Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Από που μπορώ να κατεβάσω αυτό το J-Dorama/Movie Download links
Posted 01 June 2010 - 18:32
Posted 01 June 2010 - 19:20
μου το θυμίζεις συνέχεια....
(απαίσιε άνθρωπε)
Posted 01 June 2010 - 21:56
Posted 01 June 2010 - 22:41
Σοβαρά τώρα, το Tumbling ποιός το ανεβάζει πλέον; ςγώ που βαρέθηκα να περιμένω το d-addictcs να τ'ανεβάσει το έβλεπα την ώρα που έβγαινε, αλλά τα θέλω τα επισόδια. Και στην Our hour μέχρι το 2 έχουν ανεβάσει μόνο >.>
http://community.livejournal.com/ourhour/tag/tumbling
i actually see 4 here...
Don't have much of an opinion απο τη στιγμη που δεν το εχω ξεκινησει ακομα για να παρακολουθησω και πως παει το uploading του, αλλα there are other sources too...
Με εξεπληξε παντως το γεγονος οτι δε το εχει προσθεσει κανεις ακομα στην jdramas π.χ. :/
ps. btw, ολη αυτη η κουβεντα μηπως αρμοζει περισσοτερο στο "απο που να κατεβασω" thread?
Posted 01 June 2010 - 22:52
απλά σκέφτομαι οτι μήπως δεν το ανεβάζουν επειδή δεν έχει ζήτηση
και αν δεν έχει ζήτηση μήπως τελικά δεν αξίζει τον κόπο;
Posted 08 June 2010 - 00:05
Posted 08 June 2010 - 01:02
coffee prince καμια βοηθεια???
μεχρι και batch υπαρχει, τι αλλο να ζητησεις
raws
subtitles thread
(το batch λεει εχει τα Ental raws btw)
Posted 27 June 2010 - 02:15
Έχω πάθει τέτοιο εδώ και μία ώρα και έχω συγχιστει... Μήπως ξέρει κανέις που μπορώ να βρώ το Takumi-kun (japanese yaoi movie drama) να το κατεβάσω (direct download, αλλά ακόμα και torrent)???
Thanks!!!
αν και δε μας λες αν ψαχνεις το πρωτο ή το δευτερο, with a simple search, here and here (πρωτη και δευτερη ταινια αντιστοιχα)
παντως αν και δεν ειμαι επ'ουδενι ειδικη στο "αθλημα" δες το Ai no Kotodama καλυτερα xD
Posted 27 June 2010 - 10:17
αν και δε μας λες αν ψαχνεις το πρωτο ή το δευτερο, with a simple search, here and here (πρωτη και δευτερη ταινια αντιστοιχα)
παντως αν και δεν ειμαι επ'ουδενι ειδικη στο "αθλημα" δες το Ai no Kotodama καλυτερα xD
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Το Ai no Kotodama το έχω δει

Edited by Jiji, 27 June 2010 - 10:23.
Posted 12 July 2010 - 20:51
Επί του θέματος, ψάχνω για το Gakkou ja oshierarenai! σε direct download ει δυνατόν (δεν υπάρχουν διαμοιραστές στα torrent του d-addicts)
Posted 12 July 2010 - 21:38
Τι πατάτα ήταν το Takumi-kun series. Μου έκοψε όποια όρεξη να δω κάτι παρόμοιο από Ιαπωνία.
Επί του θέματος, ψάχνω για το Gakkou ja oshierarenai! σε direct download ει δυνατόν (δεν υπάρχουν διαμοιραστές στα torrent του d-addicts)
http://community.livejournal.com/jdramas/2316560.html
μόνο που δεν ξέρω αν μπορείς να το δεις ακόμα και αν δεν είσαι μέλος...αν δεν σου λειτουργήσει θα δω αν μπορώ να ψάξω και αλλού...
Posted 12 July 2010 - 22:14
Όχι, είναι protected entry, υποθέτω ότι πρέπει να ζητήσω κάποιου είδους άδεια.http://community.livejournal.com/jdramas/2316560.html
μόνο που δεν ξέρω αν μπορείς να το δεις ακόμα και αν δεν είσαι μέλος...αν δεν σου λειτουργήσει θα δω αν μπορώ να ψάξω και αλλού...