Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1276 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 16 May 2012 - 11:04

Δε ξέρω αν έχει υποπέσει στην αντίληψη σας ακόμα... This is big news!

http://www.youtube.com/watch?v=n4vAJdrsbMs

Edited by Wild Monkey, 16 May 2012 - 11:05.

#1277 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 16 May 2012 - 14:13

Βελτιωμένα γραφικά ε; Δεν με χαλάει αρκεί να μην εκτοξευτούν οι απαιτήσεις του παιχνιδιού σε υλισμικό.

Κατά τ' άλλα δοκίμασα τους Nautilus και Shyvana σε jungle. Ο δύτης μου φάνηκε πολύ αργός, και στο περπάτημα αλλά καί στην ταχύτητα που καθαρίζει τη ζούγκλα. Σαφώς καλύτερος για ganks από τη δράκαινα, η οποία καθαρίζει με χαρακτηριστική άνεση τη ζούγκλα.
Ίσως γι' αυτό οι καλοί παίκτες επιδίδονται πάντα στο counter jungling μ' αυτήν.

#1278 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 16 May 2012 - 17:22

ο nautilus μαζι με τον alistar ειναι οι ποιο ΕΠΙΚΟΙ early game gankers. αν δηλαδη η ομαδα σου δεν ειναι εγκεφαλικα νεκρη και εκμεταλευτει το προβαδισμα που μπορεις πολυ ανετα να τους δωσεις. απο την αλλη οταν στην αντιπαλη ομαδα δεις αλισταρ ή ναutilus στο jungle τοτε περνεις καναν udyr καμια shyvana και απλα περνας την περισσοτερη ωρα σου στο jungle τους κανοντας τους deny. και με τους 2 εχεις και ποιο γρηγορο clear time αλλα εισαι και καλυτερος duelist.

#1279 atB

atB

♥ I Love Chaos ♥

• Members
  • 83 posts

Posted 17 May 2012 - 11:15

Δε ξέρω αν έχει υποπέσει στην αντίληψη σας ακόμα... This is big news!

http://www.youtube.com/watch?v=n4vAJdrsbMs

ποτε θα γινει αυτο το update?! :kill4u:
φαινεται τρομερο!

Posted Image

Fascea My Manga!

#1280 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 17 May 2012 - 11:53

Varus εχει παιξει κανεις, αξιζει καθολου? γιατι σκεφτομαι να τον αγορασω αλλα 6300 ip ειναι πολλα ρε γμτ :/.

gVaaH5O.jpg

#1281 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 17 May 2012 - 12:03

Εγώ σκεύτομαι να αγοράσω kennen. Και στα δύο παχνίδια που έπαιξα τα πήγα πολύ καλά και μου άρεσε σαν γκέιμπλέι + το γεγονός ότι δεν έχει μάνα που τον κάνει περισσότερο δελεαστικό.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1282 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 17 May 2012 - 12:07

Δεν πρόλαβα να τον παίξω πολύ, όμως οι εντυπώσεις μου είναι μάλλον αρνητικές. Δεν έχει κανένα τρόπο διαφυγής με εξαίρεση το flash που θα πάρει σαν spell. Το Q του αν και έχει πολύ καλό βεληνεκές και μεγάλη ζημιά είναι σχετικά εύκολο να αποφευχθεί. Επίσης όσο γεμίζει το q ο Varus γίνεται πολύ ευάλωτος σε stuns και grabs.

Συνολικά δεν είναι κακός, όμως για ad carry θα προτιμούσα κάτι σε Corki ή Tristana.

Σχετικά με τον Κενεν, παρακολουθώντας streams τον έχω δει σε top, middle και bot lane. Για μάγους σε middle lane προτιμώ κάτι ανάμεσα σε Ryze, Fiddle ή Leblanc πάντως.

Edited by Nikos1451, 17 May 2012 - 12:09.

#1283 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 17 May 2012 - 12:16

Lb και fiddle είναι πιστεύω από τους καταλληλότερους για mid. Με ryze όσες φορές έχω παίξει mid έχω αποτύχει.

*waving intensifies*

#1284 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 17 May 2012 - 13:17

Το καλό με τον Ryze είναι ότι όσο προχωράει το παιχνίδι αυτός δυναμώνει. Με tear, frozen και veil είναι tanky χωρίς να υστερεί σε ζημιά. Στην πορεία αν αποκτήσει και Rod of Ages ακόμα καλύτερα.

#1285 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 17 May 2012 - 13:52

Σκεφτόμουν μετά τις Πανελλήνιες να πιάσω κάποιον καινούργιο ήρωα, να δοκιμάσω νέα πράματα. Έχω υπόψη μου Lee Sin, Shaco, Xerath, Brand, Vladimir και Renekton. Από την εμπειρίας σας πάνω σε αυτούς τους ήρωες, τι έχετε να προτείνετε;
Συνήθως παίζω τύπους όπως ο Brand και ο Fiddlesticks. Από μακριά και αγαπημένοι, για αυτό κλίνω λίγο περισσότερο στον Lee Sin.

#1286 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 May 2012 - 14:12

Δεν πρόλαβα να τον παίξω πολύ, όμως οι εντυπώσεις μου είναι μάλλον αρνητικές. Δεν έχει κανένα τρόπο διαφυγής με εξαίρεση το flash που θα πάρει σαν spell. Το Q του αν και έχει πολύ καλό βεληνεκές και μεγάλη ζημιά είναι σχετικά εύκολο να αποφευχθεί. Επίσης όσο γεμίζει το q ο Varus γίνεται πολύ ευάλωτος σε stuns και grabs.

Συνολικά δεν είναι κακός, όμως για ad carry θα προτιμούσα κάτι σε Corki ή Tristana.

Σε τρόπο διαφυγής πέρα από το flash που θα πάρει για spell έχει ένα slow και μία rooting ulti. Plus με δύο PD+μπότες πάει ελαφρώς βολίδα. O μόνος λόγος για τον οποίο τον αγόρασα αρχικά ήταν επειδή είναι μωβ (σοβαρό κριτήριο.jpg) και ήθελα κάτι να κάνει set με τις lulu, le blanc, morgana, kennen. Για κάποιο λόγο όμως με έχει βολέψει πάρα πολύ.

Το Q του προτιμώ να το κάνω μέσα από θάμνους και λίγο πολύ λειτουργεί όπως το Q της Cait. Είναι όμως ο καλύτερος δυνατός τρόπος για να φας εκείνον τον αντίπαλο που εξαντλημένος έχει βρει καταφύγιο κάτω από το turret, ή εκείνον που τρέχει for dear life και πιστεύει ότι έχει σωθεί από μία A απόσταση και επειδή έκανε ένα flash. Σπάνια θα κάτσω να το γεμίσω για τους λόγους που προανέφερες, με βολέυει όμως πάρα πολύ το range του. Η ulti του σε teamfights απλά δεν περιγράφεται.Την εξαπολύει και τουλάχιστον δύο πεθαίνουν κάθε φορά πριν βγάλουν κιχ. Θέλει όμως να έχεις καλό συντονισμό ομάδας.

Speaking of συντονισμό χτες έπεσα στην πιο καθυστερημένη ομάδα που έχω δει ποτέ μου. Ήμουν katarina mid lane και είχα αλλάξει τα φώτα στην απέναντι Cassiopeia αλλά και σε μια άλλη kat σε bot lane. Feedariσμένη full παρέα με έναν full hp pantheon και WW κάνουμε gank στις δύο προαναφερθείσες. Κάνω ulti και τις κατεβάζω και τις δύο κάτω από το μισό που σημαίνει ότι ήταν free kills για τους άλλους δύο. Και αν έχουν στο Θεό τους τα καθυστέρια σηκώνονται και φεύγουν. Και με κάτι τέτοια σκηνικά χάσαμε το game. D: Επισης τι στο διάολο έχουν πάθει όλοι με τους Nautilus και δεν τους tankaroun? Ανάθεμα το free week τους δηλαδή. Βλέπω το βλαμμένο δίπλα μου να είναι ολόκληρο γομάρι και να φεύγει πιο εύκολα από ότι εγώ με ad/ap carry. ffs

/rant

Πάλι καλά που υπάρχει η Fiorita μου που δεν με απογοητεύει ποτέ. <3

#1287 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 17 May 2012 - 15:07

Φαίνεται είναι ευαισθητούληδες Ναυτίλοι και κάνουν έξαλλα ap builds :kakashithumbup: Πέρα από την πλάκα, δεν ξέρω κατά πόσο είναι βιώσιμος ο δύτης σε top lane. Σε bottom ως support ή στη ζούγκλα νομίζω είναι οι θέσεις που του ταιριάζουν περισσότερο.

#1288 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 17 May 2012 - 15:37

Varus εχει παιξει κανεις, αξιζει καθολου? γιατι σκεφτομαι να τον αγορασω αλλα 6300 ip ειναι πολλα ρε γμτ :/.

Varus ένα από τα καλύτερα AD picks που μας έδωσαν.Τρομερό damage και attack speed(δεύτερο skill και passive) για εύκολα last hits στην αρχή.Slow για να ξεφεύγεις και sniper shot για να μην σου ξεφεύγει κανένας.Τέλος ομάδικό root ulti.Μπορεί να μηδενίσει τους αντιπάλους απάνω στο teamfight.(Να παιχτεί σωστά βέβαια.Αμα την αστοχήσεις ή χτυπήσει μόνο ένα άτομο απάνω στο TF την σπατάλησες.

Lb και fiddle είναι πιστεύω από τους καταλληλότερους για mid. Με ryze όσες φορές έχω παίξει mid έχω αποτύχει.

Ο ryze είναι δύσκολος παίχτης.Πρέπει να τον παίξεις έξυπνα.Είναι πολύ δυνατός στο mid και έχει burst.Οπότε άμα στην μπαίνει ο άλλος νωρίς του σπάς τα μούτρα με ένα γρήγορο combo Q >W>Q.Επίσης το root του κάνει έυκολα ένα gank επιτυχία.Αλλά σαφώς και υπάρχουν και counter picks.Τρέμε την LB (έναν από τους καλύτερους mid lane παίχτες σε όλο το LoL).
O fiddle είναι σχετικά αδύναμο pick λόγο του μικρού του range και την εξάρτηση του από το drain.(Ignite ή stun απάνω sto drain σημαίνει ότι έχασες)Είναι βέβαια τρομερός jungler.

Σκεφτόμουν μετά τις Πανελλήνιες να πιάσω κάποιον καινούργιο ήρωα, να δοκιμάσω νέα πράματα. Έχω υπόψη μου Lee Sin, Shaco, Xerath, Brand, Vladimir και Renekton. Από την εμπειρίας σας πάνω σε αυτούς τους ήρωες, τι έχετε να προτείνετε;
Συνήθως παίζω τύπους όπως ο Brand και ο Fiddlesticks. Από μακριά και αγαπημένοι, για αυτό κλίνω λίγο περισσότερο στον Lee Sin.

Διάλεξε όποιον θες.Θα σημειώσω μόνο ότι ο Shaco είναι πολύ risky παίχτης τον οποίον άμα δεν τον παίξεις πραγματικά τέλεια (στην αρχή πιο πολύ),θα καταλίγεις την ομάδα σου να παίζει 4v5 μετά το 20.Επίσης πάει μόνο jungle.Να ξέρεις ότι στην στιγμή που τον πήγες σε lane χάσατε .(Και έχετε μέτριους αντιπάλους πάντα και άνω σε διανοητική ικανότητα).

Σε τρόπο διαφυγής πέρα από το flash που θα πάρει για spell έχει ένα slow και μία rooting ulti. Plus με δύο PD+μπότες πάει ελαφρώς βολίδα.

Επισης τι στο διάολο έχουν πάθει όλοι με τους Nautilus και δεν τους tankaroun? Ανάθεμα το free week τους δηλαδή. Βλέπω το βλαμμένο δίπλα μου να είναι ολόκληρο γομάρι και να φεύγει πιο εύκολα από ότι εγώ με ad/ap carry. ffs

Πρώτον.Διαφωνώ τελείως με το διπλό PD.Τσάμπα λεφτά για stats τα οποία δεν τα χρειάζεσαί αφου έχεις το πρώτο.Κάνε Guardian Angel άμα ψοφάς.Βασικά κάθε AD πρέπει να κάνει Guardian Angel γιατί στο massive τρώει focus και δεν θα βοηθήσει εκεί το 2o PD.
Δεύτερον.O Nautilous άμα έχει λίγο μυαλό παίζει ένα πολύ ωραίο Αp tank.Οπως και να το κάνεις ένα gank από αυτόν ή σε αυτόν είναι 90% επιτυχία οπότε δεν είναι τρομερά αδύναμος σε solo top κατάσταση.

Edited by zennith666, 17 May 2012 - 15:46.

Posted Image

#1289 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 17 May 2012 - 17:07

Η lb πάντα ήταν εφιάλτης για μένα. Κάποιο καιρό πριν έπαιζα πολύ vayne και τα πήγαινα υπερβολικά καλά. Δύο φορές μόνο έκανα feed. Και τις δύο ήμουνα mid lane εναντίον lb. Όταν παίζω fiddle εναντίον χαρακτήρων με silence, stun etc περιμένω πρώτα να τα κάνουν και μετά κάνω drain.

Δύο πράγματα που δεν κατάλαβα. Λες ότι θες να δοκιμάσεις νέα πράματα και αναφέρεις τον brand και μετά λες ότι παίζεις συνήθως χαρακτήρες όπως ο brand. Επίσης ο Lee sin είναι melee οπότε γιατί κλείνεις σε αυτόν αφού προτιμάς από μακριά και αγαπημένοι;
Για vladimir εκτός αν έχεις σκοπό να καείς παίζοντας τον, μην ασχοληθείς καν. Τον έχουν nerfάρει του κερατά, και πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ καλός με αυτόν για να αποκτήσει κάποιο νόημα η ύπαρξη σου.
Με Shaco μια χαρά τα πάω σε lane. Εξαρτάται και με αυτόν που είσαι μαζί. Αλλά είναι όντως δύσκολος χαρακτήρας και από τους πιο καλούς gankers.

*waving intensifies*

#1290 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 17 May 2012 - 17:58

Η lb πάντα ήταν εφιάλτης για μένα. Κάποιο καιρό πριν έπαιζα πολύ vayne και τα πήγαινα υπερβολικά καλά. Δύο φορές μόνο έκανα feed. Και τις δύο ήμουνα mid lane εναντίον lb. Όταν παίζω fiddle εναντίον χαρακτήρων με silence, stun etc περιμένω πρώτα να τα κάνουν και μετά κάνω drain.

Δύο πράγματα που δεν κατάλαβα. Λες ότι θες να δοκιμάσεις νέα πράματα και αναφέρεις τον brand και μετά λες ότι παίζεις συνήθως χαρακτήρες όπως ο brand. Επίσης ο Lee sin είναι melee οπότε γιατί κλείνεις σε αυτόν αφού προτιμάς από μακριά και αγαπημένοι;
Για vladimir εκτός αν έχεις σκοπό να καείς παίζοντας τον, μην ασχοληθείς καν. Τον έχουν nerfάρει του κερατά, και πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ καλός με αυτόν για να αποκτήσει κάποιο νόημα η ύπαρξη σου.
Με Shaco μια χαρά τα πάω σε lane. Εξαρτάται και με αυτόν που είσαι μαζί. Αλλά είναι όντως δύσκολος χαρακτήρας και από τους πιο καλούς gankers.

Lee Sin, Renekton και Shaco γιατί ακριβώς είναι πολύ διαφορετικοί από τύπους όπως ο Brand, ξες, nuke casting and such things.

Δεν έχω παίξει Brand, παίζω χαρακτήρες όπως ο Brand, σαν τον Ezreal π.χ.