Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1711 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 28 September 2012 - 11:08

Φιλε μου ... Ημουν δυαδα κοντα στα 1800 και πηρα 2ο σαπορτ , πηγαμε ταρικ-τζαρβαν στο τοπ και 5-0 τον εβγαλα. μετα εκανα ροαμ και τελικα νικησαμε το παιχνιδι 22-0

Δεν μιλούσα για solo/duo ranked,μιλούσα για team.
Στα solo/duo και μένα πολλά έχουν δει τα μάτια μου.

Eκτός τoυ ότι αν έχεις 2 double lane δίνεις free το jungle σου στον αντίπαλο jungler,χάνεις map control και άλλα πολλά.Να κερδίσεις έτσι άμα παίζεις με σοβαρούς παίκτες είναι απίθανο.

Edited by Zane, 28 September 2012 - 11:12.

Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Posted Image

#1712 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 posts
  • LocationAthens

Posted 28 September 2012 - 12:05

Δεν μιλούσα για solo/duo ranked,μιλούσα για team.
Στα solo/duo και μένα πολλά έχουν δει τα μάτια μου.

Eκτός τoυ ότι αν έχεις 2 double lane δίνεις free το jungle σου στον αντίπαλο jungler,χάνεις map control και άλλα πολλά.Να κερδίσεις έτσι άμα παίζεις με σοβαρούς παίκτες είναι απίθανο.

μετα απο 5κ παιχνιδια μπορω να πω πως ξερω το σεταπ του παιχνιδιου καθως και το μετα . το θεμα ειναι πως αν το τοπ κανει counter τον αντιπαλο καθως κι αν εχει επιθετικο σαπορτ στο λειν του οπως ο ταρικ , κι απλα κανεις στομπ το τοπ. θα εξαναγκασεις τον αντιπαλο τυπα της ζουγκλας και τον μιντ να κανουν babysit στο τοπ. Το θεμα ειναι πως αφου θα εχεις σαπορτ στο τοπ , θα ειναι γεματο wards η περιοχη , δυσκολο να φας gank .Δεν λεω ισως στα 2,5κ ελο να μην μπορει να γινει ετσι , αλλα στα 1800 που ημουν 3-4ο pick τους πηγαμε μονοτερμα :P .

Trolls always WIN.
Leave the drama for yo mama.

#1713 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 28 September 2012 - 12:22

μετα απο 5κ παιχνιδια μπορω να πω πως ξερω το σεταπ του παιχνιδιου καθως και το μετα . το θεμα ειναι πως αν το τοπ κανει counter τον αντιπαλο καθως κι αν εχει επιθετικο σαπορτ στο λειν του οπως ο ταρικ , κι απλα κανεις στομπ το τοπ. θα εξαναγκασεις τον αντιπαλο τυπα της ζουγκλας και τον μιντ να κανουν babysit στο τοπ. Το θεμα ειναι πως αφου θα εχεις σαπορτ στο τοπ , θα ειναι γεματο wards η περιοχη , δυσκολο να φας gank .Δεν λεω ισως στα 2,5κ ελο να μην μπορει να γινει ετσι , αλλα στα 1800 που ημουν 3-4ο pick τους πηγαμε μονοτερμα :P .

Trolls always WIN.

Bασικά βρε συ μου λες πως ο άλλος είχε 5 deaths σε solo lane,είναι δυνατόν να νιώθει?:P
Aν κάποιος παίζει αμυντικά όταν είναι solo,και ξέρει να παίζει αμυντικά(όχι πως είναι και ιδιαίτερα δύσκολο δηλαδή) απλά δεν πεθαίνει.Γιατί?Γιατί το LoL δεν έχει deny,οι 8/10 solo ήρωες έχουν escape/heal spells,το range που παίρνεις experience είναι πολύ μεγάλο και το tower σκάει τόνους damage.O παίκτης μπορεί να παίξει φουλ άμυνα χωρίς να μείνει πολύ πίσω σε lvls ή gold,ενώ κάποιος έπαιζε φουλ άμυνα στο dota έμενε πίσω 3 lvls και καμιά 500αριά gold(αν δεν πέθαινε κιόλας).

Και μην κάνεις το λάθος να θεωρείς πως όσοι είναι σε high elo στα solo/duo είναι απαραίτητα και καλοί παίκτες,πόσο μάλλον όταν πολλοί μπαίνουν για τον χαβαλέ ή να δοκιμάσουν νέους ήρωες;)

#1714 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 posts
  • LocationAthens

Posted 28 September 2012 - 18:06

Bασικά βρε συ μου λες πως ο άλλος είχε 5 deaths σε solo lane,είναι δυνατόν να νιώθει? :P
Aν κάποιος παίζει αμυντικά όταν είναι solo,και ξέρει να παίζει αμυντικά(όχι πως είναι και ιδιαίτερα δύσκολο δηλαδή) απλά δεν πεθαίνει.Γιατί?Γιατί το LoL δεν έχει deny,οι 8/10 solo ήρωες έχουν escape/heal spells,το range που παίρνεις experience είναι πολύ μεγάλο και το tower σκάει τόνους damage.O παίκτης μπορεί να παίξει φουλ άμυνα χωρίς να μείνει πολύ πίσω σε lvls ή gold,ενώ κάποιος έπαιζε φουλ άμυνα στο dota έμενε πίσω 3 lvls και καμιά 500αριά gold(αν δεν πέθαινε κιόλας).

Και μην κάνεις το λάθος να θεωρείς πως όσοι είναι σε high elo στα solo/duo είναι απαραίτητα και καλοί παίκτες,πόσο μάλλον όταν πολλοί μπαίνουν για τον χαβαλέ ή να δοκιμάσουν νέους ήρωες ;)

κοιτα επειδη εχω παιξει εναντιον και με καποιους τοπ ελληνες παιχτες , μπορω να πω οτι το ελο λεει αρκετα πολλα :P .
Πχ. εχω εναν σακο στα 1700 κι ενας φιλος μου που υποτι8εται ειναι ο τοπ σακο του σερβερ εχει 2300 . πιστευω οτι κι ας εχουν main τον ιδιο χαρακτηρα , δεν θεωρεις πως ο 2,3κ ειναι ανωτερος του 1,7κ ? οσο για τις δοκιμες χαρακτηρων , πες μου ελο!

#1715 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 28 September 2012 - 18:48

οσο για τις δοκιμες χαρακτηρων , πες μου ελο!

Eπειδή βλέπω το όλο θέμα να καταλήγει σε contest για το ποιος έχει πιο μεγάλο...elo,θα πω κάτι last και i'm out :P
Αυτό που είπα πιο πάνω είναι πως στο solo/duo μπαίνει στην μέση το τι θέλει ο παίκτης να παίξει,αλλά και πως να το παίξει.Ελάχιστοι παίζουν μόνο για την νίκη,και καλά κάνουν αφού είναι fun setting.Εκτός του ότι ακόμα και εκεί το 95% των games που έπαιζα είχε το τυπικό positioning.

Στα team ranked αλλάζει το πράγμα,και εκεί για fun πας,αλλά παίζεις απέναντι σε οργανωμένη ομάδα και άμα δεν ακολουθήσεις τα στοιχειώδη δεν θα είναι και τόσο fun αφού μάλλον θα λήξει στο 20λεπτο :D.Και ok χέσε με εμένα,μπορείς να δεις τα in game formations των ομάδων που συμμετέχουν στα tournaments.Δεν σου λέω για replay ή streams,και εγώ δεν έχω παρακολουθήσει πάνω από 3 ή 4 games,σου λέω για κάτι που μπορείς να δεις με μια γρήγορη ματιά από game infos.
Θα δεις πως το συνηθισμένο σχήμα του 2 solos,jungler και double lane,δεν σπάει ποτέ,ή έστω πολύ σπάνια,κ μόνο όταν η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη

Αυτά από μένα :)

#1716 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 posts
  • LocationAthens

Posted 28 September 2012 - 21:26

Eπειδή βλέπω το όλο θέμα να καταλήγει σε contest για το ποιος έχει πιο μεγάλο...elo,θα πω κάτι last και i'm out :P
Αυτό που είπα πιο πάνω είναι πως στο solo/duo μπαίνει στην μέση το τι θέλει ο παίκτης να παίξει,αλλά και πως να το παίξει.Ελάχιστοι παίζουν μόνο για την νίκη,και καλά κάνουν αφού είναι fun setting.Εκτός του ότι ακόμα και εκεί το 95% των games που έπαιζα είχε το τυπικό positioning.

Στα team ranked αλλάζει το πράγμα,και εκεί για fun πας,αλλά παίζεις απέναντι σε οργανωμένη ομάδα και άμα δεν ακολουθήσεις τα στοιχειώδη δεν θα είναι και τόσο fun αφού μάλλον θα λήξει στο 20λεπτο :D.Και ok χέσε με εμένα,μπορείς να δεις τα in game formations των ομάδων που συμμετέχουν στα tournaments.Δεν σου λέω για replay ή streams,και εγώ δεν έχω παρακολουθήσει πάνω από 3 ή 4 games,σου λέω για κάτι που μπορείς να δεις με μια γρήγορη ματιά από game infos.
Θα δεις πως το συνηθισμένο σχήμα του 2 solos,jungler και double lane,δεν σπάει ποτέ,ή έστω πολύ σπάνια,κ μόνο όταν η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη

Αυτά από μένα :)

προσ8εσε με να παιξουμε!
ShadySlayer στον EUNE

#1717 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 28 September 2012 - 22:31

Εγώ μπήκα να παίξω λίγο και θυμήθηκα γιατί σταμάτησα να παίζω πριν κανα 30ήμερο.8 games ranked και κανενα νικημένο.Πως γίνεται να έχεις πάνω από 1450 elo και να μην ξέρεις να προσεχεις μην είσαι overextent ή το να μην farmareis όταν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για forcefight.Ο μόνος λόγος για να υπάρχουν τέτοιοι παίχτες σε τέτοια elo είναι να έχουν ανέβει με boost και με αντίπαλους χειρότερους από αυτούς.Αλλά όταν σκέφτομαι ότι υπάρχουν άτομα χειρότερα από αυτούς μόνο μία φράση έρχεται στο μυαλό μου...ΟΟ ΘΕΕΕΕ ΜΟΥ! :Crying2:

Posted Image

#1718 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 posts
  • LocationAthens

Posted 29 September 2012 - 03:00

Εγώ μπήκα να παίξω λίγο και θυμήθηκα γιατί σταμάτησα να παίζω πριν κανα 30ήμερο.8 games ranked και κανενα νικημένο.Πως γίνεται να έχεις πάνω από 1450 elo και να μην ξέρεις να προσεχεις μην είσαι overextent ή το να μην farmareis όταν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για forcefight.Ο μόνος λόγος για να υπάρχουν τέτοιοι παίχτες σε τέτοια elo είναι να έχουν ανέβει με boost και με αντίπαλους χειρότερους από αυτούς.Αλλά όταν σκέφτομαι ότι υπάρχουν άτομα χειρότερα από αυτούς μόνο μία φράση έρχεται στο μυαλό μου...ΟΟ ΘΕΕΕΕ ΜΟΥ! :Crying2:

αμα πας 1800 μην δωσει ο 8εος θα δεις τους χειροτερους παικτες. οχι απο ποιοτητα , αλλα απο μυαλο.. πραγματικα... ψωνια , τρολαδες , ebay , αφκ

#1719 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 29 September 2012 - 10:59

Υπάρχω εγώ :D

#1720 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 posts

Posted 29 September 2012 - 11:02

darius σε 3v3 ranked είναι τόσο op... μια φορά δεν τον κάναμε ban και μας έσκισαν...
Posted Image

#1721 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 30 September 2012 - 23:43

Πρέπει να γίνουν δοκιμές με το passive που δίνει στο Χαζιξ το Q του. Ας υποθέσουμε ότι βρισκόμαστε top lane και το passive του q δεν ενεργοποιείται. Αυτό σημαίνει ότι κρύβεται στο θάμνο ο αντίπαλος jungler;
Επίσης το κανονικό του passive. Μπαίνεις στο θάμνο και δεν ενεργοποιείται. Αυτό σημαίνει ότι ο αντίπαλος έχει ορατότητα μέσα στο θάμνο με κάποιο ward.

Νομίζω ότι η εξέλιξη του Q είναι απαραίτητη ενώ του W η λιγότερο χρήσιμη. Εντάξει μπορεί να θεραπεύει το W αν είσαι μέσα στην έκρηξη όμως κάνει scale στο ap που έχεις; Μα τί σκέφτονταν;
Σε γενικές γραμμές ωραίος champ και με εξελιγμένα τα E και R άριστος ganker νομίζω(δεν έτυχε να τον δοκιμάσω σε σοβαρές συνθήκες).

#1722 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 posts
  • LocationAthens

Posted 01 October 2012 - 02:22

Πρέπει να γίνουν δοκιμές με το passive που δίνει στο Χαζιξ το Q του. Ας υποθέσουμε ότι βρισκόμαστε top lane και το passive του q δεν ενεργοποιείται. Αυτό σημαίνει ότι κρύβεται στο θάμνο ο αντίπαλος jungler;
Επίσης το κανονικό του passive. Μπαίνεις στο θάμνο και δεν ενεργοποιείται. Αυτό σημαίνει ότι ο αντίπαλος έχει ορατότητα μέσα στο θάμνο με κάποιο ward.

Νομίζω ότι η εξέλιξη του Q είναι απαραίτητη ενώ του W η λιγότερο χρήσιμη. Εντάξει μπορεί να θεραπεύει το W αν είσαι μέσα στην έκρηξη όμως κάνει scale στο ap που έχεις; Μα τί σκέφτονταν;
Σε γενικές γραμμές ωραίος champ και με εξελιγμένα τα E και R άριστος ganker νομίζω(δεν έτυχε να τον δοκιμάσω σε σοβαρές συνθήκες).

Μιλα ελληνικα !

#1723 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 October 2012 - 17:16

Mια χαρά ελληνικά μιλάει. I get him, συμφωνώ και επαυξάνω.

Το κατσαριδόνι λέω να το παιζω περίπου όπως παίζω τη Fiora. Oι cd reduction μπότες ειναι σπατάλη if i may say so και υπάρχουν άλλες επιλογές που του ταιριάζουν περισσότερο.

On another tone έχω ρίξει άπειρο γέλιο με την θετική επιβράβευση που βάλανε στο Lol. Eίναι σαν τα παιδάκια που τους δίνουνε αυτοκολλητάκι όταν κάθονται φρόνιμα. :D Ξαφνικά έγινε το Lol ένα φιλικό και γεμάτο αγάπη μέρος.

#1724 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 02 October 2012 - 18:09

Το LoL ακολουθεί απεγνωσμένα τη Dota 2. Όλα τα features της νέας dota θα τα δούμε ή τα βλέπουμε ήδη στο LoL. Ένα ήταν η θέαση αγώνων, ένα το hp/mana regeneration rate που φαίνεται στις αντίστοιχες μπάρες και τώρα το honor system. Τα καλά του ανταγωνισμού.
Πήρα και τον κροκόδειλο, αν και ξέρω ότι δεν θα ευκαιρήσω να τον παίξω ποτέ σε normal draft(πάντα μου τυχαίνει ο λαχνός του support) αλλά είναι ωραία η σαύρα. Heal με Q, stun με W και chase/escape με E. Αυτός και ο Trynda πρέπει να είναι οι μοναδικοί με rage mechanic ε;
Κάααπως μεγάλα cd έχει, πρέπει να βρω build που συνδυάζει tankiness, ad και cdr.

Edited by Nikos1451, 02 October 2012 - 18:12.

#1725 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 posts

Posted 02 October 2012 - 18:13

έτσι νομίζω

ευτυχώς που η syndra έφαγε buff γιατί δεν την πάλευε...
Posted Image