Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Από που μπορώ να κατεβάσω αυτό το J-Dorama/Movie Download links
Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2010 - 21:52
Ψοφααααααααααω να το δω..
Haruma αχ Haruma..
myDramaList | Lolli(k)pop FB Group
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2010 - 18:25
Mutant Girls Squad
Death Tube (μου ειχε στειλει ενα παιδι απο εδω subs σε torrent αλλα δεν εβγαλα ακρη)
Assault Girls
Saru Lock The Movie
επισης θελω τις εξης ταινιες:
SARS Wars
Yo-Yo Girl Cop
Gothic & Lolita Psycho (αν υπαρχει)
Ι Saw The Devil
thanks!

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2010 - 19:43
ψαχνω απεγνωσμενα (αγγλικους) υποτιτλους για τα:
Mutant Girls Squad
Death Tube (μου ειχε στειλει ενα παιδι απο εδω subs σε torrent αλλα δεν εβγαλα ακρη)
Assault Girls
Saru Lock The Movie
επισης θελω τις εξης ταινιες:
SARS Wars
Yo-Yo Girl Cop
Gothic & Lolita Psycho (αν υπαρχει)
Ι Saw The Devil
thanks!
To Assault Girls δεν εχει υποτιτλους so far, αλλα δε πολυχρειαζονται... οι διαλογοι ειναι λιγοι και σε eng®lish

Για το Saru Lock και το Mutant Girls Squad δεν υπαρχουν γενικως (ειδικα για το Saru Lock ειμαι 100% σιγουρη).
To Gothic&Lolita Psycho δε νομιζω οτι υπαρχει ακομα, δεν το εχω δει πουθενα.
Το I Saw the Devil υπαρχει εδω, αλλα πρεπει να εχεις account και να εισαι μελος της community.
Oλα τα υπολοιπα υπαρχουν subbed εδω (θελει επισης account και ειναι site με ratio)
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2010 - 21:13
καλα το Saru Lock ειναι καινουργιο, αλλα το Mutant Girls Squad το εχω απ'τον Σεπτεμβριο κατεβασμενο κι ακομα να βγουν subs ????
απο torrents δε κατεβαζω, οποτε θα ξαναψαξω για SARS Wars και Yo-Yo Girl Cop μπας και τα βρω free...
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2010 - 21:35
αλλα το Mutant Girls Squad το εχω απ'τον Σεπτεμβριο κατεβασμενο κι ακομα να βγουν subs ????
lol this is not the anime fandom οπου θα βγουν subs για το 80+% των σειρων και ταινιων που κυκλοφορουν...in the drama/jmovie fandom,you just hope and pray

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2010 - 15:55
απλα νομιζα πως ολο και καποιος εκτος Japan θα θελει να το δει, και ισως εχει φτιαξει subs...
τελικα το βρηκα και το I Saw the Devil. ολα οκ και δε το κατεβασα καν απο torrent

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2010 - 23:31
το βρησκω συνεχεια σε Cam. το βρηκα και στο Megaupload με 1 link, αλλα δε μ'αφηνε να το κατεβασω, ελεγε ειναι ενα 1 ολοκληρο Giga το μεγεθος, και ηθελε λογαριασμο.
καμια βοηθεια κανεις μπας και το δουμε πριν ξεχασουμε το πρωτο (μη μου δωσετε torrents plz)...?
Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2010 - 23:36
ξερει κανεις αν υπαρχει το Zebraman 2 στο διαδικτυο σε καλη ποιοτητα και με subs ?
το βρησκω συνεχεια σε Cam. το βρηκα και στο Megaupload με 1 link, αλλα δε μ'αφηνε να το κατεβασω, ελεγε ειναι ενα 1 ολοκληρο Giga το μεγεθος, και ηθελε λογαριασμο.
καμια βοηθεια κανεις μπας και το δουμε πριν ξεχασουμε το πρωτο (μη μου δωσετε torrents plz)...?
Γράφει DVDRip οπότε θεωρώ πως θα έχει καλή ποιότητα.
Τώρα το είδα...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από shinigami94: 06 Δεκέμβριος 2010 - 23:47
Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2010 - 00:30
αθελα σου βοηθησες!

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2011 - 13:41
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2011 - 13:46
Το μόνο εκνευριστικό είναι οτι γράφει SARS πάνω δεξιά αλλά παρόλα αυτά βλέπεται.
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2011 - 13:59
http://community.livejournal.com/jdramas/3406549.html
αλλά υπάρχει και εδώ http://www.jdramazone.com/jdramas/liar-game-the-final-stage/
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2011 - 14:52
Το μόνο εκνευριστικό είναι οτι γράφει SARS πάνω δεξιά αλλά παρόλα αυτά βλέπεται.

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2011 - 15:42
Να φανταστώ οτι το SARS είναι απλά στα screenshots? xD