Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Dhurarara!!/Durarara!!

• Please log in to reply
381 replies to this topic

#121 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2010 - 13:48

Erebos

Spoiler:

Καταρχας επειδή μια σειρά δεν είναι αυτό που νομίζαμε εμείς οτι θα ήταν αυτό δεν την κάνει κακή σειρά...Νομίζω ήταν εμφανές από το πρώτο επισόδειο ότι θα είχε μέσα supernatural στοιχεία μέχρι και η περιγραφή του στο AniDB ήταν ξεκάθαρη ως προς αυτό οπότε δεν βλέπω λόγο να απογοητεύεται κάποιος...

Καλά, τί πάθατε και πέσατε να με φάτε?? Δεν είπα ότι είναι κακή σειρά ή ότι δεν βλέπεται ή ότι θα την droppάρω... :hmmm:
Σαν σύνολο μου αρέσει ως τώρα, αυτό που θα ήθελα ήταν το υπερφυσικό στοιχείο να παραμείνει μυστήριο για περισσότερα eps και όχι να αποκαλύπτεται τόσο νωρίς, that's all.
Και mono, δεν διαβάζω συνήθως στο aniDB όλα τα tags ενός anime για να αποφύγω κάποια spoilers :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#122 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2010 - 14:03

Καλέ δεν πέσαμε να σε φάμε :P

Απλά σπεύσαμε να απαντήσουμε λόγω υπερβάλοντος fangirlισμού...Ξέρεις όταν σαρέσει μια σειρά που θες όλος ο κόσμος να την δει και τέτοια...Και δεν εννοούσα τα tags αλλά την περίληψη...Πάντως εμένα μου αρέσει που αποκαλύπτεται νωρίς γιατί έτσι αφήνει την υπόθεση να εξελιχθεί χωρίς να βασίζεται στην αγωνία του θεατή να καταλάβει τα μυστήρια που θα αποκαλυφθούν κάπου στο τέλος...

Τέσπα κουβέντα κάνουμε, κανείς δεν τρώει κανέναν, άλλωστε εγώ τρώω ένα γιαούρτι τώρα με κομματάκια μπισκότο :joyful:

xbJ3b2w.jpeg

#123 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2010 - 14:10

Ξέρεις όταν σαρέσει μια σειρά που θες όλος ο κόσμος να την δει και τέτοια

I know the feeling :if:

Πάντως εμένα μου αρέσει που αποκαλύπτεται νωρίς γιατί έτσι αφήνει την υπόθεση να εξελιχθεί χωρίς να βασίζεται στην αγωνία του θεατή να καταλάβει τα μυστήρια που θα αποκαλυφθούν κάπου στο τέλος...

Αυτό όμως έχει σαν αποτέλεσμα να απομυθοποιείται ο χαρακτήρας της Celty και να είναι λιγότερο awesome από ό,τι ήταν στα πρώτα-πρώτα eps. :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#124 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2010 - 14:39

Kατ εμε,καλυτερα που αποκαλυψαν απο νωρις τι παιζει με την Celty και που τελευταια την παρουσιαζουν με ολο και περισσοτερες ανθρωπινες αδυναμιες και συναισθηματα.Τελευταια την εχω κατασυμπαθησει παντως ενω αρχικα μου φαινονταν ενας αδιαφορος υπερφυσικος χαρακτηρας.

Οσο γι αυτο που ειπε ο Nikos1451:kαι εγω αρχικα για gang wars το φανταζομουν και χαιρομαι ιδιατερα που ξεπερασε καθε προσδοκια και καταφερνει και συνδυαζει πολλα διαφορετικα στοιχεια με επιτυχια.Γελιο,ανατροπες,καλογραμμενοι διαλογοι,μυστηριο.

Οσο για το ρομαντζο που λες,υπο αλλες συνθηκες ισως συμφωνουσα μαζι σου γιατι και μενα μου την σπαει να μπλεκεται το romance χωρις λογo ΑΛΛΑ το Durarara εχει μερικα απο τα καλυτερα και πιο περιεργα ζευγαρια που εχω δει.Οποτε οχι μονο δεν με ενοχλει αλλα ισα ισα εχω περιεργεια να δω τι θα γινει στην συνεχεια μεταξυ των εμπλεκομενων.

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#125 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2010 - 17:03

Τα τελευταία 2 επεισόδια ξεπέρασαν κατά πολύ τις αρχικές προσδοκίες μου. Έγινε αγαπημένο. Μακράν το καλύτερο storytelling που έχω δει σε anime τους τελευταίους μήνες. Καιρός να δω και Baccano νομίζω.

#126 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2010 - 21:25

Αυτή την εβδομάδα δεν έχει επισόδειο :cry5:

Where is my durarara, I want my durarara :zetsubou:

xbJ3b2w.jpeg

#127 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2010 - 23:48

source?

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#128 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2010 - 23:58

Ότι το λέω εγώ δεν φτάνει? :hihi2:

Τέσπα το anidb και διάφορα fansub group sites...Συγκεκριμένα το 13 επισόδειο θα προβληθεί στις 9/4...

xbJ3b2w.jpeg

#129 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2010 - 23:59

Anidb.

Γιατί μας το κάνουν αυτό? :run:

15fkk04.jpg

#130 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2010 - 00:04

o Oda εχει break αυτη το βδομαδα, κανει break και το Durara, επεσε βαρεμαρα φαινεται στην Ιαπωνια

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#131 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2010 - 00:39

Πάντως μαζί με το νέο arc που ξεκινάει θα έχουμε και καινούριο OP... Πάρτε μια γέυση...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FK0yom186kw[/youtube]

Εμένα πάντως μου φάνηκε λίγο υποτονικό αν και ωραίο...

Από την άλλη τα πολύ καλά νέα ότι θα έχουμε τελικά 26 επισόδεια και όχι 24...Το 25 και το 26 θα βγουν μόνο σε dvd και το crunchyroll ανακοίνωσε επίσημα την προβολή τους οπότε μάλλον είναι σιγουράκι :Blissfull:

Also i loled : http://anime2.kokidokom.net/durarara/

xbJ3b2w.jpeg

#132 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2010 - 02:29

Καλά το chat όλα τα λεφτά λέμε:joyful:
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#133 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2010 - 08:09

εχει προσεξει κανεις οτι στο τσατ τους τα νεα μυνηματα βγαινουν απο πανω και οχι απο κατω? :blurah5:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#134 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2010 - 09:56

Ωραίο το καινούριο OP αλλά στη σειρά ταιριάζει κάτι πιο beatάτο. Αλλά φαίνεται ότι είναι κανόνας σε όσες σειρές έχουν δύο OP το δεύτερο να είναι ψιλομάπα. :smokingg:

15fkk04.jpg

#135 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2010 - 11:06

χαχα ωραιο το site..δεν εχουμε αυτην την εβδομαδα ε? damn it :/ το Opening ετσι κι ετσι...

2bbd14fc.jpg