Αυτό που λες είναι τραβηγμένο. 150 def είναι αδύνατον εκτός αν είσαι fed. 200 ad ok, αλλά ένας φυσιολογικός Shaco με κανονικό score δεν έχει την αντοχή να κάνει κάτι με αυτό το AD.
Αυτό που λες ότι ένας καλός δεν σώζει ομάδες είναι λάθος. Βέβαια ίσως αν βάλεις και το γεγονός ότι η υπόλοιπη ομάδα είναι άστα να πάνε...Πάντως είμαι σίγουρος ότι έχεις κάνει carry oμάδες που δεν την πάλευαν και τόσο, όπως όλοι μας, απλά επειδή πήρες kills και είχες χαρακτήρα που τράβαγε. Αν είχες π.χ. εσύ το ADC στα teamfights, και θα έπαιρνες τα όποια kills πρέπει φαντάζομαι, και θα πρόσεχες λίγο παραπάνω το potitioning σου μιας και θα σουν κάπως insta-focus...Για Karthus που αναφέρεις στο επόμενο σου post, όσο fed και να είσαι, ούτε το απίστευτο burst άλλων AP έχεις, ούτε escape mechanics. Ακόμα και να κανες initiate επιπέδου ocelote, και πάλι δεν θα είχε νόημα αν οι δικοί σου επεφταν αμέσως μετά.
Επειδή έχετε βαλθεί να βγάλετε τον Shaco άχρηστο .
Λοιπόν 78 Armor και 53 Magic Resist έχει από μόνος του . 68 Armor και 38 Magic Resist από Guardian Angel . 30 Armor από Lantern . Από Runes έχω 13 Armor και 12 Magic Resist . Από masteries 6 Armor . Σύνολο 195 Armor (το 150 ήταν αδύνατο ? ) και 103 Magic Resist χωρίς να είχα ολοκληρωμένο build .
115 Atk Dmg έχει από μόνος του . 23 Atk Dmg από Lantern , 30 από Trinity , 45 από B.F. Sword , 13 Atk Dmg από Runes και Masteries . Σύνολο 226 Atk Dmg (πάλι χωρίς ολοκληρωμένο build ) .
1953 Health από μόνος του , 250 από Trinity . Σύνολο 2203 .
Συν Ability Power , Life Steal , Critical Strike Chance , Armor Penetration , Critical Strike Damage κλπ κλπ .
Έχεις δηλαδή ένα Shaco με 195 Armor , 103 Magic Resist , 2203 Life , 226 Atk Dmg + όλα τα άλλα , ο οποίος δεν έχει ακόμα full build . Ο οποίος άμα βαράει από πίσω σκάει 20% παραπάνω Dmg , έχει skill που το επόμενο hit είναι Crit και σκάει 220% Dmg + το Dmg που στακάρει από Masteries και Infinity . Επίσης έχει το Box που εκτός από extra Dmg κάνει και Fear και έχει το Ulti που αυτόματα προσθέτει άλλον έναν παίχτη ο οποίος κάνει το 75% του Dmg του Shaco και κάνει 600+ Magic Dmg όταν πεθάνει . Ο οποίος έχει το Passive tou GA και με το Q του ξεφεύγει από παντού .
Με ολοκληρωμένο Build θα είχε 300+ Atk Dmg , κάπου στο 50% Critical Chance και αρκετό Armor Penetration .
Πραγματικά πες μου , πως είναι άχρηστος στο late game ?
Για τον Karthus που μου λες , απλά ορμάς στο tf με W και E και πατάς το Passive του Hourglass . Κάτσε λίγο μέσα στο Ε του με μειωμένο Magic Resist και Slow και μετά πες μου αν έχει Dmg ή όχι . Και αν δεν είναι Burst Dmg το Ulti του , τότε τι ?
Άρα αυτό που λέτε ότι ένας να είναι καλός μπορεί να σηκώσει το παιχνίδι μόνος του δεν ισχύει . Είναι καθαρά ομαδικό παιχνίδι .