Το LoL ακολουθεί απεγνωσμένα τη Dota 2. Όλα τα features της νέας dota θα τα δούμε ή τα βλέπουμε ήδη στο LoL. Ένα ήταν η θέαση αγώνων, ένα το hp/mana regeneration rate που φαίνεται στις αντίστοιχες μπάρες και τώρα το honor system. Τα καλά του ανταγωνισμού.
Πήρα και τον κροκόδειλο, αν και ξέρω ότι δεν θα ευκαιρήσω να τον παίξω ποτέ σε normal draft(πάντα μου τυχαίνει ο λαχνός του support) αλλά είναι ωραία η σαύρα. Heal με Q, stun με W και chase/escape με E. Αυτός και ο Trynda πρέπει να είναι οι μοναδικοί με rage mechanic ε;
Κάααπως μεγάλα cd έχει, πρέπει να βρω build που συνδυάζει tankiness, ad και cdr.
Απλό.Ξεκινάς με δύο dorans στην αρχή και optional το riggle's latern αν τα βρεις σκούρα.Heart of gold για να την κάνεις randuin's omen και να έχεις το cdr σου.Και μετά κλάσσικά frozen mallet,maw of marmottius,frozen heart ή sunfire cape που ταιριάζει στον συγκεκριμένο.(έτσι δεν λέγεται?)Τελευταίο item.Warmog's μου αρέσει εμένα και μετά πουλάω το riggle's και κάνω bt.Αλλιώς κάνεις βρίσκεις πιο χρήσιμο.Μπορείς να κάνεις και guardian's angel.
Βοήθησα?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 02 Οκτώβριος 2012 - 19:26