Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#211 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 30 June 2011 - 02:25

Youtube Video

γινονται ομως και τετοια σκηνικα οταν πατωνει η ομαδα

Αυτον που γελαει παιζει και να τον ξερω.. εχει παρομοια φωνη και γελιο με εναν φιλο μ. Και αυτος κατι τετοιες μλκιες κανει οταν παιζουμε lol.

Πηρα και γω τα points αλλα θα τα αφησω να καθονται μεχρι να βαλω prepaid.. θελω Leona skins..

#212 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 30 June 2011 - 06:49

Εγω τους ποντους τους φιλάω μεχρι να βγει Ionian Master Yi sale :P

v4kFmx.png

#213 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 30 June 2011 - 15:03

http://eu.leagueoflegends.com/news/prepare-eu-west-and-eu-nordic-east

OMG,what are they doing:Crying2:?!?!?!?
Posted Image

#214 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 30 June 2011 - 15:14

wtf ? τέλεια ... θα αρχίσουμε να χάνουμε και friends τώρα ...

#215 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 01 July 2011 - 12:50

παιδες σαν λυση ηταν η μοναδικη για να υπαρξει ενα καποιο stability στους Ευρωπαικους servers...

#216 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 01 July 2011 - 13:08

Κοίτα εμένα δε θα με επηρεάσει και πολύ αλλά υπάρχουν άλλα άτομα που είναι σε διεθνείς ομάδες και θα χάσουν μέλη . Γιαυτό θα μεταφερθούν όλοι στη μια μεριά , και επειδή οι ομάδες θα θέλουν ανταγωνισμό θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες . Έτσι πάλι θα γεμίσει ένας server . Στον έναν θα είναι πολλοί και στον άλλον θα περιμένεις κανα 5λεπο να σου βρει αντίπαλο . Και πως γίνεται να είναι αυτή η λύση από τη στιγμή που στον αμερικάνικο και περισσότερα άτομα έχουν και δεν έχουν πρόβλημα . Άσε που στον αμερικάνικο κιόλας μετέφεραν κόσμο από τον EU όταν ο EU γέμιζε .

#217 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 01 July 2011 - 16:32

Μην νομιζεις πως και ο Αμερικανικος server ειναι καλυτερος.. Πνιγμενος στο lag ειναι...

Ε και δεν νομιζω να γινει ετσι οπως τα λες ομως.. Εξαλλου οι περισσοτερες ομαδες εχουν ηδη μεταφερθει στον Αμερικανικο server. Και επιπλεον ο κυριος ογκος παικτων ειναι αυτοι που παιζουν μονοι τους. Αυτοι που εχουν ομαδα και ειναι οργανωμενοι και λοιπα ειναι τραγικη μειοψηφια.

EDIT: Στον Αμερικανικο δεν εχουν περισσοτερα ατομα. Περισσοτερο οι ευρωπαιοι ειναι που εχουν το κολλημα με τετοια games (κοιτα dota, η αμερικη πρακτικα δεν ειχε καν community)

#218 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 02 July 2011 - 11:38

Έχω δει κάποια βίδεον όπου ο χάρτης του 5vs5 είναι χιονισμένος και έχει το εφέ που ρίχνει χιονονιφάδες.
Μέχρι στιγμής ο χάρτης που παίζω είναι ο ίδιος και είμαι lvl20. Πότε και πως θα παίξω σε μία τέτοια ή παρόμοια πίστα;

Αυτό που θα γίνει με το split των servers δεν ξέρω αν θα είναι καλό τελικά, αλλά αρκεί να μην έχει lag και endless login queue και προσωπικά πιστεύω δεν θα έχω πρόβλημα.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#219 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 02 July 2011 - 12:07

Έχω δει κάποια βίδεον όπου ο χάρτης του 5vs5 είναι χιονισμένος και έχει το εφέ που ρίχνει χιονονιφάδες.
Μέχρι στιγμής ο χάρτης που παίζω είναι ο ίδιος και είμαι lvl20. Πότε και πως θα παίξω σε μία τέτοια ή παρόμοια πίστα;

Παλιά έπαιζα και εγώ στον χάρτη που λες . Τώρα τελευταία το παρατήρησα πως έχω πάααααααρα πολύ καιρό να παίξω στο χιονισμένο και δεν ξέρω γιατί . Πάντως παλιά δεν έκανες κάτι , random ήταν , πότε έμπαινε ο ένας πότε ο άλλος χάρτης .

#220 Ground_zero

Ground_zero

The Monk

• Members
  • 35 posts

Posted 02 July 2011 - 17:11

Ο χιονισμενος χαρτης ηταν Χριστουγενιατικο event, τωρα δεν μπορει να παιχτει.
Περιμενετε τα χριστουγενα λοιπον.

#221 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 03 July 2011 - 04:08

best thread ever http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=293759
Posted Image

#222 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 04 July 2011 - 10:28

Σήμερα είδα για πρώτη φορά το Φάντασμα του Urf, της αδικοχαμένης φώκιας :nanana:

#223 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 04 July 2011 - 11:22

Σήμερα είδα για πρώτη φορά το Φάντασμα του Urf, της αδικοχαμένης φώκιας :nanana:

Όπα , έχει ιστορία αυτή η φώκια ? :hihi2: Την εμφανίζω συχνά αλλά δεν ήξερα ότι έχει κάποιο ρόλο :P

#224 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 04 July 2011 - 11:42

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Urf_The_Manatee :nanana:

#225 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 07 July 2011 - 18:30

Καλά θα μας τρελάνει αυτό το login.
Την πρώτη φορά μου δείχνει 1 ώρα και 45 λεπτά και μετά από 10 λεπτά αναμονής που δεν βλέπω να μειώνεται η ώρα το κλείνω και ξανακάνω login και μου δείχνει 35 λεπτά αναμονή...δεν καταλαβαίνω...δεν καταλαβαίνω...
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image