Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

1ο Event Θεσσαλονίκης των J.A.P 団(DAN) - 25/10/2009


  • Please log in to reply
273 replies to this topic

#241 Adventurer

Adventurer

    Αιώνιος φοιτητής

  • Members
  • 2,983 posts

Posted 30 October 2009 - 12:03

@ kantoros: [σπαμ]
Απο ποτε εισαι συ mod να μας λες ποιος σπαμαρει και ποιος οχι
[/σπαμ]

Ειναι σπαμ και οντως εχει παραγινει γι'αυτο παρακαλω να κοπουν αμεσα τα spam posts γιατι κανενας δε θελει να κλειδωθει το θεμα τουλαχιστον πριν ανεβασουν ολα τα παιδια τις φωτογραφιες τους.


On-topic τωρα, απ'οτι καταλαβα μονο σ'εμενα δεν αρεσε ο χωρος, προσωπικα τον βρηκα ιδιαιτερα μικρο και τον διαφημισμενο πρωτο οροφο ιδιαιτερα αβολο για φωτογραφιση. Ο μονος καλος χωρος ηταν αυτος εξω απο το μαγαζι, που ως ολιγοσυχναστος δρομος προσφεροταν για φωτογραφισεις. Τωρα που αρχιζουν τα κρυα ομως αυτη η επιλογη δεν παιζει οποτε αν γινει και αλλο παρτυ εκει πριν την ανοιξη θα ειναι πολυ σκουρα τα πραγματα αν το δει κανεις ρεαλιστικα.


Κατα τ'αλλα, επειδη κανενας αλλος δεν το ανεφερε, τα ευσημα μου να πανε στην ιδεα της ψηφοφοριας για καλυτερο cosplay και καλυτερη φωτογραφια, αφου ηταν πολυ διασκεδαστικες και καλα οργανωμενες :)
Posted Image

#242 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

    Anime Professional

  • Members
  • 742 posts

Posted 30 October 2009 - 13:33

Ο μονος καλος χωρος ηταν αυτος εξω απο το μαγαζι, που ως ολιγοσυχναστος δρομος προσφεροταν για φωτογραφισεις. Τωρα που αρχιζουν τα κρυα ομως αυτη η επιλογη δεν παιζει οποτε αν γινει και αλλο παρτυ εκει πριν την ανοιξη θα ειναι πολυ σκουρα τα πραγματα αν το δει κανεις ρεαλιστικα.


That's what I am talking about!!!:riiight:

Να ρε παιδες ας πουμε στην κυριολεξια μια εθουσα εκδηλωσεων ειναι οτι πρεπει ενας ανιχτος χωρος με συστηματα ηχου και εικονας θα ηταν πραγματι το οτι καλυτερο!!! (αποψη μου):unlucky:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#243 kantoros

kantoros

    Anime Fan

  • Members
  • 153 posts

Posted 30 October 2009 - 17:38

οποτε με αλλα λογια προτεινουμε στα παιδια να ψαξουν αλλον χωρο που πιθανως να ειναι καλυτερος και μεγαλυτερος και καθομαστε οκλαδον και προσευχομαστε να βρουν αλλο μερος.
αν βρουν εχει καλως. αλλιως... σκουρα τα πραματα γτ την επομενη θαναι αρκετοι στο κρεββατι με κρυωμα (πραμα που δεν θελουμε)
συμφωνειτε και σεις να προτεινουμε στα παιδια να ψαξουν αλλο μερος?

#244 MitHuNa

MitHuNa

    Annie-maki

  • Members
  • 327 posts

Posted 30 October 2009 - 18:34

ΕΜΕΝΑ Μ ΑΡΕΣΕ!!! ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΙΚΣ!!! μην τσιρίξω τωραααα!!
Posted Image


Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#245 Kakashi_sensei

Kakashi_sensei

    Like me or not, that's me

  • Members
  • 73 posts

Posted 30 October 2009 - 19:18

Λοιπόν παιδιά σχετικά με το μέρος. Για τους προσεχείς μήνες που έχει κρύο αναγκαστικά όσοι έχουν πρόβλημα θα πρέπει να κάθονται μέσα στο μαγαζί που θα υπάρχει θέρμανση. Σχετικά με την αλλαγή χώρου. Βλέπω πολλά άτομα που ζητάνε αλλαγή χώρου, κυρίως για κάτι μεγαλύτερο.

Να θέσω λοιπόν και εγώ μερικές ερωτησούλες! Έχετε σκεφτεί ρε παιδιά ότι τα περισσότερα μεγάλα μαγαζιά δεν θέλουν να ρισκάρουν να κλείσουν το μαγαζί μία ολόκληρη βραδιά, κυρίως παρασκευή η σάββατο, για ένα event το οποίο δεν είναι και τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα και δεν έχει καμία απολύτος σιγουριά για επιτυχία?
Επίσεις όπως αρκετά άτομα ήδη ξέρουν έχουμε ζημιωθεί άγρια απο το event ακόμα και αν ήτανε σε μικρό μαγαζί που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό. Ιδιαίτερα ο θοδωρής έχει πάνω απο 100 ευρώ ζημιά απο την όλη ιστορία. Γιατί? Δεν υπήρχε κατανάλωση στο μαγαζί!
Ο μόνος τρόπος λοιπόν να μετακινηθούμε σε ένα μεγαλύτερο χώρο θα ήτανε να μπεί τουλάχιστον 5 ευρό είσοδο στο μαγαζί...και οι τιμές μέσα στο μαγαζί θα είναι πολύ ακριβώτερες απο το συγκεκριμένο. Επίσεις....επειδή υπάρχουν πολλά άτομα στα event που είναι κάτω των 18, η είσοδος σε μεγάλα μαγαζιά δεν θα επιτρεπόταν κάν σε πολλά άτομα...για σκεφτείτε το λιγάκι ρε παιδιά....

Τώρα αν μιλάμε για μεγάλους χώρους όπως αίθουσες εκδηλώσεων....έχετε ρωτήσει ποτέ πόσο κοστίζει ένα τέτοιο μέρος έστω και για μία βραδειά? τετραψήφιο είναι παιδιά το νούμερο ακόμα και για έναν μικρό χώρο εκδηλώσεων....και σκεφτείτε και την όλη δουλειά που θα έπεφτε πάνω μας με τις μετακινήσεις του εξοπλισμού και την όλη προετοιμασία. Πέρνει μερικές ωρίτσες η όλη οργάνωση και σε έναν τέτοιο χώρο δεν είμαστε ακριβώς ευπρόσδεκτοι να κάνουμε "κατάληψη" για ένα τέτοιο διάστημα.

#246 MitHuNa

MitHuNa

    Annie-maki

  • Members
  • 327 posts

Posted 30 October 2009 - 20:38

Νομίζω σας κάλυψε ΚΑΛΑ ομως ο Χρήστος.
Πάντως ένα δεν καταλάβαίνω, αντι να πειτε ενα μπράβο στα παιδια που το πάνε ενα level πιο πάνω και τώρα έχουμε 2 διοργανωτές που πάντα ελπίζω να κινηθούν στα πλαίσια συναγωνισμού έτσι ωστέ να πρόωθήσουμε όσο μπορούμε τα events μας. Κάθεστε και παραπονίεστε! Είπαμε ήταν η πρώτη προσπάθεια που κατα την γνώμη μου πήγε ΠΟΛΥ καλά, σιγά σιγά θα καλυτερέψει!
Όσο για αυτο που λες adventurer οτι το coffix είναι καλύτερο απο το Κρυφτό διαφωνώ καθετα! Για θυμήσου ποσοι και πόσοι παραπονιούνται το καλοκαίρι για την κάψα , λιώναμε ολοι όμως(και μετα απο πολλα παρακάλια μας βάλανε 2 ανεμηστήρες!!!!! ) και το χειμώνα μέσα στην κάπνα (ναι ναι και καλα τώρα απαγορέψανε το καπνισμα μέσα. ΟΣΟ το πίστεψες εσύ τοσο το πίστεψα εγώ) , αλλά και πάλι και στο κοφιξ δεν ξεχυνόμασταν ολοι εξω? οι μισοι στους δρομους ήμασταν και δεν βλέπαμε τπτ απο αυτα που γινόταν μεσα -τουλάχιστον στο Κρυφτο ο χόρος σου δείνει αυτην την δυνατότητα. Και αυτό το πράμα που όλοι μαζευόταν στο 1.5 Χ 0,5 μ στενάκι στο κόφιξ μπας και δουν την οθόνη φράζοντας ερμήτικά την εξοδο? λαμπρά όντως πολύ λαμπρά!

anyway πιστεύω ολοι ευχόμαστε ένα ένα βήμα την φορά να καλυτερέψουν τα πράγματα, δείτε που ήμασταν πριν 3 χρόνια κ πόσα καλά eventς έχουμε κάνει τώρα τελευταία!
Ας μην είμαστε λοιπόν γκρινιάριδες! :yellowcard:
Εγώ περιμένω με αγωνια το επομενο cosplay party!(και κάνω τον σταυρό μου να μπορέσω να ερθω!! )
και πάλι μπράβο στα παιδια εκ μέρους μου !:ureshii:
Posted Image


Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#247 FunkyFisch

FunkyFisch

    Genin

  • Members
  • 101 posts

Posted 30 October 2009 - 22:05

Eτσι για να ειμαι παλι ακυρος με τη συζητηση, οριστε οι φωτος που προλαβα να βγαλω,μην με βρισετε που ειναι λιγες,ξερετε ποσο δυσκολο ειναι να κυκλοφορει κανεις με μπουρνουζι και να εχει ολοκληρο διαστημοπλοιο-καφετιερα κρυμμενο απο κατω;
http://www.megaupload.com/?d=9ZLYBHGI

#248 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

    Anime Professional

  • Members
  • 742 posts

Posted 30 October 2009 - 22:15

1ον μην τρελαθουμε κι ολας ολοι τους αναγνωρισαμε για την τεραστια αυτη προσπαθεια που μας αφησε ολους περα για περα οικανοποιημενους!!! Οποιος δεν το πιστευει αυτο εχει καποιο προβλημα..... Τα παιδια πεδευτικανε και τα καταφερανε το ειπα και το ξαναλεω και θα το ξαναλεω!!!
2ον εγω δεν εχω προβλημα ψηφηζα παντα υπερ της εισοδου εαν δεν γηνετε αλλιος και σε καμοια περιπτοση δεν πρεπει να βγενουν ζημιομενει η οργανοτες δεν βγαζουν που δεν βγαζουν γιατι ετσι πρεπει οχι να τα δινουν και απο την τσεπι τους!!! Εισοδο λοιπον τι 4 τι 5 το ιδιο μου κανει!!! Αλλωστε εγω παντα επερνα το ποτο μου και για καταναλωση και γιατι ετσι γουσταρο!!! Και αρκετες φορες περνω και 2-3... Φυσικα μερικοι δεν εχουν παντα αυτη την ανεση οπως και εγω φυσικα αλλα ρε π@@στη μου παω σε παρτι ενα 7ευρω το εχεις και για την εισοδο και για ωρα αναγκης!!! Βαλτε εισοδο!!!
3ον παντα ειμαι τις αποψης να ψαχνεις για το πραγμα εγω παραπανω εφερα ενα παραδειγμα ξερω οτι ειναι ακριβα μην το δενετε σκηνι κορδονι ελεος!!! Το ειπα κυριος για ψαξιμο μπας και βρουμε κατι φθηνο για καλο ολλων μας ενας ανετος και μεγαλος χωρος οπου και νανε δεν μας χαλαει ετσι???
4ον οποιος γουσταρι τα anime παρτι πρεπει να δεινει τον οβολον του (5ευρο τον μηνα ελεος) για να μπορουν να υπαρχουν anime παρτι και να γουσταρουμε... Μην κανουμε τωρα σαν μπεμπηδες ετσι... μεγαλοι ανθρωποι ημαστε εν ετη 2009 καλο και το τζαμπα αλλα δεν βοηθα πουθενα στην προκειμενη περιπτωση!!! Αλλωστε τα αποτελεσματα εμφανισθηκαν και επανω ακου 100ευρω damage ελεος....
5ον για να μην μηλισω για καποιες αδικαιολογιτες απουσιες μου με αφησαν λακαμα.... Εγω εφτασα το οριο απουσιων σε εργαστιρια γιατι το γουσταρω οχι επιδει επαθα πονοκυλο στο δαχτυλο!!! Αλλοι ερχονται απο του διαλου τη γιαγια.... Και αλλη μενουν εδω και στα @@ πως να μην φαει το παλικαρι ζημιομα!!!

Οποτε καταλυγουμε οτι η εισοδος μπορει να μην αρεση σε κανεναν ιδιος ιδεολογικα οστοσο ειναι αναγκεο κακο...
Το οτι υπαρχη προβλημα χορου το ξερουν οι διοργανοτες!!!
Επισης ξερω οτι βοηθαμε ο ενας τον αλλον για να βελτιοθουν τα πραγματα ολοι μας εχουμε κριτηκαρι κατα καιρους παρτι και πρωτος εγω οπως και λεω παντα το καλο οπως και εχω πει και οτι δεν εχω λογια να βοηθησω τα παιδια θελω υληκρινα ουτε κερδος εχω ουτε τιποτα αλλωστε χωρις κριτικι και γνωμες δεν θα εναβενε το επιπεδο!!!

Τεο, Χρηστο ξανα μπραβο οτι και να λεω να βοηθησω θελω και τπτ λιγοτερο!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#249 kantoros

kantoros

    Anime Fan

  • Members
  • 153 posts

Posted 30 October 2009 - 23:00

καταναλωση, οντως, δεν ειχε σχεδον καθολου. πολλοι λιγοι ειχαν ποτο η τελοςπαντων κατι. αποτι ειχα δει, ολοι ορθιοι περιφερονταν στην μεση του δρομου.

πιστευω θα ηταν καλη ιδεα να κρατησουμε το ιδιο μερος ακομα και τον χειμωνα, να το δουμε πως θα ειναι. δεν μπορουμε να κρινουμε απο τωρα. μπορει να μην κρυωσουμε, αν μπει και σε τυχερη ημερα που δεν θαχει τοσο κρυο. εξαλλου για παραδειγμα το δικο μου cosplay με ηθελε με καμπαρντινα που την βαζω το καταχειμωνο. το θεμα μου ειναι οτι αν φορεσετε κατι παραπανω δεν θα βλαψει.

θελω να πω δημοσια συγνωμη στα παιδια που βρηκαν ενα μερος και μεις (και γω μαζι) τους φαγαμε. δεν επρεπε να το κανουμε. ωστοσο αν βρεθει μεγαλυτερος χωρος με το ιδιο (η μικροτερο) κοστος, πολυ ευχαριστως να το μετακομισουμε εκει το event και να βοηθησουμε οσο μπορουμε.

σχετικα με την εισοδο διαφωνω, απο την στιγμη που ολοι μας θα παρουμε κατι. δηλαδη αν απο τα 100 ατομα παιρνουν οι 40 κατι, τα θελουμε και μεις και καλα θα κανουν και θα βαλουν εισοδο μετα!

αυτα. και μια σημειωση. σαυτο το παρτυ ημασταν εμεις και μεις, οχι σαν το κοφιξ που ειναι και ασχετοι (κακα τα ψεματα, ετσι ειναι). αν δεν παμε εμεις πως θα γεμισει το μερος για ναχει επιτυχια?

#250 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

    Anime Professional

  • Members
  • 742 posts

Posted 30 October 2009 - 23:27

σχετικα με την εισοδο διαφωνω, απο την στιγμη που ολοι μας θα παρουμε κατι. δηλαδη αν απο τα 100 ατομα παιρνουν οι 40 κατι, τα θελουμε και μεις και καλα θα κανουν και θα βαλουν εισοδο μετα!

Οπως το πες απο τιν στηγμη που θα παρουμε κατι!!!! Αυτη ειναι η προταση κλειδι!!!
Αλλωστε ουσιαστικα η εισοδος κατοχηρωνει την καταναλωση τπτ αλλο....

αυτα. και μια σημειωση. σαυτο το παρτυ ημασταν εμεις και μεις, οχι σαν το κοφιξ που ειναι και ασχετοι (κακα τα ψεματα, ετσι ειναι). αν δεν παμε εμεις πως θα γεμισει το μερος για ναχει επιτυχια?


Ετσι αντε να τα λεμε εδω φαινεται η αλληλεγκιει!!!!

Καλο το ρισκο παιδες εαν θελετε να το παρουμε οκ!!! Εγω θα ερθω οπως και να εχει εκτος πραγματικων δισκολιων που αυτα παντοτε παιζουν και μονον μια φορα με κρατισα εκτος ενος παρτι!!!

Απλος το δικο μου σκεπτικο ειναι οτι ημασταν λιγοτεροι και δεν χορουσαμε σκεψου να ημαστε ολοι....(που μακαρι να μα στε)

Κατα τα αλλα ενας ειμαι και δεν εχετε φοβο απο εμενα την παρουσια μου και την βοηθεια μου θα την εχετε οπως και να χει!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#251 MitHuNa

MitHuNa

    Annie-maki

  • Members
  • 327 posts

Posted 30 October 2009 - 23:58

Είμαι υπερ της εισόδου αρκεί να μην ξεπερνάει κάποια λογικά πλαίσια και καλό θα ηταν το ποτο να συμπεριλαμβάνετε! αααα niisaan ευχαριστουμε για τις πικς πολυυ ωραιες! ^^
Posted Image


Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#252 Kakashi_sensei

Kakashi_sensei

    Like me or not, that's me

  • Members
  • 73 posts

Posted 31 October 2009 - 00:49

Λοιπόν, δεν διαφωνώ στό να βρισκόταν μεγαλύτερος χώρος με έξοδα που να μπορούμε να υποστηρήξουμε προφανώς θα το εκμεταλευτούμε.

Τώρα σχετικα με την είσοδο νομίζω πως θα αναγκαστούμε να βάλουμε μια άλφα είσοδο, πάντα σε λογικά πλαίσια και με το ποτό να συμπεριλαμβάνετε. Η κατανάλωση δεν ήταν και πολύ άσχημη αλλά όπως και να το κάνουμε ήτανε αρκετά χαμηλή σχετικά με τον αριθμό των ατόμων και την διάρκεια του event. Στο σύνολο φύγανε 11 ποτά και περίπου 50 μπύρες. Ο κόσμος που έκοψα εγώ ήταν τουλάχιστον μία 80αριά άτομα με τους περιστασιακούς που ήρθανε για καμιά ώρα και μετα φύγανε. Και άμα σκεφτήτε ότι τα περισότερα ποτά φύγαμε απο τους γονείς του θοδωρή και απο κοντινά άτομα που δεν ήταν κάν εκεί για το πάρτυ....

Επίσεις για την επιλογή στο μαγαζί. Πρέπει να πώ οτι το εκτιμούμε πολύ γιατί και μας άφησαν να τους ταλαιπωρήσουμε με της απρόσμενες επισκέψεις μας για την οργάνωση αλλά και μας πλήρωσαν στο τέλος παραπάνω μονο και μόνο γιατί άρεσε στους ιδιοκτήτες το event και η όλη φάση που παίχτηκε.

#253 BadBoy

BadBoy

    Girls are so Troublesome....

  • Members
  • 50 posts

Posted 31 October 2009 - 00:55

Θα τους κανουμε anime fans τους ιδιοκτητες:hahaha::hahaha::hahaha:

Οσο για το θεμα της εισοδου με βρισκετε και εμενα υπερ. Τι ειναι δηλαδη αμα δωσουμε 5 ευρω? Μια στις τοσες γινεται κοσπλει, δεν ειναι καθε μερα!

Και ξανα τα συγχαρητηρια μου στα παιδια γιατι ηταν καταπληκτικο:awww:
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 25-10-09--> Roronoa Zoro(One piece)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)

#254 MitHuNa

MitHuNa

    Annie-maki

  • Members
  • 327 posts

Posted 31 October 2009 - 01:12

ok ασε τα cute neko girls να πίσουν τους ιδιοκτήτες!!! μουχα χα χα χαα
Posted Image


Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#255 kantoros

kantoros

    Anime Fan

  • Members
  • 153 posts

Posted 31 October 2009 - 04:19

τους ιδιωκτητες ας τους κανουμε οτι θελουμε
Spoiler: