Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 6 votes

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1681 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 17 September 2012 - 22:45

Το ότι κάποιος δεν θα ακολουθήσει το meta game σε normal blind picks δεν είναι λόγος για αναφορά πάντως. Συνήθως κάτι try hard τύποι φωνάζουν για report επειδή δεν διάλεξες τον champ που ήθελαν.

#1682 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 17 September 2012 - 22:54

Σιγουρα δεν ειναι λογος.Οσο για τουw die hard ,τους λες να κανουν το game carry μόνοι τους άμα θέλουν και να σταματήσουν να γκρινιάζουν.να δω μετά ποιος έχει τα κότσια να αντιμιλήσει!

Posted Image

#1683 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 18 September 2012 - 03:14

A για τόσο σοβαρό σκεπτικο μιλάμε...Δεν ξέρω τι λένε οι επαγγελματίες αλλά η τριχόμπαλα είναι κινούμενη καταστροφή αν παιχτεί σωστά.

σε draft/ranked ειναι double edged sword. σε normals blind picks , who gives a damn about picks ~_~ just play the champ u wanna have fun with or train...

#1684 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 18 September 2012 - 05:54

Εγω παντος τον Teemo τον παιζω solo top και ειμαι μια χαρα.

Ειδικα vs Garen κτλ.

Απλα δεν θελει σπαμμαρισμα το Q.Απλα περνεις last-hits και σπαμμαρεις και κανα απλο hit στον αλλον , εχοντας ξεκινησει και maxαρει την 3η πρωτα θα τρωει TONS OF DAMAGE.

Επισεις , shrooms - a hell of map vision.

Captain Teemo On Duty FTW
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#1685 Seppuku

Seppuku

Anime Amateur

• Members
  • 85 posts

Posted 18 September 2012 - 10:16

Εμένα μου την δίνει σαν champ, για τον απλούστατο λόγο οτι έχω φάει πολλές ήττες από Teemo..... xaxaxaxaxa... Παθαίνεις και μαθαίνεις που λένε...ή πεθαίνεις και μαθαίνεις... :D

Σε καμιά περίπτωση όμως δεν απειλώ με ban ούτε βρίζω.... Απλά όταν τον βλέπω picked κάνω μια προσευχή στον Thor "Κάνε Θεέ μου να είναι άμπαλος ο summoner!", γιατί εδώ που τα λέμε εκεί κρίνονται όλα. Ο champ από μόνος του δεν κάνει κάτι....

Edited by Seppuku, 18 September 2012 - 10:16.

Proud listener of Radio Rivendell

Posted Image

http://jewellersapprentice.wordpress.com/

#1686 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 September 2012 - 10:45

O νέος champion είναι μια κατσαρίδα. -.- yaaay -.-

Είναι σοβαροί; Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι θα παίζω και υποτίθεται ότι θα πρέπει να πλησιάσω την κατσαρίδα; Yeah that's not gonna happen ακόμη και ως pixels.

#1687 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 18 September 2012 - 12:38

So, αν κατάλαβα καλά, ο νέος champ αλλάζει με τις διαφορετικές επιλογές που κάνεις; That would be kinda cool

#1688 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 18 September 2012 - 12:46

Ωραία και πάνω που συνήθιζα να παίζω με Cho, καιρός να κάνει την εμφάνισή του άλλο ένα πλάσμα του κενού. Αυτή η φάση με τις εξελίξεις μου θυμίζει zergs πάντως.

#1689 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 18 September 2012 - 12:49

Oh Riot, you sneaky bastard you

#1690 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 18 September 2012 - 13:16

they brought predator (rengar) now its time for the alien ^_^

p.s

Πρέπει να είναι το πλάσμα που σύμφωνα με το Lore πήρε το μάτι του Rengar. puuur :kill4u:

#1691 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 18 September 2012 - 14:07

Εγώ βασικά σκεφτόμανε τον Cho μέχρι τώρα ως τον αντίπαλο του Rengar, αλλά τώρα που το λες...

#1692 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 18 September 2012 - 16:51

Ρε'συ Demo ... αν το σκεφτούμε... Έστω ότι ήταν ο Τσο... ΕΑΝ γινόταν αυτό το fight γνωρίζοντας πως ο Τσο ειναι ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ. Αν έχανε ο Rengar , η μόνη απώλεια του θα ήταν ένα μάτι?

#1693 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 18 September 2012 - 17:10

Well, λέει στο lore του Rengar ότι ήταν έτοιμος να πεθάνει, οπότε, δε νομίζω να μην υπήρχαν άλλα σημαντικά τραύματα εκτός από το μάτι. Άλλωστε, λέει επίσης ότι το τέρας έτρωγε τα πάντα στο πέρασμα του. Cho'σ ulti much?

Αλλά μπορεί να είναι και η κατσαρίδα μας, εφόσον βγαίνουν τόσο κοντά χρονολογικά ο ένας με τον άλλον. Το ίδιο είχε γίνει με τον Draven και τον Darius άλλωστε

#1694 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 18 September 2012 - 18:38

Mμμμ.... Κάπου στο reddit νομίζω διάβασα πως όταν υπάρχει Cho στην αντίπαλη ομάδα και έχεις rengar... υπάρχει ένα interaction όταν κάνει ο Rengar την Ulti του... Έγραψαν πως λέει "its the beast" , πρέπει να το checkάρω.

#1695 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 20 September 2012 - 14:12

O νέος champion είναι μια κατσαρίδα. -.- yaaay -.-

Είναι σοβαροί; Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι θα παίζω και υποτίθεται ότι θα πρέπει να πλησιάσω την κατσαρίδα; Yeah that's not gonna happen ακόμη και ως pixels.

Ναι αλλά σκέψου ότι είναι μοβ! Επίσης δες τον σαν alien που αναφέρθηκε και πιο πάνω και όχι σαν ... την μικρή Τερέζα!!!

Posted Image