Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1726 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2012 - 19:24

Το LoL ακολουθεί απεγνωσμένα τη Dota 2. Όλα τα features της νέας dota θα τα δούμε ή τα βλέπουμε ήδη στο LoL. Ένα ήταν η θέαση αγώνων, ένα το hp/mana regeneration rate που φαίνεται στις αντίστοιχες μπάρες και τώρα το honor system. Τα καλά του ανταγωνισμού.
Πήρα και τον κροκόδειλο, αν και ξέρω ότι δεν θα ευκαιρήσω να τον παίξω ποτέ σε normal draft(πάντα μου τυχαίνει ο λαχνός του support) αλλά είναι ωραία η σαύρα. Heal με Q, stun με W και chase/escape με E. Αυτός και ο Trynda πρέπει να είναι οι μοναδικοί με rage mechanic ε;
Κάααπως μεγάλα cd έχει, πρέπει να βρω build που συνδυάζει tankiness, ad και cdr.

Απλό.Ξεκινάς με δύο dorans στην αρχή και optional το riggle's latern αν τα βρεις σκούρα.Heart of gold για να την κάνεις randuin's omen και να έχεις το cdr σου.Και μετά κλάσσικά frozen mallet,maw of marmottius,frozen heart ή sunfire cape που ταιριάζει στον συγκεκριμένο.(έτσι δεν λέγεται?)Τελευταίο item.Warmog's μου αρέσει εμένα και μετά πουλάω το riggle's και κάνω bt.Αλλιώς κάνεις βρίσκεις πιο χρήσιμο.Μπορείς να κάνεις και guardian's angel.
Βοήθησα?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 02 Οκτώβριος 2012 - 19:26

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1727 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2012 - 19:40

Ωραίος, thanks. Το cape του το χτίζει και ο Darien των m5, ο οποίος από όσο κατάλαβα το χτίζει σε όλους!

#1728 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2012 - 19:45

Ωραίος, thanks. Το cape του το χτίζει και ο Darien των m5, ο οποίος από όσο κατάλαβα το χτίζει σε όλους!

Υπάρχει μια διαφωνία για το αν αξίζει τα λεφτά του και για το άν είναι προτιμότερο το frozen heart που δίνει το attack speed debuff.Αλλά δεν το έχω πολύ ψάξει.Τού rene κολλάει με την ulti πάντως δίνοντας του περίπου 100 dps γύρω του. Δεν είναι και λίγο XD.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 02 Οκτώβριος 2012 - 19:46

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1729 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2012 - 06:58

Το LoL ακολουθεί απεγνωσμένα τη Dota 2. Όλα τα features της νέας dota θα τα δούμε ή τα βλέπουμε ήδη στο LoL. Ένα ήταν η θέαση αγώνων, ένα το hp/mana regeneration rate που φαίνεται στις αντίστοιχες μπάρες και τώρα το honor system. Τα καλά του ανταγωνισμού.
Πήρα και τον κροκόδειλο, αν και ξέρω ότι δεν θα ευκαιρήσω να τον παίξω ποτέ σε normal draft(πάντα μου τυχαίνει ο λαχνός του support) αλλά είναι ωραία η σαύρα. Heal με Q, stun με W και chase/escape με E. Αυτός και ο Trynda πρέπει να είναι οι μοναδικοί με rage mechanic ε;

Κάααπως μεγάλα cd έχει, πρέπει να βρω build που συνδυάζει tankiness, ad και cdr.

Επειδή ο Ρένε είναι ο ορισμός του snowball champ. Το καλύτερο build για να καθαρίσεις game (Καθώς είναι γνωστό πως ο κροκόδειλος δεν κάνει καλό scale late game) είναι boots , 1 ή 2 dorans , brutalizer(cdr armpen) , Bloodthirster , Guardian Angel. Μετά από αυτά τα άλλα items που θα βγάλεις είναι καθαρά situational.

#1730 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2012 - 18:25

ΠΟΛΥ εξυπνα αυτα τα αυτοκολλητακια!
Leave the drama for yo mama.

#1731 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2012 - 19:50

Για ποια αυτοκόλλητα μιλάμε ακριβώς;

#1732 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2012 - 19:55

Summoner icons με τα logos των ομάδων που προκρίθηκαν στα τελικά της season 2.

#1733 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2012 - 12:26

SK ftw.
Παμε ρε ocelote.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#1734 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2012 - 12:48

m5

#1735 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2012 - 17:58

Στηρίζω CLG.NA (ΝΑΙ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΓΕΩΡΓΑΛΙΔΑΡΕ!) αλλα πιστεύω θα το σηκώσουν οι M5 άκοπα!

E ρε... κοροϊδεύουν τον κόσμο οι CLG.NA με το τάχα μου "σουπερ πρακτις" που κάνανε στην Κορέα και στο μικτό gaming house τους... Την ίδια cheese tactic , που κάνανε στα τελευταία 2 τουρς κάνανε και πάλι... Κρίμα.
Απογοήτευση.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από reignYOMA: 05 Οκτώβριος 2012 - 00:57

#1736 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2012 - 00:17

Πόσο το αγαπώ όταν κερδίζω άκυρα games.
Jax jungler χωρίς smite ο οποίος δεν έκανε ούτε ένα gank (κυριολεκτικά ούτε ένα) και alistar support χωρίς να έχει πάρει ούτε ένα ward, να κάνει της πτνας τα ks, και κάθε φορά που ήταν available το headbutt το έκανε, να μας έχουν ξεφύγει καμιά 10ριά φορές εχθροί επειδή τους έκανες headbutt away.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1737 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2012 - 14:38

Γι' αυτό μόνο Jorg- Blitzcrank support.

CLG.EU γιατί δεν πιστεύω ότι αυτό ήταν μόνο το επίπεδο τους εναντίον των Azubu

#1738 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2012 - 15:02

Βρήκαν ώρες να βάλουν τους ημιτελικούς. Βρικόλακας θα γίνω αν τα δω ζωντανά. Καλή επιτυχία στους m5.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos1451: 10 Οκτώβριος 2012 - 15:02

#1739 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2012 - 02:00

Παιδια . Ψαχνω solotop κοντα στα 2κ elo. Αν υπαρχει καποιος εδω 'η αν ξερετε κανεναν , ελληνα 'η ξενο πειτε μου. Ειναι για ομαδα.

#1740 Seppuku

Seppuku

Anime Amateur

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2012 - 11:44

Τί θα πεί "We are premade dude" ...... Pantheon και Jax premade για top και στο λένε αφού έχει αρχίσει το παιχνίδι! Σιχτιρ το χειρότερο παιχνίδι εδώ και καιρό......

Και δεν είμαι Dude!!! Baka!!!

Proud listener of Radio Rivendell

Δημοσιευμένη  εικόνα

http://jewellersapprentice.wordpress.com/