Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Cosplay & Maid Café @ fnac – The Mall Athens (by Umi & Sora Events and Akai Panda)

• This topic is locked This topic is locked
501 replies to this topic

#226 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 posts

Posted 18 October 2009 - 22:13

Το σκέφτηκα είναι η αλήθεια..απλά σκέφτομαι να είναι κάπου στη μέση....μου λείπουν και κάτι λουράκια για το δεξί πόδι και έτοιμος....Α και arigato:nod:για την info σχετικά με το γουνάκι!!!...Ωστόσο με το μαλλί που έχω τώρα λέω να κάνω το cos του Squall όπως ήταν στο Kingdom Hearts!

No prob για το info, hope it will help!

Ναι και h kingdom hearts version είναι πολύ καλή αν και θα θελα πολύ να δω και την original, maybe σε επόμενο πάρτυ :D . Looking forward to the result :riiight:
Posted ImagePosted Image

#227 Buraku-san

Buraku-san

Starting and Going!

• Members
  • 48 posts

Posted 18 October 2009 - 22:36

No prob για το info, hope it will help!

Ναι και h kingdom hearts version είναι πολύ καλή αν και θα θελα πολύ να δω και την original, maybe σε επόμενο πάρτυ :D . Looking forward to the result :riiight:

Σου λέω απλά επειδή έχω σχετικά μακρύ μαλλί...γι'αυτό κάνω του Kingdom Hearts...και εγώ την original στόχευα αλλά έρχονται φλασιές:canthelp:
"Don't use such strong words. It makes you look weak."
- Aizen.
:tensai:

Posted Image

#228 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 posts

Posted 18 October 2009 - 23:18

ε ναι ντάξει δε θα κόψουμε και το μαλλί :P, και γω επειδή έχω μακρύ μαλλί θα κάνω τη vamp version της yuuki αλλά ευτυχώς τυχαίνει να είναι και αυτή που μ'αρέσει πιο πολύ ^^.

κάνε μισό και μισό, origina outfit+kingdom hearts hair...lol, maybe not :P
Posted ImagePosted Image

#229 Buraku-san

Buraku-san

Starting and Going!

• Members
  • 48 posts

Posted 18 October 2009 - 23:52

ε ναι ντάξει δε θα κόψουμε και το μαλλί :P, και γω επειδή έχω μακρύ μαλλί θα κάνω τη vamp version της yuuki αλλά ευτυχώς τυχαίνει να είναι και αυτή που μ'αρέσει πιο πολύ ^^.

κάνε μισό και μισό, origina outfit+kingdom hearts hair...lol, maybe not :P

MAybe!!Απλά θα κάνω παραλλαγές στο outfit γιατί δν προλαβαίνω να κάνω αγορες...γουνάκι δν βάζω.:yawn2:...για τις 4 ζώνες θα βάλω κάτι μαύρες που έχς απλές και μια με καρφιά, λουράκι για το πόδι έχω ένα...:emptyonexg1:...απλά τώρα για το φούτερ θα βάλω ένα δερματίνι που μου είναι ίσα ίσα στη μέση...μια άσπρη φανέλα και ειμαιι έτοιμος!!! Α και φυσικά έχω το μενταγιόν LionHeart:hero:
Spoiler:

Edited by Buraku-san, 19 October 2009 - 00:03.

- Aizen.

Posted Image

#230 Jaggerjack

Jaggerjack

Choto mate!!!!!

• Members
  • 27 posts

Posted 19 October 2009 - 00:34

Καλα δεν παιζει να το χασω θα ερθω οπως και διποτε αντε επιτελους αρχιζουν τα Cosplay και στην ελλαδα!!! :joyful:
Posted Image

#231 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 19 October 2009 - 00:40

επιτελους αρχιζουν τα Cosplay και στην ελλαδα!!! :joyful:

Χρονια τωρα :yawn2:

header.jpg?t=1485907896

#232 Jaggerjack

Jaggerjack

Choto mate!!!!!

• Members
  • 27 posts

Posted 19 October 2009 - 01:11

Χρονια τωρα :yawn2:

Δεν λεω γενικα Cosplay που διοργανωνουν μελη αλλα μεγαλα οπως στο Τhe Mall αυτο γινεται πρωτη φορα στα χρονικα εδω :blingeye2:
Posted Image

#233 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 19 October 2009 - 15:14

Διάφορες μάδες τα διοργανωνουν όλα αυτά τα χρόνια.Και το συγκεκριμένο οι Akai Panda.To Mall δεν διοργανώνει τίποτα:).Να ξερουμε που δίνουμε τα εύσημα:bath:.Και ναι μεν το συγκεκριμένο γεγονός είναι το πρώτο στα χρονικά σε αυτή την χώρα,αλλά αυτό δεν κάνει όλα τα υπόλοιπα 'μικρά':wis:.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#234 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 19 October 2009 - 15:32

Διάφορες μάδες τα διοργανωνουν όλα αυτά τα χρόνια.Και το συγκεκριμένο οι Akai Panda.To Mall δεν διοργανώνει τίποτα:).Να ξερουμε που δίνουμε τα εύσημα:bath:.Και ναι μεν το συγκεκριμένο γεγονός είναι το πρώτο στα χρονικά σε αυτή την χώρα,αλλά αυτό δεν κάνει όλα τα υπόλοιπα 'μικρά':wis:.

Συμφωνώ. Ό,τι εχει γινει εως σήμερα ειναι σημαντικό. Όποτε κι αν εχει γίνει, ό,που κι αν εχει γίνει και από όποιους κι αν εχει γίνει. Κανένα απο αυτά δεν ήταν και δεν είναι λιγότερο σημαντικό από καποιο άλλο.

#235 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 19 October 2009 - 15:37

Χμμ... δεν είδα κανέναν να λέει ότι το έκανε ΤΟ Mall, και αν θέλουμε όντως να αποδίδουμε τα εύσημα, εγώ βλέπω "Umi & Sora Events and Akai Panda" στην επικεφαλίδα και όχι μόνο το κόκκινο πάντα.

#236 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 19 October 2009 - 15:51

Χμμ... δεν είδα κανέναν να λέει ότι το έκανε ΤΟ Mall, και αν θέλουμε όντως να αποδίδουμε τα εύσημα, εγώ βλέπω "Umi & Sora Events and Akai Panda" στην επικεφαλίδα και όχι μόνο το κόκκινο πάντα.

σωστα;) οι Umi to Sora φτιαχτηκαν για αυτην και αλλες παρομοιου τυπου εκδηλωσεις.. οι Akai Panda βοηθησαν με την μεχρι τωρα εμπειρια τους, και συνεργαστηκαμε ολοι μαζι για να πετυχουμε αυτο που θα δειτε σε τρεις μερες

#237 Buraku-san

Buraku-san

Starting and Going!

• Members
  • 48 posts

Posted 19 October 2009 - 20:34

σωστα;) οι Umi to Sora φτιαχτηκαν για αυτην και αλλες παρομοιου τυπου εκδηλωσεις.. οι Akai Panda βοηθησαν με την μεχρι τωρα εμπειρια τους, και συνεργαστηκαμε ολοι μαζι για να πετυχουμε αυτο που θα δειτε σε τρεις μερες

Yosh!!! Sugoiii daze! :nbleed: Cheer up for Umi & Sora Events and Akai Panda:wis:
- Aizen.

Posted Image

#238 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 19 October 2009 - 21:42

τελικα με τη βοηθεια του προστατη των οτακου θα παρευρεθω και τις 3 μερες,μην ρωτησετε για details,ειναι too painfull.ξερω πως ολο το αλλαζω τη μια λεω θα μαι και την αλλη δεν θα μαι αλλα αυτο ειναι το οριστικο,ουφ:emptyonexg1:
Posted Image

#239 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 19 October 2009 - 21:59

Ωραία, τι καλά! Οπότε θα σε δούμε παραπάνω!^^

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#240 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 19 October 2009 - 22:03

Ωραία, τι καλά! Οπότε θα σε δούμε παραπάνω!^^

yeeeee!! θα εισαι ολες τις ωρες εκει ή θα σου ριξουμε και καμια επισκεψη απο την δουλεια???