Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#196 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 24 June 2011 - 18:57

Χάνοντας το account σου χάνεις το level σου όμως. Δηλαδή runes και skill points. Χώρια οι ήρωες και τα skins που έχεις ξεκλειδώσει.

#197 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 24 June 2011 - 19:04

ναι σωστός, φαντάζομαι όμως στα low levels όμως θα γίνετε άπειρο trolling

qzMHWHd.png

#198 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 24 June 2011 - 19:11

Δεν μου έχει τύχει να πω την αλήθεια. Υπάρχουν στιγμές που αν δεν παραδοθεί η ομάδα κάποιος «ταΐζει» τους αντιπάλους ή αλληλοσπαραγμοί του τύπου "ur noob" "lol no" "my kills are more" αλλά μέχρι εκεί.

#199 Ajairisu

Ajairisu

To weeb is to weep

• Members
  • 39 posts

Posted 24 June 2011 - 19:35

Youtube Video

Youtube Video

Έχω λυθεί στα γέλια XD

Ο Γιωρίκας οδηγεί τον Trynda στην χρήση καφέ χαρτοσακούλας στο κεφάλι. Undying, σου λέει μετά xD.

rsz_33fc60d6783c6659351654eb9c9f95bc_zps
"When life gives you internetz, make memes."

#200 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 26 June 2011 - 01:13

Δεν μου έχει τύχει να πω την αλήθεια. Υπάρχουν στιγμές που αν δεν παραδοθεί η ομάδα κάποιος «ταΐζει» τους αντιπάλους ή αλληλοσπαραγμοί του τύπου "ur noob" "lol no" "my kills are more" αλλά μέχρι εκεί.

Η φαση ειναι στο tribunal... the power is in our hands... or so they say.

Βγαζεις γουστα στο tribunal. Ο,τι case εχεις τους ριχνεις ολους PUNISH. Και αν σου ζητησει κανεις ρεστα (μεχρι τωρα δεν μου εχει συμβει), YOU ANSWER IT'S JUST TROLLING

#201 Ajairisu

Ajairisu

To weeb is to weep

• Members
  • 39 posts

Posted 26 June 2011 - 02:02

Η φαση ειναι στο tribunal... the power is in our hands... or so they say.

Βγαζεις γουστα στο tribunal. Ο,τι case εχεις τους ριχνεις ολους PUNISH. Και αν σου ζητησει κανεις ρεστα (μεχρι τωρα δεν μου εχει συμβει), YOU ANSWER IT'S JUST TROLLING

Στο Tribunal δεν συμμετέχεις για να spam-μάρεις το Punish button, αν και προσφέρει έμμεσα ικανοποίηση σε πολλούς που προυπήρξαν "θύματα" των leavers/afkers και intentional feeders.

Συμμετέχεις για να εκδικάζεις αντικειμενικά την κάθε περίπτωση, με απώτερο σκοπό μία καλύτερη LoL community. Και μιας και πέρασε το "μπαλάκι" στο Tribunal, περιμένω απόψεις για το συγκεκριμένο σύστημα
.

#202 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 26 June 2011 - 02:18

Και μιας και πέρασε το "μπαλάκι" στο Tribunal, περιμένω απόψεις για το συγκεκριμένο σύστημα.

Εμένα προσωπικά μου αρέσει γιατί πέφτουν (θέλω να ελπίζω) punishments εκεί που πρέπει . Αρκεί να μην μπαίνει κόσμος μέσα και να πατάει punish για troll όπως λέει ο Zentsugi . Αλλά δεν νομίζω να φας άδικο punish γιατί όσα έχω δει μέχρι τώρα ο παίχτης είχε reports σε πολλά games , οπότε και σε ένα game να φάει άδικο report δεν νομίζω να τον στέλνουν tribunal . Εγώ συνήθως κάνω punish τα leaves/afk , feeding , τώρα για τίποτα μπινελίκια αν είναι πολλά και όλη την ώρα πατάω punish αν είναι ξέρω γω ένα fu σε όλο το game πατάω skip.

#203 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 26 June 2011 - 02:49

Εγω απ' οτι φαινεται, αντι να τρολλαρω αυτους τρολλαρα εσας... Ολο κι ολο 10-11 cases εχω δει και δεν πετυχα κανενα αθωο... ειδα εναν με σκορ 0-42.. Ε εκει σπαμμαρεις punish. Ισως φταιει ο τροπος που το ειπα αλλα δεν εννοουσα οτι σπαμμαρω εγω το punish, ηθελα να πω οτι απλα μπορεις να το κανεις.

#204 Shade D. Slayer

Shade D. Slayer

Starting...

• Members
  • 16 posts

Posted 27 June 2011 - 00:03

Youtube Video

γινονται ομως και τετοια σκηνικα οταν πατωνει η ομαδα
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels.

The .aNiMe//GR Team

#205 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 27 June 2011 - 01:54

Youtube Video

Απλα και ελληνικα:kakaka:,αν και μ φενετε οτι με "βαρια καρδια" το εκανε το video λες και καποιος τον εβαλε να το κανει.:hihi2:
Posted Image

#206 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 27 June 2011 - 02:36

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=GlO-oFiOJJk&feature=related[/YOUTUBE]
Απλα και ελληνικα:kakaka:,αν και μ φενετε οτι με "βαρια καρδια" το εκανε το video λες και καποιος τον εβαλε να το κανει.:hihi2:

Μα έχει μια βαρεμάρα, μια βαρεμάρα XD
Πάντως με το Skin Installer Ultimate είναι πιο εύκολο. Αν και αυτό είχε ήδη έτοιμα κάποια, και αρχικά έβλεπα τον Shen ως Shadow. Έρχινα ένα γέλιο, μα ένα γέλιο. Και αν κάποιος είχε άλλο skin ξέρω γω αγορασμένο ως Sonic. Δεν μπορούσα να κρατηθώ από τα γέλια από το πόσο γελοίο φαινότανε.

#207 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 27 June 2011 - 10:30

Μα έχει μια βαρεμάρα, μια βαρεμάρα XD
Πάντως με το Skin Installer Ultimate είναι πιο εύκολο. Αν και αυτό είχε ήδη έτοιμα κάποια, και αρχικά έβλεπα τον Shen ως Shadow. Έρχινα ένα γέλιο, μα ένα γέλιο. Και αν κάποιος είχε άλλο skin ξέρω γω αγορασμένο ως Sonic. Δεν μπορούσα να κρατηθώ από τα γέλια από το πόσο γελοίο φαινότανε.

Καλα μωρε , μπορει να μιλάει έτσι μην τον παρεξηγείτε τον ανθρωπο :kakaka:

Παιδιά , πειτε λιγο Summoners names να σας βαλω :P

v4kFmx.png

#208 Ajairisu

Ajairisu

To weeb is to weep

• Members
  • 39 posts

Posted 27 June 2011 - 11:05

Εγω απ' οτι φαινεται, αντι να τρολλαρω αυτους τρολλαρα εσας... Ολο κι ολο 10-11 cases εχω δει και δεν πετυχα κανενα αθωο... ειδα εναν με σκορ 0-42.. Ε εκει σπαμμαρεις punish. Ισως φταιει ο τροπος που το ειπα αλλα δεν εννοουσα οτι σπαμμαρω εγω το punish, ηθελα να πω οτι απλα μπορεις να το κανεις.

Δυστυχώς, ώρες ώρες είμαι επιρρεπείς στο trolling xD. Summoner name μου είναι Gillespie, 2 ακόμη wins για να φτάσω αισίως τα 400. :joyful:

Edit: Της βγάζω το καπέλο της Riot, είναι η δεύτερη φορά που προσφέρει ένα σεβαστό ποσό σε RP , για την εξιλέωση της λόγω ελλιπών services. Τώρα μπορώ να πάρω επιτέλους την Nurse Akali. :kill4u:

Edited by Ajairisu, 27 June 2011 - 12:23.

#209 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 28 June 2011 - 03:38

550 RP for free,am i dreaming:lovulovu:
Αν και σε καποιους φιλους μου δεν τα εβαλαν ακομα.
Posted Image

#210 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 28 June 2011 - 09:39

Δεν τα εχω παρει ακομα....

v4kFmx.png