Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1231 Terraplant

Terraplant

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts
  • LocationΜεταξύ Θεσσαλονίκης και Equestria.

Posted 12 April 2012 - 23:59

To ρεκόρ μου σε ms είναι 15k στο LoL και 100k στο SW: TOR.

#1232 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 13 April 2012 - 15:57

Aegis+Mercury's+TriForce+Lantern αξία=8795
να κλέβεις το blue buff του αντιπάλου με smite αξία=ανεκτίμητη

έπαιζα στην αρχή jungle μόνο με Ww αλλά στα αρχικά levels δεν κατάφερνα να κάνω αξιόλογα ganks. Με τον Jarvan δεν το έχω αυτό το πρόβλημα και τον έχω καθιερώσει ως πρώτη επιλογή για jungler, τις λίγες φορές που θα κληθώ να παίξω αυτό το ρόλο.
Σκέφτομαι να αποκτήσω και την Ιρελια για αυτό το σκοπό.

Κάτι γίνεται με τις Σορακες τελευταία. Σήμερα ένας που ισχυριζόταν ότι θα είναι ανίκητος στη top lane επέλεξε Σορακα και έχασε κατά κράτος από τον αντίπαλο Τζαξ!

#1233 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 April 2012 - 16:20

Οι Sorakes την έχουν δει lulu και νομίζουν ότι επειδή είναι και οι δύο μωβ μπορούν και αυτές να κάνουν switch από support σε full ap. :P Όσες το έχουν πετύχει είναι πιθανότατα επειδή με κανονικό ap δεν θα εμενε κολυμπηθρόξυλο στο map οπότε δεν πιάνονται if you ask me.

#1234 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 13 April 2012 - 16:28

Διαφωνώ αν δεν πάρει το blue το mid δεν θα έχει να σπαμμάρει και αν ο άλλος jungle πάρει μπλε τελείωσε 5 λεπτά χωρίς μπλέ και ο άλλος με μπλέ. ο Μάγος πρέπει να σπαμμάρει δε πρέπει να ξοδεύει πολλά λεφτά σε mana potion. Δεν έχω τύχει που να μη χρειάζεται το mid την άυρα. Μετά από 3 lvl η ζούγκλα δεν έχει απίστευτο πρόβλημα με το mana. Εννοείται πως ο μάγος δεν ξοδεύει άσκοπα το mana σε last hit.

Πρώτον , κανείς δεν πέρνει mana potion.Αμα πάρεις παίχτη που θέλει mp regen,tou παίρνεις runes γι αυτό το σκοπό.Τα mana potions είναι πανακριβα σε σχέση με το mp που δίνουν.
Δεύτερον Άμα spammareis συνέχεια τον άλλον θα προβεις σε άσκοπο push και θα χάσεις και πολλά creeps.Για να τον spammareis συμαίνει ότι ο άλλος σε έχει στο tower σου.Και εκεί η καλύτερη λύση είναι το gang απο τον jungler και όχι το push.(Λουκουμάκι θα είναι για εναν έμπειρο jungler).
Τώρα ισχύει ότι ο jungler δεν χρειάζεται τόσο το δεύτερο buff.Εκεί διαλέγεις ποιος θα το πάρει ανάλογα την περίπτωση.

Αν αρχίσεις με meki pendant και μετά χτίσεις σχετικά σύντομα στο παιχνίδι archangels staff δεν έχεις ιδιαίτερη ανάγκη. Όχι ότι δεν είναι χρήσιμο.

Άσχετο, τι latencys πιάνετε εσείς? Γιατί εγώ που έχω και στο Ριο και στην Αθήνα εως 24mb (conn-x και on-telecoms) δεν έχω ποτέ λιγότερο από 50. Συνήθως με 24άρα conn-x πιάνω 55-75. Πολύ δεν είναι?

Το archangels να το φτιάχνεις σε παίχτες που μπορούν να το γεμίσουν σχετικά γρήγορα Π.Χ. Karthus.Παίχτες όπως Π.Χ. η Lux που έχει μεγάλα CD και δεν είναι δυνατό να το γεμίσει πριν το 40 είναι προτειμότερο το rod of ages.(Επείσης mana runes ).

Τώρα για το latency μέχρι το 100 είναι αρκετά normal. Από εκεί και πάνω αρχίζει το Delay στα commands και δεν...
Εσύ μια χαρά ειναι είναι το κατώτερο που μπορείς να έχεις.(Για να έχεις 0 -10 ms πρέπει να είσαι δίπλα από τον server που στεγάζει το game εκείνη την ώρα,you know :) )

Posted Image

#1235 Sanj1

Sanj1

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 13 April 2012 - 17:43

Παίζω αρκετό καιρό LOL και ναι πιστεύω πως ξέρω να παίζω αρκετά καλά... έχουμε φτιάξει και 3ν3 ranked team και εχοθμε παρα πολυ καλο ρατινγ (1348 ειμαστε 1829 στης 20000 ομαδες παγκοσμως ) Το name του team εινα TheTrueFistCrew...το δικο μου name ειιναι bloodmasher...οποιος χρειαζετε κατι μπορει να ρωτηση ελευθερα...και δεν εχω μεγαλη ιδεα για τον εαυτο μου απλως προσφερομαι να βοηθησο :)

#1236 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 16 April 2012 - 21:42

Το archangels να το φτιάχνεις σε παίχτες που μπορούν να το γεμίσουν σχετικά γρήγορα Π.Χ. Karthus.Παίχτες όπως Π.Χ. η Lux που έχει μεγάλα CD και δεν είναι δυνατό να το γεμίσει πριν το 40 είναι προτειμότερο το rod of ages.(Επείσης mana runes ).

Ναι ναι, δεν είπα ότι είναι για όλους αυτό το build, αλλά σε περίπτωση που το χρησιμοποιείς δεν έχεις και τόσο ανάγκη το blue νομίζω, ιδιαίτερα αν χρησιμεύει και στον jungler, τότε δεν λέει καθόλου.

#1237 Terraplant

Terraplant

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts
  • LocationΜεταξύ Θεσσαλονίκης και Equestria.

Posted 17 April 2012 - 00:06

Οι Sorakes την έχουν δει lulu και νομίζουν ότι επειδή είναι και οι δύο μωβ μπορούν και αυτές να κάνουν switch από support σε full ap. :P Όσες το έχουν πετύχει είναι πιθανότατα επειδή με κανονικό ap δεν θα εμενε κολυμπηθρόξυλο στο map οπότε δεν πιάνονται if you ask me.

Εγώ ένα Rabbadon τις βγάζω ίσα ίσα για να ανεβαίνει το heal και κανένα Abbysal Scepter άν έχουμε πολλά AP. Πρώτα απ'όλα όμως βγάζω το Reverie. Απλά επικό item.

Επίσης άκυρο LoL όνειρο: είδα τα γέγονότα του TTGL episode 8 με τον Veigar για Simon και τον Karthus για Kamina (ταιριάζει λίγο άν σκεφτείς την passive του Karthus). Είχε και Giga Drill Requiem.

#1238 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 17 April 2012 - 12:21

Έρχεται νέο game mode άραγε;

New League of Legends Supremacy game mode is likely on its way

Και λίγο fan art

Τιμο+Βόδι :blurah5:

Θηλυκός Μπλιτζ

Alistair

Nunu

Shen

Mundo

#1239 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 posts

Posted 26 April 2012 - 02:45

Started playing Ahri, Im in love!

#1240 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 April 2012 - 21:50

Ιδέες για Kennen build? Toν παίζω AP και τον υπεραγαπώ μέχρι στιγμής. Έχω δει και ad αλλά μου φαίνεται ότι σπαταλιέται.

Πρώτο παιχνίδι μπαίνω ανάμεσα στους αντιπάλους που παιρνανε baron ανοίγω ulti σκοτώνω δυο και φεύγω κύριος. XD Barowned οι αντίπαλοι κανονικά.

#1241 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 29 April 2012 - 17:59

Posted Image

lmao

:kakaka:

#1242 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 29 April 2012 - 18:22

Ιδέες για Kennen build? Toν παίζω AP και τον υπεραγαπώ μέχρι στιγμής. Έχω δει και ad αλλά μου φαίνεται ότι σπαταλιέται.

Πρώτο παιχνίδι μπαίνω ανάμεσα στους αντιπάλους που παιρνανε baron ανοίγω ulti σκοτώνω δυο και φεύγω κύριος. XD Barowned οι αντίπαλοι κανονικά.

Μπότες με spell pene ή magic resist άμα έχετε προβλήματα.Will of the ancients,rylai's scepter,Hourglass,rabadon's.To 6 το αφήνω στην επιλογή σου XD .

Posted Image

#1243 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 03 May 2012 - 13:44

Ευκαίρησα να δοκιμάσω και να δαμάσω τον Χεκαριμ! Για αντικείμενα του πήρα ό,τι παίρνω και για τον Singed. Όλα όσα έχουν να κάνουν με movement speed δηλαδή, μόνο που στην περίπτωση του κενταύρου το passive του μετατρέπει ποσοστό της πρόσθετης ταχύτητας σε attack damage!
Δεν μπορώ να πω, πλάκα έχει. Λογικά θα είναι εξίσου καλός σε top lane και jungle.

Στην τελική βέβαια δεν σκοπεύω να τον ξεκλειδώσω ακόμα αφού ήδη έχω αρκετούς tanky χαρακτήρες κι επιπλέον σκοπεύω να αποκτήσω τον Varus όταν με το καλό γίνει διαθέσιμος. Εμφανισιακά μου θύμισε τον Raziel από τα παιχνίδια Soul Reaver και έχω μια έλλειψη σε ad carries(τώρα τελευταία μόνο με Tristana μπορώ να παίξω αξιοπρεπώς).

Edited by Nikos1451, 03 May 2012 - 13:45.

#1244 Seppuku

Seppuku

Anime Amateur

• Members
  • 85 posts

Posted 03 May 2012 - 14:38

Thread για LOL!!!

Αυτό το site είναι γεμάτο εκπλήξεις!! :lovulovu:

Για πείτε μου βρε παιδιά, προτιμάτε κάποιον server από κάποιον άλλο??? Πρόσφατα και φίλοι μου άλαξαν server και προσπαθούν να πείσουν κι εμένα γιατί "Είναι καλύτερα".

Εσείς σε ποιόν server παίζετε??

Proud listener of Radio Rivendell

Posted Image

http://jewellersapprentice.wordpress.com/

#1245 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 03 May 2012 - 14:47

Ε αναγκαστικά EU Nordic East για να κρατιέται το latency κάτω από 100ms. Όσοι δεν έχουν τέτοια θέματα λογικά μπορούν να μεταβούν σε West ή America σε αναζήτηση καλύτερων παικτών.
Αν και θεωρώ ότι ο μόνος τρόπος για να παίζεις απέναντι σε καλούς παίκτες είναι να βελτιώσεις το ELO σου. Κακούς παίκτες νομίζω ότι θα βρίσκεις όπου και αν πας.