Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1261 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 10 May 2012 - 19:19

Α τόσο καλοι είναι και αυτοί? Σαν τους ρώσους σε εμάς.

Posted Image

#1262 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 10 May 2012 - 19:32

Α τόσο καλοι είναι και αυτοί? Σαν τους ρώσους σε εμάς.

Αυτό ξαναπες το. Άχρηστοι Ρώσοι

8w32.jpg

#1263 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 10 May 2012 - 20:28

Τι ρατσισμός για ένα game ...

#1264 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 11 May 2012 - 00:26

Δεν είναι ρατσισμός προς την καταγωγή τους.Απλά είναι δηλωμένοι άσχετοι με σοβαρό λόγο και όλοι το ξέρουν(τουλάχιστον οι Ρώσοι ,για τους Γάλλους δεν ξέρω).

Posted Image

#1265 Seppuku

Seppuku

Anime Amateur

• Members
  • 85 posts

Posted 11 May 2012 - 07:19

Ασχετοι ξεάσχετοι, αν μπορείς να πείς δυό κουβεντες στο chat κάτι γίνετε... είναι μεγάλο το χάσμα της γλώσσας......

Αν γράφεις "In English please" και βλέπεις στο chat το κυριλικό αλφάβητο τότε τα πράγματα είναι απελπιστικάααα...... :sigh2:

Proud listener of Radio Rivendell

Posted Image

http://jewellersapprentice.wordpress.com/

#1266 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 12 May 2012 - 15:29

ЖЕдщюя

λολ

#1267 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 12 May 2012 - 17:05

Πάντως εγώ το απολαμβάνω το γερό βρισιδι με τους Ρώσους. Έχει την φάση του (μόνο όταν είναι αντίπαλοι γιατί αν είναι μαζί σου...αστο καλύτερα κανε leave απ το game. Την μέρα που βρήκα 2 Ρώσους σε 1 game που να παίζουν καλά σκέφτηκα ότι το τέλος του κόσμου όντως έρχεται...

8w32.jpg

#1268 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 12 May 2012 - 17:49

Δηλαδή έχουμε τα πρωτεία καψίματος; :P

Στο βρισίδι επίσης καλά πάμε.

Edited by Gilmaru, 12 May 2012 - 17:50.

#1269 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 14 May 2012 - 01:12

Δεν είναι ρατσισμός προς την καταγωγή τους.Απλά είναι δηλωμένοι άσχετοι με σοβαρό λόγο και όλοι το ξέρουν(τουλάχιστον οι Ρώσοι ,για τους Γάλλους δεν ξέρω).

2 words: Moscow 5.

#1270 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 14 May 2012 - 02:19

nice.5 out of millions! true story

#1271 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 14 May 2012 - 12:27

2 words: Moscow 5.

Ναι ρε συ μιλάω για το 60-80% από αυτούς.Ε τώρα οι moscow οκ απέδειξαν ότι το κατέχουν το άθλημα.

Posted Image

#1272 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 14 May 2012 - 16:24

Το παιχνίδι έχει ως εξής.

Στο team που είμαι έχουμε

Twisted Fate : Me
Dr.Mundo
Brand
Talon
Caitlyn

Enemy team:

Riven
Lee
Veigar
Volibear
Mordekaiser

Να βλέπω τα ΤΕΡΑΤΑ που έχουν στο loading Και να λέω εντάξει το χάσαμε το παιχνίδι.
Αναρωτιέμαι και λέω θα παίξω για την πλάκα Tank με Warmog and Atma's.

Κάνω 1st blood με το passive και τις 3 κάρτες. (την 1η την έβαλα στο τέλος) [ναι έπαιξα ΤΑΝΚ AD] γιατί είχαμε μόνο τον Mundo που στη αρχή feedare πολύ άσχημα και λέω θα το πάρω πάνω μου το παιχνίδι.

Μη τα πολυλογώ στο Βοτ να είναι Volibear με αντιπάλους Talon an Mundo
Top lane Me vs Lee
Mid Brand vs Veigar
Riven (jungle)

Caitlyn (afk) για 10 λεπτά περίπου και ο Morde να κάνει leave.
Ενώ μας είχαν πολύ άσχημα και είχαν πουσάρει απίστευτα πάμε Baron έρχετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ φτιαγμένος ο Mundo και χώνεται μαζί με Ταλον και ρίχνουν ξύλο. Εγώ από μακρυά να σκάει κεραυνίδια το Τόξο (δε θυμάμαι το ονομα του ιτεμ) critical , να έχω ένα attack speed κοντά στο 2.012 και ΗP 3700 κάτι. Μαζί με το 2ο και την ulti δεν ξέφευγε κανένας. Ήταν πολύ ωραίο comeback (η Cat γύρισε κάπου όταν εμείς ήμασταν 5 λεβελ) και ευτυχώς άργησε αλλά πήρε μπρος.

Από τα καλύτερα games ever ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1273 Seppuku

Seppuku

Anime Amateur

• Members
  • 85 posts

Posted 15 May 2012 - 09:01

Το καλύτερο game που έπαιξα εγώ ήταν πολύ παλιά.

Μόλις μπήκαμε στο game ο Master Yi μας λέει "παιδιά εγώ έχω κάτι δουλειές, βγαινω afk", όπως ήταν αναμενόμενο έφαγε βρισίδι....

Τί μπήκε στο game αν είχε δουλειές!?!?!!?

Παίζαμε για πολύ ώρα 4vs5 και όταν ξαναμπήκε είπε το επικό "Επειδή με βρίσατε τώρα θα feedαρω και θα τους λέω τί κάνετε"

Και έγραφε στο chat "They go up", "They go mid", "I am mid come and kill me!"

feedαρε όσο μπορούσε αλλά μετά από ένα σημείο δεν είχε νόημα..... βρίκαμε κι εμεις το κόλπο (σ όποιο lane πήγαινε τσουπ , πεταγόμασταν και τρώγαμε τον μπούφο που πήγαινε να τον σκοτώσει μόνος του) και το πήραμε το παιχνίδι!!

Και ήταν τόσο ωραία....!! :wooi2:

Posted Image

#1274 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 15 May 2012 - 10:38

Λαθος του Yi, ουτε σαν troll δεν ηταν καλος. Αφου ελεγε τι κανετε επρεπε να ελεγε οτι μαζευεστε να φατε αυτον που θα 'ρθει. Παντος ειναι αστειο, οσο ηταν "μαζι" σας χανατε, οταν αποφασισε να "παει" με τους αλλους χασανε :P

Παντως εχω πολυ καιρο να παιξω ωραιο παιχνιδι. Πριν απο λιγο καιρο πηγα και west και πιστευω οτι ηταν τεραστια μ@#$%&α
απο τοτε μονο ενα game εχω κερδισει κι αυτο επιδει leavare δικος τους. Τελικα καλυτεροι ηταν οι ροσοι απ τους γαλλους αλλα τουλαχιστον βλεπεις λατινικους χαρακτηρες.

gVaaH5O.jpg

#1275 Seppuku

Seppuku

Anime Amateur

• Members
  • 85 posts

Posted 15 May 2012 - 10:56

Λαθος του Yi, ουτε σαν troll δεν ηταν καλος.

xaxaxaa... όντως.... το απόλυτο fail ήταν ο Yi..... και στο τέλος του τρίψαμε και τη νίκη στη μούρη..... έφαγε και το report του απ' όλους( όταν λέμε όλους εννοούμε όλους, ακόμα και τους αντιπάλους...)

Κι εγώ για λίγο ακόμα θα βρίσκομαι στον East τελικά.......

Posted Image