Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#271 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 08 October 2010 - 19:54

Opaaa, έχω να ερθω κάτι χρόνια σε meeting. /one year me thinks/ Θα ρωτήσω και τη Ντόρα αν ψήνεται να έρθει, μήπως κάνουμε comeback και συζητήσουμε πάλι για το πόσο saucegay είναι ο sasuke. /obligatory θέμα για συζήτηση. 8 D

Posted Image

#272 LNEnja

LNEnja

Run. Jump. GLOMP! /repeat

• Members
  • 35 posts

Posted 08 October 2010 - 20:01

Of course I'll be thar with trolls and muffins and more trolls etc etc... See ya tomorrow guys~ :ureshii:
(Πρέπει κάποιος να εξηγήσει στο τσίμπι του club την sugoταινία που είδαμε already...)

Opaaa, έχω να ερθω κάτι χρόνια σε meeting. /one year me thinks/ Θα ρωτήσω και τη Ντόρα αν ψήνεται να έρθει, μήπως κάνουμε comeback και συζητήσουμε πάλι για το πόσο saucegay είναι ο sasuke. /obligatory θέμα για συζήτηση. 8 D

I already love you~ *nods*

---- Raito, Pain, Kaoru, Death the Kid, Lelouch, Frau, Yazoo, Kanji, Zexion, Gin, Kusuriuri, Ciel, Crow, Pikachu... Pick One!
------ Fangirls' Forces United ----> (We stalk because we care!)
-------- Patra's Otaku Kurabu... Έλα να σε μυήσουμε...

Posted Image

O Ανιμοπλανήτης μου^^

Καβαΐ Shotaaas~ <3

#273 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 19 October 2010 - 01:09

Για όσους δεν το έχουν μάθει ακόμα, Stefi-chan here

Λοιπόν, otaku και gamers, trolls και τρολοκρατούμενοι, fangirls και fanboys, αγόρια και κορίτσια (και traps), geeks και nerds (or not) :burningbe3:

Ήρθε η ώρα για το επόμενο meeting!

Η ημερομηνία δεν είναι σίγουρη, έχουμε δύο εναλλακτικές:

1) Σάββατο 23 ότι ώρα θέλετε, μία μέρα πριν από την προβολή

2) Τετάρτη 27, μεσημέρι προς απόγευμα (είναι καθημερινή, νυχτώνει νωρίς οπότε ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα)

Τι σας βολεύει? :gotit:

#274 LNEnja

LNEnja

Run. Jump. GLOMP! /repeat

• Members
  • 35 posts

Posted 19 October 2010 - 22:51

Oh those categories... :hahaha:
Hmm... Ψηφίζω γι' αυτό το Σάββατο εγώ. Μιας και υπάρχει περίπτωση και εγώ και Stefi-chan (προσωρινώς Billy the butcher above) να φέρουμε outsiders...
And u kno πως είναι οι minors these days... Διάβασμα, φροs, higher ups etc etc.
Οπότε θα είναι πολύ πιο βολικό να γίνει κατά ΣΚ για εμάς. :3
Minna?

---- Raito, Pain, Kaoru, Death the Kid, Lelouch, Frau, Yazoo, Kanji, Zexion, Gin, Kusuriuri, Ciel, Crow, Pikachu... Pick One!
------ Fangirls' Forces United ----> (We stalk because we care!)
-------- Patra's Otaku Kurabu... Έλα να σε μυήσουμε...

Posted Image

O Ανιμοπλανήτης μου^^

Καβαΐ Shotaaas~ <3

#275 Nekyia

Nekyia

Lt. Obnoxious

• Members
  • 52 posts

Posted 19 October 2010 - 23:23

Εγώ Τετάρτη δεν μπορώ, οπότε είμαι υπέρ του Σαββάτου. Το ιδιο και ο Black Kaiser/Aizen fanboy (ή όπως αλλιώς θέλετε να τον φωνάζετε), αφού πάντα συμφωνεί με ό,τι πω εγώ. Πάντα.

One by one i'll tear down your walls and hope you'll see there's nothing to be afraid of.

#276 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 20 October 2010 - 00:07

Damn it, αυτη τη φορα δεν πρεπει να το χασω.

Ασχετο. Ποσα ατομα μαζευεστε ?
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#277 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 20 October 2010 - 00:22

Εξαρτάται, συνήθως είμαστε γύρω στα 15 άτομα, όλων των ηλικιών (μικρότερη 15, για μεγαλύτερη δεν ξέρω σίγουρα...)

#278 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 20 October 2010 - 05:28

Nice! Ψηφίζω Σάββατο 23/10, λέω να το κάνουμε κατά τις 6 με 6μιση, και αν όλα πάνε καλά θα έρθω μαζί με τον bro και άλλο ένα άτομο!

Cyaa there minna-san! :gotit:
Posted Image

#279 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 20 October 2010 - 14:48

Λόγω υποχρεώσεων(μαθήματα,εργασίες κλπ) δε θα μπορέσω να έρθω,είτε γίνει 23 είτε 27 οπότε have fun everyone και περιμένω review.:hehehe:

Posted Image
Does this darkness have a name?

#280 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 21 October 2010 - 00:00

Yush, then it's settled!

Το meeting θα γίνει το Σάββατο 23/10 στο Θεατράκι, στις 6:00 μ.μ.

Όσοι πιστοί και άπιστοι, παλιοί και νέοι, join us in this infinite journey to troland! :burningbe3:

PS.
Spoiler:

Edited by Billy the Butcher, 21 October 2010 - 00:08.

#281 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 21 October 2010 - 19:17

Ρε παιδιά, να μπω λίγο από σπόντα.. Το σάββατο είναι μια μέρα πριν την προβολή. Δεν κανουμε το μιτινγκ την αλλη βδομάδα καλύτερα (σοζ για την καθυστέρηση, τωρα μπορεσα να μπω);

#282 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 21 October 2010 - 21:58

Γι' αυτό υπήρχαν δυο επιλογές, αλλά δεν μπορούν αρκετοί την επόμενη εβδομάδα :/ Plus έχουν γίνει ανακοινώσεις παντού...

#283 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 21 October 2010 - 23:18

Ρε παιδιά, να μπω λίγο από σπόντα.. Το σάββατο είναι μια μέρα πριν την προβολή. Δεν κανουμε το μιτινγκ την αλλη βδομάδα καλύτερα (σοζ για την καθυστέρηση, τωρα μπορεσα να μπω);

Θα συμφωνήσω μαζί σου Aiorral. Καλύτερα το meeting να γίνει την άλλη εβδομάδα και όχι μια μέρα πριν την προβολή..

Πρότεινες Τετάρτη Stefi!;!;!; Είδα καλά;; Τετάρτη;;; Αντί να έρθεις στο dojo για προπόνηση κανονίζεις meeting;;;; Αν το μάθει ο sensei ή o Χρήστος την έβαψες...... Ξέρεις τι έχει να γίνει... :beaten: :beaten: :zetsubou: :run:

#284 Billy the Butcher

Billy the Butcher

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 21 October 2010 - 23:55

Για προπόνηση δεν έρχομαι επειδή ακριβώς την ίδια ώρα έχω φροντιστήριο, όχι επειδή γενικά δεν έχω ελεύθερο χρόνο. Αν γινόταν meeting θα γινόταν πιο πριν, και μετά θα πήγαινα φροντιστήριο. Και τώρα που η Σια-senpai κάνει στο παιδικό τμήμα θα πηγαίνω και εγώ για να μην χάνω προπονήσεις.

Επαναλαμβάνω, οι ανακοινώσεις έχουν γίνει, πολλά άτομα έχουν κλείσει για αυτό το Σάββατο και δεν μπορούν την επόμενη εβδομάδα. Και εγώ είπα ότι μπορεί μερικοί να μην ήθελαν meeting και προβολή μαζί, αλλά δεν υπήρχε πρόβλημα, οπότε κανονίστηκε.

#285 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 posts

Posted 22 October 2010 - 02:26

Εγω δυστυχως πολυ δυσκολα θα ερθω στο meeting λογω ελλειψης χρονου. Μπορει να πεταχτω μια βολτα πιο αργα.

Θα σας δω σιγουρα στην προβολη :thatsit:
Posted Image