Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#751 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 30 September 2011 - 13:42

Χαίρομαι που τελικά θα μπορέσεις να έρθεις! Έχουμε ήδη αποφασίσει μέρος, όπως λέει και η ανακοίνωση, θα συναντηθούμε στην καφετέρια Καζάρμα, που είναι Αράτου 22 (λίγο πιο πάνω από την Κορίνθου). Just in case θα σου στείλω και pm με στοιχεία επικοινωνίας.
Cya there!
Posted Image

#752 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 04 October 2011 - 15:14

Δηλωνω απογοητευμενος. Πληρως.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#753 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 04 October 2011 - 17:59

Δηλωνω απογοητευμενος. Πληρως.

Γιατί ρε Μίκαμι; :nanana: Έγινε κάτι και δεν το ξέρω; Εγώ έχω τελείως αντίθετη άποψη. Πολλά περισσότερα άτομα από άλλες φορές και πολλά καινούργια. Και συζήτηση έγινε πάνω σε ανιμε/μανγκα/τζαπαν ριλέητεντ. Ως προς τι η απογοήτευση;

#754 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 04 October 2011 - 21:24

Γιατί ρε Μίκαμι; :nanana: Έγινε κάτι και δεν το ξέρω; Εγώ έχω τελείως αντίθετη άποψη. Πολλά περισσότερα άτομα από άλλες φορές και πολλά καινούργια. Και συζήτηση έγινε πάνω σε ανιμε/μανγκα/τζαπαν ριλέητεντ. Ως προς τι η απογοήτευση;

Μία απογοήτευση την είχα και εγώ. Όχι ως προς τα άτομα, αλλά προς τον χώρο. Και ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί φύγαμε από το Νεον αφού μας βόλευε μια χαρά και συμφωνούσε η πλειοψηφία. Με τα καινούργια μέλη δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω μιας και έγινε αυτό που φοβόμασταν, είχαμε σπαστεί σε πηγαδάκια και δεν μίλαγαν με άλλους αλλά εντάξει, αυτό είναι αναμενόμενο για πρώτη φορά, θα βρούμε ευκαιρία να τα πούμε. Η Καζάρμα φαινόταν καλή ως ιδέα, αλλά ο χώρος ήταν σχετικά μικρός, κάπνιζαν μερικοί και ήταν κλειστός ο χώρος, συν αυτό με την ησυχία (που ησυχία δεν κάναμε αλλά και πάλι). Οπότε πάλι αλλάζουμε. Αν δεν έχετε κάποια καλή ιδέα για 20+ άτομα (αυτή τη φορά πρέπει να ήμασταν πάνω από 25), επιστρέφουμε Νεον.

PS. Ποια ταινία θα δούμε τελικά το Σάββατο? Συμφώνησα με την ιδέα απλά δεν θυμάμαι τον τίτλο :hmmm:
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#755 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 04 October 2011 - 22:41

Προσωπικα εφυγα στο 10λεπτο. Και δεν ξαναρθα. Εκτος της τσιγαριλας, ο τροπος με τον οποιο καθομασταν ηταν απαραδεκτος. Ειμασταν που ειμασταν πηγαδακια στο Νεον, τουλαχιστον ειμασταν σε μια σειρα. Εκει περα καθομασταν οπως να ναι. ηθελα να μιλησω με 2 ανθρωπους και επρεπε να κανω τον ταρζαν , και ελιγμους στις καρεκλες.

Απο προελευση του κοσμου, παραπανω απο ευχαριστημενος. Αλλα μονο γι'αυτο.
Επισης θα παρακαλουσα να κανετε και μια αναρτηση για το τι αποφασισατε για τις προβολες, για να μαθουμε και μεις που "δεν αντεξαμε".
Ευχαριστω.

Προσωπικα Νεον ή κατι αναλογο, αλλιως δε ξερω αν θα ξαναρθω.
And it's not like you give a f*ck, απλα θα ακολουθησουν και αλλοι.
Ηλπιζα ηδη στο προηγουμενο μιτινγκ να βρισκαμε την επομενη καφετερια, αλλα δεν αντεξα καν να κατσω και να ριξω την ιδεα.

Edited by MikamiTeru, 04 October 2011 - 22:48.

Posted Image

Posted Image

#756 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 04 October 2011 - 23:22

W00t, για να δούμε...με το ότι γινόταν ο χαμός συμφωνώ. Μπήκα μέσα και έμεινα ******* με τον αριθμό τον ατόμων! Αν και από ότι μαθαίνω ήταν και μερικοί άσχετοι με το μίτινγκ, ας με επιβεβαιωσει κάποιος (ή διαψεύσει).
Είμασταν γενικά άβολα και βολευτήκαμε όταν μείναμε κάπου στα 15 (?) άτομα, όποτε ίσως βολεύει αλλού, πχ ΝΕΟΝ. Εγώ την άκρη την έβγαλα πάντως και μίλησα με 5 παιδιά που δεν ήξερα, που σημαίνει ότι "ξεβολεύτηκα" και είναι κάτι που πολλοί μας το κάναμε. Όσο για το τσιγαριλίκι, srsly man, δεν μύριζε τπτ, υπερβάλλεις. Και αν μιλάς για παιδιά του μίτινγκ, θα μπορούσες κάλλιστα να τους πεις να το σβήσουν ευγενικά. Σχεδόν πάντα δουλεύει. Που να ρθεις στις συνελεύσεις μας στη σχολή, θα ξεράσεις τα άντερα σου με τέτοιες αντοχές (no offense).
Ταινία: Προτάθηκε το Grave of the Fireflies και κανείς δεν έφερε αντίρρηση, οπότε αποφασίστηκε αυτό + το ότι δεν το έχει δει σχεδόν κανείς μας, οπότε ακόμα καλύτερα. Ειπώθηκε κάτι για το Σάββατο 8/10 το βράδυ να γίνει προβολή, η Geutella ας διευκρηνίσει.

Τεσπά. Για μένα ήταν μεγάλο success, καμία σχέση με άλλες φορές που δεν μιλούσαμε για τπτ καινούργιο. Αλλά υπάρχει και άλλη φορά. Αν ήταν έτσι Μίκαμι, εγώ θα την είχα κάνει εδω και μισό χρόνο και βάλε μπρο. Φιλικά \μ/

#757 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 04 October 2011 - 23:42

Δεν εχω αντοχες επειδη εχω προβλημα...υγειας. Αλλα δεν ειναι εδω το μερος να το συζητησουμε.
Δεν γινεται να πηγαινω στον καθενα ξεχωριστα σορρυ. Καλυτερα να ειμαστε σε εναν πιο ανοιχτο χωρο.
Τελος παντων, απλα τη γνωμη μου ειπα, σορρυ αν πειραξε και κανεναν.

Παμε παρακατω.
Posted Image

Posted Image

#758 igano

igano

Shinobi Tousan

• Members
  • 94 posts

Posted 04 October 2011 - 23:42

Ω τι βλεπω? Νεα προβολη? Αυτο το Σαββατο Πανεπιστημιο ? Πειτε και αλλα!
Posted Image

#759 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 04 October 2011 - 23:48

Για τους άσχετος, δεν ήταν άσχετοι, απλά επειδή κάθονταν μόνοι τους έτσι θα νόμιζαν οι άλλοι. Τους μίλησα λίγο, είπαμε και για anime και για cosplay. Απλά φώναζαν λίγο παραπάνω.

Για το τσιγάρο, προσωπικά δεν έχω πρόβλημα, αλλά μύριζε. Και ήταν αρκετοί που είχαν ανάψει.

Και ναι, αυτό που για να μετακινηθεί κάποιος έπρεπε να κάνει ακροβατικά ήταν γεγονός.

Πάντως ακολουθούμε την πλειοψηφία, και οι περισσότεροι που ρώτησα είπα καλύτερα Νεον

Posted Image

#760 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 05 October 2011 - 00:24

Θα έχει meeting στην Πάτρα αν ναι που??????Βγαλτε μια ανακοινωση εξω στο main του site ρε παιδια

MbcN7u5.png

#761 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 05 October 2011 - 00:25

Δεν εχω αντοχες επειδη εχω προβλημα...υγειας. Αλλα δεν ειναι εδω το μερος να το συζητησουμε.
Δεν γινεται να πηγαινω στον καθενα ξεχωριστα σορρυ. Καλυτερα να ειμαστε σε εναν πιο ανοιχτο χωρο.
Τελος παντων, απλα τη γνωμη μου ειπα, σορρυ αν πειραξε και κανεναν.

Παμε παρακατω.

Dude, μη ζητάς συγγνώμη. Πες το έτσι. Έννοια σου και έχω μια ιδέα για το πως θα αντιμετωπιστεί αυτό. Αλλά άμα έχεις πρόβλημα υγείας, είναι και στο χέρι σου να το πεις στους άλλους, δεν είναι μάγοι οι άλλοι να το καταλάβουν. Άλλο αν θα έπρεπε να είναι οι ίδιοι ευγενικοί και να ρωτήσουν πρώτα. Τεσπα, ποτέτο-ποτάτο. Απ'την επόμενη φορά, δεν έχει τέτοια. Να ξέρεις όμως ότι έχεις και εσύ την ευθύνη για το αν θα περάσεις καλά ή όχι. Αν δεν μιλούσουμε για αυτό τώρα, πότε θα το κάνουμε;
Και γιατί δεν γίνεται να πας; Και στο ΝΕΟΝ να είμασταν, αν θες να κάνεις συζήτηση με κάποιον και δεν είναι κοντά, οπωσδήποτε πρέπει να πας κοντά του. Φαντάσου όπως είμαστε στο ΝΕΟ και εσύ να είσαι από την αντίθετη πλευρά και θες να μου μιλήσεις. ΤΙ θα κάνεις; Θα κάτσεις εκεί; Εδώ είσαι όντως παράλογος. Σιγά την απόσταση ρε μαν :uhh:
Μπορούμε την επόμενη φορά να δούμε τι παίζει και στο ABFAB. Παίξτε και λίγο ρε μάγκες, μην έχουμε όλο τα ίδια και τα ίδια. Κάντε και καμιά καινούργια πρόταση, όχι όλο παράπονα. Δεν είδα κανέναν σας να ρωτάει πώς θα διορθώσουμε κάτι, μόνο πώς θα γυρισουμε σε καταστάσεις (θέλω να θεωρώ) αθέμιτες. Εσείς θα σταματήσετε στην τελική να πάτε στο μίτινγκ. Εγώ δεν χάνω και πολλά.

#762 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 05 October 2011 - 01:27

Σχετικά με το προηγούμενο meeting, μαζευτήκαμε πάρα πολλά άτομα όντως και γινόταν ένας πανικός. Και να θέλαμε να κάνουμε ησυχία δεν γινόταν και αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα με την Καζάρμα, ήθελαν να κάνουμε ησυχία. Όσο για τον χώρο, δεν βόλεψαν τα στρογγυλά μικρά τραπεζάκια γιατί έτσι δημιουργήθηκαν πολύ πιο μικρά και πολλά πηγαδάκια. Βέβαια όταν μιλάμε για πάνω από 20 άτομα κόσμο, πάντα θα υπάρχει αυτό το πρόβλημα, δεν υπάρχει ένα τραπέζι να μας χωράει όλους και ακόμα και αυτοί που θα είναι μακριά στις άκρες δε θα μπορούν να επικοινωνούν. Τέσπα, και εγώ πιστεύω ότι τελικά το Καζάρμα δε βόλεψε και τόσο, οπότε καλό είναι την επόμενη φορά να το αποφύγουμε. Όσο για το ποιο μέρος να επιλέξουμε για την επόμενη φορά, όπως λέει και ο Aiorral, ας προταθούν κάποια νέα μέρη για ποικιλία και στο τέλος ας πάρουμε μια απόφαση πλειοψηφικά. Κάποιοι θεωρούν καλή ιδέα το ABFAB κάποιοι άλλοι πάλι προτιμούν το ΝΕΟΝ. Ας δούμε τι θέλει η πλειοψηφία και αποφασίζουμε.

Τώρα σχετικά με τις προβολές. Όπως είχα πει και στο meeting, έστειλα mail στην κινηματογραφική ομάδα της Εστίας για προβολή το Σάββατο στις 21:30 την ταινία Grave of the fireflies. Οι περισσότεροι στο meeting συμφώνησαν με την συγκεκριμένη πρόταση και έτσι κατοχυρώθηκε. Η εστία τώρα μου απάντησε και μας ενέταξε επίσημα στο πρόγραμμα της, οπότε και εμείς με τη σειρά μας θα κάνουμε επίσημη ανακοίνωση. Οσονούπω φτιάχνω και το αντίστοιχο thread της προβολής.
Posted Image

#763 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 05 October 2011 - 13:57

Θα έχει meeting στην Πάτρα αν ναι που??????Βγαλτε μια ανακοινωση εξω στο main του site ρε παιδια

Δεν είναι στο χέρι μας να βγει η ανακοίνωση στο main του site, εκεί βάζουν μόνο τα μεγάλα events :canthelp: Κανονίζουμε, όμως, συχνά συγκεντρώσεις, οπότε αν τσεκάρεις μία στο τόσο το thread θα το δεις~ Κάνουμε ανακοίνωση και στο facebook.

Πάντως, έχω μία απορία, και με συγχωρείτε αν είναι χαζή ή κάτι τέτοιο... Αλλά γιατί φεύγουμε από Νεον? Αφού η πλειοψηφία λέει να πάμε εκεί, γιατί να αλλάξουμε αν δεν έχουμε κάτι σίγουρο? Ναι, να αλλάξουμε περιβάλλον (επειδή κάποιος το βαρέθηκε, συγγνώμη δεν το ήξερα ότι κάναμε meetings για να χαζέψουμε την αρχιτεκτονική της καφετέριας), αλλά προτείνετε κάτι που να το έχετε σίγουρο. Στο Νεον είχαμε βολευτεί μια χαρά, δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα. Οι περισσότεροι ψηφίζουν να επιστρέψουμε Νεον.

Όσο για την απόσταση, αν θέλει να πει κάτι στον άλλο θα πάει κοντά του, απλά στο Νεον είναι πιο εύκολη διαδικασία (χωρίς ακροβατικά κτλ κτλ, εκτός και αν κάθονται από μέσα). Με τόσο κόσμο είναι φυσικό να δημιουργηθούν πηγαδάκια έτσι και αλλιώς, αλλά εκεί υπάρχει περισσότερη ελευθερία.

Posted Image

#764 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 05 October 2011 - 14:36

Dude, μη ζητάς συγγνώμη. Πες το έτσι. Έννοια σου και έχω μια ιδέα για το πως θα αντιμετωπιστεί αυτό. Αλλά άμα έχεις πρόβλημα υγείας, είναι και στο χέρι σου να το πεις στους άλλους, δεν είναι μάγοι οι άλλοι να το καταλάβουν. Άλλο αν θα έπρεπε να είναι οι ίδιοι ευγενικοί και να ρωτήσουν πρώτα. Τεσπα, ποτέτο-ποτάτο. Απ'την επόμενη φορά, δεν έχει τέτοια. Να ξέρεις όμως ότι έχεις και εσύ την ευθύνη για το αν θα περάσεις καλά ή όχι. Αν δεν μιλούσουμε για αυτό τώρα, πότε θα το κάνουμε;
Και γιατί δεν γίνεται να πας; Και στο ΝΕΟΝ να είμασταν, αν θες να κάνεις συζήτηση με κάποιον και δεν είναι κοντά, οπωσδήποτε πρέπει να πας κοντά του. Φαντάσου όπως είμαστε στο ΝΕΟ και εσύ να είσαι από την αντίθετη πλευρά και θες να μου μιλήσεις. ΤΙ θα κάνεις; Θα κάτσεις εκεί; Εδώ είσαι όντως παράλογος. Σιγά την απόσταση ρε μαν :uhh:
Μπορούμε την επόμενη φορά να δούμε τι παίζει και στο ABFAB. Παίξτε και λίγο ρε μάγκες, μην έχουμε όλο τα ίδια και τα ίδια. Κάντε και καμιά καινούργια πρόταση, όχι όλο παράπονα. Δεν είδα κανέναν σας να ρωτάει πώς θα διορθώσουμε κάτι, μόνο πώς θα γυρισουμε σε καταστάσεις (θέλω να θεωρώ) αθέμιτες. Εσείς θα σταματήσετε στην τελική να πάτε στο μίτινγκ. Εγώ δεν χάνω και πολλά.

Kαταρχας ηρεμησε. :Ρ Δεν τσακωνομαστε, ffs. Καταρχας δεν θα παω να πω σε εναν ανθρωπο που του εχω μιλησει μιαμιση φορα, " σβησε το τσιγαρο ". Ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου, αλλα αστο ειναι αλλο θεμα. Και στη τελικη, chill. Aπλα ειπα τη γνωμη μου, και πως πιστευω εγω ειναι καλυτερα, και προσωπικα εχω ριξει προτασεις γενικοτερα για θεματα που μας απασχολουν. Τελος παντων, ας μην επιμεινουμε, το μηνυμα περαστηκε. Αν δεν σε ηξερα θα ελεγα οτι το εχει κανας συγγενεης σου το Καζαρμα και το υπερασπιζεσαι ετσι. :Ρ Σιγα, it's cool....:canthelp:

SO. Τελικα εχουμε φετος τη δυνατοτητα για προβολες το Σαββατο ?
Posted Image

Posted Image

#765 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 05 October 2011 - 19:53

SO. Τελικα εχουμε φετος τη δυνατοτητα για προβολες το Σαββατο ?

Ναι αμέ! Τελικά μπόρεσαν και μας έβαλαν αυτό το Σάββατο, οπότε έχουμε προβολή στις 8/10. Ανοίχτηκε και αντίστοιχο thread:
http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=10599
Posted Image