Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1696 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2012 - 14:50

Eίναι εξωγήινη κατσαρίδα. Το ότι είναι μωβ δεν το σώζει.

In other news βγήκε refund option. :D Πούλησα τον Jayce που τον βαρέθηκα Και πηρα δύο rune pages.

#1697 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2012 - 17:02

Περισσότερη ασχήμια σε έναν champ μαζεμένη δεν έχω δει. Αυτός ο καινούργιος είναι... Well... Τέλος πάντων, άνετα μπορεί να είναι ο πιο OP champ που έχουμε δει μέχρι τώρα, από τις περιγραφές των ικανοτήτων του, φαίνεται τραγικά δυνατός. Που πας ρε Riot;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από demonicMC: 20 Σεπτέμβριος 2012 - 17:02

#1698 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2012 - 22:26

Παιδες , παιζει κανα team εδω της ιστοσελιδας ?
Leave the drama for yo mama.

#1699 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2012 - 23:08

Όχι από ότι ξέρω

#1700 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2012 - 23:12

Παίζω με Ashe αυτόν τον καιρό στον eu west smurf μου. Πόσο απλό, πρακτικό και αποτελεσματικό adc που είναι. Το εντελώς αντίθετο του Varus δηλαδή που δεν μπορώ να τον κάνω refund επειδή πέρασε καιρός.
Σκέφτομαι να ξεκλειδώσω τον khaτσαρίδα, ελπίζω να είναι βιώσιμος top lane γιατί το jungle potential του δεν με πολυενθουσιάζει.

#1701 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2012 - 00:49

Δεν σκεφτεστε να φτιαξετε ενα?

#1702 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2012 - 01:00

Εγώ προσωπικά έχω team με φιλαράκια, μόλις τώρα παίζαμε.

Γιατί ρε Νίκο; Evolved Leap και τα μυαλά στα κάγκελα μου φαίνεται θα είναι η φάση.

#1703 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2012 - 02:43

Ε καλα ολοι εχουμε teams με φιλους :P . Ελεγα για κανα team της σελιδας :P

#1704 atB

atB

♥ I Love Chaos ♥

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2012 - 18:40

παιζει κανενας να με βοηθησει να ανεβω λιγο ελο μπας κ φτασω το 1450 κ παρω το janna skin? :blingeye2:

στα 1200 ειμαι περιπου :drink:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Fascea My Manga!

#1705 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2012 - 18:48

Δύσκολο.Πρέπει να βρεις άτομο που έχει πάνω από 1800 elo για να τα φτάσεις γρήγορα.Οποιοσδήποτε άλλος δεν είναι αρκετά καλός για να σηκώσει game στην πλάτη του...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1706 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2012 - 19:39

Ε καλα ολοι εχουμε teams με φιλους :P . Ελεγα για κανα team της σελιδας :P

εγω το εψηνα αν θελουν κι αλλοι!!!! αλλα θελει οργανωση skype και λοιπα αυτα ειναι λιγο δυσκολα! γτ η αληθεια ειναι οτι με skype το LoL γινεται πολυ πιο ευκολο!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zeroloke: 27 Σεπτέμβριος 2012 - 19:40

#1707 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2012 - 19:56

@Zeroloke True.

Εγώ είμαι μικρούλης ακόμα και φοβάμαι το Elo World. Για την ώρα πρέπει να μάθω και στους φίλους μου να παίζουν τουλάχιστον τόσο καλά όσο εγώ για να έχουμε κάποια ελπίδα :D

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από demonicMC: 27 Σεπτέμβριος 2012 - 20:05

#1708 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2012 - 20:45

εγω ειχα κανει βλακειες ξεκινησα ranked με κατι φιλους που δεν ηξεραν πολυ και σε συνδυασμο με τα αλλα ζωα του solo/duo το ελο μου επεσε και ποιος το ανεβαζει τωρα(μετα καναμε team με τους αξιολογους φιλους μου και βρηκα την υγεια μου! :P )!!! δεν πειραζει καλη καρδια! ερχεται η season 3! σου προτεινω να μην ασχοληθεις πολυ με το solo/duo μονο για κανα game μονος σου η με κανενα καλο φιλο σου! τα ranked teams λενε τρελα!

#1709 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2012 - 21:10

Εγώ είμαι μικρούλης ακόμα και φοβάμαι το Elo World.

Kαλά δεν είναι και για φόβο,αλλά θέλει προσοχή στην αρχή γιατί τα πρώτα 10 games είναι τα σημαντικότερα,αφού είτε σου δίνουν τρελό elo boost είτε φτάνουν το elo σου στα τάρταρα.Π.χ αν έχεις 10/10 wins στην αρχή φτάνεις μέχρι κ 1600 elo,ενώ κανονικά για καλύψεις διάστημα 400 πόντων(αρχίζεις με 1200),θες κοντά στις 30 νίκες χωρίς lose.

Πάντως τα ranked,ήταν και ο λόγος που βαρέθηκα το LoL.Το παιχίδι είναι φτιαγμένο έτσι,ώστε αν σπάσει το κλασικό σχήμα,δηλ. ένα διπλό lane,2 solos και 1 jungle,να τσεπώσεις σίγουρο lose εκτός και αν η αντίπαλη ομάδα δεν νιώθει μία,πράγμα απίθανο αν είσαι σε mid/high elo.Μόνο το double jungle έχω δει λίγες φορές ως εναλλακτική στα ranked,που φυσικά αποτυγχάνει πάντα.
Γενικότερα δεν έχει την ποικιλία που είχε το Dota στο positioning(δηλ. triple lane,roaming,3 solos,5mid pushing strg κ.ά)when it comes to competitive play,και για αυτό και αυτό μου πήρε κοντά στα 2,5 χρόνια να την βαρεθώ,ενώ το LoL μόνο 1.Υπάρχουν και άλλα που προσωπικά δεν μου αρέσουν στο in game,αλλά αυτό είναι το κυριότερο.

Δεν το χω παρατήσει και τελείως βέβαια,αλλά πλέον παίζω πολύ σπάνια.Και είναι κρίμα γιατί και τεχνικά είναι πολύ ανώτερο του dota,και οι καινοτομίες που έφερε(buffs,masteries,runes κτλ)ήταν ενδιαφέρουσες.'Ισως αντί να βγάζαν κάθε λίγο και λιγάκι νέους ήρωες ή να αλλάζουν τους τωρινούς,να κάνουν και κάνα σοβαρό change στο gaming.
Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Δημοσιευμένη  εικόνα

#1710 ShadeSlayer

ShadeSlayer

Summoner's Rift

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2012 - 22:10

Kαλά δεν είναι και για φόβο,αλλά θέλει προσοχή στην αρχή γιατί τα πρώτα 10 games είναι τα σημαντικότερα,αφού είτε σου δίνουν τρελό elo boost είτε φτάνουν το elo σου στα τάρταρα.Π.χ αν έχεις 10/10 wins στην αρχή φτάνεις μέχρι κ 1600 elo,ενώ κανονικά για καλύψεις διάστημα 400 πόντων(αρχίζεις με 1200),θες κοντά στις 30 νίκες χωρίς lose.

Πάντως τα ranked,ήταν και ο λόγος που βαρέθηκα το LoL.Το παιχίδι είναι φτιαγμένο έτσι,ώστε αν σπάσει το κλασικό σχήμα,δηλ. ένα διπλό lane,2 solos και 1 jungle,να τσεπώσεις σίγουρο lose εκτός και αν η αντίπαλη ομάδα δεν νιώθει μία,πράγμα απίθανο αν είσαι σε mid/high elo.Μόνο το double jungle έχω δει λίγες φορές ως εναλλακτική στα ranked,που φυσικά αποτυγχάνει πάντα.
Γενικότερα δεν έχει την ποικιλία που είχε το Dota στο positioning(δηλ. triple lane,roaming,3 solos,5mid pushing strg κ.ά)when it comes to competitive play,και για αυτό και αυτό μου πήρε κοντά στα 2,5 χρόνια να την βαρεθώ,ενώ το LoL μόνο 1.Υπάρχουν και άλλα που προσωπικά δεν μου αρέσουν στο in game,αλλά αυτό είναι το κυριότερο.

Δεν το χω παρατήσει και τελείως βέβαια,αλλά πλέον παίζω πολύ σπάνια.Και είναι κρίμα γιατί και τεχνικά είναι πολύ ανώτερο του dota,και οι καινοτομίες που έφερε(buffs,masteries,runes κτλ)ήταν ενδιαφέρουσες.'Ισως αντί να βγάζαν κάθε λίγο και λιγάκι νέους ήρωες ή να αλλάζουν τους τωρινούς,να κάνουν και κάνα σοβαρό change στο gaming.

Φιλε μου ... Ημουν δυαδα κοντα στα 1800 και πηρα 2ο σαπορτ , πηγαμε ταρικ-τζαρβαν στο τοπ και 5-0 τον εβγαλα. μετα εκανα ροαμ και τελικα νικησαμε το παιχνιδι 22-0