Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1396 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 12 June 2012 - 22:45

Ρε jimop μάλλον δεν είναι lol αυτό που παίζεις :P Μετά το nerf τα boxes του Shaco έχουν 1 λεπτό διάρκεια ζωής . Είναι λίγο αδύνατον να προλαβαίνεις να τρως red και blue μαζί :P

#1397 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 13 June 2012 - 08:18

Ρε jimop μάλλον δεν είναι lol αυτό που παίζεις :P Μετά το nerf τα boxes του Shaco έχουν 1 λεπτό διάρκεια ζωής . Είναι λίγο αδύνατον να προλαβαίνεις να τρως red και blue μαζί :P

Είναι δύσκολο αλλά αν προλάβεις έχεις μέσα σε 2 lvl red και blue, οπότε συμφαίρει. Αν χρειαστεί κάνεις κι εσύ λίγα hit στο red και μετά πας blue. Ο shaco έχει και το καλό του ότι στα 6 lvl χώνεις dragon

Edited by jimop24, 13 June 2012 - 08:18.

8w32.jpg

#1398 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 13 June 2012 - 09:43

Εγώ πάντα πηγαίνω blue με 4 jitb, μετά red με 3 και λύκους ή wraiths να ανεβείς το level.
Δεν χρησιμοποιώ καν smite. Αν και σου επιταγχύνει το jungling, το slot που πέρνει είναι πολύτιμο.
Αν και αυτό που λες με τον mid φαίνεται ενδιαφέρον.
Επίσης όταν δεν έχεις smite μειώνεις τις πιθανότητες να σε gankάρει η άλλη ομάδα.

Είναι τρομερά inefficient να μην έχεις smite στο jungle. Ναι μπορώ να καταλάβω την σκέψη σου ότι σου μένει ένα slot,αλλά το να μην έχεις smite κάνει το jungling τρομερά αργό.Πες ρε παιδί μου ότι έκανες αυτό που λες (το οποίο είναι και τρία λεπτά αργότερο από αυτό που θα πω) και έκανες ένα πετυχημένο gank.Μέτα που πρέπει να ξαναπάς jungle θα μου πεις ότι σε κάθε camp θα περιμένεις να βάζεις boxes πάλι για να τα φας; Ok κάντο αλλά να ξέρεις ότι και πετυχημένο να είναι θα καταλήξεις να είσαι 4-5 lvl κάτω από την ομάδα σου και θα είσαι useless.
Κοίτα λοιπόν τι κάνουν οι μεγάλοι shaco players. Έχουν βέβαια smite.και μετά το συνήθης route είναι:ή βάζεις δύο box στα wolves και τρία στο blue ή βάζεις δυο στα wraiths και τρία στο red(στα μικρά camps καλό είναι να σε βοηθήσει και κάποιος).Πάντα βαράς τα creeps από πίσω έτσι μην ξεχάσει κανένας την passive είναι foul .Αφού έχεις πάρει το μικρό camp και το blue ή red οι επιλογές είναι δύο: early gank mid - top - bot ή πας και κλέβεις με το πολύτιμο smite σου το blue ή red(γρήγορα) του αντιπάλου και μετά κάνεις gank.(Να σημειώσω ότι είναι δύσκολο να φας άλλον jungler με shaco ,στο ένα level είναι τρομερά αδύναμος,οπότε μην κάτσει κανένας και κάνει trade άμα stealarete buff,τα πόδια στην πλάτη και μην σας είδε). Άμα σκεφτείτε για early gank το red είναι μονόδρομος στην αρχή να ξέρετε.

Ξεκίνησα να μαθαίνω jungle (νωρίς το θυμήθηκα) με shaco. Πρώτο game με bot, τα πήγα καλά γιατί ήταν bot (ο κ@ριόλης ο trynda μου έκλεψε το red :madtodeath: ). Δεύτερο game σε κανονικό, πήρα τον μπούλο. Τρίτο game ήμουν πολύ βελτιωμένος και τελείωσα με σκορ 6-5-18 με ένα ικανοποιητικό farm (γύρω στα 180-200 minion). Ο δρόμος που ακολουθώ στην αρχή είναι ο εξής: Αφού πάρω μπότες και 3 hp potion τρέχω στο red, βάζω 4 jackάκια, ζητάω ένα pull απ το mid και τρέχω στο blue να οργανώσω 1-2 jackάκια. Τα 4 JiTB με τον midder ρίχνουν το red, κι εγώ ρίχνω με βοήθεια απ το smite το blue. Χρησιμοποιώ τα potion και σκοτώνω τα Wraiths η τους λύκους. Έχω φτάσει 3 lvl (άρα όλα τα skill εκτός ulti), οπότε μιας και μου φτάνει το hp και το mana, πάω mid για gang. Έχετε να προτείνεται καμιά καλύτερη λύση? Θα ήταν χρήσιμο :)

Προσπάθησε αυτό που σου είπα.Άμα καταφέρεις και κρατήσεις το smite για steal είναι τρομερά χρησιμότερο. Έχεις δύο buffs , ο αντίπαλος πήρε τα @@ σου :D και μπορείς να gankareis όλο το lane.Άμα δεν σας πετύχει το πρώτο gank να ξέρετε ότι την πατήσατε πάντως.Για να κάνετε κάτι από το mid game και μετά πρέπει να έχετε φαρμάρει όλο τον τόπο. Αυτά από εμένα.

Επίσης εδώ ένας ωραίος guide για να δείτε αναλυτικά τι λέω.

Edited by zennith666, 13 June 2012 - 10:13.

Posted Image

#1399 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 13 June 2012 - 13:02

Καταλαβαίνεις βέβαια ότι για να τα πω όλα αυτά, τα έχω κάνει και δεν είχα κανένα τρομερό πρόβλημα, έτσι;
Το πολύ 2 level πίσω ήμουν.
Στα red και blue βάζω τρία (εκτός από την αρχή που βάζω 4 στο blue) και σε wraiths και λύκους 1 για να με βοηθήσει.
Ναι αυτό που λες είναι σίγουρα πιο χρήσιμο, αλλά μην βγάζεις άχρηστο αυτό που είπα αν δεν ξέρεις.

btw σκέφτομαι να μαζέψω για Fizz. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Γνώμες;

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1400 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 posts

Posted 13 June 2012 - 13:09

η shyvana για jungle ειναι καλη παιδια? δεν παιζω πολυ jungle μονο με amumu πιο πολυ και σπερνω πονο μπορω να πω(παιχτουρα μεγαλη η μουμια!!! :riiight: ) ! αν την εχει δοκιμασει κανεις κανενα σχολιο πριν την ξεκλειδωσω γιατι ακομα μαζευω....

#1401 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 13 June 2012 - 15:07

@ Jorg ο fizz ειναι ενας burst ap assassin. βεβαια ειναι καπως situational pick γιατι γινεται counter απο αρκετους στο mid.

@ Ζeroloke αν εχεις λιωσει με τον Amumu στο Jungle θα σου φανει τελειως διαφορετικη η shyvana. Δεν εχει cc 1ον ! εχει μαλλον το ποιο γρηγορο jungler clear time στο παιχνιδι. κανει πολυ dmg οντας αρκετα tanky + εχει παραπανω resists στο dragon form. καλη για counterjunling , counterganking. Αναλογα με το στυλ παιχνιδιου σου ή θα την μισησεις ή θα την αγαπησεις , αδιαφορη αποκλειεται να σου μεινει ^_^

#1402 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 13 June 2012 - 16:49

Τι ωραία που είναι να έχεις Ezreal, να έχεις φτάσει αρκετές φορές 10 hp πριν το θάνατο, να έχεις πάρει μερικά kills, προσωπική αντιπαλότητα με τον αντίπαλο Xerath (αυτός που σου έδωσε τα πρώτα kill σου), να έχεις φτάσει 14-1-10 (kill steals most of them), και όλα αυτά ενώ όλοι την ώρα σε βρίζει ο αντίπαλος Sion, ότι είσαι noob και fail και bot, ενώ τον έχεις πατήσει και αυτόν κάτω...
I love that Haruhi man.

In other news, έχω φτάσει σχεδόν τα 6300, 1000 μου μένουν και είμαι 15 lvl. Να βγάλω Lee Sin ή Wukong? Ή να περιμένω, να μαζέψω και να αγοράσω runes αργότερα;

#1403 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 13 June 2012 - 16:50

Καταλαβαίνεις βέβαια ότι για να τα πω όλα αυτά, τα έχω κάνει και δεν είχα κανένα τρομερό πρόβλημα, έτσι;
Το πολύ 2 level πίσω ήμουν.
Στα red και blue βάζω τρία (εκτός από την αρχή που βάζω 4 στο blue) και σε wraiths και λύκους 1 για να με βοηθήσει.
Ναι αυτό που λες είναι σίγουρα πιο χρήσιμο, αλλά μην βγάζεις άχρηστο αυτό που είπα αν δεν ξέρεις.

btw σκέφτομαι να μαζέψω για Fizz. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Γνώμες;

Κοίτα μια χαρά μπορώ να καταλάβω γιατί η περιγραφή σου σε αυτό που κάνεις είναι τέλεια.Sorry ήμουν λίγο αυστηρός και το έβγαλα εντελώς άχρηστο.Οκ σου βγαίνει , είναι πολύ πιο αργό από σχεδόν όλα τα υπόλοιπα όμως.Πιστεύω ότι έχεις παρατηρήσεις το γεγονός ότι ο shaco, άμα δεν φαρμάρει καλά, μετά το mid game είναι σαν να υπάρχει .Και δεν το λέω για να σε θίξω έτσι;Απλά φρίκαρα με το που είπες ότι πας jungle χωρίς smite.Στο τόνισα γιατί είναι βεβαιωμένο με χρονόμετρο και άπειρα games πόσο βοηθάει ένα γρήγορο jungle.Και μην ρωτήσεις πόσο γρήγορο πρέπει να είναι.Η απάντηση είναι το γρηγορότερο δυνατόν.

Edited by zennith666, 13 June 2012 - 19:06.

Posted Image

#1404 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 13 June 2012 - 18:48

το smite δεν ειναι μονο για την ταχυτητα του Jungle. ποιο σημαντικο ειναι για να κανεις secure τα objectives. εαν το εχεις μελετησει καλα μαζι με το dmg που κανει σε καθε level μπορεις να κανεις και επικα baron steals που γυριζουν ενα παιχνιδι απο το πουθενα!

#1405 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 13 June 2012 - 19:04

In other news, έχω φτάσει σχεδόν τα 6300, 1000 μου μένουν και είμαι 15 lvl. Να βγάλω Lee Sin ή Wukong? Ή να περιμένω, να μαζέψω και να αγοράσω runes αργότερα;

Νομιζω οτι ο Lee Sin θα σου φανει διασκεδαστικος.

#1406 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 13 June 2012 - 19:04

το smite δεν ειναι μονο για την ταχυτητα του Jungle. ποιο σημαντικο ειναι για να κανεις secure τα objectives. εαν το εχεις μελετησει καλα μαζι με το dmg που κανει σε καθε level μπορεις να κανεις και επικα baron steals που γυριζουν ενα παιχνιδι απο το πουθενα!

Ε αυτό εννοήται.Δεν θα δεις ποτέ jungler με καλό Elo να πάει dragon ή Baron και να μην έχει έτοιμο το smite.Ότι spells και να έχει ο αντίπαλος(Lux ulti ΠΧ.) το true damage του smite δεν το κάνει κανένα.Κοιτάς την εικονίτσα με το health bar του baron και μόλις φτάσει ακριβώς στο damage του smite το πατάς(και πέρνεις και το last hit :kill4u:)

Edited by zennith666, 13 June 2012 - 19:07.

Posted Image

#1407 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 13 June 2012 - 19:52

Νομιζω οτι ο Lee Sin θα σου φανει διασκεδαστικος.

Τι εννοείς με αυτό μαϊμού;

#1408 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 13 June 2012 - 20:29

Τι εννοείς με αυτό μαϊμού;

Εννοεί ότι ο Lee sin μπορεί να κάνει παπάδες άμα τον μάθεις να τον παίζεις καλά.Με την πρώτη ( Q )μπορεί να φτάσει όποιον θέλει και με την τρίτη(Ε) μπορεί να ξεφύγει όποτε θέλε.Γενικά είναι ένας παίχτης τον οποίον θα τον δεις να γίνεται banned ρε rank games. :P

Edited by zennith666, 13 June 2012 - 20:29.

Posted Image

#1409 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 13 June 2012 - 20:33

τελευταια σε οτι ranked μπηκα του βλεπω να εχουν σαπισει τον shen στο ban και δεν καταλαβαινω γιατι, μπορειτε να μου εξηγησετε με ποια λογικη??

#1410 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 13 June 2012 - 20:36

Global presence, split pushing etc etc