Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1921 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2012 - 03:14

On another note επειδή έπαιξα με ένα μικρότερο account σήμερα έμεινα λίγο άναυδη. Παιχνίδι με accounts από lv6 έως 15 να είναι καλύτερο από τα level30 που παίζω. Όχι μόνο σε συμπεριφορά που ούτε γκρίνια ούτε βρισίδια ούτε afkers ούτε τίποτα είχα αλλά και καλύτεροι παίκτες σε κάποιες περιπτώσεις. Like really. Σε αντίθεση πχ με ένα παιχνίδι που έκανα πριν λίγο που η αντίπαλη ομάδα έπρεπε να παίζει με bots. Είχαμε μία Katarina mid lane που είχε την μανία να μπαίνει με ulti σε teamfight που υπάρχει επιθετικό και ταισμένο support Soraka (το carry μου είχε φάει τα κέρατά του οπότε τσίμπησα και εγώ κάτι). Και όταν την έκανα interrupt και ψόφαγε να μην καταλαβαίνει τι έχει συμβεί κιόλας.

Δηλαδή οκ συγκρίνω τις δύο περιπτώσεις και πραγματικά αρχίζω και πιστεύω ότι έχει μπερδέψει η Riot τα accounts μου.

#1922 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2012 - 16:44

ειναι απλο. low level δεν υπαρχουν πια. συνηθως ειναι smurfs σ αυτα τα level και πιο σπανια main accounts . αυτους τους ενδιαφερει να ανεβασουν γρηγορα γρηγορα level για να αρχισουν τα ranked.
Leave the drama for yo mama.

#1923 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2012 - 17:36

Και Katarina επίσης επιλέγεται συχνά. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βλέπουμε καθόλου Mordekaiser, θεωρείται ότι υστερεί για υψηλό επίπεδο;

Γιατι ο mordekaiser δεν εχει ουτε crowd control skills, ουτε mobility οποτε με το που θα σε κανουν gank ξοδευεις flash. Επισης τα abilities του ειναι short range aoe πραγμα που σημαινει οτι πρεπει να τα κανεις για να παρεις farm, δηλαδη κανεις overextend και μονο που φαρμαρεις. Ασε που η ultimate του δεν αξιζει αν ξερεις να κρατιεσαι μακρια. Γενικα δεν αξιζει στα υψηλοτερα elo καθολου. Οπως και ο Master yi, πιθανως να τον δεις να θεριζει σε μικρα elo (<1200) αλλα ειναι σχεδον τραγικος στα υψηλοτερα γιατι αρκει να του κανεις ενα stun/root/slow και τον κανεις burst μετα.

Η Katarina παίζεται αρκετά συχνά σε τουρνουά τέτοιου επιπεδου. Σιμέρa είδα να την χρησιμοποιούν και μάλιστα εναντίον Diana που υποτίθεται την καταστρέφει την Katarina. Τώρα με τι σειρά έγιναν τα picks δεν ξέρω αλλα anyways. Επίσης στα high έλω streams που βλέπω η Katarina είναι πιο συχνά banned ακόμα και από Shen.

Ειναι συχνο pick λογω του team composition που θελουνε. Η κατα θελει τα resets στα cooldowns της Επειδη ομως ειναι ευαισθητη σε cc πρεπει να περιμενει να μπει στο fight ειτε αφου καποιος απο τους αντιπαλους να ειναι low health ειτε αφου ξοδεψουν τα cc τους (εκτος και αν εχει στο team της καποιον με μεγαλο aoe cc οπως amumu, οποτε και μπαινει αφοβα μετα την ulti του), Τετοιο composition κανανε και οι m5 με τον master yi του alex ich που κανει πολυ καλο snowball στα teamfights γιατι αν πεσει ενας γρηγορα, θα πεσουν και οι υπολοιποι σχεδον παντα.

Παρεμπιπτόντως είδαμε και Elisse σε αυτό το τουρνουά. Την έπαιξαν top και την έντυσαν με magic penetration και μπόλικο armour. Λογικό, αφού το q της(καί στις δυο μορφές) προκαλεί % ζημιά.
Αν και όταν μου δοθεί η ευκαιρία θα την παίξω με παρόμοιο τρόπο. Να που μαθαίνω και κάτι παρακολουθώντας τους επαγγελματίες!

Ειναι το μονο viable build για την elise. Armor + magic penetration (Haunting Guise/Malady αναλογα πως παιζεις και frozen heart απαραιτητο).
Αν και εδω που τα λεμε δεν ηταν τοσο καλο pick στο συγκεκριμενο game αν σκεφτεις πως και οι σχολιαστες σχεδον γελουσαν μαζι τους καθως ηταν 3-4k gold πισω στο 7ο-8ο λεπτο.

δεν ξερω τι λες φιλε μου ζεντ.... αλλα εφαγα ενα μισι χιλιαρικο ranked games στη προηγουμενη σεζον στη μαπα. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Γλυκος και Βιβλικος οπως ειπε καποιος. οταν μου μπαινει ο αλλος 1300 ελο λαστ πικ... τι να ΚΑΑΑΝΩΩΩ

Μου φαινεται τοτε οτι δεν επαιζες ranked στην αρχη της season 2. Εβλεπες ολους τους snowball ηρωες (talon, renekton και αλλους τετοιους) απο τους high elo που τους κατεβασαν (τοτε επεφτες ποιο πολυ στο τελος γιατι ηταν [1200 + το elo σου]/2 η φορμουλα για το elo reset). Οποτε σκεψου οτι ηταν παλι ετσι. Αλλα η λυση ειναι απλη: περιμενε να αρχισει η season 3 πριν ξεκινησεις τα ranked. Παιζε 1-2 μεχρι τοτε καθε μερα (αν παιζεις πολλα games). Εξαλλου αν εισαι καλος αργα η γρηγορα θα ανεβεις. Και εμενα ενας φιλος μου που ηταν platinum τωρα ειναι στα 1400-1500 ανεβοκατεβαινει.
Αυτο που ειπα ειναι το καλυτερο για το last pick. Γιατι σκεψου οτι το μικροτερο elo θα εχει σχεδον παντα μειωνεκτημα στο lane του εκτος και αν εχει καλυτερο pick.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 02 Δεκέμβριος 2012 - 17:45

#1924 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2012 - 19:09

εκανα quatra χθες με ryze :D ...λιγο ηθελα για penta αλλα δεν παραπονιεμε :P

#1925 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2012 - 19:58

Με τον Ryze είναι εύκολο, τρελό burst με χαμηλά cooldowns, αγαπάμε. Do it with Garen και πες μου αποτελέσματα, στείλε και βίντεο για να έχουμε να το θυμόμαστε.

#1926 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2012 - 23:04

+aoe damage που είναι και το πιο σημαντικό βασικά για multikill lol.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jorg: 04 Δεκέμβριος 2012 - 01:54

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1927 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2012 - 02:58

Μην τον ακούτε τον Jorg, παίζει Dota 2

#1928 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2012 - 15:31

το παρατησα το LoL προς το παρον . και ναι , αργα η γρηγορα ανεβαινεις.
παιζω STAR WARDS THE OLD SUPPORTER online
Leave the drama for yo mama.

#1929 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2012 - 23:08

Δοκίμασα και τον Ζεντ. Διάβαζα αρκετούς να γράφουν ότι του τελειώνει γρήγορα η ενέργεια. Λογικό, από τη στιγμή που το Ε έχει πολύ χαμηλό cd και μπορείς να το σπαμάρεις συνεχώς.
Δεν μου άρεσαν τα ad scalings στις ικανότητές του. Σε συνδυασμό με το passive του W που του δίνει αυξημένο ad τείνω προς tanky builds. Επίσης το λογικό είναι να ενεργοποιείς την ult μόνο όταν είναι γεμάτη η μπάρα ενέργειας για να μεγιστοποιηθεί η ζημιά της.

Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα από το γεγονός ότι τα Q και Ε είναι ιδιαίτερα απλοϊκά. Νίντζα όπως οι Shen και Ακαλι έχουν στο q τους και μια δεύτερη ιδιότητα(heal και πρόσθετη ζημιά αντίστοιχα), ο Ζεντ δεν έχει τίποτα. Μόνο η σκιά του(W) δίνει τη δυνατότητα για συνδυασμούς και αυτή έχει τόσο τεράστιο cd που ζήτημα είναι να προλάβεις να τους βγάλεις έστω και μια φορά.

Όλα αυτά από τη σκοπιά ενός αρχάριου παίκτη Ζεντ. Έχω πολύ περισσότερες προσδοκίες από τους δυο επερχόμενους champs(γοργόνα και ίσως δεύτερη δράκαινα σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες).

Και ο Ryze δεν θα έχει παράπονο από το Iceborn Gauntlet. Θα μοιράσει ακόμα περισσότερο πόνο με το νέο update.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos1451: 04 Δεκέμβριος 2012 - 23:12

#1930 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2012 - 02:30

με φαινετε πως αρχιζει να μοιαζει ολο και πιο πολυ στη ντοτα με τισ καινουργιες αλλαγες και σαν να χανετε περρισοτερο η ισοροπια του παιχνιδιου :/

#1931 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2012 - 04:55

Δοκίμασα και τον Ζεντ. Διάβαζα αρκετούς να γράφουν ότι του τελειώνει γρήγορα η ενέργεια. Λογικό, από τη στιγμή που το Ε έχει πολύ χαμηλό cd και μπορείς να το σπαμάρεις συνεχώς.
Δεν μου άρεσαν τα ad scalings στις ικανότητές του. Σε συνδυασμό με το passive του W που του δίνει αυξημένο ad τείνω προς tanky builds. Επίσης το λογικό είναι να ενεργοποιείς την ult μόνο όταν είναι γεμάτη η μπάρα ενέργειας για να μεγιστοποιηθεί η ζημιά της.

Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα από το γεγονός ότι τα Q και Ε είναι ιδιαίτερα απλοϊκά. Νίντζα όπως οι Shen και Ακαλι έχουν στο q τους και μια δεύτερη ιδιότητα(heal και πρόσθετη ζημιά αντίστοιχα), ο Ζεντ δεν έχει τίποτα. Μόνο η σκιά του(W) δίνει τη δυνατότητα για συνδυασμούς και αυτή έχει τόσο τεράστιο cd που ζήτημα είναι να προλάβεις να τους βγάλεις έστω και μια φορά.

Όλα αυτά από τη σκοπιά ενός αρχάριου παίκτη Ζεντ. Έχω πολύ περισσότερες προσδοκίες από τους δυο επερχόμενους champs(γοργόνα και ίσως δεύτερη δράκαινα σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες).

Και ο Ryze δεν θα έχει παράπονο από το Iceborn Gauntlet. Θα μοιράσει ακόμα περισσότερο πόνο με το νέο update.

Το W του Zed δεν έχει τόσο χάλια cd αν σκεφτείς το E του μέσα σε teamfight. Και γω μία φορά έπαιξα, και μου παραφάνηκε εύκολος σε χειρισμό.

Επίσης και μένα μου άρεσε άπειρα το Iceborn Gauntlet για Ryze. Aπλά θα χάνει το ωραίο tankyness που είχε έναντι άλλων apc. Τουλάχιστον τώρα το Frozen Heart δεν θα είναι τόσο μονόδρομος όσο ήταν.

με φαινετε πως αρχιζει να μοιαζει ολο και πιο πολυ στη ντοτα με τισ καινουργιες αλλαγες και σαν να χανετε περρισοτερο η ισοροπια του παιχνιδιου :/

Τι σε χάλασε σε θέμα ισορροπίας? Δυσκολότερη ζούγκλα που απαιτεί παραπάνω dedication, νέα items για τους εν λόγω dedicated junglers, και άλλες μικροαλλαγές.

Εγώ προσωπικά χάρηκα για το nerf του Heart of Gold. Είχα σιχαθεί πια να βλέπω τόσο κόσμο να το βγάζει. Τέσσερα gp10 items, και αυτό καταλάμβανε τουλάχιστον το 40% των επιλογών.

#1932 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2012 - 15:18

Αχ... Ναι... επιτέλους dedicated slow για τον Ryze χωρίς να χρειάζεται τόσο το tankiness...

#1933 Taro

Taro

Evil goat...

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:
  • Location(-∞,+∞)

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2012 - 17:46

Είδα το update. 'ντάξει καλό ήταν. Ωραίο store... ωραια items... αλλά γιατί το Force of Nature να πάρει πόδι... ?! :cry5: Ήταν μακράν το πιο όμορφο αισθητικά item...
And yep...διαλέγω τους champs που θα παίξω από την εξωτερική εμφάνιση... (κυρίως) χΔ

Επίσης να αναφέρω ένα πρόβλημα που έχω. Πριν 5 μέρες καθώς ήμουν σε game έσβηνε το λάπτοπ. (ιρι you mad?) Έσπασα το παγκόσμιο ρεκόρ disconnect-reconnect. Τέλος πάντων... αρχικά πίστεψα πως το ανεμιστηράκι έχει το πρόβληβα αλλά παρατηρησα οτι λειτουργεί. Πιο συγκεκριμενα, το λαπτοπ σβηνει μόνο όταν έχω το λολ ανοικτό... Αν εχει να μου προτείνει κανείς τιποτα...πμ.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1934 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2012 - 17:55

Εξωτερικός ανεμιστήρας.

#1935 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2012 - 17:57

Mah masteries.... Riot Stahp!!!!!

Posted Image

Ποιός ξαναφτιάχνει masteries ρε γαμώτο. Και από τα items θρηνώ για το Bloodrazor. ):

Αlso Nami freaking when? Και γιατί δεν της κανανε ούτε ένα έξτρα skin? Όχι ότι θα το έπαιρνα αλλά κρίμα είναι.