Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

J-Dorama/J-Movie recommendations
Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2012 - 10:31

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2013 - 21:47
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 17:12
δες και το Hungry και θα βρεις και έναν μάγειρα απο το Bambino.
Shushi ouji ίσως; δεν το έχω δει. το αμερικάνικο ramen girl ίσως;
εμένα μου άρεσε και το anitque bakery κορεάτικη ταινία / ιαπωνική σειρά δεν την έχω δει.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 19:47
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 23:56
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2013 - 18:39
Εγώ προτείνω να δείτε όλοι το Amachan, επειδή έτσι. \(' jjj ')/
WTF, 156 episodes? Δεν νομιζω να αντεξω.
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2013 - 22:54
στις Νυχτες Πρεμιερας θα προβληθει η ταινια HK Hentai Kamen που ειναι βασισμενη
στο μανγκα Ultimate Hentai Kamen!
για οσους θελουν να δουν κατι φρεσκοκαμμενο απο Ιαπωνια
εγω παντως πηρα ηδη το εισητηριο μου XD
i aku the shape-shifting master of darkness...
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2013 - 01:01
οσοι δεν πηγατε για να την δειτε χασατε
απιστευτο γελιο σε γεματη κινηματογραφικη αιθουσα 700 ατομων!
εαν συνεχιστουν οι προβολες του anime.gr πρεπει να παιχτει οπωσδηποτε.
i aku the shape-shifting master of darkness...
Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2013 - 02:35
OMG ειδα το trailer κ απλα πεθανα στα γελια. Θα ψαξω να την βρω.
Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2014 - 23:07
Λοιπον παιδες, μετα απο μια συζητηση που ειχα, ενδιαφερθηκα να δω ενα j-Drama, να δω αν μαρεσει, να εχω καποια αποψη.
Τι προτεινεται???Δεν εχω στο μυαλο μου κατι συγκεκριμενο...Απλως προτεινεται Dramas που θεωρηται ποιοτηκα και θα δουμε
Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2014 - 23:52
Λοιπον παιδες, μετα απο μια συζητηση που ειχα, ενδιαφερθηκα να δω ενα j-Drama, να δω αν μαρεσει, να εχω καποια αποψη.
Τι προτεινεται???Δεν εχω στο μυαλο μου κατι συγκεκριμενο...Απλως προτεινεται Dramas που θεωρηται ποιοτηκα και θα δουμε
Το τι θεωρείται ποιοτικό δεν ξέρω αλλά σου προτείνω να δεις δικά μου αγαπημένα
My Boss, My Hero
Stand Up!!
Nobuta Wo Produce
Switch Girl!!
Hana Kimi
Είναι όλα κυρίως κωμωδίες αν θες όμως πες μας τι genre περίπου θες να σου πούμε ανάλογα
Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2014 - 00:24
^^Θενκς
Δεν εχω ιδεα αν τα J Dramas επεκτεινονται σε ολα τα πιθανα ειδει η μιλαμε για κατι πιο συγκεκριμενα για αυτο δεν ξερω τι να πω ακριβως
Αρχισα το Great Teacher Onizuka και μαρεσε το πρωτο επεισοδειο!!!Αν μπορειται ποσταρεται εσεις 2-3 αγαπημενα να τα εχω στα υποψην, γιατι μαλλον θα συνεχισω το GTO!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 01 Δεκέμβριος 2014 - 00:25
Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2014 - 21:43
Εγώ αγαπάω και το Gokusen και το my Boss my hero και κάθε σειρά με δάσκαλο που σώζει τα παιδιά...δεν ξέρω τι ψυχολογικά τραύματα κουβαλάω και μου αρέσουν. Να δεις και το Bloody monday για πιο action drama και ίσως και το rescue boys...αν και εγώ το ντρόπαρα...αλλά σιγά σιγά θα ανακαλύψεις και εσένα αυτά που θα σου αρέσουν, έχει μεγάλη ποικιλία.
έχω δει αρκετά αλλά δεν έχω δει σοβαρές σειρές με βαρύ περιεχόμενο ακόμη και το Last Friends και Sunao ni narunakute το πρωτο drama βασισμένο στο twitter έχουν αρκετά στοιχεία κωμωδίας...α ναι δες και το Nodame Cantabile πολύ αστείο και καλό, τόσο που φέτος το έκαναν και οι κορεάτες. .
Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2014 - 22:31
^^Ευχαριστω!
Τελειωσα το GTO το οποιο μαρεσε πολυ!!!
Θα τσεκαρω καποια απο τις παραπανω προτασεις!!!