Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1816 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2012 - 22:09

Αυτό που λες είναι τραβηγμένο. 150 def είναι αδύνατον εκτός αν είσαι fed. 200 ad ok, αλλά ένας φυσιολογικός Shaco με κανονικό score δεν έχει την αντοχή να κάνει κάτι με αυτό το AD.

Αυτό που λες ότι ένας καλός δεν σώζει ομάδες είναι λάθος. Βέβαια ίσως αν βάλεις και το γεγονός ότι η υπόλοιπη ομάδα είναι άστα να πάνε...Πάντως είμαι σίγουρος ότι έχεις κάνει carry oμάδες που δεν την πάλευαν και τόσο, όπως όλοι μας, απλά επειδή πήρες kills και είχες χαρακτήρα που τράβαγε. Αν είχες π.χ. εσύ το ADC στα teamfights, και θα έπαιρνες τα όποια kills πρέπει φαντάζομαι, και θα πρόσεχες λίγο παραπάνω το potitioning σου μιας και θα σουν κάπως insta-focus...Για Karthus που αναφέρεις στο επόμενο σου post, όσο fed και να είσαι, ούτε το απίστευτο burst άλλων AP έχεις, ούτε escape mechanics. Ακόμα και να κανες initiate επιπέδου ocelote, και πάλι δεν θα είχε νόημα αν οι δικοί σου επεφταν αμέσως μετά.

Επειδή έχετε βαλθεί να βγάλετε τον Shaco άχρηστο .

Λοιπόν 78 Armor και 53 Magic Resist έχει από μόνος του . 68 Armor και 38 Magic Resist από Guardian Angel . 30 Armor από Lantern . Από Runes έχω 13 Armor και 12 Magic Resist . Από masteries 6 Armor . Σύνολο 195 Armor (το 150 ήταν αδύνατο ? ) και 103 Magic Resist χωρίς να είχα ολοκληρωμένο build .

115 Atk Dmg έχει από μόνος του . 23 Atk Dmg από Lantern , 30 από Trinity , 45 από B.F. Sword , 13 Atk Dmg από Runes και Masteries . Σύνολο 226 Atk Dmg (πάλι χωρίς ολοκληρωμένο build ) .

1953 Health από μόνος του , 250 από Trinity . Σύνολο 2203 .

Συν Ability Power , Life Steal , Critical Strike Chance , Armor Penetration , Critical Strike Damage κλπ κλπ .

Έχεις δηλαδή ένα Shaco με 195 Armor , 103 Magic Resist , 2203 Life , 226 Atk Dmg + όλα τα άλλα , ο οποίος δεν έχει ακόμα full build . Ο οποίος άμα βαράει από πίσω σκάει 20% παραπάνω Dmg , έχει skill που το επόμενο hit είναι Crit και σκάει 220% Dmg + το Dmg που στακάρει από Masteries και Infinity . Επίσης έχει το Box που εκτός από extra Dmg κάνει και Fear και έχει το Ulti που αυτόματα προσθέτει άλλον έναν παίχτη ο οποίος κάνει το 75% του Dmg του Shaco και κάνει 600+ Magic Dmg όταν πεθάνει . Ο οποίος έχει το Passive tou GA και με το Q του ξεφεύγει από παντού .

Με ολοκληρωμένο Build θα είχε 300+ Atk Dmg , κάπου στο 50% Critical Chance και αρκετό Armor Penetration .

Πραγματικά πες μου , πως είναι άχρηστος στο late game ?

Για τον Karthus που μου λες , απλά ορμάς στο tf με W και E και πατάς το Passive του Hourglass . Κάτσε λίγο μέσα στο Ε του με μειωμένο Magic Resist και Slow και μετά πες μου αν έχει Dmg ή όχι . Και αν δεν είναι Burst Dmg το Ulti του , τότε τι ?

Άρα αυτό που λέτε ότι ένας να είναι καλός μπορεί να σηκώσει το παιχνίδι μόνος του δεν ισχύει . Είναι καθαρά ομαδικό παιχνίδι .

#1817 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2012 - 22:50

Δεν ξερω τωρα για τι elo μιλαμε. Πχ. στα 1400 elo πιστευω οτι αν εισαι καλος , μπορεις απλα να κανεις calls , να κανεις stomp to lane σου και κατ'επεκτασην να καθοδηγησεις την ομαδα στην νικη. Τωρα βεβαια 1400 συναντας διαφορα φρουτα. Αν ομως βγαλεις τετοιο score στα 1800-2000 δεν νομιζω να χασεις :P . Οσο για τον σακο. Όντως στα average soloQ μπορεις να κανεις διαφορα με παικτες οπως σακο και εβελην. το θεμα ειναι ομως οτι αν εστω υπαρχει κι ενας αντιπαλος που το νιωθει και κανει τα calls , με εναν σακο δεν θα κανεις πολλα αφου , ουτε Poke θα κανεις , ουτε θα κουβαλησεις οπως ενας kog. τωρα το 29/0 με karthus και το χασες. Τι να σου πω? ειται η ομαδα σου ηταν το παραολυμπιακο team της Γενεβης, ειτε τρολαραν πολυ απλα. αποκλειεται να ειναι τοσο κακοι . Θελω να σου πω πως αυτα που λες ΔΕΝ στεκουν. να χανεις με τετοια score. Υπαρχει καπου κατι το οποιο δεν το αναφερεις :P
Leave the drama for yo mama.

#1818 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2012 - 23:00

Όχι εντάξει αφού ΔΕΝ στέκουν ούτε τα γεγονότα σε πιστεύω .

#1819 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2012 - 23:24

Οχι με 29/0, με 40 (ΚΙ ΟΜΩΣ ΝΑΙ) kill έχω δει παίκτη να χάνει game, και χωρίς να έχει παραπληγική ομάδα. Απλά δεν μπορούσαν να συνεργαστούν καθόλου και τα περιμένανε όλα απ' τον έναν

8w32.jpg

#1820 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2012 - 00:42

Λοιπόν 78 Armor και 53 Magic Resist έχει από μόνος του . 68 Armor και 38 Magic Resist από Guardian Angel . 30 Armor από Lantern . Από Runes έχω 13 Armor και 12 Magic Resist . Από masteries 6 Armor . Σύνολο 195 Armor (το 150 ήταν αδύνατο ? ) και 103 Magic Resist χωρίς να είχα ολοκληρωμένο build .

115 Atk Dmg έχει από μόνος του . 23 Atk Dmg από Lantern , 30 από Trinity , 45 από B.F. Sword , 13 Atk Dmg από Runes και Masteries . Σύνολο 226 Atk Dmg (πάλι χωρίς ολοκληρωμένο build ) .

Συν Ability Power , Life Steal , Critical Strike Chance , Armor Penetration , Critical Strike Damage κλπ κλπ .

Έχεις δηλαδή ένα Shaco με 195 Armor , 103 Magic Resist , 2203 Life , 226 Atk Dmg + όλα τα άλλα , ο οποίος δεν έχει ακόμα full build . Ο οποίος άμα βαράει από πίσω σκάει 20% παραπάνω Dmg , έχει skill που το επόμενο hit είναι Crit και σκάει 220% Dmg + το Dmg που στακάρει από Masteries και Infinity . Επίσης έχει το Box που εκτός από extra Dmg κάνει και Fear και έχει το Ulti που αυτόματα προσθέτει άλλον έναν παίχτη ο οποίος κάνει το 75% του Dmg του Shaco και κάνει 600+ Magic Dmg όταν πεθάνει . Ο οποίος έχει το Passive tou GA και με το Q του ξεφεύγει από παντού .

Με ολοκληρωμένο Build θα είχε 300+ Atk Dmg , κάπου στο 50% Critical Chance και αρκετό Armor Penetration .

Για τον Karthus που μου λες , απλά ορμάς στο tf με W και E και πατάς το Passive του Hourglass . Κάτσε λίγο μέσα στο Ε του με μειωμένο Magic Resist και Slow και μετά πες μου αν έχει Dmg ή όχι . Και αν δεν είναι Burst Dmg το Ulti του , τότε τι ?

Άρα αυτό που λέτε ότι ένας να είναι καλός μπορεί να σηκώσει το παιχνίδι μόνος του δεν ισχύει . Είναι καθαρά ομαδικό παιχνίδι .

Έχεις βαλθεί να μην διαβάζεις αυτά που λέω. Είπα φυσιολογικό score, όχι 20/0. Kαι ναι, αν είναι να βάλεις Trinity+GA στους υπολογισμούς,4+3=7k, ναι ok βγάζεις armor και AD. Με αυτά τα 2 όλοι βγάζουν. Εύκολο ποσό να μαζεύεις σε κάθε παιχνίδι! Mόνο που ακόμα και με αυτό το build, εσύ ως Shaco πάλι πέφτεις εύκολα, ενώ ένας πιο tanky jungler όχι. Τέσπα, δεν χρειάζεται να κάνεις ολόκληρες εκθέσεις για να με πείσεις, εγώ απλά μιλάω με την εμπειρία μου τόσο καιρό και βλέποντας και tourmaments κλπ. Και ο trynd είναι top pick σε κάποιο elo range, αυτό δεν λέει και πολλά. Από κει και πέρα το αν σε βολεύει εσένα ο ήρωας ή όχι είναι άλλο θέμα( και γω π.χ. γουστάρω να παίζω Akali, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι ο ουάου χαρακτήρας.)

Όσο για Karthus, έχει πιο πολύ sustain damage και όχι burst. Πρέπει να μπεις, να πατήσεις W/E, να ανοίξεις Zhonya's, στα οποία δευτερόλεπτα που θα διαρκεί το μόνο damage που θα κάνεις θα είναι από το E, το οποίο έχει περιορισμένο range, και αφού τελειώσει, να spam Q μέχρι να ψοφήσεις ή εσυ ή αυτοί. Δεν είναι Annie να κάνεις flash in->combo->teamfight τέλος. Ούτε Katarina. Και η Ulti ενώ κόβει αρκετό damage συνολικά, δεν είναι κάτι που είτε θα spam, είτε θα σου αποφέρει σίγουρο penta. Βέβαια στο 29/0 ίσως έκοβε πολύ από αντίπαλα καρί, αλλά δεν νομίζω να χρησίμευε αν είχες ομάδα που δεν μπορούσε να τους χαμηλώσει κάπως πρώτα.

#1821 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2012 - 01:06

Εγω παλι πιστευω οτι οι utility-κρεας ζουγκλες (mundo,skarner,amumu κλπ) ειναι πιο ευκολο να "κουβαλησουν" ενα game.

#1822 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2012 - 20:04

karthus press R.
και με συγχωρεις , εχω ξεχασει τα γεγονοτα στα χαμηλα elo. παντως εδω που ειμαι/ημουν αν κανεις τετοιο score , νικας. αλλιως οπως ειπε και ο Kenobi παρε κρεατα και απλα κανε stomp , αφου δεν μπορεις να το κανεις με σακο.

#1823 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2012 - 22:05

Το θεμα με το late-game ειναι οτι τα items και τα stats χανουν ενα μεγαλο κομματι της χρησιμοτητας τους. Μιλαμε παντα ομως για 2 ομαδες με κοντινο score. Εκει αρχιζει και μετραει οχι μονο η ικανοτητα του καθε summoner, αλλα και το kit που εχει ο καθε champion. Για αυτο και πολυ απλα ο shaco χανει τη δυναμη του. Εχει ενα Q που τον κανει αορατο και του δινει bonus dmg on hit, ενα box που αν καποιος παει κοντα του κανει fear για 1 sec, και ενα passive slow on hit/ low dmg active και μια ultimate που βγαζει εναν κλωνο σου που χτυπαει για αμελητεο dmg και που πεθαινει πολυ γρηγορα. Το θεμα ειναι οτι ο shaco μετα το 20 σταματαει να ειναι χρησιμος στα teamfights γιατι ψοφαει ευκολα, δεν κανει/δεν προλαβαινει να κανει το dmg που χρειαζεται και δεν εχει σχεδον κανενα utility.

Η δουλεια του shaco ειναι να κανει ganks στην αρχη, δινοντας την ευκαιρια στα lanes να κανουν snowball και να προσπαθισει να πιασει εναν μονο του στο mid-game αν και το αν θα μπορεσει να τον σκοτωσει ειναι θεμα συζητησης. Μπορει στα λιγοτερα elo να ειναι χρησιμος, αλλα απο την αλλη το ιδιο ειναι και ο master yi (κανεις ευκολο carry στα elo<1100 αλλα αν τον παρεις σε παιχνιδι πανω απο 1300~1400 elo θα χασεις κατα 90%).
Με το που θα μπει το mid-game οσοι παιζουν shaco ξερουν οτι ο χρονος τελειωνει και πρεπει να τελειωσουν το game. Γι' αυτο και το team που εχει shaco σε late-game συνηθως χανει.

Επισης μπορεις να κανεις carry μονος σου με την αποψη οτι μπορεις να καθοδηγησεις το team σου και αυτο γιατι αν δουν οτι εισαι καλος ειναι πιο πιθανο να σε ακολουθουν,

Εγω παλι πιστευω οτι οι utility-κρεας ζουγκλες (mundo,skarner,amumu κλπ) ειναι πιο ευκολο να "κουβαλησουν" ενα game.

Ναι πραγματι, το meta τους τελευταιους μηνες εχει προωθησει junglers με utility και cc οπως ο alistar, mundo, lee sin, nautilus και shen.

#1824 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2012 - 23:50

Διαφωνω περι ναυτιλο ... ενας επι8ετικος jungler μπορει να τον αφησει lvl5 ως το 20 :D (πχ lee, noc , udyr etc )

#1825 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2012 - 23:59

Με το που θα μπει το mid-game οσοι παιζουν shaco ξερουν οτι ο χρονος τελειωνει και πρεπει να τελειωσουν το game. Γι' αυτο και το team που εχει shaco σε late-game συνηθως χανει.

Φαίνεται είσαι τυχερός που δεν σε έχει πιάσει late game καλός feedarisμένος shaco να μην ξέρεις που να κρυφτείς. Σπάνιοι μεν αλλά αν θέλουν σε κόβουν σαν βούτυρο.

Βtw η Elise παίζει να είναι το δεύτερο refund που θα κάνω μετά τον Jayce.

#1826 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2012 - 00:41

Την αράχνη την έκανα κι εγώ refund. Ο Jayce όμως παιχτούρα ακόμα και μετά το nerf. Ειδικά στο dominion έχει πολλή πλάκα ο συγκεκριμένος.

#1827 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2012 - 01:10

Ο Shaco δεν είναι άσχημος ήρωας κατά τι γνώμη μου απλά δεν ταιριάζει στο current meta όπως και αλλα πολύ καλά junglers (nocturne, rammus,etc) Ο λόγος είναι ότι τώρα θέλεις τάνκι junglers με cc που μπορούν να φαρμαρουν γρήγορα. Τώρα προφανώς σε solo queue δεν έχουν σχέσει αυτά. Και Shaco να πάρεις και nocturne να πάρεις μπορείς και πρέπει να κουβαλήσεις το game αν είσαι φαρμαρισμενος. Προφανώς ο phantom έχει δίκιο δεν είναι πράματα αυτά να είσαι 11-0 με ένα champ και να μην μπορείς να κερδίσεις προφανώς και φτάει το team και όχι το champ. Ακόμα δεν θα ξεχάσω ένα game με την Akali πριν από κάμποσο καιρό όπου ήμουν στα 35 λεπτά 16-0 full mesaj + full item built + όλα τα potions και έχασα το game... Btw εγώ τώρα ήρθα στο east (έπαιζα west τόσο καιρό) και τα πράματα είναι κάπως αθλια. Μέσα σε 7 μέρες πήγα από 1080 elo 1400. Έχω ξεχάσει πως είναι να χάνεις game :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1828 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2012 - 01:49

http://na.leagueoflegends.com/news/champion-sneak-peek-zed-master-shadows

Καινούργιος champ. Δεν ξέρω, ίσως να λειτουργεί με κλώνους, ίσως να έχει summons σε στυλ Yorick, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε διευκρινίσεις

#1829 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2012 - 02:04

Επισης εκτος απο τα ganks ενας jungler θα ηταν καλο να δινει και τα objective (drake,nashor) στην ομαδα ετσι ωστε και ενα lane να χανει να μπορει να παρει 190gold απο το τιποτα. Δηλαδη τα παντα ειναι θεμα χρηματων.Ο Shaco στα 7-8 με λατερνα τον solaρει το δρακο.

Απλα ήθελα να το πω :P

#1830 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2012 - 09:07

Τί καλά κι άλλος ασασίνος /σαρκασμός

• He can make a stationary shadow of himself that then copies his skills when used. For example, you can throw a skillshot shuriken and he’ll also throw one. If they both hit, then you hit with two!
• He can swap places with his shadow to be elusive, set up ganks, or dodge skillshots
• All his skills can double hit!
• Yes, he uses energy

http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=9193476#post9193476

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos1451: 01 Νοέμβριος 2012 - 09:21