Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Ye old books thread! (books forever!) ~αχταρμάς inside~

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
1118 replies to this topic

#406 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 18:52

το τελευταίο καλό βιβλίο που διάβασα είναι ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ του Αλμπέρτο Μοριέβα ..πολύ καλός στην ψυχανάλυση των χαρακτήρων του.//
Δημοσιευμένη  εικόνα

#407 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 02:08

Zhuge Liang

Sima Yi (179 - 251) was a strategist, general, and politician of Cao Wei during the Three Kingdoms era of China. He is perhaps best known for defending Cao Wei from Zhuge Liang's Northern Expeditions. His success and subsequent rise in prominence paved the way for his grandson Sima Yan's foundation of the Jin Dynasty, which would eventually bring an end to the Three Kingdoms era. After the founding of the Jin Dynasty, Sima Yi was posthumously honored as Emperor Xuan of Jin with the temple name of Gaozu.

Νιε νιε νιε νιε κόρη! :P

Να διαβάσεις το Ravages of Time:

http://en.wikipedia.org/wiki/Ravages_of_Time

http://remnantwarriors.com/?page_id=53

Σωποδήποτε!

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#408 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 08:41

Sima Yi (179 - 251) was a strategist, general, and politician of Cao Wei during the Three Kingdoms era of China. He is perhaps best known for defending Cao Wei from Zhuge Liang's Northern Expeditions. His success and subsequent rise in prominence paved the way for his grandson Sima Yan's foundation of the Jin Dynasty, which would eventually bring an end to the Three Kingdoms era. After the founding of the Jin Dynasty, Sima Yi was posthumously honored as Emperor Xuan of Jin with the temple name of Gaozu.

Νιε νιε νιε νιε κόρη! :P

Να διαβάσεις το Ravages of Time:

http://en.wikipedia.org/wiki/Ravages_of_Time

http://remnantwarriors.com/?page_id=53

Σωποδήποτε!

ιερόσυλε!!!!!!!!!!!! :Crying2::Crying2::Crying2::nanteee::run:

with sima yi i'm liek -> :puke: ο χειρότερός μου strategist :deadga6: (μέχρι στιγμής τουλάχιστον >_>')

ο zhuge liang ήταν ο πιο έξυπνος άνθρωπος μιας ολόκληρης εποχής, μου είναι υπέρ-αρκετό :if: (και θεός επίσης :nbleed: και είχε και γυναίκα θεά :nanana: και στα red cliffs τους πήρε τα κιλοτάκια μαζί με τον zhou yu :kakaka: και ο sima yi πολύ θα θελε να τον φτάσει αλλά τι να κάνουμε ευσεβείς πόθοι :try: και από πότε έγινα zhuge liang fangirl? :nosey: gotta stop the fangirling monologue i'm scaring myself :terror2:)

@petran: yes the games rock! όχι όλα απ όσο έχω ακούσει αλλά δοκίμασε μιας και το χεις! :byejg9:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#409 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 09:57

εγώ τώρα τελευταία διαβάζω το the Dubliners του James joyce, είναι εξαιρετικό, ρεαλιστικό και διαβάζοντας το είναι πολύ εύκολο κάποιος να καταλάβει πως ήταν το δουβλίνο στις αρχές του 1900. τώρα στη λίστα με περιμένει το La Coscienza di Zeno tou Italo Svevo

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#410 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 10:09

εγώ τώρα τελευταία διαβάζω το the Dubliners του James joyce, είναι εξαιρετικό, ρεαλιστικό και διαβάζοντας το είναι πολύ εύκολο κάποιος να καταλάβει πως ήταν το δουβλίνο στις αρχές του 1900. τώρα στη λίστα με περιμένει το La Coscienza di Zeno tou Italo Svevo

διάβασες james joyce και σου άρεσε??? εγώ διάβασα στα 15 μου τον πορτραίτο ενός καλλιτέχνη και τον βρήκα πολύ βαρετό...επίσης δοκίμασα να διαβάσω και την Οδύσσεια αλλά το άφησα ...Αν και διαβάζω σχετικά δύσκολους συγγραφείς ο joyce δεν με γοητεύει καθόλου.....μπραβο πάντως :thatsit:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#411 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 10:14

όχι απλά μου άρεσε, έχω πωρωθεί αγρια και ο μονος λόγος που δεν άρχισα ακόμα το ulysses είναι πως έχω ακόμα σχόλιο και σε λίγο εξέτασης και δεν θέλω να πωρωθώ και να πάω σκατά στις εξετάσεις. έχω περίεργα γούστα με τα βιβλία :P ο Tolkien ας πούμε με αηδιάζει :P *runs and hides*

#412 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 10:21

ούτε εμένα μαρεσει ο ΤΟΛΚΙΕΝ είχα διαβάσει το Σιλμαρίλιον και μου φάνηκε σαν τηλεφωνικός κατάλογος..ολο ονόματα και οικογενειακά δέντρα..μετά διάβασα το ΧΟΜΠΙΤ που με ξενέρωσε απίστευτα..για την 3λογια Αρχοντας των δαχτυλιδιών ούτε συζήτηση να το δαιβάσω!:stubborn:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#413 Little Sunshine

Little Sunshine

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 11:44

το βιβλιο που διαβαζω αυτη την περίοδο ειναι "οι στυλοβάτες της Γης" του ken follet, και ειναι ΦΟΒΕΡΟ!!!:wooi2:
Δεν εχω διαβασει κανενα βιβλιο του Τolkien αλλα απο τις ταινιες LOrd of the ringς πρεπει να χε φοβερη φαντασια ο ανθρωπος!
:Blissfull:

#414 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 12:00

Μωρέ φαντασια είχε αλλά τόσα ονόματα τι τα ήθελε???
Δημοσιευμένη  εικόνα

#415 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 15:04

Βασικά αυτό είναι το ωραίο, είναι σα να διαβάζεις την ακριβή ιστορία ενός πολύ διαφορετικού και μαγικού κόσμου. Θα ήταν υπέροχο αν υπήρχε κάτι αντίστοιχο σε sci fi αλλά και έτσι είναι υπέροχα τα βιβλία του Tolkien. Ειδικά το Hobbit (το αγαπημένο μου τολκιν-ικό και μέσα στα 5 αγαπημένα μου), πως μπορεί να ξενερώσει άνθρωπο?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από red pyramid: 05 Ιούνιος 2009 - 15:44

Δημοσιευμένη  εικόνα

#416 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 15:34

Βασικά αυτό είναι το ωραίο, είναι σα να διαβάζεις την ακριβή ιστορία ενός πολύ διαφορετικού και μαγικού κόσμου. Θα ήταν υπέροχο αν υπήρχε κάτι αντίστοιχο σε sci fi αλλά και έτσι είναι υπέροχα τα βιβλία του Tolkien. Ειδικά το Hobbit (το αγαπημέι ου τολκιν-ικό και μέσα στα 5 αγαπημένα μου), πως μπορεί να ξενερώσει άνθρωπο?

+1

Δεν έφταιγε ο Tolkien , αλλά ότι διάβασες το Σιλμαρίλιον πρώτο . Πρέπει να έχεις διαβάσει κάποια άλλα βιβλία του για να μπεις στον κόσμο του και μετά αυτό . Τότε δεν θα είναι εκνευριστικό , αλλά απόλαυση . Χαώδες μεν , υπέροχο δε .
Δημοσιευμένη  εικόνα

#417 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 18:31

Από την άλλη το Hobbit είναι παιδικό οπότε λογικό να σε ξενέρωσε αφού σου αρέσουν τα δύσκολα βιβλία.

15fkk04.jpg

#418 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 18:39

Βασικά τα βιβλία με πολύ φαντασία δεν μαρέσουν.το μόνο που μου άρεσε ήταν ο Ελρικ και το βρήκα πολύ καλύτερο από αυτα του Τολκιεν..και αυτό το είχα διαβάσει στα 18 μου ΄...Γούστα είναι αυτά :ureshii:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#419 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2009 - 22:08

Ξέρω πολύ κόσμο που παράτησε το Σιλμαρίλλιον στις 15 πρώτες σελίδες...γιατί δεν κατάλαβε χριστοπαναγία! Λογικό. Κατά τη γνώμη μου είναι πανέμορφο βιβλίο, ενώ ο άρχοντας λίγο με ξενερώνει. Δε συγκρίνεται ενιγουέι.

hyuga που να διαβάσεις το Romance of the Three Kingdoms που γίνεται τση πόρνης από ονόματα...σου λέει μέχρι και για τη μάρκα σώβρακο του τελευταίου των τελευταίων ιπποκόμου του δεκανέα ενός κατώτερου φεουδάρχη :hahaha::hahaha: και μετά από λίγα κεφάλαια ξαναεμφανίζεται και λες γτφ ποιος ήταν αυτός τώρα? :nanana: εκτός και αν πέθανε ενδιάμεσα και δεν το πήρες πρέφα, γιατί πέφτουν όλοι σαν τις μύγες :deadga6:

Για να διαβάσεις Joyce χρειάζεσαι υπομονή, για να τον καταλάβεις (όσο γίνεται) χρειάζεσαι ΑΠΕΙΡΟ reference. Δικό σου, όχι των footnotes (μόνο). Τα λοιπά σχόλια τα αφήνω στους sensei (ξέρουν ποιοι είναι :P).

Δημοσιευμένη  εικόνα

#420 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2009 - 15:56

δεν είναι μονο το θέμα αυτό. εμενα στον tolkien με ενοχλεί το writing style του, το θεωρώ πολύ κουραστικό, μας ξεσκίζει με ανούσιες descriptions και τέτοια. ούτε τα ονόματα με ενοχλούνε ούτε η ιστορία, το writing style με σκοτώνει