Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Από που μπορώ να κατεβάσω αυτό το J-Dorama/Movie Download links

• Please log in to reply
180 replies to this topic

#46 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 01 June 2010 - 17:30

αλλά γενικά δεν υπάρχει;

#47 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 01 June 2010 - 18:32

Προς το παρών μόνο το RAW σε torrent. Δεν ξέρω... Τα υποτιτλίζουν; Αφού το ξέρεις δεν ασχολούμαι με υπότιτλους!

#48 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 01 June 2010 - 19:20

και να το ξεχάσω μπορώ;
μου το θυμίζεις συνέχεια....
(απαίσιε άνθρωπε)

#49 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 01 June 2010 - 19:22

αλλά γενικά δεν υπάρχει;

as far as I know, σε MU μονο στην ourhour το κανουν upload. (and even there, το 5 δε το εχουν βαλει ακομα)

και ναι υποτιτλιζεται, το κανουν οι girigiri (απλως κομματακι αργα, στο 2 ειναι ακομα i think)

Posted Image

Spoiler: &#33909

#50 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 01 June 2010 - 21:56

Σοβαρά τώρα, το Tumbling ποιός το ανεβάζει πλέον; ςγώ που βαρέθηκα να περιμένω το d-addictcs να τ'ανεβάσει το έβλεπα την ώρα που έβγαινε, αλλά τα θέλω τα επισόδια. Και στην Our hour μέχρι το 2 έχουν ανεβάσει μόνο >.>
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#51 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 01 June 2010 - 22:41

Σοβαρά τώρα, το Tumbling ποιός το ανεβάζει πλέον; ςγώ που βαρέθηκα να περιμένω το d-addictcs να τ'ανεβάσει το έβλεπα την ώρα που έβγαινε, αλλά τα θέλω τα επισόδια. Και στην Our hour μέχρι το 2 έχουν ανεβάσει μόνο >.>

http://community.livejournal.com/ourhour/tag/tumbling

i actually see 4 here...

Don't have much of an opinion απο τη στιγμη που δεν το εχω ξεκινησει ακομα για να παρακολουθησω και πως παει το uploading του, αλλα there are other sources too...
Με εξεπληξε παντως το γεγονος οτι δε το εχει προσθεσει κανεις ακομα στην jdramas π.χ. :/

ps. btw, ολη αυτη η κουβεντα μηπως αρμοζει περισσοτερο στο "απο που να κατεβασω" thread?

Posted Image

#52 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 01 June 2010 - 22:52

όχι τόσο αφού παράληλα συζητάμε και άλλα πραγματα.
απλά σκέφτομαι οτι μήπως δεν το ανεβάζουν επειδή δεν έχει ζήτηση
και αν δεν έχει ζήτηση μήπως τελικά δεν αξίζει τον κόπο;

#53 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 08 June 2010 - 00:05

coffee prince καμια βοηθεια???

#54 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 08 June 2010 - 01:02

coffee prince καμια βοηθεια???

μεχρι και batch υπαρχει, τι αλλο να ζητησεις
raws
subtitles thread

(το batch λεει εχει τα Ental raws btw)

Posted Image

#55 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 26 June 2010 - 23:22

Έχω πάθει τέτοιο εδώ και μία ώρα και έχω συγχιστει... Μήπως ξέρει κανέις που μπορώ να βρώ το Takumi-kun (japanese yaoi movie drama) να το κατεβάσω (direct download, αλλά ακόμα και torrent)??? :iyaaa: Thanks!!! :ureshii:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#56 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 27 June 2010 - 02:15

Έχω πάθει τέτοιο εδώ και μία ώρα και έχω συγχιστει... Μήπως ξέρει κανέις που μπορώ να βρώ το Takumi-kun (japanese yaoi movie drama) να το κατεβάσω (direct download, αλλά ακόμα και torrent)??? :iyaaa: Thanks!!! :ureshii:

αν και δε μας λες αν ψαχνεις το πρωτο ή το δευτερο, with a simple search, here and here (πρωτη και δευτερη ταινια αντιστοιχα)

παντως αν και δεν ειμαι επ'ουδενι ειδικη στο "αθλημα" δες το Ai no Kotodama καλυτερα xD

Posted Image

#57 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 27 June 2010 - 10:17

αν και δε μας λες αν ψαχνεις το πρωτο ή το δευτερο, with a simple search, here and here (πρωτη και δευτερη ταινια αντιστοιχα)

παντως αν και δεν ειμαι επ'ουδενι ειδικη στο "αθλημα" δες το Ai no Kotodama καλυτερα xD

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Το Ai no Kotodama το έχω δει :P

Edited by Jiji, 27 June 2010 - 10:23.

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#58 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 12 July 2010 - 20:51

Τι πατάτα ήταν το Takumi-kun series. Μου έκοψε όποια όρεξη να δω κάτι παρόμοιο από Ιαπωνία.

Επί του θέματος, ψάχνω για το Gakkou ja oshierarenai! σε direct download ει δυνατόν (δεν υπάρχουν διαμοιραστές στα torrent του d-addicts)

#59 Unionsagittarius

Unionsagittarius

Turn Tears To Roses

• Members
  • 23 posts

Posted 12 July 2010 - 21:38

Τι πατάτα ήταν το Takumi-kun series. Μου έκοψε όποια όρεξη να δω κάτι παρόμοιο από Ιαπωνία.

Επί του θέματος, ψάχνω για το Gakkou ja oshierarenai! σε direct download ει δυνατόν (δεν υπάρχουν διαμοιραστές στα torrent του d-addicts)

http://community.livejournal.com/jdramas/2316560.html

μόνο που δεν ξέρω αν μπορείς να το δεις ακόμα και αν δεν είσαι μέλος...αν δεν σου λειτουργήσει θα δω αν μπορώ να ψάξω και αλλού...

#60 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 12 July 2010 - 22:14

http://community.livejournal.com/jdramas/2316560.html

μόνο που δεν ξέρω αν μπορείς να το δεις ακόμα και αν δεν είσαι μέλος...αν δεν σου λειτουργήσει θα δω αν μπορώ να ψάξω και αλλού...

Όχι, είναι protected entry, υποθέτω ότι πρέπει να ζητήσω κάποιου είδους άδεια.