Posted 02 September 2009 - 11:06
Tα Glu εχουν καλές τιμές σε αντρικά ρούχα που δεν τα θέλουμε για cosplay, αλλά για να ντυθούμε για την καθημερινότητα μας. Επιχειρώντας να ψάξετε εκεί για αντρικά κοστούμια για cosplay (πράγμα που εχω ήδη κάνει) θ' ανακαλύψετε ότι οι τιμές ενός κοστουμιού-και ειδικά καποιου που μπορεί να θέλετε μετά να πετσοκόψετε ή να μεταποιήσετε, δεν είναι και τόσο χαμηλές.
Τα stock που αναφέρθηκαν είναι μια πάρα πολύ καλή λύση.
Όμως, όταν ψαχνουμε για κοστούμι, καλό είναι να θυμόμαστε ότι δύσκολα θα πετύχουμε εξεφτελιστικά χαμηλή τιμή, εφόσον ενα αντρικό κοστούμι (σακακι-παντελόνι) απαιτεί μια καποιου είδους ποιότητα στο ράψιμο. Ισως αυτός να είναι ενας λόγος που πολύ δύσκολα τα βρίσκουμε στα μαγαζιά με κινέζικα ρούχα (αν και σε καποια γύρω από την πλατεία Κουμουνδούρου-που ναι τίγκα απο δαυτα, μαλλον υπάρχουν).
Αν κάνετε μια γύρα στο κέντρο ή στη συνοικία σας, σε μικρά μαγαζάκια, ίσως βρείτε τη χαμηλή τιμή που ζητάτε.
Τελευταία λύση, είναι καποια μαγαζάκια χωμένα στο Μοναστηράκι, όπου πουλάνε κοστούμια "από δευτερο χέρι". Εκεί μπορεί να πετύχετε ακόμη και κασμιρένιο. Το μόνο πρόβλημα θα είναι ο πωλητής, ο οποίος θα προσπαθήσει να σας πείσει ότι αυτό το κοστούμι το φορούσε ο Κλάρκ Γκέημπλ στο "Όσα παίρνει ο άνεμος"....
Μη ξεχνάτε τη λύση: πρήζω το μπαμπά ή παίρνω σβάρνα τους μπαρμπάδες μου για να μου δανείσουν ένα....