Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1381 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 20:33

Ίσως να άλλαξε τώρα , παλιά πάντως ήταν μόνο σκιν νομίζω .

#1382 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2012 - 21:41

ΜΟΝΟ σκιν ηταν μονο αν ειχες ηδη τον champion. εαν δεν το ειχες , τοτε τον τσιμπαγες και αυτον.

Την Καιλ και το σκιν της , τα δωσανε με το τελος της σιζον 1 σχεδον σε ολους.

#1383 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2012 - 10:57

Ναι επαίρνες και τον champion (αν δεν το είχες) και το skin.
Ο αδερφός μου δεν τον είχε και τον πήρε.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1384 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2012 - 11:13

Την ανακοίνωση την προσέξατε;

http://eune.leagueoflegends.com/news/league-legends-account-security-alert

Προτείνουν να αλλάξουμε τους κωδικούς μας επειδή διέρρευσαν κάποια στοιχεία χρηστών. Καλού κακού άλλαξα password, δεν ξέρω τί παίζει.

Επίσης αν κατάλαβα καλά θα προστεθεί ARAM στο προσεχές patch;

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=25107155#post25107155

#1385 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2012 - 12:10

Μπηκαν hacker στο σερβερ τους και πηραν στοιχεια απο καπια account οπως pass ονοματεπωνημο email secret answer/question κτλ. αν εβαλε κανεις και τα ιδια στοιχεια στο mail του παει του τα πηραν ολα. Αλλα απ την αλλη τι κερδιζει ενας hacker με το να μου φαει το acc του lol. Ουτε να δοσει σε καποιν ip/rp μπορει ουτε champ/runes γενικα δεν κερδιζεις τιποτα με το να κλεψεις acc στο lol. Μονο αν το κανεις για το γαμωτο, καταφερα να σου κλεψω το acc αρα ειμαι μαματος

gVaaH5O.jpg

#1386 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2012 - 13:59

Πίστεψε με το κάνουν για το γαμώτο όπως λες.Επίσης άμα έχεις ρίξει του κόσμου τα λεφτά σε skins είναι λιχουδιά για κάποιον που δεν έχει το account σου.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1387 atB

atB

♥ I Love Chaos ♥

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2012 - 18:18

Δεν ξερω αν ειδατε τις τελευταιες μερες το πρωταθλημα που εγινε παντως ειχε πολυ φαση και ειδικα καποιοι αγωνες ηταν τρομεροι!

Δημοσιευμένη  εικόνα

Fascea My Manga!

#1388 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2012 - 18:52

Ο Draven ειναι απ' τους πιο δυσκολους champions πιστευω για να φτασεις το 100%.

#1389 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2012 - 19:13

Ο Draven ειναι απ' τους πιο δυσκολους champions πιστευω για να φτασεις το 100%.

Δεν είναι τόσο δύσκολος.Απλά πρέπει να ξεκαθαρίσεις στον εαυτό σου το γεγονός ότι:ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ MASSIVE :mador2: .
Αυτό! :hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1390 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2012 - 19:25

Dat Wukong play τις προάλλες. Μπήκα στο game βλέποντας έναν γρήγορο οδηγό για Wukong, καθώς πρώτη φορά έπαιζα. 23 kills, 2 deaths και λίγη τύχη αργότερα η ομάδα μου νικάει.

#1391 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2012 - 19:36

Sit down children and let me tell you a story....

Όταν άρχισα να παίζω LoL (ήταν την εποχή που βγήκε ο Garen) σε όποιον έλεγα να κατεβάσει LoL μου απαντούσε "LoL? Τι μαλ@κία είναι αυτη? Πφφφφ σιγά μην το κατεβάσω...."
Τώρα βγήκα απο το σχολείο που δίναμε εξετάσεις και με ρωτάει ένα παιδί (που δεν το ήξερα) , "Nordic και East ή West?". Προχθες εκεί που περίμενα για λεωφορείο άκουσα κάτι γομάρια να λένε "Ρε πάμε για ranked? Θέλω να ανεβάσω το ELO" , "Όχι ρε , πάμε normal , θέλω να δοκιμάσω Teemo!" :if:

Βέβαια υπάρχει και η αλλη πλευρά του νομίσματος... Έχω ακούσει για πολλά 8-χρονα που παίζουν.... Δεν θα ήθελα να μπω ποτέ μαζί τους....

και μιας που είπα για teemo , this : Posted Image

v4kFmx.png

#1392 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2012 - 19:40

8χρονα...pffff.... Δεν μπορείς να φανταστείς. Το κάθε 10χρονο που θέλει να αντιγράψει το μεγάλο του αδερφό έρχεται στα net που έπαιζα με φίλους μέχρι πρόσφατα, φωνάζουν, τσιρίζουν, failάρουν και γενικά είναι μια κινητή καταστροφή... Πάνε οι παλιές καλές εποχές της closed beta, όπου το lol το ήξερα εγώ και άλλα 2 άτομα... Τι να πεις...

#1393 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2012 - 19:47

Αυτο....Αν και το να έχω παρέα και να παίζω με arranged team δεν συγκρίνεται με τίποτα (το τι βρίσημο έπεφτε κάθε φορά... ειδικά την μια φορά που δοκίμασα πρώτη φορά jungle...) , προτιμούσα όταν τα παιχνίδια ήταν καλά και δεν υπηρχαν οι spammers/flammers/leavers/trolls/Ηλίθιοι....

Αλλά όχι , δεν μπορώ να μιλάω.... Πιστεύω πως η riot έκανε τάμα για να φύγω εγώ απο το παιχνίδι.... όσοι έχουν παίξει μαζί μου (matassos , zura , δεν θυμάμαι και εγώ ποιος άλλος) μπορεί να θυμούνται....

v4kFmx.png

#1394 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2012 - 20:22

Ξεκίνησα να μαθαίνω jungle (νωρίς το θυμήθηκα) με shaco. Πρώτο game με bot, τα πήγα καλά γιατί ήταν bot (ο κ@ριόλης ο trynda μου έκλεψε το red :madtodeath: ). Δεύτερο game σε κανονικό, πήρα τον μπούλο. Τρίτο game ήμουν πολύ βελτιωμένος και τελείωσα με σκορ 6-5-18 με ένα ικανοποιητικό farm (γύρω στα 180-200 minion). Ο δρόμος που ακολουθώ στην αρχή είναι ο εξής: Αφού πάρω μπότες και 3 hp potion τρέχω στο red, βάζω 4 jackάκια, ζητάω ένα pull απ το mid και τρέχω στο blue να οργανώσω 1-2 jackάκια. Τα 4 JiTB με τον midder ρίχνουν το red, κι εγώ ρίχνω με βοήθεια απ το smite το blue. Χρησιμοποιώ τα potion και σκοτώνω τα Wraiths η τους λύκους. Έχω φτάσει 3 lvl (άρα όλα τα skill εκτός ulti), οπότε μιας και μου φτάνει το hp και το mana, πάω mid για gang. Έχετε να προτείνεται καμιά καλύτερη λύση? Θα ήταν χρήσιμο :)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από jimop24: 12 Ιούνιος 2012 - 20:33

8w32.jpg

#1395 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2012 - 22:11

Εγώ πάντα πηγαίνω blue με 4 jitb, μετά red με 3 και λύκους ή wraiths να ανεβείς το level.
Δεν χρησιμοποιώ καν smite. Αν και σου επιταγχύνει το jungling, το slot που πέρνει είναι πολύτιμο.
Αν και αυτό που λες με τον mid φαίνεται ενδιαφέρον.
Επίσης όταν δεν έχεις smite μειώνεις τις πιθανότητες να σε gankάρει η άλλη ομάδα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jorg: 12 Ιούνιος 2012 - 22:12

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*