Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Ichi the Killer


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 balu_kun

balu_kun

    Starting...

  • Members
  • 26 posts

Posted 13 September 2009 - 11:10

Από τον Mangaka του Ηomunculus, Hideo Yamamoto, το Ichi (ένα) έιναι ένα διαστροφικό, σαδομαζοχιστικό με κοινωνικές καυτιριαστικές τάσεις manga. Καταπιάνεται με γιαπωνέζικες μαφίες και μια "οργάνωση" τεσσάρων τυπάδων που έχει βάλει σκοπό να τους φάει λάχανο και τα φράγκα. Όπλο τους ; Ένας προβληματικός, 22χρόνος με ιστορικό καταπίεσης στο σχολείο, δολοφόνος.
Αρκετά βίαιο και ωμό, με ψυχολογικά elements χωμένα και με κοινωνικά καταπιεσμένα ταμπού να εμφανίζονται σε συχνό βαθμό. Όπως καταλάβατε απευθύνεται σε ενήλικο κοινό με περιέργο χιούμορ, ανοιχτό μυαλό και ιδιόμορφο γούστο ( μόλις με σκιαγράφισα :tensai: )
Έχει διάρκεια 10 volumes, που υπάρχουν στο http://www.thespectrum.net/manga_scans/?preview=manga_Ichi-The-Killer .

Σχολιάστε ελεύθερα or else :erk: ...
Posted Image

#2 Leon

Leon

    Manga Oldbie

  • Members
  • 303 posts

Posted 13 September 2009 - 12:06

Είναι ότι ποιο αρρωστημένο έχω διαβάσει. Και έχω διαβάζει αρκετά αρρωστημένα:madtodeath:. Εννοείται πώς το τελείωσα όμως:awww:. Εχει και μιά όχι και τόσο πετυχημένη κινηματογραφική μεταφορά
Posted Image

#3 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 13 September 2009 - 13:25

Το αγαπημένο μου μάνκγα :3

Βασικά υπάρχουν δύο ταινίες, απλά η μια ήταν κυκλοφορία κατευθείαν σε βινετοκασσέτα και δεν είναι τόσο γνωστή. Σε τορρεντ παίζει πάντως, το ova είναι απλά μέτριο.
rsrGbGx.gif