Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Neji


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Mad_Hatter

Mad_Hatter

    xyz scum

  • Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 21 September 2009 - 11:14

*Αν μπηκατε για τον χαρακτηρα απο το Naruto να φυγετε, να πατε αλλου.*

Posted Image


artist: Kaori Yuki
genres: Action, drama, sci-fi, shoujo, supernatural
1 volume

Being able to remember only a vague dream of a death with a lover and a ghostly child named Neji, he wakes up in an unfamilliar place with an unfamilliar appearance. Being called by only a number and forced to kill people to save his dream lover does not appeal to him, but not knowing anything about his true self leads him to adopt the only name he ever heard before - Neji. As his past memories return to him, so does his will to escape, but how will he manage that while being supervised by the only guy who beats him at every turn?


Αν και πολυ μικρο σε μεγεθος, καταφερνει να δημιουργησει πολυ ωραιο κλιμα, αριστους και τραγικους χαρακτηρες και ενα αρκετα σοβαρο σεναριο.Πραγματευετε ενα αρκετα ωραιο θεμα με μεγαλη σοβαροτητα και καταφερνει πολυ ωραια να περασει τα μυνηματα που θελει η δημιουργος.

Αν σας αρεσει το ειδος, επιβαλλεται να το διαβασετε (αφου ειδικα ειναι και τοσο μικρο), και ειμαι σιγουρος πως δε θα απογοητευτητε.Περιεχει μερικες καπως ακραιες σκηνες, οπως ολλα τα manga της kaori yuki, χωρις ομως να γινεται ιδιαιτερα βιαιο.

Προσωπικη εντυπωση: i totally loved it

You can find it in mangatraders or mangafox.

Edited by Rin, 21 September 2009 - 11:16.
Typos.....

qzMHWHd.png


#2 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 September 2009 - 03:29

Lol... το πρόλαβες αυτό.

Πάρα πολύ ωραίο story σε ένα σκηνικό το οποίο η Kaori Yuki δεν μας είχε συνηθίσει μέχρι στιγμής aka sci-fi. Η ιστορία πάρα πολύ καλή και ενδιαφέρουσα χωρίζεται σε δύο κεντρικά arc με το δεύτερο να με έχει κερδίσει περισσότερο ομολογώ. Όχι επειδή το πρώτο δεν ήταν καλό αλλά μου σφίχτηκε το στομάχι με το κλειστοφοβικό μιλιταριστικό κλίμα που είχε απεικονίσει η mangaka.

Θα μπορούσε να το είχε αναπτύξει περισσότερο σαν ιστορία πάντως. Δεν ξέρω γιατί δεν το συνέχισε. Παρόλαυτά δεν δίνει την αίσθηση του μισοτελειωμένου.

#3 the goblin

the goblin

    the 4th Espada

  • Members
  • 155 posts

Posted 22 September 2009 - 12:56

καλο φαινετε:riiight::riiight::riiight::riiight:
[SIGPIC][/SIGPICPosted Imagei can see you

#4 Katan

Katan

    In love with AS

  • Members
  • 352 posts

Posted 27 September 2009 - 23:00

περισσότερο "action" από τα άλλα oneshots, εξίσου εξαιρετικό, ακα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕ κλπ...

το τελευταίο κεφάλαιο(αν θυμάμαι καλά) σχεδιάστηκε μετά από αρκετό καιρό από τα προηγούμενα και είναι κάπως αυτοτελές. Αν και όντως δεν έχει ένα τέλος με ακριβώς αίσθηση... "κατάληξης", I was completely satisfied.

PS: Batsu FTW <3
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler: