Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 6 Ψήφοι

League of Legends (LoL)

• Please log in to reply
2948 replies to this topic

#1486 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2012 - 16:28

Εγώ πέτυχα έναν (ευτυχώς αντίπαλο) που feedαρε ασυστόλως. Η kata μας τον κορόιδευε που είχε skin και δεν ήξερε να παίζει ez :P. Στο συγκεκριμένο game έπαιζα με έναν φίλο μου ο οποίος έφυγε στα 5 lvl και μείναμε 4 χωρίς tank (απ την αρχή δεν είχαμε, ενώ οι άλλοι είχαν allistar) αλλά το game το πήραμε με άνεση. Ξαναθυμήθηκα τα παλιά μεγαλεία με shaco :D

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από jimop24: 30 Ιούνιος 2012 - 16:29

8w32.jpg

#1487 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2012 - 16:28

Εγώ έκανα ένα game σε rank για να το εγκαινιάσω και έκανα score 19-7-15.Κρίμα που το χάσαμε γιατί κάποιοι έπρεπε να παίζουν με bot και όχι ranked...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1488 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2012 - 03:06

10 Custom Proving Ground Games
0% Winning Rate
Dafuq?
It's supposed to be fun, I'm not having :S

#1489 bapctotax

bapctotax

Anime Amateur

• Members
  • 116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2012 - 00:02

παιδιά έχω παρει shaco και με .... ξέρετε τώρα! μπορείτε να μου προτείνεται κανένα καλό build γιατί feedαρω λίγο αγρία με τον shaco; επίσης κανένα καλό build για τον jax για early game;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από bapctotax: 02 Ιούλιος 2012 - 00:02

Δημοσιευμένη  εικόνα

TEAM BRING IT!!!

#1490 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2012 - 18:08

Οι ικανότητες του επερχόμενου champion.

Youtube Video

δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Για κάποιο λόγο μου έρχεται στο μυαλό ο Darius.

#1491 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2012 - 19:45

Ελατε τωρα τους αδικητε πολυ ασχημα. Αυτος ο champ ειναι και melee και range και απ οτι φενεται καποια skill του ειναι διπλα αναλογα με το τι ειναι. Απο που κι ος που μοιαζει με τον Darius η που κλεγονται ολοι οι αλλοι στα forum οτι ειναι αλλος ενας bruiser, δεν υπαρχει αλλος πεχτης σαν κι αυτον. Αμα μοιαζει στον Darius μονο και μονο επειδη εχει μεγαλο οπλο (που ειναι μαλιστα και σφυρι οχι τσεκουρι σαν του Darius) τοτε μοιαζει παρα πολυ και με την Kata μιας και ειναι και οι 2 ανθρωποι.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από fotitsas: 02 Ιούλιος 2012 - 19:46

gVaaH5O.jpg

#1492 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2012 - 20:19

Συμφωνω με τον Φωτιτσα. Μερικοι κανετε σα μωρα παιδια με το character design τελευταια. Αντιθετως, εχει γινει τεραστια προοδος, με πολλους πρωτοτυπους χαρακτηρες εδω και ενα χρονο... ο Draven τελευταια ας πουμε, που σε πολλους δεν αρεσει, εχει αρκετα πρωτοτυπα στοιχεια.. Γενικα η Riot εχει βελτιωθει πολυ στο character creation / game balance.

#1493 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2012 - 20:24

Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι πήραν την έμπνευση που ήθελαν από τον Thor. Anw, φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον χαρακτήρας. Θα δούμε πως θα τα πάει

#1494 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2012 - 21:40

4 skills με 2 διαφορετικες ιδιοτητες το καθενα , οπως με τον lee sin , καλη κινηση... Για να τον δουμε και εν δραση ομως ^^

#1495 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2012 - 22:33

Πρωτότυπος δεν είναι.Ιδια φιλοσοφία έχει και η Nidalee (που κανένας δεν ανέφερε).Δεν πάυει όμως να είναι και γαμώ τους παίχτες, οποίος δεν έχει συγκεκριμένο lane position αλλά μπορεί να πάει σε διάφορα lane ανάλογα με το team composition.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 02 Ιούλιος 2012 - 22:33

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1496 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2012 - 22:44

Ναι, ειναι το ιδιο τρικ με την Νιντα, αλλα κατα τ' αλλα τελειως διαφορετικο skillset.

#1497 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2012 - 12:04

Τη προηγούμενη βδομάδα αγόρασα τον shen και την επόμενη μέρα ήταν free στο champion rotation.
Αυτή τη βδομάδα αγόρασα την akali και μετά από δύο μέρες είναι free στο champion rotation.
Τους ninja μου μέσα.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1498 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2012 - 12:47

Δεν πειράζει θα αποζημιωθείς σε βάθος χρόνου!

#1499 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2012 - 21:36

Τη προηγούμενη βδομάδα αγόρασα τον shen και την επόμενη μέρα ήταν free στο champion rotation.
Αυτή τη βδομάδα αγόρασα την akali και μετά από δύο μέρες είναι free στο champion rotation.
Τους ninja μου μέσα.

Αν δεν έχεις τον Kennen να πας να τον πάρεις αμέσως!! Το λέει το πρωτόκολλο!
Αλλιώς χαλάς το ρητό United We Stand Shadow Dancing Through Slicing Maelstroms!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από KamenoC: 03 Ιούλιος 2012 - 21:38

#1500 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2012 - 23:01

Εγω αποφασισα να χρησιμοποιησω το free realm transfer που πηραμε για τον Nordic & East server κυριως λογω του επερχομενου ελληνικου patch. Και το συμπερασμα που εβγαλα μετα απο 2 μερες ειναι το εξης:

Το 90% ΟΛΩΝ των ατομων που ειναι σε αυτο το realm δεν εχουν ιδεα απο LoL. Μολις ειχα παει στον West παρατηρησα οτι τα normals δεν ειχαν ιδιαιτερες διαφορες σε γενικες γραμμες απο τα ranked, απο την αποψη οτι υπαρχει κανονικο team composition, wards και αλλα μικροπραγματα που ειναι και αυτα σημαντικα. Στον East ομως, στο 1ο game ειχα αντιπαλους bot lane Kog maw και Draven. Δεν χρειαζεται να πω οτι χασανε ασχημα.

Τα ranked ειναι ακομα χειροτερα, 7 games, 4w-3l και αυτα επειδη ειχαμε τραγικοτητες στην ομαδα. Υποψιαζομαι οτι πρεπει να ανεβω στα 2k elo για να παιξω κανενα game της προκοπης (δηλαδη επιπεδου 1600 elo στον West).

Και απορω γιατι φευγαν ολοι απο τον East. Αργοτερα βεβαια πετυχα 4 ελληνες στο team μου, οι οποιοι ειπαν "We will troll you so hard" επειδη πηρα varus και ετσι απαντησα στην ιδια μου την ερωτηση (εννοειται πως δεν τους ειπα οτι ειμαι ελληνας μεχρι αφοτου τους εκανα trolling μεχρι θανατου και αφου χασαμε το game),

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 03 Ιούλιος 2012 - 23:03