Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Cosplay & Maid Café @ fnac – The Mall Athens (by Umi & Sora Events and Akai Panda)
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 01:07
All Hail Lelouch!
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 03:16
Θα ρθω και θα φερω και τον αναλογο λοχο!!!
Maid cafe

Δυστυχώς όμως στολή δεν έχω, αλλά δεν πειράζει, ελπίζω να περάσουμε πού καλά!
cosplay party jyane dayo
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 07:29

ofc, cu there

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 10:08
Μακάρι να μπορούσα και εγώ να έρθω όμως αυτό το 6-9 καθημερινή με σκοτώνει. Αν καταφέρω και φύγω από τη δουλειά on-time (και δε μας λιώσουν πάλι στις υπερωρίες).... ίσως να σας προλάβω ;-)
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 10:45
επισης αν θελετε βοηθεια εγω ειμαι εδω..απλα πειτε μου

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από bulmasmate: 05 Οκτώβριος 2009 - 10:51
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 10:52

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 11:07

Μια φιλική συμβούλη από τον Dante της γειτονιάς σας (του πρωταγωνιστή του Devil May Cry, όχι του φίλτατου administrator

Eλπίζω να δούμε και κανά Mikuru maid cosplay.

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 11:35
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 11:37
θα ειμαι και εγω εκει..και αυτο ειναι απειλη!!μπουχαχα...δεν ξερω για πεμπτη-παρασκευη αλλα σιγουρα το σαββατο..να φερω μαζι μου και την βιντεοκαμερα μου??..προβληματιζομαι ομως τι να ντυθω...πρεπει να ειναι πολυ γνωστο ή οτι θελω??
επισης αν θελετε βοηθεια εγω ειμαι εδω..απλα πειτε μου
Δεν είναι αναγκαστικό να ντυθείς κάτι (πέρα απο normal άνθρωπος δηλαδή). Το αν θα κάνετε εσείς (το "κοινό"/οι "πελάτες"/κτλ) cosplay ή όχι εξαρτάται καθαρά και μόνο απο το αν θέλετε. Οπότε, δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι για τίποτα! Απλά φόρα ότι σου'ρθει και έλα. ^_^
Και να μην ξεχνάμε, απαγορεύεται να φέρετε δικούς σας λοστούς. Αν νιώθετε την ανάγκη να τσακίσετε μούρες ανθρώπων με απρεπή συμπεριφορά απέναντι μας, εγω κι ο speedo-san έχουμε μια μεγάλη ποικιλία απο λοστούς για να διαλέξετε (παρ'όλα αυτά, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν αναγκαστικά σε μούρες μα*******νων ατόμων :S. Πολιτική του καταστήματος)Μπράβο παιδιά, πολύ ωραία η πρωτοβουλία σας. Ελπίζω να μην σας τα χαλάσουν τίποτα "κάφροι" με μα*******νες συμπεριφορές. ;-)
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 12:04
Ωπα κατσε... Ποιες θα ντυθουν maid??
hehe why u ask? surpriseee:wis:
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 12:22
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 12:24

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 12:26
Nerethil ζωγράφισες πάλι: έλιωσα στο γέλιο!
--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--
http://otakulens.wordpress.com
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 14:18
Δεν είναι αναγκαστικό να ντυθείς κάτι (πέρα απο normal άνθρωπος δηλαδή). Το αν θα κάνετε εσείς (το "κοινό"/οι "πελάτες"/κτλ) cosplay ή όχι εξαρτάται καθαρά και μόνο απο το αν θέλετε. Οπότε, δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι για τίποτα! Απλά φόρα ότι σου'ρθει και έλα. ^_^
Και να μην ξεχνάμε, απαγορεύεται να φέρετε δικούς σας λοστούς. Αν νιώθετε την ανάγκη να τσακίσετε μούρες ανθρώπων με απρεπή συμπεριφορά απέναντι μας, εγω κι ο speedo-san έχουμε μια μεγάλη ποικιλία απο λοστούς για να διαλέξετε (παρ'όλα αυτά, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν αναγκαστικά σε μούρες μα*******νων ατόμων :S. Πολιτική του καταστήματος)
Α, μισό λεπτό: αν προβλέπονται οι ************ συμπεριφορές να φέρω και το υπόλοιπο arsenal (θα χαλάσουμε πολλούς λοστούς ξεκολλωντας τον κόσμο από τις maids).
Nerethil ζωγράφισες πάλι: έλιωσα στο γέλιο!
Ahem...

Άκου λοστούς!! Μαστίγιο να πάρετε!!!!! *whiplash*

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2009 - 14:27