Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
League of Legends (LoL)
Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2012 - 15:12

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2012 - 10:23
Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2012 - 11:37
Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2012 - 11:56
Darth αυτό που λες δεν ισχύει (αν και το λένε πολλοί) , αν ξέρεις τον Shaco μια χαρά είσαι και late game . Eιδικά σε αυτό το game ήμουν πιο tanky από τον Garen (μόνο στο Life με περνούσε) και πιο ad από την Ashe ....
Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2012 - 12:56
Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2012 - 14:47
Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2012 - 20:10
Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2012 - 22:43
δεν ειπα πως δεν ειναι σωστο το bruiser build , μαλλον δεν με καταλαβες. οσο για τον TPA , σκουπιδια κινεζοι. ΘΑΝΑΤΟΣ. το σπλιτ πους θα γινει υπο καποιες προυποθεσεις. Δεν θα παιξεις την nida για split push , lol . Δεν ειμαι fanboy των μεγαλων ομαδων , αλλα μ αρεσουν οι Μ5 ως προς το aggro early playstyle τους. Δεν μπορω ομως να σου πω πως αν παιξει καποιος παικτης του CoD ap nidalee θα ειναι χειροτερος απο ενα bruiser. αμα κατεχεις τα παλουκια , ΚΑΝΕΙΣ ζημια.Αν εσύ πιστεύεις οτι υπάρχει καλύτερο build από το bruiser build για την Nidalee και οτι το split push δεν ειναι η σωστή τακτική , τότε κάνε την μαγκιά ρε παλίκαρε και στείλε ενα μνμ στον TPA Stanley.
Κάτι θα ξέρεις παραπάνω.
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2012 - 04:27
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2012 - 07:55
split push nidalee? Δεν νομιζω ΤΑΚΗ! η nidalee με σωστο build , κανει παπαδες ως οφφτανκ bruiser . Τωρα ο σακο , δεν μπορω να πω ΠΑΡΑ πολλα επειδη δεν μου αρε ο ηρωας αυτος, αλλα απ'οτι καταλαβα οταν εχεις το 80% των kills του τeam σου , ειναι λογικο να εισαι και πιο tanky και πιο δυνατος γενικα. αλλα τι να πω. διαφορα φρουτα σε ενα τετοιο ματς
Nαι αυτό είναι το πρόβλημα, ότι όσο fed και να είναι ένας Shaco. πάντα θα είναι squishy.
Fandom, ξέρω τον Shaco αρκετά για να μην θεωρώ το build σου tanky. Ίσως αν έβγαζες Thornmail/Warmog's/FoN να μπορούσες να αντέχεις λίγο παραπάνω, αλλά εκει μετά δεν θα βγαζες damage. Το θέμα σου είναι σαν Shaco ότι ενώ έχεις εύκολη ζούγκλα/ωραία ganks/counterjungling, σε ένα late-game fight, προτιμώ o jungler μου να είναι ένας Nocturne/Malphite/Rengar/Mundo και όχι Shaco, γιατί θα κάνουν διαφορετικά πράγματα. Ειδικά σε ομάδα με 4 χαρτιά, εναντίον Jax/Blitz/Lee/Diana γεμάτους CC, με μόνο τον Graves να μπορείτε να ρίξετε πιο εύκολα...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Darthnicolas: 29 Οκτώβριος 2012 - 07:55
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2012 - 11:03
Και τέσπα εγώ δεν πόσταρα για να δείξω τον Shaco . Το πόσταρα για αυτό που είπε ο Zennith , ότι αν ένας παίξει καλά μπορεί να σηκώσει την υπόλοιπη ομάδα .
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2012 - 18:43
βγαλε τετοιο score ως AD οπως tristana , kog , vayne , mf και βλεπουμε αν δεν θα κουβαλας το 80% των games (αναφερομαι στο συγκεκριμενο score, αν εισαι 5/3/1 μην περιμενεις να κανεις και παπαδες , εκτος κι αν το Positioning σου ειναι κατι παραπανω απο average )Μα δεν είπα ότι κάνω tanky build , είπα ότι σε αυτό το game ήμουν πιο tanky από τον Garen και πιο AD από την Ashe . Σε σημείο που εγώ έκανα πρώτος dive για να tankarw και άφηνα στην Ashe free kills που δεν μπορούσε να πάρει . Και για αυτό που λέτε ότι ο Shaco δεν είναι καλός late game διαφωνώ . Ένας Shaco που δε θα του έχεις φτιάξει καθόλου άμυνα παρά τη βασική εννοείται θα πέφτει εύκολα όπως οποιοσδήποτε champ. Αλλά ένας με 150 στην άμυνα , crit , 200+ AD και ικανοποιητικό life είναι κομπλέ . Απλώς πρέπει να παίρνεις καλή θέση στη μάχη .
Και τέσπα εγώ δεν πόσταρα για να δείξω τον Shaco . Το πόσταρα για αυτό που είπε ο Zennith , ότι αν ένας παίξει καλά μπορεί να σηκώσει την υπόλοιπη ομάδα .
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2012 - 19:56
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2012 - 21:10
Μα δεν είπα ότι κάνω tanky build , είπα ότι σε αυτό το game ήμουν πιο tanky από τον Garen και πιο AD από την Ashe . Σε σημείο που εγώ έκανα πρώτος dive για να tankarw και άφηνα στην Ashe free kills που δεν μπορούσε να πάρει . Και για αυτό που λέτε ότι ο Shaco δεν είναι καλός late game διαφωνώ . Ένας Shaco που δε θα του έχεις φτιάξει καθόλου άμυνα παρά τη βασική εννοείται θα πέφτει εύκολα όπως οποιοσδήποτε champ. Αλλά ένας με 150 στην άμυνα , crit , 200+ AD και ικανοποιητικό life είναι κομπλέ . Απλώς πρέπει να παίρνεις καλή θέση στη μάχη .
Αυτό που λες είναι τραβηγμένο. 150 def είναι αδύνατον εκτός αν είσαι fed. 200 ad ok, αλλά ένας φυσιολογικός Shaco με κανονικό score δεν έχει την αντοχή να κάνει κάτι με αυτό το AD.
Αυτό που λες ότι ένας καλός δεν σώζει ομάδες είναι λάθος. Βέβαια ίσως αν βάλεις και το γεγονός ότι η υπόλοιπη ομάδα είναι άστα να πάνε...Πάντως είμαι σίγουρος ότι έχεις κάνει carry oμάδες που δεν την πάλευαν και τόσο, όπως όλοι μας, απλά επειδή πήρες kills και είχες χαρακτήρα που τράβαγε. Αν είχες π.χ. εσύ το ADC στα teamfights, και θα έπαιρνες τα όποια kills πρέπει φαντάζομαι, και θα πρόσεχες λίγο παραπάνω το potitioning σου μιας και θα σουν κάπως insta-focus...Για Karthus που αναφέρεις στο επόμενο σου post, όσο fed και να είσαι, ούτε το απίστευτο burst άλλων AP έχεις, ούτε escape mechanics. Ακόμα και να κανες initiate επιπέδου ocelote, και πάλι δεν θα είχε νόημα αν οι δικοί σου επεφταν αμέσως μετά.
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2012 - 21:28