Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
League of Legends (LoL)
Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2012 - 23:59
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2012 - 15:57
να κλέβεις το blue buff του αντιπάλου με smite αξία=ανεκτίμητη
έπαιζα στην αρχή jungle μόνο με Ww αλλά στα αρχικά levels δεν κατάφερνα να κάνω αξιόλογα ganks. Με τον Jarvan δεν το έχω αυτό το πρόβλημα και τον έχω καθιερώσει ως πρώτη επιλογή για jungler, τις λίγες φορές που θα κληθώ να παίξω αυτό το ρόλο.
Σκέφτομαι να αποκτήσω και την Ιρελια για αυτό το σκοπό.
Κάτι γίνεται με τις Σορακες τελευταία. Σήμερα ένας που ισχυριζόταν ότι θα είναι ανίκητος στη top lane επέλεξε Σορακα και έχασε κατά κράτος από τον αντίπαλο Τζαξ!
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2012 - 16:20
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2012 - 16:28
Πρώτον , κανείς δεν πέρνει mana potion.Αμα πάρεις παίχτη που θέλει mp regen,tou παίρνεις runes γι αυτό το σκοπό.Τα mana potions είναι πανακριβα σε σχέση με το mp που δίνουν.Διαφωνώ αν δεν πάρει το blue το mid δεν θα έχει να σπαμμάρει και αν ο άλλος jungle πάρει μπλε τελείωσε 5 λεπτά χωρίς μπλέ και ο άλλος με μπλέ. ο Μάγος πρέπει να σπαμμάρει δε πρέπει να ξοδεύει πολλά λεφτά σε mana potion. Δεν έχω τύχει που να μη χρειάζεται το mid την άυρα. Μετά από 3 lvl η ζούγκλα δεν έχει απίστευτο πρόβλημα με το mana. Εννοείται πως ο μάγος δεν ξοδεύει άσκοπα το mana σε last hit.
Δεύτερον Άμα spammareis συνέχεια τον άλλον θα προβεις σε άσκοπο push και θα χάσεις και πολλά creeps.Για να τον spammareis συμαίνει ότι ο άλλος σε έχει στο tower σου.Και εκεί η καλύτερη λύση είναι το gang απο τον jungler και όχι το push.(Λουκουμάκι θα είναι για εναν έμπειρο jungler).
Τώρα ισχύει ότι ο jungler δεν χρειάζεται τόσο το δεύτερο buff.Εκεί διαλέγεις ποιος θα το πάρει ανάλογα την περίπτωση.
Το archangels να το φτιάχνεις σε παίχτες που μπορούν να το γεμίσουν σχετικά γρήγορα Π.Χ. Karthus.Παίχτες όπως Π.Χ. η Lux που έχει μεγάλα CD και δεν είναι δυνατό να το γεμίσει πριν το 40 είναι προτειμότερο το rod of ages.(Επείσης mana runes ).Αν αρχίσεις με meki pendant και μετά χτίσεις σχετικά σύντομα στο παιχνίδι archangels staff δεν έχεις ιδιαίτερη ανάγκη. Όχι ότι δεν είναι χρήσιμο.
Άσχετο, τι latencys πιάνετε εσείς? Γιατί εγώ που έχω και στο Ριο και στην Αθήνα εως 24mb (conn-x και on-telecoms) δεν έχω ποτέ λιγότερο από 50. Συνήθως με 24άρα conn-x πιάνω 55-75. Πολύ δεν είναι?
Τώρα για το latency μέχρι το 100 είναι αρκετά normal. Από εκεί και πάνω αρχίζει το Delay στα commands και δεν...
Εσύ μια χαρά ειναι είναι το κατώτερο που μπορείς να έχεις.(Για να έχεις 0 -10 ms πρέπει να είσαι δίπλα από τον server που στεγάζει το game εκείνη την ώρα,you know

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2012 - 17:43
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2012 - 21:42
Το archangels να το φτιάχνεις σε παίχτες που μπορούν να το γεμίσουν σχετικά γρήγορα Π.Χ. Karthus.Παίχτες όπως Π.Χ. η Lux που έχει μεγάλα CD και δεν είναι δυνατό να το γεμίσει πριν το 40 είναι προτειμότερο το rod of ages.(Επείσης mana runes ).
Ναι ναι, δεν είπα ότι είναι για όλους αυτό το build, αλλά σε περίπτωση που το χρησιμοποιείς δεν έχεις και τόσο ανάγκη το blue νομίζω, ιδιαίτερα αν χρησιμεύει και στον jungler, τότε δεν λέει καθόλου.
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2012 - 00:06
Οι Sorakes την έχουν δει lulu και νομίζουν ότι επειδή είναι και οι δύο μωβ μπορούν και αυτές να κάνουν switch από support σε full ap.
Όσες το έχουν πετύχει είναι πιθανότατα επειδή με κανονικό ap δεν θα εμενε κολυμπηθρόξυλο στο map οπότε δεν πιάνονται if you ask me.
Εγώ ένα Rabbadon τις βγάζω ίσα ίσα για να ανεβαίνει το heal και κανένα Abbysal Scepter άν έχουμε πολλά AP. Πρώτα απ'όλα όμως βγάζω το Reverie. Απλά επικό item.
Επίσης άκυρο LoL όνειρο: είδα τα γέγονότα του TTGL episode 8 με τον Veigar για Simon και τον Karthus για Kamina (ταιριάζει λίγο άν σκεφτείς την passive του Karthus). Είχε και Giga Drill Requiem.
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2012 - 12:21
New League of Legends Supremacy game mode is likely on its way
Και λίγο fan art
Τιμο+Βόδι
Θηλυκός Μπλιτζ
Alistair
Nunu
Shen
Mundo
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2012 - 02:45
Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2012 - 21:50
Πρώτο παιχνίδι μπαίνω ανάμεσα στους αντιπάλους που παιρνανε baron ανοίγω ulti σκοτώνω δυο και φεύγω κύριος. XD Barowned οι αντίπαλοι κανονικά.
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2012 - 17:59

lmao
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2012 - 18:22
Μπότες με spell pene ή magic resist άμα έχετε προβλήματα.Will of the ancients,rylai's scepter,Hourglass,rabadon's.To 6 το αφήνω στην επιλογή σου XD .Ιδέες για Kennen build? Toν παίζω AP και τον υπεραγαπώ μέχρι στιγμής. Έχω δει και ad αλλά μου φαίνεται ότι σπαταλιέται.
Πρώτο παιχνίδι μπαίνω ανάμεσα στους αντιπάλους που παιρνανε baron ανοίγω ulti σκοτώνω δυο και φεύγω κύριος. XD Barowned οι αντίπαλοι κανονικά.

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2012 - 13:44
Δεν μπορώ να πω, πλάκα έχει. Λογικά θα είναι εξίσου καλός σε top lane και jungle.
Στην τελική βέβαια δεν σκοπεύω να τον ξεκλειδώσω ακόμα αφού ήδη έχω αρκετούς tanky χαρακτήρες κι επιπλέον σκοπεύω να αποκτήσω τον Varus όταν με το καλό γίνει διαθέσιμος. Εμφανισιακά μου θύμισε τον Raziel από τα παιχνίδια Soul Reaver και έχω μια έλλειψη σε ad carries(τώρα τελευταία μόνο με Tristana μπορώ να παίξω αξιοπρεπώς).
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos1451: 03 Μάιος 2012 - 13:45
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2012 - 14:38
Αυτό το site είναι γεμάτο εκπλήξεις!!
Για πείτε μου βρε παιδιά, προτιμάτε κάποιον server από κάποιον άλλο??? Πρόσφατα και φίλοι μου άλαξαν server και προσπαθούν να πείσουν κι εμένα γιατί "Είναι καλύτερα".
Εσείς σε ποιόν server παίζετε??
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2012 - 14:47
Αν και θεωρώ ότι ο μόνος τρόπος για να παίζεις απέναντι σε καλούς παίκτες είναι να βελτιώσεις το ELO σου. Κακούς παίκτες νομίζω ότι θα βρίσκεις όπου και αν πας.