Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πάτρα Otaku meetings
Posted 23 December 2010 - 00:56
Τα περί cosplay, στο cosplay thread (Mikami, εγώ εδώ θα είμαι στις διακοπές, θα προσπαθήσω να μαζέψω όσους περισσότερους μπορώ, έχω και μερικές ιδέες...)
Τα περί συζήτησης, σε msn/fb/pms
Και τώρα τα περί meeting, προτείνω να γίνει μία Χριστουγεννιάτικη συνάντηση την Πέμπτη, να έχουν επιστρέψει μερικοί που θα φύγουν για λίγες μέρες τα Χριστούγεννα. Απαντήστε asap να το επισημοποιήσουμε :3
Posted 23 December 2010 - 01:03
Guyz guyz, who's spamming now? Senpai, ο Mikami είναι καλός παιδί (α τον άτιμο) δεν ήθελε να τρολλάρει, απλά είναι σχετικά καινούργιος και δεν ξέρεις τους παλιούς που έφυγαν για στρατό (εκτός από τον Kaiser, που πήγε στρατό και είναι κάθε μέρα έξω :Ρ)
Aτιμο Ιντερνετς..........αληθεια δεν ηξερα οτι ηταν στρατο το παιδι....

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Posted 23 December 2010 - 01:05
Και τώρα τα περί meeting, προτείνω να γίνει μία Χριστουγεννιάτικη συνάντηση την Πέμπτη, να έχουν επιστρέψει μερικοί που θα φύγουν για λίγες μέρες τα Χριστούγεννα. Απαντήστε asap να το επισημοποιήσουμε :3
Όταν λες Πέμπτη, δεν εννοείς αύριο έτσι; (δηλαδή σήμερα, είναι 1 η ώρα). Αν είναι για την Πέμπτη στις 30/12 είμαι μέσα.
Posted 23 December 2010 - 01:18
Posted 23 December 2010 - 01:34
Αααα ναι, σωστά XD Πέμπτη 30/12 εννοώ :3
Θα κανουμε ρεβεγιον μαζι ???

/trolling mode off

Posted 23 December 2010 - 11:26
Xαχα, ρε συ πειραχτηκες ??? Απλα δεν σε εχω πετυχει ποτε και ηθελα να σε γνωρισω, αφου τα fangirls , o Nikorasu και ο Nikorasu λενε συνεχεια......ειδικα τη πρωτη φορα :3 Επισης αμα με ηξερες θα καταλαβαινες οτι δεν το λεω ειρωνικα....anw...
Συγγνώμη που σε παρεξήγησα φίλε μου, δικό μου το λάθος.
Posted 24 December 2010 - 21:09
Guyz guyz, who's spamming now? Senpai, ο Mikami είναι καλός παιδί (α τον άτιμο) δεν ήθελε να τρολλάρει, απλά είναι σχετικά καινούργιος και δεν ξέρεις τους παλιούς που έφυγαν για στρατό (εκτός από τον Kaiser, που πήγε στρατό και είναι κάθε μέρα έξω :Ρ)
Λάθος σε δύο σημεία. Δεν πήγα στρατό και δεν είμαι κάθε μέρα έξω. Αεροπορία είμαι και βγαίνω κάθε δεύτερη (περίπου) μέρα έξω + είμαι κοντά στο σπίτι μου.
Άσε, κούραση.

Posted 24 December 2010 - 23:25
Posted 25 December 2010 - 11:26

Λοιπόν επόμενο meeting Πέμπτη 30/12 στις 5:30 μμ στο καφέ ΝΕΟΝ.
Και για να μην ξεχνιόμαστε:
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Posted 25 December 2010 - 14:05
Oh? Απ' ότι θυμάμαι δεν κανονίσαμε καφετέρια. Τις ανακοινώσεις καλό θα ήταν να τις κάνει όποιος το κανονίζει
Posted 25 December 2010 - 14:49
Oh? Απ' ότι θυμάμαι δεν κανονίσαμε καφετέρια. Τις ανακοινώσεις καλό θα ήταν να τις κάνει όποιος το κανονίζει
Oh no you didnt ! Hahaha , στην ειπε, Samu. Δεν μαζευομαστε στο παλιο καλο θεατρακι λεω εγω ? Ανιγουει η Στεφ αποφασιζει....

Posted 25 December 2010 - 17:15
Oh? Απ' ότι θυμάμαι δεν κανονίσαμε καφετέρια.
Ανέφερα το ΝΕΟΝ γιατί εκεί είχαμε πάει τελευταία φορά και είχαμε πει να δώσουμε ευκαιρίες και σε άλλες καφετέριες μήπως μας βολεύουν καλύτερα. Φυσικά ο καθένας έχει δικαίωμα να πει τη γνώμη του και την άποψη του. Μπορείτε απλά να το πείτε αν δεν σας βολεύει. Τίποτα δεν είναι οριστικό σε κάτι που κανονίζουμε μεταξύ μας.
Τις ανακοινώσεις καλό θα ήταν να τις κάνει όποιος το κανονίζει
Oh no you didnt ! Hahaha , στην ειπε, Samu. Δεν μαζευομαστε στο παλιο καλο θεατρακι λεω εγω ? Ανιγουει η Στεφ αποφασιζει....
Τι πάει να πει τις "ανακοινώσεις καλό θα ήταν να τις κάνει όποιος το κανονίζει" και " Ανιγουει η Στεφ αποφασιζει";;;;;;; Όλοι μαζί κανονίζουμε όχι μόνο ένα άτομο. Δεν θυμάμαι να αποφασίσαμε ποτέ η Στέφι να παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες.
Posted 25 December 2010 - 17:18

Posted 25 December 2010 - 17:54
Posted 25 December 2010 - 17:59