Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town... [GAME OVER]
Posted 11 September 2009 - 23:53
Αρα επειδη υπερασπιστηκες τον shinji θες να πιστεψω οτι εισαι αθωος, yosuke kobayashi/kazuhiko amamiya?
Posted 11 September 2009 - 23:58
Yôsuke Kobayashi
[...]Αντίθετα το να ενθαρρύνει κανείς ρεύματα πηδώντας μία φορά από εδώ και μία από εκεί όπως κάνει ο αγαπητός Fay D. Flourite είναι συμπεριφορά που σύμφωνα με τον Earl Cain Hargreaves είναι υπεράνω υποψίας.. Γιατί όπως είπε και η Ayanami Rei πιο πάνω μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και μέσα από τόσα άτομα και με τόσο ατράνταχτα στοιχεία είναι απόλυτα βέβαιο ότι ο εκλειπών Hajime Saito είχε βρεί τον δολοφόνο [...]
Fay D. Flourite

Ρε σχίζα άνθρωπε έχει πάρει χαμπάρι έστω και μία από τις προσωπικότητές σου τι τσαμπουνάς; Μία φορά μόνο δεν κατηγόρησα τον Sinji πριν κι εγώ δεν ξέρω πόσο και τώρα μου λες ότι πηδάω μια εδώ και μια εκεί; Εδώ λοιπόν δύο πραγματάκια παίζουν. Ή όντως δεν ξέρεις τι λες, ή εσύ και ο Sinji είστε δολοφόνοι και προσπαθείς να τον σώσεις. Για να σας δω τι θα πεις τώρα...

いつでも今日が、いちばん楽しい日

Posted 12 September 2009 - 00:08
Yôsuke Kobayashi
Earl Cain Heargreaves δεν σε περιμένω να πιστέψεις τίποτα και δεν βλέπω γιατί πρέπει να εξαρτώμαι από την δική σου γνώμη ή του Fay D. Flourite που ΑFAIK δεν με διασφαλίζει κανείς ότι δεν δουλεύετε εσείς παρέα.Εγώ είπα απλά ένα εναλλακτικό σενάριο και τρόπο δράσης και βλέπω ότι σας έχει πιάσει και τους δύο μανία να απομακρύνετε την κοινή γνώμη από εκεί. Από εκεί και πέρα δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.
Δεν ήμουν ούτε ο πρώτος και πιστεύω ούτε ο τελευταίος που προβληματίστηκε από το ποσο εύκολα υπήρξε μαζοποίηση. Ήμουν όμως ο πρώτος που είπα ένα συγκεκριμένο σκεπτικό.
Edited by iristella, 12 September 2009 - 00:17.
Posted 12 September 2009 - 00:21
Πιστεύω ότι καθώς ο Hajime Saito είχε ψηφίσει Shinji οι προσπάθειές των δολοφόνων στρέφονται στο να ενοχοποιήσουν τον συγκεκριμένο χαρακτήρα.
Στρεφονται?Μονο ενας ειχε ψηφισει τον shinji Πριν απο εσενα και αυτος τον ψηφιζε και χθες yosuke kobayashi.
Posted 12 September 2009 - 00:31
Yôsuke Kobayashi
Earl Cain Heargreaves δεν σε περιμένω να πιστέψεις τίποτα και δεν βλέπω γιατί πρέπει να εξαρτώμαι από την δική σου γνώμη ή του Fay D. Flourite που ΑFAIK δεν με διασφαλίζει κανείς ότι δεν δουλεύετε εσείς παρέα.Εγώ είπα απλά ένα εναλλακτικό σενάριο και τρόπο δράσης και βλέπω ότι σας έχει πιάσει και τους δύο μανία να απομακρύνετε την κοινή γνώμη από εκεί. Από εκεί και πέρα δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.
Δεν ήμουν ούτε ο πρώτος και πιστεύω ούτε ο τελευταίος που προβληματίστηκε από το ποσο εύκολα υπήρξε μαζοποίηση. Ήμουν όμως ο πρώτος που είπα ένα συγκεκριμένο σκεπτικό.
Fay D. Flourite

Ρε άντε pull to look yourself. Επειδή προσπαθώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, λες τώρα ότι με έχει πιάσει μανία να απομακρύνω την κοινή γνώμη από τα σενάριά σου. Κάτσε λέγε ότι θες. Εγώ ξέρω τι είμαι, εσύ μην σώσεις και μάθεις. Και επιμένω στον Sinji που να χτυπάς τον σχιζοφρενή Κ*λο σου κάτω. Άμα τελικά δεν είναι ένοχος κακό δικό μου που τον πήρα στο λαιμό μου.

いつでも今日が、いちばん楽しい日

Posted 12 September 2009 - 00:31
Yôsuke Kobayashi
Στρέφονται όπως ΟΙ δολοφόνοι.... Aka είναι περισσότεροι του ενός. Πληθυντικός το αντίθετο του ενικού. Γιατί μαζί με τον Flourite υπάρχουν κι άλλοι. Και δεν βλέπω γιατί το πηγαίνουμε ανα μέρα.Εγώ προσωπικά παρατηρώ συμπεριφορές από την αρχή του συνεδρίου.
Επίσης στρέφονται με το να σκοτώσουν τον Hajime Saito, που είχε ψηφίσει τον Shinji. Όχι με το να ψηφίσουν τον Shinji. Μην προσπαθείς να διαστρεβλώσεις τα λόγια μου.
Edited by iristella, 12 September 2009 - 00:37.
Posted 12 September 2009 - 00:34

Μετάφραση:
αυτός που έκλεψε τα μούρα ήταν σίγουρα ο ζούρα
τι τα έκανες τα μούρα, πονηρέ και άτιμε Katsura?
μόνο αυτός θα μπορούσε να το κάνει.
Posted 12 September 2009 - 00:51
Yôsuke Kobayashi
Στρέφονται όπως ΟΙ δολοφόνοι.... Aka είναι περισσότεροι του ενός. Πληθυντικός το αντίθετο του ενικού. Γιατί μαζί με τον Flourite υπάρχουν κι άλλοι. Και δεν βλέπω γιατί το πηγαίνουμε ανα μέρα.Εγώ προσωπικά παρατηρώ συμπεριφορές από την αρχή του συνεδρίου.
Επίσης στρέφονται με το να σκοτώσουν τον Hajime Saito, που είχε ψηφίσει τον Shinji. Όχι με το να ψηφίσουν τον Shinji. Μην προσπαθείς να διαστρεβλώσεις τα λόγια μου.
Λες οτι παρατηρεις συμπεριφορες απο την αρχη του παιχνιδιου, και επιμενεις στον fay d flourite Που ψηφισε τον shinji Τυχαια χωρις κανενα στοιχειο, αλλα δε σου φανηκε καθολου περιεργο που τελικα αυτος που βγηκε ηταν ο okita shougο, παρολο που επεζαν σχεδον ολλη τη διαρκεια της ημερας τα ονοματα των sasuek uchiha και shinji, και χωρις να εχει ποσταρει καθολου ο ιδιος για να δωσει στοιχεια.Οπως το βλεπω εγω οι 4 δολοφονοι συνενοηθηκαν να των πεταξουν απο την μεση,με την κανονικη τους ψηφο μολις καταλαβαν οτι το αρνητικο κλιμα κατα του shinji δε θα φυγει.
Και εξακολουθω να μην καταλαβαινω πως ξερεις οτι οι δολοφονοι θα στραφουν στον shinji, ενω ο μονος που τον ψηφισε τον ειχε αχτι απο εχθες, mr kobayashi
Posted 12 September 2009 - 01:07
Ikari Shinji
O χειμαρος κατηγοριων εις βαρος μου ξεκινησε απο ενα ατομο, ενα ατομο που βασισε τη θεωρια του σε τελειως λαθεμενα θεμελια. Ειναι πολυ αφελες να πιστευεις Gintoki Sakata οτι ο επιθεωρητης ειχε τον παραμικρο χρονο να με τσεκαρει ωστε να καταληξει οτι ειμαι ενοχος και να σας το υποδιξει εμεσσα. Ξερω ομως οτι δεν εισαι αφελης, οποτε προσπαθεις να εκμεταλλευτεις τον πανικο και την αφελεια των αλλων, για να στειλεις αλλον ενα ευκολο αθωο εκτος...
Ειναι SHinji παρεμπιπτωντος
Posted 12 September 2009 - 02:27

κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου.
Στο πρόσωπο του αφεντικού μου αναγνωρίζω
τον δολοφόνο αλλά εσείς δεν με ακούτε...
τι να πω... ίσως τελικά ο Katsura να τη γλιτώσει.
Posted 12 September 2009 - 10:03

Ωραία όσα λέτε παιδιά,αλλα εγώ μολις θυμηθηκα κατι που ειχε πει ο Wolfgang Grimmer.
Είχε πει αν δεν με απατα η μνημη μου οτι ειχε αποδειξεις σχετικα με κατι φωτογραφιες που ειχε τραβηξει.
Ειχε πει το εξης :
(αληθεια που αραγε?)Γιατί μπορώ να αποδείξω κάθε ώρα και στιγμή που ήμουν. Στις φωτογραφίες που τραβούσα σε όλο το συνέδριο, υπάρχει αποτυπωμένη ημερομηνία και ώρα. Και ξέρω ότι δεν έχω πλησιάσει προς τα δωμάτια, ακόμα και την ώρα του ύπνου... Παρακολουθούσα τα σύννεφα να παίζουν με το φεγγάρι...Οπότε αν μάθουμε ακριβείς λεπτομέρειες για το πότε συνέβη το μοιραίο, θα δείτε ότι όλο και κάπου αλλού θα βρισκόμουν...
Δυστυχως με ειχες πεισει τοτε αλλα οχι και τωρα. Εψαξα επειδη ειχα καποιες υποψιες για εκεινο το συνεδριο και ρωτησα ατομα που βρισκονταν εκει. Μου ειπαν οτι ειχες παει απο νωρις και τραβουσες φωτογραφιες τον κοσμο, και μετα εφυγες γιατι ειπες οτι πεινουσες και πηγες να παραγγελεις κατι για να φας. Επισης εμαθα οτι η ημερομηνια που ειναι πανω στις φωτογραφιες μπορει να τροποποιηθει καθως και η ωρα. Και καθως τα συννεφα επαιζαν με το φεγγατι εσυ επαιζες με τα θυματα σου. Ετσι δεν ειναι Wolfgang Grimmer?
Posted 13 September 2009 - 15:59
δεν πρεπει να κανουμε ενα ποστ τουλαχιστον τη μερα...
ετσι ξερω τουλαχιστον!
Just asking

Posted 13 September 2009 - 16:20

Czeslaw Meyer
Χχχμμουυυ....Ενδιαφέρον.
Τα θύματα ως τώρα δε φαίνεται να έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Οπότε το πιο λογικό συμπέρασμα είναι να πρόκειται για κάποιον πληρωμένο δολοφόνο. Και ποιος πιο κατάληλος γι αυτή τη δουλειά από τον jack-of-all-trades Gintoki "Gin" Sakata των Yorozuya, γνωστό στο παρελθόν και ως "Shiroyasha"? Και μήπως ψάχνει ένα time machine για να διορθώσει αυτό το μικρό θεματάκι μιας και βλέπει ότι μάλλον δε θα μπορέσει να τη βγάλει λάδι?
Gomen για το άθλιο παίξιμο σ αυτό το γύρο αλλά τα έτσουξα λίγο παραπάνω χθες so I'm not in my best shape:nod:
Posted 13 September 2009 - 18:30

Πολλες 8εωριες κ κατηγοριες... Αλλα κατι δν μου κα8εται καλα... Μετα απο πολυ σκεψη κ αφου κοιτα3α τις κατηγοριες δν μου αρεσουν οι κινησεις της Elizabeth... Πειτε το ενστικτο αλλα μου μυριζει μπαρουτι η υπο8εση...
Posted 13 September 2009 - 21:38

τα ματάκια μου πονάνε, είπα ότι μου φαίνεται σωστή η άποψη του Yôsuke Kobayashi/Kazuhiko Amamiya και πήγατε και μου πιαστήκατε εκεί πάνω και ξεκίνησε ολόκληρη διαμάχη ο.Ο Έτσι όπως πάει σε λίγο θα φοβόμαστε μέχρι και την γνώμη μας να πούμε.
Συν ότι τόσο πανικό δεν κάνει ούτε ο πεινασμένος λύκος όταν του πετάξουν ένα κομμάτι ωμο κρέας...
αλλά θα μου πεις μέχρι στιγμής έχουμε χάσει δυο αθώους, αλλά και πάλι αν αφήσουμε τον πανικό να μας καταβάλει άκρη δεν θα βρούμε.
Τέλος πάντων αυτή την στιγμή και εγώ προς τον Wolfgang Grimmer τόσο πανικό, βρίσκω κάπως άθλιο το άλλοθι με τις φωτογραφίες από την στιγμή που σήμερα με την τεχνολογία που έχουμε μπορείς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να παραποιήσεις την ημερομηνία και την ώρα που τραβήχτηκε μια φωτό
πάντως το παιχνίδι δεν έπρεπε να το πούμε Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town,
έπρεπε να το πούμε η επέλαση του Gintama