμή.
2)Είσαι η πρώτη που το λέει meeting κορυφής.
3)Αν η Σοφία έχει πρόβλημα να έρθει η ίδια να μου το πει.
4)

Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να γίνει στις 10, απλά σκεφτόμουν να κάνουμε και ένα meeting Christmas/New Year edition την εβδομάδα ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά (26-30) όπως και πέρυσι (γιατί γιορτές χωρίς να δούμε ο ένας τα μούτρα του άλλου δεν είναι γιορτές!), και δεν θα έχουν περάσει 3 εβδομάδες ανάμεσα στα meeting... Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με το κενό, αν δεν έχετε ούτε εσείς τότε ας το κάνουμε :ureshii:

Το ότι ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝΑ κάτι για τα χριστούγεννα και δεν το συζητήσαμε γιατί μιλάγαμε για το meeting που εκρεμμει για την επόμενη ή την μεθεπόμενη ομάδα δεν σου δίνει το δικαίωμα να πιστεύεις ότι συμφωνήσανε οι περισσότεροι και όσοι πάνε να μιλήσουν δεν μπορούνε πια γιατί "πέρασε ο καιρός". Αν θες να πας για καφέ με τις φίλες σου ελεύθερα. Μην το βαφτίζεις meeting όμως. Και φυσικά και έχω πρόβλημα με τον τρόπο που το διατύπωσες. Άλλο να το προτείνεις και άλλο να το έχεις ηδη δέσει σχοινί κορδόνι ότι θα γίνει και ο κόσμος να χαλάσει.
5) Για το "Και το "αποφασίσουμε" δεν είναι και τόσο της πλειοψηφίας, μιας και τα περισσότερα μέλη απλά βλέπουν μία ημερομηνία και έρχονται, οι λίγοι αποφασίζουμε." έχεις νομίζω μια λάθος αντίληψη. Είναι αλήθεια πως σε ένα meeting του club που θα μαζευτούν 15-20 άτομα ή και περισσότερα δεν γίνεται να πει κάποιος "Για πάμε και να προτείνει ο καθένας πότε μπορεί". Δεν πρόκειται να μαζευτούμε ποτέ. Γι' αυτό λοιπόν κάποια άτομα που είναι πιο τακτικά και τους αρέσουν τα meeting και είναι έτοιμα να θυσιάσουν κάτι άλλο προκυμένου να παρευρεθούν, κοιτάνε ημερομηνίες που θα μπορούν με βάση την λογική και ΟΧΙ το ατομικό και προσωπικό συμφέρον ώστε να βολεύονται όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα γίνεται. To "Θες, έρχεσαι, δεν θες, κάτσε σπίτι σου, δεν παίρνουμε παρουσίες." ΔΕΝ συνάδει με την παραπάνω λογική. Πρόκειται για μια εκφυλισμένη κατάστασηκαι παρερμηνία όπου κάποιος προσπαθεί να περάσει το "πότε μπορώ εγώ" και "τι θέλω να κάνω εγώ" και να το φορτώσει στους άλλους.

Posted Image

Posted Image