Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * - - - 1 votes

Που μπορώ να βρω μαγαζι με japanese weapons(ας ειναι και διακοσμητικα)στην Αθηνα??

• Please log in to reply
21 replies to this topic

#16 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 01 March 2010 - 11:36

χμ... είναι το katana και προέρχεται και απο μια χώρα που
δεν υπάρχει πληθυντικός ....
και η μπανάνα είναι Η μπανάνα....όπως και Η Ποτάνα....
αρκετά βιάζουμε το ελληνικό λεξιλόγιο εδώ μέσα ας αφήσουμε τις ιαπωνικές ήσυχες

Και Η μπανάνα (όπως και η ποτάνα) από μια χώρα χωρίς τέτοιους πληθυντικούς προέρχεται.
FYI πολλοί από εμάς λέμε Η κατάνα, και από τη στιγμή που είναι ξένη λέξη, προσαρμόζεται στη γλώσσα όπως θέλει η πλειοψηφεία αυτών που μιλάνε τη γλώσσα.

Στο θέμα μας. Τελικά πού στο μοναστηράκι έχει τα διακοσμητικά φθηνά;
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#17 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 01 March 2010 - 11:45

προσαρμόζεται στη γλώσσα όπως θέλει η πλειοψηφεία αυτών που μιλάνε τη γλώσσα.

δεν νομίζω...η πλειοψηφία επιμένει να γράφει το όνομα μου με δυο σ...η γραμματική όχι.

#18 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 posts

Posted 04 March 2010 - 19:56

χμ... είναι το katana και προέρχεται και απο μια χώρα που
δεν υπάρχει πληθυντικός ....
και η μπανάνα είναι Η μπανάνα...όπως και Η Ποτάνα....
αρκετά βιάζουμε το ελληνικό λεξιλόγιο εδώ μέσα ας αφήσουμε τις ιαπωνικές ήσυχες

στο Ηράκλειο δεν έχει μαγαζιά με κατάνα;

εγώ θέλω ένα ξύλινο κατάνα σαν αυτά που είδα προχθες στο γυμναστήριο.

τετοιο αγορασα και εγω...εχουν απο μαγαζι καπου στα 20-25 ευρα και απο internet εχω βρει απο 7 μεχρι 15 τα πιο πολλα και κανα 30αρι αλλα καποια που ειναι καπως διαφορετικα και πολυ καλης ποιοτητας...οπως ειπα και παραπανω βρηκα σε πολλα μαγαζια με ειδη κυνηγιου...παρεπιπτωντος λεγονται Bokken η bokouto

#19 Doomfall

Doomfall

Caramelldansen!~

• Members
  • 18 posts

Posted 15 September 2010 - 00:05

Ωπ, παλιο ποστ...
και ω ναι, ως ξεκαθαρα ελληνικη λεξη η κατανα κλεινετε επακολουθως:
οι κατανες
των κατανών (προσοχη στον τονισμο)
ταις καταναις
ω κατανες
ευκτικη δν εχει μιας και προερχεται ξεκαθαρα απο την Ουρασια περιοδο οπου αρχισαν να φυτρωνουν τα πρωτα κατανοδεντρα κατω στην κρητη, με αυτα διωξαμε και την εισβολη αν θυμασαι...
τεσπα πολλη γραμματικη για μια μερα, γιαυτο τελειωσα σχολειο αλλωστε, για να μην χρειαζεται να σκεφτομαι τετοια πραγματα...
now, Concerning κατανες (ω ναι!)
Οχι στην Ηφαιστου, στην καθετο της, ανεβαινοντας προς Ακροπολη που προσκειται στην κυρια εξοδο του σταθμου του τρενου, το μαγαζι ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ απενταντι απ τον σταθμο, εχει πολλα οπλοειδη και μαχαιρια....
Δν ειναι indoors αλλα μαλλον σαν ενα μονιμο εντοιχισμενο σταντ.... εχει συνηθως δυο υπαλληλους, full σκατοφατσες xD
Επιβαιβεωμενα λειτουργει ακομα, αφου φιλοι εχουν αγορασει προσφατα σπαθια απο κει... Ξυλινα ομως δν εχει...
Για αλλα μαγαζια με σπαθια, εχει 2 στην Ηφαιστου ενα κατεβαινωντας προσ τα κατω, θησειο πλευρα στην Στοα του Μεταλλα οπως μ ειπαν προσφατα οτι λεγεται (xP) π πουλαει διαφορα και ενα ανεβαινωντας την προς κεντρο στα δεξια, δν μπορω ομως να κατευθυνω ακριβως....

Posted Image
Nyan~Nyan <(o.O<)

#20 aragorn1990

aragorn1990

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 11 December 2012 - 20:20

Γεια σε όλους.Θέλω να σας ζητήσω μια χάρη.Ψάχνω για μαγαζί στην Αθήνα που να πουλάει Japanese Katana.Είχα δει ένα πιο παλιό topic αλλά δεν ξέρω αν αυτά τα μαγαζιά υπάρχουν ακόμα.Και δεν είναι ανάγκη να είναι αυθεντικό Katana έστω διακοσμητικό!

#21 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 11 December 2012 - 20:39

Στο μοναστηράκι μπροστά στον σταθμό του Μετρό έχει μαγαζί με μαχαίρια κλπ που έχει και katana (διακοσμητικό) με 30 ευρώ - δεν είναι ακονισμένο .
Επίσης ξέρω ότι σπαθιά έχει και το μαγαζί ΕΛΛΑΣ στην Ομόνοια .
Αυτοί σε πάνε σε πολύ υψηλότερες τιμές : http://www.hico.gr/38catalog/product_info.php?cust_id=&template_id=38&lang=gr&cPath=55&cPath=55_58
Η αλήθεια είναι πως για το ΕΛΛΑΣ έχω ακούσει ότι είναι πανάκριβοι οπότε ψάξου λίγο αν κάνεις αγορά από εκεί .
Γνώμη μου : το διακοσμητικό με τα 30 ευρώ είναι ότι πρέπει . Έχει και βάση μέσα στο κουτί ( το έχει πάρει ένας φίλος μου )

PS. 600th post !!!

Edited by jiohnis, 11 December 2012 - 20:39.

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#22 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 12 December 2012 - 12:19

Threads merged και moved στο κατάλληλο subforum.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||