Το ξεκλείδωσα εγώ.Main αντικείμενο είναι το trinity force γι'αυτον τον παίχτη.Μόλις το βγάλεις έχεις το παιχνίδι με το μέρος σου.Δεδομένου ότι στο πρώτο patch μετά τον έρχομό του δεν έφαγε nerf, φαίνεται ότι είναι αρκετά balanced ως παίχτης(εξάλλου το ένιωσα από πρώτο χέρι πόσο ξύλο τρώει XD).Είναι τρομερός jungler αλλά δύσκολος(κάνει δύσκολο gank σχετικά με άλλους).Top lane δεν τον πάω.Έχει πολλά counter picks.Ευκαίρησα να δοκιμάσω και να δαμάσω τον Χεκαριμ! Για αντικείμενα του πήρα ό,τι παίρνω και για τον Singed. Όλα όσα έχουν να κάνουν με movement speed δηλαδή, μόνο που στην περίπτωση του κενταύρου το passive του μετατρέπει ποσοστό της πρόσθετης ταχύτητας σε attack damage!
Δεν μπορώ να πω, πλάκα έχει. Λογικά θα είναι εξίσου καλός σε top lane και jungle.
Στην τελική βέβαια δεν σκοπεύω να τον ξεκλειδώσω ακόμα αφού ήδη έχω αρκετούς tanky χαρακτήρες κι επιπλέον σκοπεύω να αποκτήσω τον Varus όταν με το καλό γίνει διαθέσιμος. Εμφανισιακά μου θύμισε τον Raziel από τα παιχνίδια Soul Reaver και έχω μια έλλειψη σε ad carries(τώρα τελευταία μόνο με Tristana μπορώ να παίξω αξιοπρεπώς).
Οποιον σε βολεύει. Εγώ παίζω east όπως και πολύ φίλοι μου.West ακούγεται ότι υπάρχουν πιο "εξυπνα" άτομα για να παίξεις ranked, ίσως και γι'αυτό αλλάζουν καποιοί.Εσένα άμα σε ενδιαφέρει να παίζεις με τους φίλους σου μπορείς να πάς μαζί τους.Thread για LOL!!!
Αυτό το site είναι γεμάτο εκπλήξεις!!
Για πείτε μου βρε παιδιά, προτιμάτε κάποιον server από κάποιον άλλο??? Πρόσφατα και φίλοι μου άλαξαν server και προσπαθούν να πείσουν κι εμένα γιατί "Είναι καλύτερα".
Εσείς σε ποιόν server παίζετε??
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 03 Μάιος 2012 - 14:59