Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye old books thread! (books forever!) ~αχταρμάς inside~
Posted 30 March 2011 - 16:54
Posted 30 March 2011 - 17:30
Posted 30 March 2011 - 19:08
Τον Michael Moorcock δεν τον αγαπάει κανείς βλέπω. Τ.Τ

Κανείς απολύτως.
Edited by Yo! Master, 30 March 2011 - 19:35.
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.
Posted 30 March 2011 - 23:08

Posted 30 March 2011 - 23:53
εχει κανεις να μου προτεινει κανα βιβλιο μυστηριου στυλακι dan Brown? ΟΧΙ Dan Brown, απλα αυτου του ειδους?

Posted 31 March 2011 - 12:07
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 31 March 2011 - 12:55
Posted 31 March 2011 - 13:31
Άμα αυτά είναι "βαριά κουλτούρα" τότε το Ulysses του James Joyce τι είναι!?εδω μέσα εχει πέσει βαρια κουλτούρα, εγω κατι the hunger games διαβάζω. χο χο
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.
Posted 01 April 2011 - 00:22
εδω μέσα εχει πέσει βαρια κουλτούρα, εγω κατι the hunger games διαβάζω. χο χο
go go go!! και εγω το διαβασα και μ αρεσε πολυ!!!!

Posted 15 April 2011 - 00:15
Υπάρχει πάντα και το Finnegans Wake αν θέλει κανείς πιο "βαριά κουλτούρα" ,χεχεΆμα αυτά είναι "βαριά κουλτούρα" τότε το Ulysses του James Joyce τι είναι!?

Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω διαβάσει (στην πραγματικότητα δεν μπόρεσα να διαβάσω ούτε τις 10 πρώτες σειρές από την πρώτη σελίδα που βρήκα online). Παρ'όλα αυτά αφού το προτείνει ο Tom Robbins στο "Αγριεμένοι ανάπηροι επιστρέφουν από καυτά κλίματα" (Fierce Invalids Home from Hot Climates) και αυτό είναι το αγαπημένο μου βιβλίο έπρεπε να προσπαθήσω. Χμμ.. τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν το προτείνει ακριβώς αλλά αναφέρει πως ο ήρωας μετά από αρκετό αλκοόλ το προχωράει μερικές σελίδες και το θεωρεί κατόρθωμα...
Αυτή την περίοδο διαβάζω το 47ο βιβλίο του Destroyer (Warren Murplhy), "The Dragonriders of Pern" (Anne McCaffrey), "Eric" (Discworld), "Το σμήνος" (Φρανκ Σέτσινγκ), "Chinese medicine" (Wong Kiew Kit) και Μίκυ Μάους. Συγκεκριμένα σε λίγο πάω να συνεχίσω τις ιατρικές υποθέσεις του Δόκτορα Μάους (σαν τον Χάους ένα πράγμα αλλά πιο ποντικένιος

Vegetasmate: Δοκίμασε τα "Μαγικός κύκλος" και "Οχτώ" της Κάθριν Νεβίλ.
Deadly masters VS Incompetent student
Rule One: "Do not act incautiously when confronting a little bald wrinkly smiling man."
...
Rule Nineteen :"Remember Never to Forget Rule One. And always ask yourself: How come it was created in the first place?"
Links που προτείνω ανεπιφύλακτα: Δείτε anime online σε mobile συσκευές + Νόστιμες συνταγές για όλους
Posted 15 April 2011 - 04:32
Επίσης δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί ο Tom Robbins έχει τόσο μεγάλο κοινό, εγώ με τον Τρυποκάρυδο είχα απογοητευτεί.
Posted 15 April 2011 - 09:16
Πάντως αντικειμενικα, ειτε σου ταιριαζουν ειτε οχι, ξερει να γραφει. Περιεργο παντως, θα υπεθετα οτι θα σου αρεσε (ισως να σου προτεινα το αρωμα του ονειρου για ξεκινημα, αλλα δεν εχει τοσο μεγαλη σημασια). Ισως να επεσες στην παγιδα του great expectations που σε οδηγουν σε συγκεκριμενες εικονες. Ισως και οχι.
Posted 15 April 2011 - 11:56
Δεν το διάβασα με καμία προσδοκία, απλά ξέρεις, είναι μερικά βιβλία που στο τέλος σου αφήνουν την αίσθηση "ε και τι κατάλαβα που το διάβασα, απλά έχασα χρόνο", και για μετά ο Τρυποκάρυδος ήταν ένα από αυτά.
Posted 15 April 2011 - 16:33

Kαλα ναι για αμερικη ισχυει, για ελλαδα μιλαγα περισσοτερο. Εμενα παντως αρχικα με τραβηξε το χιουμορ του που ηταν πολυ πιο κοντα στις δικες μου επηρροες (douglas adams, κωστακης αναν, λενος χρηστιδης κ.α.) και τα υπολοιπα ηρθαν στην πορεια.
Anw αν δεν ειναι πολυ μεγαλη η λιστα σου, (που θα ειναι) δωσε μια ευκαιρια στο αρωμα, και που ξερεις μπορει να αναθεωρησεις. Μπορει και οχι.