Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Dhurarara!!/Durarara!!
Posted 31 May 2010 - 21:36
mod/ballbreaker on/off
ps. @ mod's lovu lovu and ignore the ballbreaker ^_^
Posted 01 June 2010 - 23:16
Posted 02 June 2010 - 22:54
20: το durarara ξανα εγινε αρκετα ενδιαφερον ^^
Πού το είδες το ενδιαφέρον??
Άλλο ένα επεισόδιο που κωλυσιεργεί, ξεχειλώνοντας την υπόθεση. Σκοπεύουν να το πάνε έτσι μέχρι το τελευταίο επεισόδιο??
Πραγματικά αναρωτιέμαι, θα γίνει σύγκρουση των κεντρικών χαρακτήρων στο τέλος ή απλά θα λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις και θα γίνουν όλοι φίλοι??
Πλέον, πιο πολύ ευχαριστιέμαι το OP παρά το ίδιο το επεισόδιο...
Posted 02 June 2010 - 23:16

Posted 03 June 2010 - 02:06
Πού το είδες το ενδιαφέρον??
Άλλο ένα επεισόδιο που κωλυσιεργεί, ξεχειλώνοντας την υπόθεση. Σκοπεύουν να το πάνε έτσι μέχρι το τελευταίο επεισόδιο??
Πραγματικά αναρωτιέμαι, θα γίνει σύγκρουση των κεντρικών χαρακτήρων στο τέλος ή απλά θα λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις και θα γίνουν όλοι φίλοι??
Πλέον, πιο πολύ ευχαριστιέμαι το OP παρά το ίδιο το επεισόδιο...
Posted 03 June 2010 - 13:40
O Togusa ειναι απαραδεκτος,δεν συμμετειχε καν στη συζητηση στο russian sushi και ουτε πατησε το ποδι του στο manga shop.Δηλαδη wtf man...γρηγορα αυτοκινητα και pop idols...how lame is that XD
Και ισα ισα το pace δεν ειναι αργο συγκριτικα με το light novel πχ που το παει αρκετα πιο αργα.Μεχρι το 26 προλαβαινουν να δειξουν οτι χρειαζεται και να το κλεισουν πολυ καλα.
+Respect στην αναφορα σε Cao Cao και Zhuge Liang!Kαι οκ ντρεπομαι δηλαδη.Ουτε που πηγε το μυαλο μου οτι yellow scarves και blue squares ηταν αναφορα στην Han empire και yellow turban rebels.Oταν ειδα το "The blue sky has fallen" το πηρα χαμπαρι.
Edited by Hanzo, 03 June 2010 - 13:55.

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 03 June 2010 - 13:57
Του λείπει ο γρήγορος ρυθμός που είδαμε στα πρώτα 5 or so επεισόδια όπου γινόταν ΧΑΜΟΣ από όλους τους χαρακτήρες.
Από πότε έχει να πετάξει vending machine ο Shizuo?? Από πότε έχει να βγει από το γραφείο ο Izaya??
Αντί να ξεχειλίζει κάθε επεισόδιο από γεγονότα και χαρακτήρες (υπάρχουν τουλάχιστον 15 ffs), προχωράνε 1 arc με ρυθμό "τα ζώα μου αργά" ενώ θα μπορούσαν να αναπτύσσουν ταυτόχρονα και τα άλλα subplots.
Posted 03 June 2010 - 21:29
Kαι ναι οντως μερικοι εχουν αναπτυχθει ελαχιστα και εχουν ξεχαστει,οπως ο Κashtano,ο μικρος Heiwajima,o Tom και o αστυνομικος.Θα ηθελα να τους ξαναδουμε καποια στιγμη...
Μεχρι και ο μακρυμαλλης συμμαθητης των παιδιων και προσφατο
Και νταξ δεν θεωρω οτι για να ειναι επιτυχημενο η ευχαριστο ενα επεισοδιο πρεπει απαραιτητα να γινουν τρελα σκηνικα και εξελιξεις.Αρκει βεβαια να το κλεισουν σωστα.

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 03 June 2010 - 22:52
Quality / archive mazohists like me, βουρ
Posted 08 June 2010 - 11:16
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 08 June 2010 - 15:07
Posted 08 June 2010 - 15:38
ή frostii γτ οι frostii ειναι οι frostii ... ^_^ αν και κλασικα ειναι αρκετα πιο πισω XD
Και εγώ με Frostii το ξεκίνησα, αλλά αυτή τη φορά η μετάφρασή τους μου φάνηκε τραγικά χαλαρή (το έχω προσέξει και σε άλλες πρόσφατες σειρές)...
http://anime.gr/forums/showpost.php?p=379836&postcount=117