Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings


  • Please log in to reply
1169 replies to this topic

#1126 Stefi-chan

Stefi-chan

    Ultra Director

  • Members
  • 389 posts

Posted 18 August 2013 - 11:06

Copy paste από το post στο facebook, μήπως ενδιαφέρεται κανείς εδώ

 

So, cosplay

Δεν έχουμε ανεβάσει ακόμα τις φωτογραφίες από το Καρναβάλι και ίσως αρκετοί μας βρίζεται γι'αυτό, αλλά έχουμε technical difficulties, συγγνώμη. Θα προσπαθήσουμε να τις έχουμε έτοιμες asap (θα το έκανα εγώ μιας και εχω πολύ ελεύθερο χρόνο, αλλά δυστηχώς δεν είμαι τόσο καλή όσο αυτοί που το κάνουν)

Έφτασε όμως Αύγουστος, και είχαμε πει να κάνουμε μια φωτογράφιση εκτός της καθιερωμένης του καρναβαλιού, τέλη Οκτομβρίου/αρχές Νοεμβρίου (το πότε ακριβώς θα το συζητήσουμε). Όσοι απάντησαν ήταν θετικοί, οπότε και λίγοι να είμαστε δεν υπάρχει προβλημα. Οπότε καιρός να αρχίσουμε ετοιμασίες, μιας και πάντα μας παίρνει πολύ καιρό να οργανωθούμε. Να αρχίσουμε επίσης να λέμε και για την φωτογράφιση του Καρναβαλιού (νωρίς ακόμα, αλλά oh well, έχουμε λόγους)

Για την φωτογράφιση του φθινωπόρου (ας την λέμε έτσι)
Μπορούμε να την κάνουμε Κυριακή 27 Οκτωμβρίου, έτσι ώστε μετά να είναι η 28η και να μην έχουν σχολείο ή πανεπιστήμιο και να μην έχουν πρόβλημα όσοι πάνε (με την ίδια λογική γίνεται και Σάββατο 26). Επίσης καλό θα ήταν να είναι Κυριακή για να μην υπάρχει πολύ κόσμος έξω (ελπίζω, αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα ισχύει). Το θέμα είναι ανοιχτό οπότε ακούμε γνώμες, όπως και το θέμα της τοποθεσίας (το Κάστρο ήταν ωραίο, αλλά με τις συμμετοχές που έχουμε μέχρι στιγμής δεν ταιριάζει και τόσο. Ίσως το Πανεπιστήμιο να ταιριάζει καλύτερα, αλλά δεν ξέρω τι θέλετε)
Για το τι θέμα θα έχει η φωτογράφιση είχαμε πει να κάνει ο καθένας ότι θέλει, ή να οργανωθούν πολλά μικρά group. Η Ελπίδα είχε πει ότι με την παρέα της θα κάνει Arcana Famiglia, ο Δημήτρης είχε πει ότι σκέφτεται να οργανώσει Fairy Tail group (αυτά ειπώθηκαν πριν μήνες, δεν ξέρω αν άλλαξαν γνώμη), και εγώ με άλλα 3 παιδιά πιθανότατα θα κάνουμε Magi. Όπως πάντα, καλό θα ήταν να αποφύγουμε τους διπλούς χαρακτήρες, και για να αποφύγουμε παρεξηγίσεις ας λέει ο καθένας εδώ τι θέλει να κάνει. Φυσικά δεν θα τους σταματήσουμε αν θέλουν πολύ να κάνει τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, αλλά το λέμε για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Οπότε αν κάποιος σκέφτεται να κάνει κάτι, ας το πει. Όπως είπα και πιο πάω, μπορεί και ένα άτομο να κάνει ότι θέλει, δεν χρειάζεται να συμμετέχει σε group.
Έφτιαξα μία ομάδα για αυτή την φωτογράφιση, όπως την προηγούμενη φορά, για να συζητάμε γι' αυτό ελεύθερα και να μην σπαμμάρουμε εδώ (2 μήνες μένουν, δεν είναι πολύ καιρός, plus είχα όρεξη XD)
https://www.facebook.com/groups/506926202710274/

Για την φωτογράφιση του Καρναβαλιού
Η ημερομηνία είναι pretty much standard (Σάββατο του καρναβαλιού, όταν μάθουμε πότε ακριβώς είναι θα σας πουμε), τοποθεσία θα σκεφτούμε όταν πλησιάσει η ώρα.

Ο λόγος που το αναφέρουμε τόσο νωρίς είναι επειδή πρέπει να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε, και αν κάποιος θέλει να πάει σε μοδίστρα καλύτερα θα ήταν να πάει νωρίς, γιατί συνήθως όσο πλησιάζει το καρναβάλι έχουν πολύ δουλειά και καθυστερούν τις στολές μας. Θα πρότεινα όμως να είναι σίγουρος κάποιος για το cosplay που θα κάνει πριν παραγγείλει τη στολή του, για να μην υπάρξει πρόβλημα.
Για το θέμα, τι θα θέλατε να κάνουμε; Μπορούμε να έχουμε ένα μεγάλο θέμα ως συνήθως, ή να χωριστούμε σε μικρά group όπως στη φωτογράφιση του φθινωπόρου. Πλέον έχουμε κάνει τα πιο popular μεγάλα anime, και ότι έχει μείνει είτε δεν έχει αρκετούς χαρακτήρες για όλους, είτε πολλοί δεν το βλεπουν. Προσωπικά έχω σκεφτεί τι θέλω να κάνω, οπότε εκτός απροόπτου, θα κάνω αυτό με κάποια άλλα παιδιά (fuck yeah Mikasa)

Αυτά για τώρα, οτιδήποτε άλλο θα το πούμε εδώ ή στο group της επόμενης φωτογράφισης (feel free to join for updates)

ΥΓ. Τα παιδιά που είπαν ότι θα κάνουν Arcana Famiglia και αυτοί που σκέφτονταν να οργανώσουν group Fairy Tail ας πούν και ποιούς χαρακτήρες σκέφτονται, ίσως να θέλει και κάποιος άλλος να συμμετέχει στην ομάδα τους
ΥΓ2. Apologies για οποιοδήποτε ορθογραφικό κτλ, I suck 

Sorry for the long post


Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#1127 Stefi-chan

Stefi-chan

    Ultra Director

  • Members
  • 389 posts

Posted 02 September 2013 - 21:18

Moving on then

 

Προτάθηκε να γίνει συνάντηση την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, τι λέτε; Όπως και την προηγούμενη φορά, Παρασκευή βολεύει καλύτερα, αν και αρχίζουν εξεταστικές κτλ

Edit επειδή μιλάω μόνη μου και φαίνεται σαν spam

 

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:30 στην καφετέρια Νεον θα γίνει το επόμενο meeting του Patras Otaku Club~
Ως συνήθως θα περιμένουμε πρώτα για λίγο έξω και μετά θα κάτσουμε. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι! See you all there!
 
ΥΓ. Τσεκάραμε, και το Νεον είναι ανοιχτό

Edited by Stefi-chan, 03 September 2013 - 23:02.

Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#1128 nickgoku

nickgoku

    Starting...

  • Members
  • 25 posts

Posted 13 September 2013 - 12:41

Για σε όλους! είχαμε επιλέξει το millenium-actress για την προβολή μας.

θέλω να προείνω για της 29 σεπτ. ημέρα κυριακή. σας βολεύει??? φυσικά οποιος θέλει μπορεί να προτίνει αλλη ημερομηνία..



#1129 Geutella

Geutella

    Anime-Greek

  • Members
  • 337 posts

Posted 13 September 2013 - 12:56

Απάντησα στο group μας, απαντώ και εδώ για το τυπικό της υπόθεσης.

+1 από μένα και για την ώρα μαζί με τον Νίκο είμαστε 6 άτομα που δηλώσαμε πως μας βολεύει η ημερομηνία που προτάθηκε (29/9)


Edited by Geutella, 13 September 2013 - 12:58.

Posted Image

#1130 Stefi-chan

Stefi-chan

    Ultra Director

  • Members
  • 389 posts

Posted 20 September 2013 - 13:44

Hey guys, τι θα λέγατε να κάναμε meeting την επόμενη εβδομάδα; Άρχισαν τα σχολεία και είναι πιθανό να έχουν φροντιστήρια την Παρασκευή μερικοί, οπότε θέλετε να γίνει Σάββατο; Ή δεν σας ενοχλεί η Παρασκευή; Opinions please~


Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#1131 Stefi-chan

Stefi-chan

    Ultra Director

  • Members
  • 389 posts

Posted 21 September 2013 - 14:58

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:30 στο καφέ ΝΕΟΝ θα  γίνει η επόμενη συνάντηση του Patras Otaku Club~ Ως συνήθως, θα περιμένουμε για λίγο έξω και μετά θα καθίσουμε (αν και το καλοκαίρι λόγω ζέστης καθόμαστε πάντα έξω, οπότε θα μας δείτε και ας κάτσουμε νωρίς). Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι!
See you all there!

bvNHPvo.jpg

Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#1132 nickgoku

nickgoku

    Starting...

  • Members
  • 25 posts

Posted 24 September 2013 - 10:17

Η προβολή της της ταινίας μας μεταφέρθηκε για κυριακη 6 οκτομρίου. δεν μπορούσαν να μας τη βάλουν 29 σεπτ λογο εξεταστικής των φοιτητων.. οποτε για 6 οκτομβριου μπορειτε ??? να θυμισω  η ταινία ειναι millenium actress.

 

 


Edited by nickgoku, 24 September 2013 - 10:20.


#1133 nickgoku

nickgoku

    Starting...

  • Members
  • 25 posts

Posted 25 September 2013 - 10:40


 
Το Millenium actress αφηγείται, μέσα από τη ματιά ενός σκηνοθέτη, την ιστορία μιας ηθοποιού, της Chiyoko Fujiwara, καθώς και τις προσπάθειές της να βρει την χαμένο της έρωτα. Τα flashback διαδέχονται το ένα το άλλο, βοηθώντας τον θεατή να ενώσει τα κομμάτια του παζλ της πολυποίκιλης ζωής της ηθοποιού από τα παιδικά της χρόνια μέχρι την ενηλικίωση.

Άλλο ένα δράμα με έντονα στοιχεία φαντασίας από τον σκηνοθέτη Satoshi Kon και το Madhouse Studio.Η ταινία θα προβληθει με ελληνικούς υποτιτλους(απο τους Anime.Awmn) στις 6 οκτομβρίου ημέρα κυριακη!! στην κινηματογραφική αιθουσα της εστίας των πατρων.

1377509_4726267253378_1806093010_n.jpg



#1134 Stefi-chan

Stefi-chan

    Ultra Director

  • Members
  • 389 posts

Posted 29 September 2013 - 16:16

Το πρώτο co-op meeting του Patras Otaku Club και του Anime fans Πύργου είναι γεγονός! Ελάτε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στις 17:30 στην καφετέρια ΝΕΟΝ για ένα meeting με τους anime fans όχι μόνο της Πάτρας, αλλά και του Πύργου!

Link για το event της συνάντησης
https://www.facebook.com/events/595663933830476/

See you there!

 

xIu8CVH.jpg


Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#1135 Stefi-chan

Stefi-chan

    Ultra Director

  • Members
  • 389 posts

Posted 29 October 2013 - 22:16

So hey guys, τι θα λέγατε να κάνουμε meeting το Σάββατο 9 Νοεμβρίου;

 

Επίσης, να ειδοποιήσω ότι θα γίνει η καθιερωμένη φωτογράφιση του καρναβαλιού στις 1 ή 2 Μαρτίου (το τελευταίο σαββατοκύριακο του καρναβαλιού, σύμφωνα με το ίντερνετ τότε είναι)

Μέχρι στιγμής έχουμε συμμετοχές από το Shingeki no kyojin (Eren, Mikasa, Armin, Levi, Hanji, Petra, Annie, μπορεί και Marco), από Kuroshitsuji (Ciel, Sebastian, Meirin, Alois) και από Bleach (Soi-Fon, Komamura, Urahara, Hikifune, Matsumoto). Αν κάποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει, παρακαλώ να μου στείλει προσωπικό μήνυμα με τον χαρακτήρα που ενδιαφέρεται να κάνει. Μπορείτε επίσης να μας βρείτε στο group μας στο facebook

https://www.facebook.com/groups/PatrasOtakuClub/


Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#1136 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 31 October 2013 - 17:27

So hey guys, τι θα λέγατε να κάνουμε meeting το Σάββατο 9 Νοεμβρίου;

 

Επίσης, να ειδοποιήσω ότι θα γίνει η καθιερωμένη φωτογράφιση του καρναβαλιού στις 1 ή 2 Μαρτίου (το τελευταίο σαββατοκύριακο του καρναβαλιού, σύμφωνα με το ίντερνετ τότε είναι)

Μέχρι στιγμής έχουμε συμμετοχές από το Shingeki no kyojin (Eren, Mikasa, Armin, Levi, Hanji, Petra, Annie, μπορεί και Marco), από Kuroshitsuji (Ciel, Sebastian, Meirin, Alois) και από Bleach (Soi-Fon, Komamura, Urahara, Hikifune, Matsumoto). Αν κάποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει, παρακαλώ να μου στείλει προσωπικό μήνυμα με τον χαρακτήρα που ενδιαφέρεται να κάνει. Μπορείτε επίσης να μας βρείτε στο group μας στο facebook

https://www.facebook.com/groups/PatrasOtakuClub/

 

 

Δηλώνω επίσημα εκ μέρους του Black Kaiser, ότι θέλει να κάνει cosplay τον tsundere Luffy.

Επειδή θα μπει στο κλίμα του tsundere από νωρίς θα αρνηθεί να ντυθεί. Να τον ντύσετε με το ζόρι.

 

Ευχαριστώ

 

ΥΓ Πολλές φωτογραφίες να βγάλετε.



#1137 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 31 October 2013 - 17:29

Εκ μέρους του εαυτού μου, θα ήθελα να δηλώσω πως η παραπάνω πληροφορία δεν είναι έγκυρη.



#1138 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 31 October 2013 - 17:34

Τσουντεριάζει ήδη. Σας το πα.



#1139 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 31 October 2013 - 17:36

For the sake of tsundere Luffys do it!!

Θέλω πολύ να το δώ αυτό το cosplay.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#1140 Stefi-chan

Stefi-chan

    Ultra Director

  • Members
  • 389 posts

Posted 01 November 2013 - 15:07

Noted, αν και tsundere Aizen θα του πήγαινε καλύτερα

 

dyzm.jpg


Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews