Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Cosplay & Maid Café @ fnac – The Mall Athens (by Umi & Sora Events and Akai Panda)

• This topic is locked This topic is locked
501 replies to this topic

#46 grigoris24

grigoris24

Otaku

• Members
  • 3 posts

Posted 05 October 2009 - 01:07

ΟΟΟΟΟΟ Παιδιά παρόλο που είμαι νέος στο forum οπωσδήποτε θα έρθω, περίμενα για κάτι τέτοιο! Δυστυχώς όμως στολή δεν έχω, αλλά δεν πειράζει, ελπίζω να περάσουμε πού καλά!

All Hail Lelouch!

#47 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 05 October 2009 - 03:16

ΥΟΟΟΟSH!!

Θα ρθω και θα φερω και τον αναλογο λοχο!!!

Maid cafe :kill4u:

Δυστυχώς όμως στολή δεν έχω, αλλά δεν πειράζει, ελπίζω να περάσουμε πού καλά!

cosplay party jyane dayo

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#48 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 05 October 2009 - 07:29

Θα μας καθαρίσουνε και τα αυτιά οι maids? :hahaha:

ofc, cu there :riiight::bike:

Posted Image

#49 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 05 October 2009 - 10:08

Μπράβο παιδιά, πολύ ωραία η πρωτοβουλία σας. Ελπίζω να μην σας τα χαλάσουν τίποτα "κάφροι" με μα*******νες συμπεριφορές. ;-)
Μακάρι να μπορούσα και εγώ να έρθω όμως αυτό το 6-9 καθημερινή με σκοτώνει. Αν καταφέρω και φύγω από τη δουλειά on-time (και δε μας λιώσουν πάλι στις υπερωρίες).... ίσως να σας προλάβω ;-)

#50 bulmasmate

bulmasmate

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 05 October 2009 - 10:45

θα ειμαι και εγω εκει..και αυτο ειναι απειλη!!μπουχαχα...δεν ξερω για πεμπτη-παρασκευη αλλα σιγουρα το σαββατο..να φερω μαζι μου και την βιντεοκαμερα μου??..προβληματιζομαι ομως τι να ντυθω...πρεπει να ειναι πολυ γνωστο ή οτι θελω??
επισης αν θελετε βοηθεια εγω ειμαι εδω..απλα πειτε μου :)

Edited by bulmasmate, 05 October 2009 - 10:51.

#51 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 05 October 2009 - 10:52

bulma...αμα ντυθεις maid την παρασκευη θα βαλω κ εγω την στολη της καμαριερας που ειχαμε δει σε εκεινο το μαγαζακι.....ξερεις εσυ!!!!:himitsu:

#52 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 05 October 2009 - 11:07

Για να έχει σίγουρη επιτυχία το event ένα είναι το μυστικό: να συμπεριλάβεται στο μενού strawbbery sunday.
Posted Image

Μια φιλική συμβούλη από τον Dante της γειτονιάς σας (του πρωταγωνιστή του Devil May Cry, όχι του φίλτατου administrator :P ).

Eλπίζω να δούμε και κανά Mikuru maid cosplay. :lovulovu:

#53 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 05 October 2009 - 11:35

Ωπα κατσε... Ποιες θα ντυθουν maid??

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#54 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 05 October 2009 - 11:37

θα ειμαι και εγω εκει..και αυτο ειναι απειλη!!μπουχαχα...δεν ξερω για πεμπτη-παρασκευη αλλα σιγουρα το σαββατο..να φερω μαζι μου και την βιντεοκαμερα μου??..προβληματιζομαι ομως τι να ντυθω...πρεπει να ειναι πολυ γνωστο ή οτι θελω??
επισης αν θελετε βοηθεια εγω ειμαι εδω..απλα πειτε μου :)

Δεν είναι αναγκαστικό να ντυθείς κάτι (πέρα απο normal άνθρωπος δηλαδή). Το αν θα κάνετε εσείς (το "κοινό"/οι "πελάτες"/κτλ) cosplay ή όχι εξαρτάται καθαρά και μόνο απο το αν θέλετε. Οπότε, δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι για τίποτα! Απλά φόρα ότι σου'ρθει και έλα. ^_^

Μπράβο παιδιά, πολύ ωραία η πρωτοβουλία σας. Ελπίζω να μην σας τα χαλάσουν τίποτα "κάφροι" με μα*******νες συμπεριφορές. ;-)

Και να μην ξεχνάμε, απαγορεύεται να φέρετε δικούς σας λοστούς. Αν νιώθετε την ανάγκη να τσακίσετε μούρες ανθρώπων με απρεπή συμπεριφορά απέναντι μας, εγω κι ο speedo-san έχουμε μια μεγάλη ποικιλία απο λοστούς για να διαλέξετε (παρ'όλα αυτά, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν αναγκαστικά σε μούρες μα*******νων ατόμων :S. Πολιτική του καταστήματος)

#55 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 05 October 2009 - 12:04

Ωπα κατσε... Ποιες θα ντυθουν maid??

hehe why u ask? surpriseee:wis:

#56 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 05 October 2009 - 12:22

Ε βλεπω εδω ολους που λενε να ντυθουν (κ ολες) και σκαλωσα..γιατι εγω maid cafe καταλαβα οχι ενα maid party!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#57 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 05 October 2009 - 12:24

Ελπιζω να τα καταφερω να ερθω γιατι θα ειναι η πρωτη μου φορα σε εκδηλωση του φορουμ!!!!!Να δω ποιον θα κουβαλησω μαζι μου!!!:kill4u:
Posted ImageI will always know that you love me....

#58 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 posts

Posted 05 October 2009 - 12:26

Α, μισό λεπτό: αν προβλέπονται οι ************ συμπεριφορές να φέρω και το υπόλοιπο arsenal (θα χαλάσουμε πολλούς λοστούς ξεκολλωντας τον κόσμο από τις maids).

Nerethil ζωγράφισες πάλι: έλιωσα στο γέλιο!

Posted Image

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#59 Camus

Camus

Cavaliere D'Oro

• Members
  • 199 posts

Posted 05 October 2009 - 14:18

Δεν είναι αναγκαστικό να ντυθείς κάτι (πέρα απο normal άνθρωπος δηλαδή). Το αν θα κάνετε εσείς (το "κοινό"/οι "πελάτες"/κτλ) cosplay ή όχι εξαρτάται καθαρά και μόνο απο το αν θέλετε. Οπότε, δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι για τίποτα! Απλά φόρα ότι σου'ρθει και έλα. ^_^

Και να μην ξεχνάμε, απαγορεύεται να φέρετε δικούς σας λοστούς. Αν νιώθετε την ανάγκη να τσακίσετε μούρες ανθρώπων με απρεπή συμπεριφορά απέναντι μας, εγω κι ο speedo-san έχουμε μια μεγάλη ποικιλία απο λοστούς για να διαλέξετε (παρ'όλα αυτά, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν αναγκαστικά σε μούρες μα*******νων ατόμων :S. Πολιτική του καταστήματος)

Α, μισό λεπτό: αν προβλέπονται οι ************ συμπεριφορές να φέρω και το υπόλοιπο arsenal (θα χαλάσουμε πολλούς λοστούς ξεκολλωντας τον κόσμο από τις maids).

Nerethil ζωγράφισες πάλι: έλιωσα στο γέλιο!

Ahem... :yellowcard:για σοβαρευτείτε εσείς οι δύο!!!!!!!:madtodeath:

Άκου λοστούς!! Μαστίγιο να πάρετε!!!!! *whiplash* :hahaha:
Posted Image

#60 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 05 October 2009 - 14:27

Mαστίγιο; Για να τους προσφέρετε μεγαλύτερη απόλαυση; Ποτέ δεν ξέρετε αν είναι μαζόχες... :hahaha: Αν κι εντάξει, πέρα από την πλάκα δεν νομίζω να γίνουν τέτοια σκηνικά. Το πολύ-πολύ ορισμένοι να κοιτάζουν σαν λιγούρια που δεν έχουν ξαναδεί από κοντά γυναικεία σάρκα αλλά ως εκεί. Για κάθε ενδεχόμενο, όμως, ας καλέσουμε και τον Maid Guy ν' αναλάβει ρόλο σωματοφύλακα. Kukukukuku!