Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1831 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 01 November 2012 - 13:09

Αν έκανε περισσότερους κλόνους θα μου κινούσε πιο πολύ το ενδιαφέρον.
Επίσης Shredder.
Και μοίαζει και με τον εχθρό των τριών ήδη γνωστών ninja.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1832 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 03 November 2012 - 15:12

Διaφωνω περι νaυτιλο ... ενaς επι8ετικος jungler μπορει νa τον aφησει lvl5 ως το 20 :D (πχ lee, noc , udyr etc )

Κaι ποσους aπο aυτους πετυχaινεις στο solo queue πες μου... Εγω σπaνιa bλεπω κaποιους νa κaνουν aποτελεσμaτικο counter-jungling.

Φaίνετaι είσaι τυχερός που δεν σε έχει πιάσει late game κaλός feedarisμένος shaco νa μην ξέρεις που νa κρυφτείς. Σπάνιοι μεν aλλά aν θέλουν σε κόbουν σaν bούτυρο.

Btw η Elise πaίζει νa είνaι το δεύτερο refund που θa κάνω μετά τον Jayce.

Aυτο εινaι το θεμa. Σε επιaσε μονη σου ή δεν σε bοηθησε το team σου.

Κaι η elise εινaι aρκετa δυνaτο solo top με frozen heart κaι magic penetration items (malady, haunting guise, abyssal, κ.ο.κ.)

EDIT: Γιa κaποιο λογο μου aλλaζει τa a aπο ελληνικa σε λaτινικa το ιδιο κaι με το b οσες φορες κaι aν τa διορθωσω.

Edited by Zentsugi, 03 November 2012 - 15:37.

#1833 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 posts
  • LocationAthens

Posted 03 November 2012 - 19:35

στο soloq του 1800-2000 μιa χaρa πετυχaινa κaποιους κaλους junglers.
Leave the drama for yo mama.

#1834 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 posts
  • LocationAthens

Posted 06 November 2012 - 23:37

Ειδατε τις καινουριες αλλαγες στο παιχνιδι που σκεφτονται να κανουν ?

#1835 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 07 November 2012 - 00:08

Όχι, μιλά μας γι'αυτές ή δώσε λινκ

#1836 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 November 2012 - 01:00

Ακουσα για το Twisted Treeline αλλά τον σιχαίνομαι αυτόν τον χάρτη οπότε δεν με νοιάζει.

Btw πριν λίγο άκουσα μετά από game ότι η LeBlanc δεν είναι καλός mid champion και ότι είναι weak. Τι να πω, αν εννοούμε ότι δεν μπορεί να solarei baron και όταν την συναντάς ζεις 3 δευτερόλεπτα (2,5 αν είναι πολύ pro) αντί για 1, ναι τότε ένα buff το χρειάζεται. :P

Quite honestly εκτός από gallio τα μοναδικά counter picks που μπορώ να σκεφτώ για την le blanc από μάγους είναι η Diana και αν θέλουμε να της χαλάσουμε το παιχνίδι πάμε το όποιο mid έχουμε σε lane και της πετάμε talon.

#1837 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 07 November 2012 - 01:16

Ακουσα για το Twisted Treeline αλλά τον σιχαίνομαι αυτόν τον χάρτη οπότε δεν με νοιάζει.

Btw πριν λίγο άκουσα μετά από game ότι η LeBlanc δεν είναι καλός mid champion και ότι είναι weak. Τι να πω, αν εννοούμε ότι δεν μπορεί να solarei baron και όταν την συναντάς ζεις 3 δευτερόλεπτα (2,5 αν είναι πολύ pro) αντί για 1, ναι τότε ένα buff το χρειάζεται. :P

Quite honestly εκτός από gallio τα μοναδικά counter picks που μπορώ να σκεφτώ για την le blanc από μάγους είναι η Diana και αν θέλουμε να της χαλάσουμε το παιχνίδι πάμε το όποιο mid έχουμε σε lane και της πετάμε talon.

Καλή είναι ,στο early όμως.Στα massive μέσα δεν κάνει σχεδόν τίποτα αφού θα κάνει όλα τα spell της για ένα άτομο μόνο(φαντάσου οτι χειροτερεύει άμα αποτύχει στο να τον σκοτώσει επιτόπου,πχ άμα έχει ο αντίπαλος πολύ mr ή guardian 's angel).Και εκεί είναι το βασικό μειωνέκτημα της(και ο λόγος που δεν την έχουμε δει να την παίρνουν σε πρωταθλήματα).

Edited by zennith666, 07 November 2012 - 01:18.

Posted Image

#1838 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 posts
  • LocationAthens

Posted 07 November 2012 - 01:46

http://eune.leagueoflegends.com/node/8596

να τι θα αλλαξουν πανω κατω.

#1839 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 November 2012 - 14:02

Νομίζω μία χαρά κάνει πράγματα και στο massive η LB. Καταρχάς περα από το ότι μπορεί να ξεκοιλιάσει το αντίπαλο ap/ad carry μέσα σε δευτερόλεπτα αφήνοντας την ομάδα ελεύθερη να κάνει focus αλλού, ακόμη και χωρίς το πλήρες combo q+r+w+e αφενός κάνει τρομερό damage και αφετέρου έχει cc που χρησιμεύει όσο λίγα. Το q της έχει πολύ μικρό cd τρομερό range και με κανα blue + blue potion ουσιαστικά το έχεις όποτε θέλεις, παρέχοντας silence και με το e έχεις και root. Kαι αν προσέχεις και λίγο μπορείς να κάνεις pick up όποιον δύσμοιρο πάει να φύγει και νομίζει ότι γλίτωσε. Σε όλα αυτά μπορω να προσθέσω το ότι προσωπικά της βγάζω deathfire οπότε έχω και το active για τα tanks.

Στην χειρότερη περίπτωση σε κάνουν focus τους αφήνεις να σε κυνηγάνε κάνεις w+r απανωτά και μετά πάλι w (δεδομένου ότι έχετε καλύψει μία απόσταση) και άστους να ψάχνονται. Λίγο να νιώθει το team σου έχει πάρα κανά kill ενώ οι άλλοι κυνηγάνε σαν τα βλαμμένα.

Επίσης τα ganks της LB είναι το πιο αστείο πράγμα ever. Mπαίνει σκοτωνει σε δευτερόλεπτα και μετά πάλι πίσω στο lane της κιουρία. Και αφήνεις τους αντίπαλους να κράζουν το mid τους για ss.

#1840 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 07 November 2012 - 14:12

spellvamp στη lb καλό ή κακό; Προσωπικά τείνω στο καλό χάρη στα χαμηλά της cds.

Jungle Sejuani πώς σας φαίνεται; Μαξάρεις το w για εύκολη εξόντωση των camps, έχεις και το q για εύκολα ganks. Lifesteal παίρνει; Ή είναι προτιμότερα τα αντικείμενα που δίνουν gold;

#1841 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 November 2012 - 14:30

Spell vamp στην LB δεν έχω δοκιμάσει. Κάτι δεν μου κολλάει. Προτιμώ να της δώσω health με rylais και αν χρειαστεί (αν υπάρχει κανάς karthus πχ) με banshees γιατί μου φαίνονται πιο χρήσιμα.

#1842 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 07 November 2012 - 14:59

Jungle Sejuani πώς σας φαίνεται; Μαξάρεις το w για εύκολη εξόντωση των camps, έχεις και το q για εύκολα ganks. Lifesteal παίρνει; Ή είναι προτιμότερα τα αντικείμενα που δίνουν gold;

Το Sejuani jungle λέει, όσο και αν θεωρούν άχρηστη την συγκεκριμένη Champion. Δεν έχω παίξει ποτέ, αλλά επειδή έπαιζε συνεχώς ένας φίλος έβλεπα πόσο καλή είναι. Μπορούν εύκολα όμως να της καταστρέψουν το jungle και να την αφήσουν πίσω σε σχέση με άλλους champs. Αυτό που λες ισχύει. Προτιμότερα είναι τα αντικείμενα για gold, έτσι πιστεύω και έτσι έχω δει. Τα αντικείμενα που βλέπω σε Nautilus συνήθως για αρχικά, αυτά βλέπω και σε Sejuani.

#1843 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 07 November 2012 - 16:52

Η Sejuani είναι κατά κόρον jungler player οπότε μην το ρωτάς καν :D .

Όσο για το spell vamp στην LB.Ούτε κατα διάνοια.Είναι τόσο squishy ου προτειμότερο να επενδύσεις σε magic pene (abyssal και void staff) παρά το spell vamp. Σε απλά μαθηματικά όσο damage και να κάνεις θα σου δώσει όσο hp χρειάζεσαι για να αντέξεις ακόμα ένα normal hit από το carry το απέναντι (δεν μιλάω για critical-trinity enchanted hit βεβαίως...άστο).Το rylai's είναι ψιλομονόδρομος στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Νομίζω μία χαρά κάνει πράγματα και στο massive η LB. Καταρχάς περα από το ότι μπορεί να ξεκοιλιάσει το αντίπαλο ap/ad carry μέσα σε δευτερόλεπτα αφήνοντας την ομάδα ελεύθερη να κάνει focus αλλού, ακόμη και χωρίς το πλήρες combo q+r+w+e αφενός κάνει τρομερό damage και αφετέρου έχει cc που χρησιμεύει όσο λίγα. Το q της έχει πολύ μικρό cd τρομερό range και με κανα blue + blue potion ουσιαστικά το έχεις όποτε θέλεις, παρέχοντας silence και με το e έχεις και root. Kαι αν προσέχεις και λίγο μπορείς να κάνεις pick up όποιον δύσμοιρο πάει να φύγει και νομίζει ότι γλίτωσε. Σε όλα αυτά μπορω να προσθέσω το ότι προσωπικά της βγάζω deathfire οπότε έχω και το active για τα tanks.

Στην χειρότερη περίπτωση σε κάνουν focus τους αφήνεις να σε κυνηγάνε κάνεις w+r απανωτά και μετά πάλι w (δεδομένου ότι έχετε καλύψει μία απόσταση) και άστους να ψάχνονται. Λίγο να νιώθει το team σου έχει πάρα κανά kill ενώ οι άλλοι κυνηγάνε σαν τα βλαμμένα.

Επίσης τα ganks της LB είναι το πιο αστείο πράγμα ever. Mπαίνει σκοτωνει σε δευτερόλεπτα και μετά πάλι πίσω στο lane της κιουρία. Και αφήνεις τους αντίπαλους να κράζουν το mid τους για ss.

Συμφωνώ για το damage της. Καθόλου χρήσιμο όμως γιατί δεν έχει καθόλου survivability.
Αναλυτικά :
Προφανώς και το αντίπαλο carry θα είναι προστατευμένο στον κίνδυνο μιας αντίπαλης LB(πάντα μιλάμε για αντιπάλους με εγκέφαλο,έτσι ;)). Που σημαίνει ότι θα πρέπει να χαλάσεις το w σου για να φτάσεις το αντίπαλο carry.Με το q+r combo που σου μένει λοιπόν το damage είναι σημαντικά λιγότερο από αυτό που ισχυρίζεσαι ότι έχει πιο πάνω.Στην καλύτερη περίπτωση δεν θα έχεις κάποιον disabler απέναντι να σε αναχαιτίσει στην πορεία.Στην αντίθετη απλά θα φας stun πριν προλάβεις να γυρίσεις και το carry θα σε σβήσει.Και στις δύο περιπτώσεις έχεις χάσει την ευκαιρία σου να φας το αντίπαλο carry και έχεις αφήσει την ομάδα σου σε 4v5 αφού για τα επόμενα 3-5 sec δεν θα έχεις ούτε πρώτη να κάνεις (και να έχεις βέβαια απλά θα τρέχεις μην σε πιάσουν(ένας θα σε κυνηγήσει όχι όλο το team) γιατί θα έχεις χαλάσει το W) ή απλά θα είσαι νεκρή.
Για το cc της διαφωνώ καθέτως.Είναι ένα root που θέλει και 2 sec για να πιάσει.Που σημαίνει ότι ο οποιος δίποτε range carry συνεχίζει να σε βαράει ανενόχλητος.(Δεν σχολιάζω το σχετικά μεγάλο cd του)
Πολύ καλή η τακτική το roaming δεν λέω.Αλλά πρέπει να επιτύχει το gank για να ισχύει αυτό.(Ένα καλό warding απλά σου λέει όχι στο gank). Έπισης πρέπει να νικάς το lane σου για να το κάνεις αυτό.Άμα το κάνεις ακαταλόγιστα θα μείνεις πολύ πίσω σε farm και το αντίπαλο mid απλά θα σε περάσει στο lvl και στο farm.Μην ξεχνάς ότι το kill το παίρνει ένας,οπότε κάποιος από τους δύο σας (ανάλογα το lane που θα gankareis ) θα μείνει πίσω.
Οπότε έχουμε στο mid lane σε ισότιμες σχετικά ομάδες έχουμε ένα ap carry που μπορεί να βγάζει αρκετό damage μεν αλλά δεν θα κάνει τίποτα άλλο μέσα στο fight.Στην καλύτερη περίπτωση θα καταφέρεις να φας κάποιον με συνεργασία του team σου και θα πρέπει να βασιστείς στους άλλους για κερδίσετε το massive και να επιβιώσεις.Στην χειρότερη απλά θα είσαι κυριολεκτικά άχρηστη αφού θα σβήσεις στο πρώτο δευτερόλεπτο του massive(θα φας απλά ένα ωραίοτατό focus) και θα αφήσεις το team σου να παίζει 4v5.
Θα πρέπει να έχεις ένα πολύ καλό παιχνίδι για να αντισταθμίσεις αυτά τα μειονεκτήματα που σημαίνει ότι να σε έχουν feedarei ασύστολα στο early.
Όσο για το deathfire grasp δεν συμφωνώ τώρα με το nerf.Έχεις καλύτερα πράγματα να βγάλεις στα παρόμοια λεφτά.Και μην το φτιάχνεις με το σκεπτικό να το ρίξεις στο tank.
Τελικά έχουμε ένα weak ap carry που σε σχέση με μία ahri ,cassiopeia ,anivia κ.ο.κ. έχει λιγότερο cc/survivability.
(κατά την γνώμη μου αυτό το θυσιάζω damage για mobility ή το ανάποδο που έχει η LB δεν μου αρέσει καθόλου)

Edited by zennith666, 07 November 2012 - 16:55.

Posted Image

#1844 yoshi4

yoshi4

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 07 November 2012 - 18:22

Το θέμα με τη lb είναι ότι δε μπορεί να φαρμάρει εύκολα, οπότε για να την κερδίσεις απλά πουσάρεις όλη την ώρα (πχ. μια anivia μετά τα 6 μπορεί να καθαρίσει το wave με ulti+q. Ακόμη κ ο karthus που χάνει από lb μπορεί να φαρμάρει από μακριά με το q του.) Έτσι μένει απασχολημένη κ δε μπορεί να gankάρει άλλα lanes. Βέβαια αν ξέρεις να παίζεις ένα χαρακτήρα πολύ καλά γίνεται να κερδίσεις σχεδόν οποιοδήποτε matchup...

#1845 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 November 2012 - 19:00

Lol zennith το κάνεις να ακούγεται είτε ότι η LeBlanc η ίδια είναι ηλίθια είτε ότι δεν έχει team ή ότι παίζει με μπαμπουϊνους απέναντι σε ένα super και εξαιρετικά συντονισμένο team. Σε αυτήν την περίπτωση όλα τα ap carries έχουν πρόβλημα και κανείς δεν μπορει να σηκώσει τέτοιο game μόνος του. Για να μην μείνω σε γενικότητες όμως εξηγούμαι.

Έστω ότι το αντίπαλο ad carry είναι καλά προστατευμένο το οποίο πολύ σωστά λες ότι γίνεται στις καλές ομάδες και το οποίο το δέχομαι. Θα υπάρχει ένα ap carry/disabler το οποίο θα μπορείς να κάνεις focus και ακόμη και στην περίπτωση που έχουν μπει μπροστά οι πιο δυνατοί μπορείς να λειτουργήσεις συνεργατικά με κάποιον teamate και να βγάλετε έναν παίκτη μέσα σε δευτερόπτα. Κάτι τέτοιο στις περισσότερες περιπτώσεις των ap carries θέλει να έχουν τρομερή υπεροχή σε level και kills για να συμβεί. Αν υπάρχει δυνατός disabler έχεις προνοήσει και αλλάζεις το build σου ανάλογα. Get a banshees save a life. Λές ότι τα cds της είναι μεγάλα. Εγώ θα πω όχι και τόσο. Σε αντιπαραβολή με την Αhri πχ που ανέφερες με το charm θα πω ότι έχει cd 12 secs ενώ το e της Lb 10 και έχει και μεγαλύτερη διάρκεια. Ακόμη και αν λάβουμε υπόψην ότι θέλει δύο δεύτερα για να πιάσει στο μεσοδιάστημα έχει και slow και μπορείς να απομακρυνθείς σε ένα σεβαστό range ενώ ο άλλος είναι ακόμη δεμένος. Σε όλα αυτά να προσθέσουμε το γεγονός ότι έχει και το mute κάτι που ούτε η Ahri ούτε η Cass δεν έχουν ενώ το αντίστοιχο cc του anivia είναι εξαιρετικά δύσκολο να πετύχει.

Τα όσα λες για το roaming ισχύουν λίγο πολύ για όλους τους champions και θα πω αυτά τα οποία μου έχεις πει και εσύ σε ανάλογες περιπτώσεις. Πρέπει το ίδιο το lane να φροντίζει να είναι καθαρό από wards κατά πρώτο λόγο, για να διευκολύνει όχι την LB αλλά τον ίδιο τους τον Jungler πρώτα από όλα. Κατά δεύτερο λόγο όπως έχεις πει και εσύ στο παρελθόν ακόμη και assist να πάρει ένας από τους δύο σας είναι και χρηματικό και xp boost και τρίτο αλλά καθόλου αμελητέο επιτρέπει να ελέγξουν καλύτερα το lane τους. Αυτό το οποίο δέχομαι εντούτοις ότι αποτελεί πρόβλημα είναι το farming. Kαι το έχω δυο φορές προσωπικά γιατί δεν φαρμάρω σωστά to begin with. Αλλά παίρνει τόσα kills η LB που πραγματικά με ένα kage's lucky pick ισοβαθμίζει άνετα. Πρόσφατα είχα έναν απίστευτο Karthus απέναντι, που παίζει να ήταν από τους λίγους που αναιρούν τον χαρακτηρισμό " R champion" στον χαρακτήρα ο οποίος είχε farmarei τα κέρατά του και είχε και kills. Ε και πάλι ήταν 1,5 combo υπόθεση απέναντι σε μία underfarmed LB η οποία όμως είχε σκοτώσει ολο το αντίπαλο team από δύο φορές τον καθένα. Aνάλογα με το παιχνίδι που έχεις μπορείς να προσαρμόσεις και το build. Eίχα δει παλαιότερα LB με Warmongs η οποία κυριολεκτικά δεν επεφτε με τίποτα και είχε τρελό damage output.

Γενικά το high damage και mobility αλλά low survivability είναι ένα theme το οποίο έχουν πάρα πολλοί χαρακτήρες. Ακόμη και η Ahri που μου την έφερες σαν αντιπαράδειγμα στο πιο πρόσφατο nerf adjustement προς εκείνην την κατεύθυνση κινήθηκε. Σε κάθε χαρακτήρα αν feedaristeis σωστά στο early game μετά δύσκολα πέφτεις. Και να είσαι πιο πολύ early game champion σε καμία περίπτωση δεν καθίστασαι άχρηστος late game. Aκόμη και να χρειαστεί να βασιστείς σε άλλον στην περίπτωση που το υπόλοιπο game δεν σου βγήκε super αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις καμία συμβολή.

Γενικά το mentality για την LB μου θυμίζει λίγο πολύ την συζήτηση για τον Shaco που είχαμε κάτι σελίδες πιο πριν. Δεν ξέρω τι γίνεται στα πρωταθλήματα και την νοοτροπία των τρομερών pro αλλά θυμάμαι ότι μέχρι πριν από λίγο καιρό είχα πρόβλημα να πάρω Evelyn σε pick γιατί την θεωρούσαν σκουπιδι και ξαφνικά η ap evelyn κιόλας έγινε τρομερός Mid champion. Στο μέσο επίπεδο το οποίο βρίσκομαι με την μέση ικανότητά μου ως LB (δεν με θεωρώ pro στον champion γιατί έχω δει πραγματικά τρομαχτικές LB) δεν αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα στο παιχνίδι. Είναι όπως με την Diana. Όποτε θέλω να έχω σίγουρο game την παίρνω.

Oφείλω να πω πάντως ότι θα ήταν πολύ ωραίο να έχεις εσύ δίκιο και όχι εγώ, να το ακούσει η Riot και να της κάνει buff. Δεν θα με χάλαγε κα-θό-λου. XD