Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * - - - 1 votes

Που μπορώ να βρω μαγαζι με japanese weapons(ας ειναι και διακοσμητικα)στην Αθηνα??

• Please log in to reply
21 replies to this topic

#1 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 posts

Posted 12 October 2009 - 18:36

οπως λεει και το ο τιτλος

παντως θα ηθελα περισσοτερο απο΄λα ενα bokken/bokouto/ξυλινο κατανα

#2 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 14 October 2009 - 17:41

στην πλατεία ομόνοιαs έχει ένα μαγαζί που κατά καιρούς φέρνει και katana και αλλα.
το μαγαζί έχει προϊόντα σκοποβολής και airsoft, αλλα έχει και σπαθιά, ομοιώματα, διακοσμητικά κτλ κτλ.
τα replicas που φέρνει είναι καλά πάντως.
είχα δει κάποια που ήταν με σφραγίδα εγγύησης (αλλα έχουν και πάνω από 300 eur) λεπτομέρειες δεν ξέρω.
δεν έχω ψαχτεί ποτε στο θέμα.

#3 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 15 October 2009 - 00:02

και αλλο ενα εχει στην στουρναρη, απεναντι απο το καμμενο πλαισιο αλλα δεν εχω προσεξει τελευταια τι παιζει

#4 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 posts

Posted 15 October 2009 - 06:57

thanks,...αλλα μηπως ξερεται τιποτα για τιμες??

#5 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 15 October 2009 - 10:50

το παιδι το αλλο σου ειπε για τιμες τι παιζει..εγω εχω καιρο να παω. ε αφου σου ειπαμε ακριβως που ειναι κανε μια βολτα και ρωτα

#6 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 posts

Posted 15 October 2009 - 17:28

το παιδι το αλλο σου ειπε για τιμες τι παιζει..εγω εχω καιρο να παω. ε αφου σου ειπαμε ακριβως που ειναι κανε μια βολτα και ρωτα

οκ αλλα αν οι τιμες ειναι 300 ευρω οπως ειπε το παλικαρι δεν νμζ να παω...

#7 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 22 October 2009 - 13:39

Λοιπον, υπάρχει ένα μαγαζί με διακοσμητικά στη στοά που ενώνει Κάνιγγος με Πατησίων. Γύρω στα 50-60 ευρώ πάνε. Έχει ένα με 40 ευρώ στην Πατησιών, κοντά στην έξοδο της εν λόγω στοάς.

Αυτό στην Ομόνοια ήταν το Ελλάς που είχε καεί στα του Δεκεμβρίου. Δεν ξέρω αν έχει ξανανοίξει. Ήταν μαγαζί όπλων και είχε ενα αρκετά κανονικό κατάνα, γυρω στα 900 ευρώ στη βιτρίνα από ότι θυμάμαι.

#8 Doomfall

Doomfall

Caramelldansen!~

• Members
  • 18 posts

Posted 20 February 2010 - 16:04

Περιεργο που δεν αναφερατε το μαγαζι στο μοναστηρακι...
Λοιπον φιλε, μιας και δεν σε κοβω να δινεις 600αρια ευρω για κατανες, σου προτεινω να απευθυνθεις σε ενα μικρο μαγαζι ακριβως απεναντι απο τον σταθμο του τρενου στο Μοναστηρακι...
Ο τυπος περα απο crossbows, οπλα, πεταλουδες, μαχαιρια και αλλα αντικειμενα ειρηνικου concept πουλαει ΚΑΙ κατανες!
Προσωπικα εχω αγορασει 3 απο αυτον, μια traditional Japanese, μια που φερνει περισοτερο σε Κινεζικης προελευσως, αλλα ακομα γαματη, και μια γαματη two handed Dai-Katana κατασπρη με μια ποζερικη κορδελα στην ακρη, η οποια βεβαιως εμαθα μετα οτι ειναι το Bankai ή το Release της Rukia, αλλα δεν πειραζει γιατι ακομα ειναι γαματη εμφανισιακα...
Το ποιο γαματο απο ολα αυτα ομως ειναι το γεγονος οτι αυτες οι κατανες κανανε οχι 300 οχι 100 ουτε καν 50, αλλα 30 ευρω each!
Προφανως οπως καταλαβαινεις δεν κοβουν τριχες οταν πεφτουν πανω τους, δεν κοβουν καλαμια και bonsai on touch, ουτε ειναι να παρεις μια εσυ και μια ο κολλητος σου να παιξετε Samurai, (το χω κανει... η μια απο τις κατανες μοιαζει περισοτερο με μαχαιρι του ψωμιου απο τα πολλα βαθουλωματα στη κοπη) αλλα παρ'ολα αυτα, ειναι γαματες διακοσμητικες, και uber ποζερικες >.<
Btw, ολες οι κατανες ερχονται πακετο με stand ραφιου...
Ελπιζω αυτο να βοηθησε ^_^
Καλες αγορες :P

p.s.
το Ελλας ειναι κλεφτες, υπεραξια στο επακρο...
μην παρεις απο εκει πραματα, ειναι περισοτερο για τα θυματα τους τουριστες που θελουν καθε λογης αναμνηστικα απο το Greece...
καλυτερα παρε απο Ebay, η απο αλλα μαγαζακια σε εξαρχεια η οπως προανεφερα αυτο στο μοναστηρακι...
Posted Image
Nyan~Nyan <(o.O<)

#9 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 20 February 2010 - 18:59

Για ποιά περιοχή ψάχνεις μαγαζί; Είναι ένα μαγαζί στο Μαρούσι με πολλά είδη όπλων και διάφορα άλλα. Είναι πολύ καλό μαγαζί γιατί είναι η αντιπροσωπεία από την Ιαπωνία. Έχω πάει και πήρα ένα κατάνα. Θυμάμαι που τους είχα τεστάρει αν τα σπαθιά έρχονται από την Ιαπωνία αλλά μου είπαν ότι απαγορεύεται.:kakaka: Οπότε καλά είμαστε.

Υπάρχουν τα απλά κατάνα και αυτά για εξάσκηση που ζητάς και μετα από 70 ευρώ και πάνω έχουν τα καλύτερα τους. Τρομερά. Κάποτε θα πάρω ένα. Γενικώς οι τιμές τους είναι πολύ καλές. Το όνομα του μαγαζιού είναι Έναρξη.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#10 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 20 February 2010 - 19:31

Προφανως οπως καταλαβαινεις δεν κοβουν τριχες οταν πεφτουν πανω τους, δεν κοβουν καλαμια και bonsai on touch, ουτε ειναι να παρεις μια εσυ και μια ο κολλητος σου να παιξετε Samurai

Τότε είναι πρακτικά αχρηστο το κατάνα!:kakaka::kakaka:

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#11 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 22 February 2010 - 11:20

Μιλάμε όμως για διακοσμητικά, οπότε μια χαρά είναι.

Όταν ο/η Doomfall λέει "απέναντι από το σταθμό", εννοείς στην Ηφαίστου (?) με τα στρατιωτικά είδη;;
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#12 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 posts

Posted 26 February 2010 - 19:31

thanks για τις πληροφοριες οπως ειπα και στην αρχη ηθελα ενα απλο μποκεν και μπορει να επερνα κανα κατανα αν εβρησκα σε καλη τιμη και μου αρεσε...τελικα πηρα ενα μποκεν που το παρηγκειλα σε ενα μαγαζι απο αυτα που μου ειπατε δεν το θυμαμε...παντως μποκεν βρηκα και σε πολλα μαγαζια με ειδη κυνηγιου...αλλα ειχαν τελιωσει!:(

#13 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 28 February 2010 - 19:21

γιατί εσύ τι το θές το κανονικό κατάνα; για να κυνηγάς κατσίκια στο ηράκλειο;
εγώ νομίζω ότι κανείς δεν πουλάει κανονικά κατάνα όλοι διακοσμητικά πουλάνε.

doomfail...πως βρήκες ότι ο πληθυντικός της λέξης κατάνας είναι οι κατάνες;

#14 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 01 March 2010 - 01:50

γιατί εσύ τι το θές το κανονικό κατάνα; για να κυνηγάς κατσίκια στο ηράκλειο;
εγώ νομίζω ότι κανείς δεν πουλάει κανονικά κατάνα όλοι διακοσμητικά πουλάνε.

doomfail...πως βρήκες ότι ο πληθυντικός της λέξης κατάνας είναι οι κατάνες;

Βασικά για να πιάσεις κατσίκα με Katana πρέπει να είσαι κάτι παραπάνω απο ninja:hehehe:.
Παιδια easy για πλάκα το'πα! Όσο για κανονικά katana είναι κομματάκι δύσκολο, αφού θεωρείτε όπλο, αρα θα πρέπει να έχεις κάποιου είδους άδεια για να το αγοράσεις.Μόνο σε καταστήματα όπλων μπορείς να ρωτήσεις, αλλα δε νομίζω οτι και αν βρεις θα το βρείς οικονομικά.

για το κατάνες, ακολουθούμε απλά τη συνταξη για το μπανάνα
η μπανάνα, της μπανανας..
η κατάνα, της κατάνας..:ureshii::ureshii:

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#15 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 01 March 2010 - 11:21

χμ... είναι το katana και προέρχεται και απο μια χώρα που
δεν υπάρχει πληθυντικός ....
και η μπανάνα είναι Η μπανάνα...όπως και Η Ποτάνα....
αρκετά βιάζουμε το ελληνικό λεξιλόγιο εδώ μέσα ας αφήσουμε τις ιαπωνικές ήσυχες

στο Ηράκλειο δεν έχει μαγαζιά με κατάνα;

εγώ θέλω ένα ξύλινο κατάνα σαν αυτά που είδα προχθες στο γυμναστήριο.