Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye old books thread! (books forever!) ~αχταρμάς inside~
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 18:52

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 02:08
Sima Yi (179 - 251) was a strategist, general, and politician of Cao Wei during the Three Kingdoms era of China. He is perhaps best known for defending Cao Wei from Zhuge Liang's Northern Expeditions. His success and subsequent rise in prominence paved the way for his grandson Sima Yan's foundation of the Jin Dynasty, which would eventually bring an end to the Three Kingdoms era. After the founding of the Jin Dynasty, Sima Yi was posthumously honored as Emperor Xuan of Jin with the temple name of Gaozu.Zhuge Liang
Νιε νιε νιε νιε κόρη!

Να διαβάσεις το Ravages of Time:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ravages_of_Time
http://remnantwarriors.com/?page_id=53
Σωποδήποτε!
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 08:41
Sima Yi (179 - 251) was a strategist, general, and politician of Cao Wei during the Three Kingdoms era of China. He is perhaps best known for defending Cao Wei from Zhuge Liang's Northern Expeditions. His success and subsequent rise in prominence paved the way for his grandson Sima Yan's foundation of the Jin Dynasty, which would eventually bring an end to the Three Kingdoms era. After the founding of the Jin Dynasty, Sima Yi was posthumously honored as Emperor Xuan of Jin with the temple name of Gaozu.
Νιε νιε νιε νιε κόρη!
Να διαβάσεις το Ravages of Time:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ravages_of_Time
http://remnantwarriors.com/?page_id=53
Σωποδήποτε!
ιερόσυλε!!!!!!!!!!!!

with sima yi i'm liek ->

ο zhuge liang ήταν ο πιο έξυπνος άνθρωπος μιας ολόκληρης εποχής, μου είναι υπέρ-αρκετό

@petran: yes the games rock! όχι όλα απ όσο έχω ακούσει αλλά δοκίμασε μιας και το χεις!

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 09:57
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 10:09
εγώ τώρα τελευταία διαβάζω το the Dubliners του James joyce, είναι εξαιρετικό, ρεαλιστικό και διαβάζοντας το είναι πολύ εύκολο κάποιος να καταλάβει πως ήταν το δουβλίνο στις αρχές του 1900. τώρα στη λίστα με περιμένει το La Coscienza di Zeno tou Italo Svevo
διάβασες james joyce και σου άρεσε??? εγώ διάβασα στα 15 μου τον πορτραίτο ενός καλλιτέχνη και τον βρήκα πολύ βαρετό...επίσης δοκίμασα να διαβάσω και την Οδύσσεια αλλά το άφησα ...Αν και διαβάζω σχετικά δύσκολους συγγραφείς ο joyce δεν με γοητεύει καθόλου.....μπραβο πάντως

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 10:14

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 10:21

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 11:44

Δεν εχω διαβασει κανενα βιβλιο του Τolkien αλλα απο τις ταινιες LOrd of the ringς πρεπει να χε φοβερη φαντασια ο ανθρωπος!

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 12:00

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 15:04
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από red pyramid: 05 Ιούνιος 2009 - 15:44

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 15:34
Βασικά αυτό είναι το ωραίο, είναι σα να διαβάζεις την ακριβή ιστορία ενός πολύ διαφορετικού και μαγικού κόσμου. Θα ήταν υπέροχο αν υπήρχε κάτι αντίστοιχο σε sci fi αλλά και έτσι είναι υπέροχα τα βιβλία του Tolkien. Ειδικά το Hobbit (το αγαπημέι ου τολκιν-ικό και μέσα στα 5 αγαπημένα μου), πως μπορεί να ξενερώσει άνθρωπο?
+1
Δεν έφταιγε ο Tolkien , αλλά ότι διάβασες το Σιλμαρίλιον πρώτο . Πρέπει να έχεις διαβάσει κάποια άλλα βιβλία του για να μπεις στον κόσμο του και μετά αυτό . Τότε δεν θα είναι εκνευριστικό , αλλά απόλαυση . Χαώδες μεν , υπέροχο δε .

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 18:31
Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 18:39

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 22:08
hyuga που να διαβάσεις το Romance of the Three Kingdoms που γίνεται τση πόρνης από ονόματα...σου λέει μέχρι και για τη μάρκα σώβρακο του τελευταίου των τελευταίων ιπποκόμου του δεκανέα ενός κατώτερου φεουδάρχη

Για να διαβάσεις Joyce χρειάζεσαι υπομονή, για να τον καταλάβεις (όσο γίνεται) χρειάζεσαι ΑΠΕΙΡΟ reference. Δικό σου, όχι των footnotes (μόνο). Τα λοιπά σχόλια τα αφήνω στους sensei (ξέρουν ποιοι είναι

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2009 - 15:56