Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Που εχει καταντησει η Ελλαδα ρε π...ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠ'ΤΗ ΒΟΥΛΗ

• Please log in to reply
35 replies to this topic

#31 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 13:41

τώρα αυτό που κολλάει με το θέμα μας.για όνομα δηλαδή

Εκεί που κολάει και το θέμα μας με το γεγονός ότι έιμαστε φόρουμ για anime...

xbJ3b2w.jpeg

#32 Uchiha Itachi`

Uchiha Itachi`

kira=shit

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 18:51

Όπως? Ότι σκοτώνει 15χρονα? Ότι ξυλοφορτώνει άσχετους και τα ρίχνει σε ζαρντινιέρες ή ότι σκοτώνει μετανάστες πετώντας τους σε χαντάκια? Όλα ψέμματα μην τους ακούς...Btw έχει ωραίες σοκολάτες το Βέλγιο ακούω...

κοιτα δεν ολοι οι αστυνομικοι ιδιοι υπαρχουν καποιοι που φερονται απαραδεκτα οπως λες,κ εχεις δικιο,αλλα υπαρχουν και αλλοι που νοιαζονται και βοηθανε και ειναι μεγαλο λαθος ,κατα τη γνωμη μου,να τους βαζουμε ολους στην ιδια κατηγορια.
kyuubi training
Spoiler:

#33 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 20:26

Εκεί που κολάει και το θέμα μας με το γεγονός ότι έιμαστε φόρουμ για anime...

Ναι ομως το οff topic ειναι για "Συζητήσεις που δεν υπάγονται θεματικά σε κάποια άλλη κατηγορία" αρα εσενα τι σε κοφτει?
Α, και επετρεψε μου να προτιμησω τις Ελληνικες σοκολατες:P:P:P:P

κοιτα δεν ολοι οι αστυνομικοι ιδιοι υπαρχουν καποιοι που φερονται απαραδεκτα οπως λες,κ εχεις δικιο,αλλα υπαρχουν και αλλοι που νοιαζονται και βοηθανε και ειναι μεγαλο λαθος ,κατα τη γνωμη μου,να τους βαζουμε ολους στην ιδια κατηγορια.

+1

Πιστευω πως οι περισσοτεροι αστυνομικοι δεν ειναι "μπατσοι", μονο καποια μεμονομενα κολοπαιδα κανουν αυτα που κανουν.

Και το προβλημα ειναι οτι θα επρεπε τουλαχιστον να υπαρχει καλυτερη αστυνομευση εξω απο την βουλη. Δεν φταει ο καθε φουκαρας εργαζομενος (αστυνομικος στην περιπτωση μας) για την αδρανεια του κρατους!

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#34 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 21:43

Ναι ομως το οff topic ειναι για "Συζητήσεις που δεν υπάγονται θεματικά σε κάποια άλλη κατηγορία" αρα εσενα τι σε κοφτει?
Α, και επετρεψε μου να προτιμησω τις Ελληνικες σοκολατες:P:P:P:P

Δεν αντιλέγω. Δεν θυμάμαι να είπα ότι αυτό το thread δεν θα πρεπε να υπάρχει. Μου είπε κάποιος ότι το σχόλιο μου δεν είχε καμία θέση...Από τη στιγμή όμως που κάνουμε μια συζήτηση στο off-topic subforum η οποία είναι σαφώς πιο χαλαρή από το υπόλοιπο κομμάτι του forum και από τη στιγμή που διαφωνησα με την τοποθέτηση ενός μέλους νομίζω έχω κάθε δικαίωμα να του απαντήσω (πάνω στην εσφαλμένη κατ' εμέ τοποθέτηση) όπως και αυτό το μέλος έχει κάθε δικαίωμα όπως είπες να ανοίξει ένα τέτοιο thread σε ένα anime forum...Λέγεται αρχή της αναλογικότητας...

Και σαφώς οι βέλγικες σοκολάτες υπερτερούν :P

Την αποκάτω τοποθέτηση σου δεν θα τη σχολιάσω γιατί αφενός δεν έχω χρόνο να σχολιάσω τη στάση και τη φύση της ελληνικής αστυνομίας από την άλλη θα ανοίξουμε μια τεράστια κουβέντα από την οποία και δεν θα καταλήξουμε πουθενά και θα δώσουμε λαβές για flame

On topic, Uchiha Itachi λυπάμαι για αυτό που σου συνέβη. Και μένα μου επιτέθηκε ένας τρελός ξημερώματα στο Σύνταγμα οπότε μπορώ να καταλάβω το σοκ που υπέστης...

xbJ3b2w.jpeg

#35 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 22:01

Δεν αντιλέγω. Δεν θυμάμαι να είπα ότι αυτό το thread δεν θα πρεπε να υπάρχει. Μου είπε κάποιος ότι το σχόλιο μου δεν είχε καμία θέση...Από τη στιγμή όμως που κάνουμε μια συζήτηση στο off-topic subforum η οποία είναι σαφώς πιο χαλαρή από το υπόλοιπο κομμάτι του forum και από τη στιγμή που διαφωνησα με την τοποθέτηση ενός μέλους νομίζω έχω κάθε δικαίωμα να του απαντήσω (πάνω στην εσφαλμένη κατ' εμέ τοποθέτηση) όπως και αυτό το μέλος έχει κάθε δικαίωμα όπως είπες να ανοίξει ένα τέτοιο thread σε ένα anime forum...Λέγεται αρχή της αναλογικότητας...

Sorry μετα, εγω δεν καταλαβα καλα:deadga6:

Και σαφώς οι βέλγικες σοκολάτες υπερτερούν :P

Χαιρομαι που συμφωνεις:ureshii:

Την αποκάτω τοποθέτηση σου δεν θα τη σχολιάσω γιατί αφενός δεν έχω χρόνο να σχολιάσω τη στάση και τη φύση της ελληνικής αστυνομίας από την άλλη θα ανοίξουμε μια τεράστια κουβέντα από την οποία και δεν θα καταλήξουμε πουθενά και θα δώσουμε λαβές για flame

Δικιο εχεις, δεν νομιζω πως αξιζει καν να το ζητηταμε εδω!

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#36 Renji.

Renji.

Starting...

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2009 - 22:09

Σ αυτο δεν φταιει ο κοσμος απλως ολα γινανε τοσο γρηγορα κ διακριτικα που ουτε το καταλαβε κανεις αλα και να το καταλαβαινε δεν θα προλαβαινεκατι κατι καθως ετρε ξαν κατευθειαν μεσα στα στενα αυτοι που μας εκλεψαν.

Παντως οι ανταποκριση των αστυνομικων ηταν πολυ καλη και αυτο το λεω γιατι φετος ακουστηκανε πολλα για την ελληνικη αστυνομια...

re itachi, afou mazi imastan, egw me ton louka idika fonazame k otan tous kinigisame mas akougan oloi oi anr8wpoi ( ixame paei apenadi an 8imase ) k kaneis dn ekane tpt, parolo p mas eixan akousei edw k wra k 8a borousan aneta na kanoun kati

tsp oti egine egine :unlucky: