Προσοχή: ακολουθούν spoilers και για τα 3.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Shichibukai vs Espada vs Akatsuki
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 14:55
Προσοχή: ακολουθούν spoilers και για τα 3.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 14:57
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 15:54

Αυτό δεν συνεπάγεται ότι όλοι οι Akatsuki είναι καλύτεροι, υπάρχουν και κάποιοι που μου άρεσαν λιγότερο από κάποιους Schichibukai, μιλάω καθαρά σαν σύνολο, όπως είπα από πάνω. Ο λόγος βρίσκεται στο ότι ωραίες οι πλάκες και τα αστεία/ανάλαφρο κλίμα σε μια σειρά, αλλά τους κακούς τους θέλω σοβαρούς, τουλάχιστον στην στιγμή της μάχης. Οι Akatsuki κάνουν μεν βλακείες κι αυτοί, αλλά γίνονται συνειδητά και δεν επηρεάζουν τρομερά την έκβαση της μάχης, οι Schichibukai πάλι, πέρα από 1-2 περιπτώσεις, είναι κι αυτοί σχετικά σοβαροί στην διάρκεια της μάχης, αλλά τους καταστρέφει τρομερά η εμφάνισή τους imo, ο ένας χειρότερος από τον άλλο είναι, πέρα από 3, άντε 4 και δυσκολεύομαι να τους πάρω σοβαρά μερικές φορές.

Όλα αυτά μιλώντας καθαρά και μόνο για στυλ και εμφάνιση, αν το πάρουμε από πλευρά δύναμης θα ήταν δύσκολο να δώσω μια απάντηση, και οι 2 έχουν τούμπανα στις ομάδες τους που αν δεν γνωρίζεις τα αδύναμα σημεία είναι πολύ δύσκολο να τους νικήσεις, με μικρή διαφορά νικάνε οι Schichibukai νομίζω πάντως.
Οπότε πιο "ωραίοι" σαν κακοί οι Akatsuki, αλλά ίσως λίγο πιο δυνατοί οι Schichibukai για μένα.

Προσθέτω και ότι δεν ψήφισα στο poll γιατί δεν έχω μάθει τα πάντα ακόμη περί Akatsuki, οπότε η άποψή μου ενδέχεται να αλλάξει, ενώ δεν ξέρω τίποτα για τους Espada, οπότε θα περιμένω να δω Bleach για να ψηφίσω.
Τέλος, να πω την αλήθεια η επιλογή μου ίσως και να ήταν διαφορετική αν στους 7 Schichibukai προσθέτονταν και οι 3 Admirals για να κάνουν πακέτο (σχεδόν) όλους τους κακούς του OP, τότε θα υπήρχε ένας καλός συναγωνισμός (coz admirals rock), άλλωστε οι άλλες 2 ομάδες είναι στα 10 άτομα, οπότε θα μου άρεσε να γινόταν 10 και οι κακοί του OP, αλλά anw (kelborn

Και ναι και όχι!Αν και απο ότι καταλαβαίνω οι Shichibukai πρέπει να δρουν ανεξάρτητα ο ένας απο τον άλλον σε σχέση με τους άλλους 2 (?)
Για την κυβέρνηση δουλεύουν (σαν μισθοφόροι κάτι) οπότε όταν χρειάζεται και τους καλούν δρουν όλοι μαζί ή οι περισσότεροι, όμως όλες τις υπόλοιπες στιγμές μπορεί να κάνει ο καθένας του κεφαλιού του, μόνος του.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 22 Σεπτέμβριος 2009 - 16:33
Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2009 - 00:44
Τέλος, να πω την αλήθεια η επιλογή μου ίσως και να ήταν διαφορετική αν στους 7 Schichibukai προσθέτονταν και οι 3 Admirals για να κάνουν πακέτο (σχεδόν) όλους τους κακούς του OP, τότε θα υπήρχε ένας καλός συναγωνισμός (coz admirals rock), άλλωστε οι άλλες 2 ομάδες είναι στα 10 άτομα, οπότε θα μου άρεσε να γινόταν 10 και οι κακοί του OP, αλλά anw (kelborn
).Και ναι και όχι!
Για τη.
Admirals suck .... όχι σοβαρά οι Croc, Doflamingo, Blackbeard αλλά και οι υπόλοιποι είναι πολύ καλύτεροι από τους Admirals και έχουν να επιδείξουν πολλαπλάσια ανάπτυξη, βάθος χαρακτήρα κτλ.. η αναφορά σου σε αυτους είναι εντελώς άστοχη...(προσωπική άποψη πάντα)
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2012 - 21:37
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2012 - 22:46
Mihawk swings his sword~
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2012 - 10:51
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2012 - 18:12

Άρα επιλέγω shichibukai. Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για τους espada (ακόμα τουλάχιστον ;D )

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2012 - 18:19
And .... here is my manga list so far
Also i'm proud to say that i'm the founder and editor of this blog!
And yes i stole this style from you mirana_neko! I have no regrets....
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2012 - 18:23
Οσο για τους akatsuki δεν καταλαβα πως απο πολλυ cool κακοι με μαστερπλαν και ορεο πλοτ καταληξανε ετσι

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RandomAnimeFun: 24 Σεπτέμβριος 2012 - 18:28
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2012 - 19:15

Καλα μπορει να κερδιζαν και οι Espada...ΕΕΕΕΕχουν Grimmjow,Ulquiorra,Nnoitra,Baragan κλπ.
Αλλα οι Sichibukai ειναι overpower

Doflamingo-Mihawk-Sir.Crocodile vs Akatsuki and Espada =Sichibukai members wins

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 24 Σεπτέμβριος 2012 - 19:17
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2012 - 21:32
Επίσης, δεν έχω δει Naruto αλλά οι Akatsuki έχουν αστείο όνομα σαν οργάνωση. Δεν ξέρω, ισως να γέλαγα αν μου έλεγαν ότι οι Akatsuki έρχονται να με σκοτώσουν (ίσως και όχι). Σαν όνομα σούσι-μπαρ με παρκουρίστες ντελιβεράδες μου ακούγεται.
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2012 - 22:34
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2012 - 22:43

απο τους espadas μου αρεσαν 3 μονο
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από SupG18: 24 Σεπτέμβριος 2012 - 22:50