Cassiel τ' αγοριμ παλη τελειο cosplay κανε καμια εντελος δικια σου ιστοσελιδα δεν καταλαβα τη εχομε να ζηλεψουμε απο τους αδερφους ιαπωνες??
Thanks βρε συ Βασίλη αλλά ήταν απλά ΟΚ, καθώς το βλέπω προσωπικά σαν 'της στιγμής'.Αντί να χρυσοπληρώσω ένα κουστούμι και να ράψω πάνω του καμιά δεκαριά άσπρα τετράγωνα και να το αχρηστεψω,απλά το πήρα έτοιμο από ebay.Μπορεί να ήρθε τεράστιο και να το 'μαζέψαμε' στα μέτρα μου για να εφαρμόζει αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι δεν είναι κάτι 'δικό μου'.Και τα δαχτυλίδια,η νεκροκεφαλί και η περούκα έτοιμα ήταν.Γενικά όλα αυτά είχα τις γνώσεις να τα κάνω αλλά επέλεξα να μην το κάνω επειδή πολύ απλά το κουστούμι το είχα -ήδη- πριν καν ανακοινωθεί το πάρτι και το είχα κρατημένο για προηγούμενο πάρτι στην Αθήνα για το οποίο δεν ήρθε εγκαίρως.Και έτσι είπα να το βάλω εδώ μιας και δεν ρέω ακριβώς και στο χρήμα και ας δουλεύω, για να κάνω ένα σωρό cosplay μαζί (και ας ετοιμάζω τα επόμενα 3 τώρα).Να καλά η Εύη και η Laiste που έκαναν τις Patty & Liz αντίστοιχα, και οι οποίες πιστεύω ήταν το highlight από το γκρουπάκι μας

.
Αχχχ... δεν μπορω να σας ακουω....
:zetsubou:
γιατι να μην μπορουσα να ερθω......
βλεπω τις φωτο...... και..... ηθελα και εγωωωωωωωωω να ειμαι εκει........ snif.. klaps...
Κοnart-chan αγαπημενη μου μαθητρια η απουσια σου ηταν εσθητη για εμενα τον δασκαλο σου (για τους αλλους δεν ξερω
(τωρα κανω πασα για "ανεβασμα ηθικου")) αλλα ειμαι σιγουρος οτι next time θα εχεις μια ποιο θερμη υποδοχη και περισσοτερη διψα για anime party!!!(σε περιμενουμε)
Εγώ είπα να την απαγάγω την προηγούμενη μέρα που βρεθήκαμε όλοι Αθήνα, και να την φέρω μαζί μας πάνω αλλά δεν ήθελε λέει.Κάτι κούφιες δικαιολογίες για δουλειά και τέτοια ασήμαντα

Έχει και κάτι ωραίους στύλους έξω για "εξωτικούς" χορούς.... χεχεχε αναρρωτιέμαι ποιος έχει αυτές τις φωτο......
Well μάντεψε ποιος άλλος

Νομίζω σας κάλυψε ΚΑΛΑ ομως ο Χρήστος.
Πάντως ένα δεν καταλάβαίνω, αντι να πειτε ενα μπράβο στα παιδια που το πάνε ενα level πιο πάνω και τώρα έχουμε 2 διοργανωτές που πάντα ελπίζω να κινηθούν στα πλαίσια συναγωνισμού έτσι ωστέ να πρόωθήσουμε όσο μπορούμε τα events μας. Κάθεστε και παραπονίεστε! Είπαμε ήταν η πρώτη προσπάθεια που κατα την γνώμη μου πήγε ΠΟΛΥ καλά, σιγά σιγά θα καλυτερέψει!
Όσο για αυτο που λες adventurer οτι το coffix είναι καλύτερο απο το Κρυφτό διαφωνώ καθετα! Για θυμήσου ποσοι και πόσοι παραπονιούνται το καλοκαίρι για την κάψα , λιώναμε ολοι όμως(και μετα απο πολλα παρακάλια μας βάλανε 2 ανεμηστήρες!!!!! ) και το χειμώνα μέσα στην κάπνα (ναι ναι και καλα τώρα απαγορέψανε το καπνισμα μέσα. ΟΣΟ το πίστεψες εσύ τοσο το πίστεψα εγώ) , αλλά και πάλι και στο κοφιξ δεν ξεχυνόμασταν ολοι εξω? οι μισοι στους δρομους ήμασταν και δεν βλέπαμε τπτ απο αυτα που γινόταν μεσα -τουλάχιστον στο Κρυφτο ο χόρος σου δείνει αυτην την δυνατότητα. Και αυτό το πράμα που όλοι μαζευόταν στο 1.5 Χ 0,5 μ στενάκι στο κόφιξ μπας και δουν την οθόνη φράζοντας ερμήτικά την εξοδο? λαμπρά όντως πολύ λαμπρά!
anyway πιστεύω ολοι ευχόμαστε ένα ένα βήμα την φορά να καλυτερέψουν τα πράγματα, δείτε που ήμασταν πριν 3 χρόνια κ πόσα καλά eventς έχουμε κάνει τώρα τελευταία!
Ας μην είμαστε λοιπόν γκρινιάριδες! 
Εγώ περιμένω με αγωνια το επομενο cosplay party!(και κάνω τον σταυρό μου να μπορέσω να ερθω!! )
και πάλι μπράβο στα παιδια εκ μέρους μου !
Άνι από την μία παραπονιέσε για μελλοντικά σχεδόν απίθανα πράγματα που δεν γίνονται ποτέ (θα βρέψει, θα αργήσουμε να πάμε για φαγητό κ.τ.λ.) και από την άλλη αγνοείς τα απολύτως προφανές. Δεν βλάπτει λίγη λογική.
Χειμώνας=κρύο
Κρυφτό=μικρό
Κόσμος=θα 'πεθάνει'
Το ότι πας μετά και το συνδυάζεις αυτό με ανύπαρκτη γκρίνια εκ μέρους 'όλων' για το πάρτι και παρομιάζεις την κατάσταση που θα επικρατήσει στο επόμενο event με την τωρινή που ο καιρός ήταν καλός, είναι τελείος άκυρο.Μην αφήνεις τον ενθουσιασμό σου να επιρρεάζει την κρίση σου σε παρακαλώ.Πρόσφατα πάλι δεν είπες ότι 'σιγά μην τρέχω εγώ στα χόνια και στο σκοτάδι με τόσα που θα έχω έξω' (ή κάπως έτσι

);Well ούτε σε σένα, ούτε σε μένα θα αρέσει αυτό πίστεψε με.Αντικρούεις τον εαυτό σου.
Πάμε λοιπόν στις εντυπώσεις μου.Το πάρτι ήταν επιτυχία οπως και να το δει κανείς.Απορώ γιατί λέτε ότι είχε 'λίγα' cosplay.Δεν πιστεύω να περίμενε κανείς ότι ως πρώτο event και μάλιστα Κυριακή θα είχε ανάλογο ή μεγαλύτερο αριθμό από τα τελευταία των SS.For the record υπήρξαν
27 cosplays.
Σχετικά με τον χώρο, όπως είπαν και τα άλλα παιδιά είναι κατάλληλος όσο μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει και τον εξωτερικό χώρο, καθώς δεν είχε και ιδιαίτερη κίνηση γενικά.Έτσι δεν δημιουργόνταν η αίσθηση της κλειστούρας.Από την άλλη αν δεν γινόταν αυτό,ακόμα και αυτή την φορά,το εσωτερικό θα αδυνατούσε να μας χωρέσει όλους, πόσο μάλλον την επόμενη.Ο 2ος όροφος ήταν επίσης σχεδόν πάντα άδειος,αλλά από την άλλη δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλος για να φιλοξενήσει αρκετά άτομα.Απορώ πως θα λυθεί αυτό το πρόβλημα την επόμενη φορά χωρίς να ξεπαγιάσουμε.Ο χώρος αρμόζει για μήνες εκτός χειμώνα όπως είναι εμφανές.Προσωπικά είμαι υπέρ της ανεύρεσης καταλληλότερου χώρου και επιβολής εισόδου.Πάντως έχω την απορία γιατί ποτέ στην Αθήνα δεν έχουν πρόβλημα γενικά με την ποσότητα κατανάλωσης.Μάλλον οι φίλοι μας οι νότοιοι ξέρουν να τα πίνουν καλύτερα

Εγώ αναγκάστικα να φύγω κατά της 1:00 γιατί όντας από Κατερίνη, δεν ίσχυε η αργία της Δευτέρας για μας και έπρεπε να πάω στις 6:30 για δουλειά.Και τελικά δεν είχε μέσα να πάω και άργησα 40 λεπτά

.
Πέρα από αυτό, ναι, το απόλαυσα το πάρτι,πέρασα υπέροχα,γνώρησα νέο κόσμο,είδα παλιούς γνωστούς,μου άρεσε και η μουσική, οι διαγωνισμοί πήγαν ρολόι και γενικά δεν έχω να πω κάτι αρνητικό.Μόνο ο Θώδορος θα πρότεινα την επόμενη φορά να έχει ένα μεγάφωνο για να τον ακούνε όλοι γιατί με την φωνή μόνο δεν γίνετε να τραβήξεις την προσοχή σε τέτοιο φάσμα εξάπλωσης και με τόσο θόρυβο