Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

日本語能力試験2009 Εξετάσεις Ιαπωνικών 2009
Started By
shihou-chan
, Σεπ 14 2009 10:28
132 replies to this topic
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 19:56
ΦΘΨΚ ΥΕΑΗ(sic),οπως λέμε δεν υπάρχουμε.
Προσωπικως δε με νοιαζει γιατι το 4 ειναι εύκολο και είμαι σίγουρος οτι περνάω αλλα υπάρχει και κοσμος που θελει να μαθει...Ελεος δηλαδή.
Προσωπικως δε με νοιαζει γιατι το 4 ειναι εύκολο και είμαι σίγουρος οτι περνάω αλλα υπάρχει και κοσμος που θελει να μαθει...Ελεος δηλαδή.

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 19:58
εσύ τώρα τι μιλάς;
είμαι σίγουρη ότι το πείρες πριν πας να το δώσεις.
είμαι σίγουρη ότι το πείρες πριν πας να το δώσεις.
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 20:01
IT'S TIME...FOR CAPTAIN OBVIOUS!
Το απο πάνω που λες είναι φύσει αδύνατον.
Captain obvious,over and out.
Το απο πάνω που λες είναι φύσει αδύνατον.
Captain obvious,over and out.

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 23:20
τα αποτελεσματα βγηκανε για τα πτυχια συγκαρητηρια σε οσους το πηραν!
[SIGPIC]http://www.anime.gr/forums/signaturepics/sigpic259_1.gif[/SIGPIC]
Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 23:34
συγχαρητήρια στον anyparktos που έβγαλε πάρα πολύ καλή βαθμολογία, την καλύτερη ανάμεσα σε αυτούς που πέρασαν!!!!!
και μετά απο πολύ αγωνία και άνχος...έμαθα ότι πέρασα και εγώ και όπως είπε η sensei μου...
"Δεν περήμενα να το περάσεις" ...το καλό με αυτή την γυναίκα είναι ότι πιστεύει σε μένα...
και το δείχνει...not..
και μετά απο πολύ αγωνία και άνχος...έμαθα ότι πέρασα και εγώ και όπως είπε η sensei μου...
"Δεν περήμενα να το περάσεις" ...το καλό με αυτή την γυναίκα είναι ότι πιστεύει σε μένα...
και το δείχνει...not..
Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2010 - 20:02
a παρεπιπτωντος και γω το πηρα
χαχα αλλα τωρα με το αλλο το πτυχιο που βαλανε μπερδευτικα

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2010 - 20:41
Yeah μπράβο Ζάμπι...τι μπερδευτηκες εσύ προχωράς για το 3 τώρα...
το πτυχίο μπήκε πιο πάνω.
το πτυχίο μπήκε πιο πάνω.
Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2010 - 12:22
ε ναι σωστα νομιζα οτι θα το κανανε για να πηγαινουμε για το καινουριο 4ο ας πουμε
Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2010 - 11:56
Μηπως ξερει κανενας αν γινεται να δωσουμε για δυο επιπεδα την ιδια μερα? Αν δεν συμπιπτουν οι ωρες δηλαδη. Η τουλαχιστον αν μπορουμε να κανουμε αιτηση για δυο επιπεδα και να αποφασισουμε μετα ποιο θα δωσουμε? Δυσκολα ε??

I find it kinda funny, I find it kinda sad, the dreams in which I'm dying are the best I've ever had
Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2010 - 19:57
Δυστυχώς δεν γίνεται κάτι τέτοιο! Zannen desune!

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2010 - 20:19
μπορεις να κανεισ αιτηση για 2 διαφορετικα επιπεδα(και να αποφασισεις τελευταια στιγμη ποιο απο τα 2 θα δωσεις)
αλλα μπορεις να δωσεις μονο ενα απο τα 2.
ετσι μου εχουν πει εκει που κανω μα8ημα.
(με ενοχλει παρα πολυ που το τεστ ειναι μονο μια φορα το χρονο και που μονο μπορεις
να δωσεις μονο ενα επιπεδο την φορα.)

αλλα μπορεις να δωσεις μονο ενα απο τα 2.
ετσι μου εχουν πει εκει που κανω μα8ημα.
(με ενοχλει παρα πολυ που το τεστ ειναι μονο μια φορα το χρονο και που μονο μπορεις
να δωσεις μονο ενα επιπεδο την φορα.)

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2010 - 16:42
Κατι ειναι και αυτο.
Τοσα πραγματα αλλαξαν κ αυτοι, αυτο δεν το σκεφτηκαν?
Διαβασα παντως οτι καποια στιγμη στο κοντινο μελλον θα γινονται εξετασεις δυο φορες τον χρονο.
Τοσα πραγματα αλλαξαν κ αυτοι, αυτο δεν το σκεφτηκαν?
Διαβασα παντως οτι καποια στιγμη στο κοντινο μελλον θα γινονται εξετασεις δυο φορες τον χρονο.

I find it kinda funny, I find it kinda sad, the dreams in which I'm dying are the best I've ever had